2009 Kasm Anneleri

:1ninca: :1ninca: :1ninca: Ben sustum.. Canım, güzel yüreklim sustum..Gel bize burada bi kardeş evin var canım seninde konuyu değiştirdik bitti gitti tamamdır :1ninca:

Sağol canım benimmm, bak seneye yaza İzmir'e gelebilirsem mutlaka haber vericem sana kızımla birlikte görmeye gelicez seni....

yaa anlatılsa anlatılacak cok sey var nazlıcım
bişeyleri yaptırmak için senin önüne getiriyolar sec hangisi güzelse yaptıralım diye ( güya ilgili gozukecekler yaa )
bi dahaki gorusmede biz onu yaptırıcak kimseyi bulamadık diyorlar
e bu cocuk oyuncagımı hiç yaptırıcam deme o zaman yaptır getir böle insanı heveslendirmek dahamı iyi
sadece ilgili gözükmek adına yaa
off daha neler neler
o yüzden hiç alo diyesim gelmiyor inan ee işte bende eşimin hatrı için katlanıyorum yoksa teker teker yapıstırıcam lafları neyse sıkmayalım canımızı wannanın dediği gibi bu mubarek günde

h.geldin tatlım opuyorumnanaktan

ya pompada mı alıncak almasak olmaz mıııı bu arada benimde bebemin çantası yok dün ilk defa bir posta bebemin eşyaalarını ytıkadım misler gibin kokuyorlar ohhhh

nazlıcım geçenlerde bir topicde gördümde
ben kızımın ismini yazmak için harf arıyodum ahşaptan falan asmak için
o sırada fimo hamuru kullanım şekilleini falan okuduydum da senin de bu konuda becerin var galba
diyom ki fimo hamurundan harfler yapıp bir kanca da arkaya takayım kurdele geçirem olumu diyecektim
bana bir fikir versene cnm

amiin canımmm

ooof senin derdin de daha fenaymış yaaa allah yardımcın olsun vallaaa
zeytiiin bak sakın erken falan gitmeee
geç gidin ağrım oldu gelemedim de :kedi:
senin dinlenmen gerek ya zaten o kaa milleti iftara aldın

yuuh heralde annene gidecen be nereye gi,decen yaa :mymeka:

dimi canım yaa adam sanki biz doğurmıycakmışız gibi davranıyor düşünme bunları deyip duruyor Ama öyle olmasıda iyi sanki

Valla ben 34. haftaya geldim 35. haftada randevum var, biz halen normalmi sezeryanmı karar veremedik. Valla adamın yanına bi girip çıkıyorum ki, hiçbirşey soramamışım:))))
Ama tabii, bunda benim bütün randevulara bi başıma gidiyo olmamlada ilgisi olabilir, aynı anda bütün işleri yapamıyom galiba:dance:

en iyisini yapıyon kızım herşeye hazırlıklı olmak gerek
hakkat yaa sütyen numaramız büyüyecek miii yoksa güccülecek mi şimdi ben kaç no isteyecemi şaşyom -tatlicadiarzu-

canım yaaaa gerçekten öyle walla allahım kocişlerimizi ayırmasın yanımızdan:Saruboceq:
normal dogum olurda sancin gelirse ustunde ne varsa onla gidersin.

ama sezeryan olursa yani gidecegin zamani bilirsen seksi eteklerinden birini giyersin.:roflol:
lmaz:ben normal doğuma giderken bile süslenmiştim beeee
ay moral oldu valla bana hep erken gelicekmiş gibi geliyor inşallah zamanında gelir kuzularımız

ayyy sen birde bana sor annemde diyor bu aralar göbişin inmiş diye
bu gecede doğum yaptığımı gördüm dr.muayene ediyormuş açılma var mı diye sonra gözlerimi bir oda da açıyormuşum yavru kuşumla nasıl olduğunu bile anlamıyorum bu nasıl doğum yaaa:uhm:

kız pijamayla çıkılmaz tabi.ama eşofman olabilir onlarda baya rahat.ben beli lastikli geniş bi kot koydum çantama ama emin değilim

hoşgeldin bacım.kolay gelsin bende bugün uyku seti battaniye falan yıkadım artık ütüsünüde beşiği hazır olunca yaparım.

itekcim wannacım tecrübeli anneler
bebek şampuanı diyler ya hastanede gerekiyormu acaba
onlar ilk yıkma işlemini neyle yapıyorlar ben almayı düşünmüydüm de

Sağol canım benimmm, bak seneye yaza İzmir'e gelebilirsem mutlaka haber vericem sana kızımla birlikte görmeye gelicez seni....

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan:dance: alkisalkisalkis

Başımız üzerinde yeriniz var tatlı kızınla herzaman beklerim canım herzaman :asigim:

Allahım dualarımızı kabul etsin kenyaam Allahım herkezinde gönlüne göre versin değilmiopuyorumnanaktan Sustum cnm ben çok çok çok iyiyim sayenizde hepiniz iyiki varsınız bambaşka bir Nazlı olacak daha güçlü kalbimi değiştimem değiştirmekte istemem o kalp daha çok iş yapacak bir sürü insanaopuyorumnanaktan ama diğer olguları değiştirebilirim kendimde en başta artık bazı şeyleri paylaşıp anlatmam gerektiğini biliyorum :kedi:

çakaaalll :jeyyar:
dilmuhcum öle yapmak lazım ama bu seferde surat yapacak
o daha da moralimi bozacak
ben eniyisi gidem de ara ara sürekli oturam da halimi anlasın
beni çağırdığından utansın
ayyy düşünmek bilem istemiyorum
ay gitme gıı asarsa assııınnn
anam ben çok cadıyım gaabaa :roflol::roflol:

kartanemsenağlamasenağlamasenağlama
yapamıyom işte giderim erkenden gerekirse ordayken belim ağrıyo
ve tansiyonum düştü diye uzanırım o zaman en azında ben suçlu olmam o suçlu olur
kendinden utanır
zaten biliyo sürekli tansiyonumun düştüğünü
alette var orda ölçerim anlar o zaman

Yok canım şampuan vs istenmiyor zaten olmazda yeni doğan bebeğe özel steril malzemelerle temizliyorlar sonrasında yenidoğan ıslak medillerini kullanabilirsiniz ama..Şampuanınızda 20 kırkında yada kırkında devreye giriyor:) Göbek düşmeden suyla temas yok yerimseniben

aynı durum bendede var canım ben eşimle gidiyorum ama bişey farketmiyor yani bebişi görünce herşey uçup gidiyor sanki birde dr.un rahatlığı bizeda yansıyor sanki. perşembe randevum var. bu sefer herşeyi yazıp gidicem inşallah. hepsini sorucam bir çırpıda

en iyisini yapıyon kızım herşeye hazırlıklı olmak gerek
hakkat yaa sütyen numaramız büyüyecek miii yoksa güccülecek mi şimdi ben kaç no isteyecemi şaşyom -tatlicadiarzu-

dogumdan sonra gogusler sutle dolunca kendi goguslerinizi taniyamiycaksiniz. tabiki buyuycek.delikafadulden

ben oglumda goturmedim canim. hastanede yikadilar. herhalde hastanesine gore degisir. aman tertemiz bebek sadece suyla yikansa bile mis gibi olur be.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…