yok kız geç kalmadın.aramızda nerdeyse 3 hafta var ben daha yeni yıkamaya başladım bebişin cicilerini.
:1ninca: :1ninca: :1ninca: Ben sustum.. Canım, güzel yüreklim sustum..Gel bize burada bi kardeş evin var canım seninde konuyu değiştirdik bitti gitti tamamdır :1ninca:
aminnnnnnnnnnnnnn
Kesinlikle canım benim unutmakta nasip olsun zaten yoksa ağlarız hep böyle Allah ağlatmasın
Aminnnn küçük annem aminnnn Anneler kıskanılırmı yaa canımız onlar bizim
Kenyaam ararız cnm benim Allah için ararım en başta o yüzden içim kötü olmuyor ararkende..
Hepimiz farklı yerlerde aynı şeyler uğraŞIYORUZ ne garip değilmi inanın ilk yazarken kendimdeymiş gibi hissediyordum bende suç bende deyip durup ağlayıp kızıyordum zaman zaman kendime oysaki şimdi bambaşka birşey olduğunu görüyorum yaşadığımın..Hepimizin yaşadığını hepimizin uğraştığını görüyorum sıkıntılarımı açamıyorum cnm ben paylaşamıyorum hemen ailemi kimseye anlatamıyorum onları kötülemek gibi geliyor bana oysa değilmiş hepimizde varmış bu sorunlar
takmamız lazım öğrenmek lazım ki bununda artık imkansız olmadığını görüyorum daha fazla farklı şeylere yönelmelliyim zaten şimdi bebekler dolduracak uzun bir zamanı:Saruboceq:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
normal istiyom tabi bakalım hayırlısı
sezaryan olusa dediğin gibi yaparım:roflol:
hatta göbeği açık da bir üst giyim de hemen kesip alsınlar deymi
selam kızlar kandiliniz mübarek olsun inş
nasılsınız
keyifler nasıl bakalım?
sabah erkenden kalkıp ütümü hallettim
dün de çok yoğun geçti kıyafetlerle uğraştım
bi patik bitti ama dikmedim diğerine başladım
bikaç gündür ufak ağrılar var ama sanırım çok yorulduğum için
sabah zor kalktım ama, bacaklarım ağrıyor
oğlan da çok hareketli, akşamları eşimle karnıma bakıyoruz pür dikkat, onunla konuşuyoruz sürekli, şimdiden neşe kaynağımız oldu kereta.
amiin canımmmkıyamammmm sizeeee dilmuh nazlım nekadar dertlenmişsiniz öle. üzülmeyin ne olur tatlı annecikler meleklerinizde üzülür sonra. herkesin türlü çeşit dertleri var. ama en önemlisi evdeki huzur zenginlik budur. insana eşinden başka yada eşi kadar kimseden fayda yok. bende diyorum keşke eşim izin alma durumu olsada birlikte baksak bebeğimize. ama kendi işi imkansız bırakması. benimde annemlerle kayınvalidemler hiç tanışmıyor bizimkilerde tanışmakta istemiyor. şimdi hastanede karşılaşıcaklar. bebe mevlüdü olucak nasıl olucak. korkuyorum bunları düşünürken sütüm kesilicek diye. Rabbim hayırlısını versin inşallah kararlamıştır. :sinifsinif:
hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bütün uzuvları yerinde gözlerinden sevgi fışkıran evimize huzur verecek Rabbime layık kul peygamber efendimize layık ümmet olarak yetiştirebileceğimiz huyu güzel yüzü güzel salihh evlatlar versin herbirimize inşallah. bizleri evlatlarımızı eşlerimizi tüm sevdiklerimizi ve ümmeti muhammedi her türlü kazalardan belalardan çaresi bulunmaz dertlerden feci ölümlerden ani ölümlerden zamanın fitnelerinden kötü insanlarn şeytanın şerrinden, depremlerden sellerden her türlü afetten felaketten korusun ve muhafaza eylesin inşallah. amiiiinnnnn
zeytiiin bak sakın erken falan gitmeeetünaydın kıslar
herkesin bu hayırlı gecede tüm dularını yüce rabbim kabul eder inşallah
nazlım canım konuya tam hakim olamadım yeni açtım ama bence canını hiç sıkma
bu hayatta önemli olan eşin ve çoçuklarınla bir ömür beraber olman.birbirinize sıkıca sarılmanız cnm
bu dünyada emin ol kimsenin kimseye faydası olmuyor.onlarda hayatımızın parçası biliyorum ama
maalesef onları düzeltecez diye ömrümüzden ömür gidiyor.üzülen hep biz oluyoruz.biraz daha onlardan fazla hassasız sanırım.bazı şeyleri duymamazlıktan ve onlar yokmuş gibi düşünmek lazım
hepimizin sıkıntısı bir yerde aynı ama bazen insan hiç kötü düşünmemek istiyor.kendi sağlığımız için
dün bile beni kayınvaldem aradı yarın iftara gelin diye
ve ne derse beğenirsiniz biraz erken gelde kız bana yardım et diye
ay bir sinir oldum ki sormayın
ben onları hatta 3 aile birlikte çağırdım ve yardıma ihtiyacın varmı diye de aramadı
tek başıma herşeyi ben yaptım.söylencek söz bulamıyorum gelirim dedim napayım
güya beni iftara çağırıyor
hoşgeldin canım
yuh yani ben evimde yerim ne farkı kaldı deseydin
bu insanları hiç anlayamıyorum yaaaa
dünde bende kayınvalidemler vardı çağırmasam gelecekleri yok 3 aydır uğradıkları yoktu sözde yarım saatlik mesafe var aramızda
neymiş işim olunca çağıracakmışım amannnnn amannnn hepimizde ayrı dertler oluyor canlarım yaaaa
biz çocuklarımızla ve eşimizle iyi olalımda gerisini hiç takmıyorum artık
canım benim yaaa hiçbir şey için üzülüpte kendini harap etme ben akıllandım artık ounu için hiçbir şeye taviz vermiyorum artık
oğlumun doğumunda bende çok şey yaşadım
bunda daha tedbirliyim artık kendimizi üzecekleri yakınımızdan uzaklaştıralım ve meleklerimizle mutlu olalım
nazlıııım senin yaşadıklarınıda çok iyi anlıyorum gerçekten insan kendi ailesinden daha fazla ilgi bekliyor ama tam tersini görünce çok zoruna gidiyor birde eşlerimiz var arada
bu hafta sonu bende yengemle konuştum annemlerdeydim her hafta ne yapıyorsun sen annenlerde diyor kadın yaaaaa benim annemlere gelmemi kıskanıyor
allahım hepimize güsel günler yaşatsın:Saruboceq:
dimi canım yaa adam sanki biz doğurmıycakmışız gibi davranıyor düşünme bunları deyip duruyor Ama öyle olmasıda iyi sanki
en iyisini yapıyon kızım herşeye hazırlıklı olmak gerekben böle hazırlık ney yapıyom ama bakalım beni neler bekliy
ben hazır olma da dedim ne olur ne olmaz
başımıza gelecekleri göremiyok cnm
bide son ayımdaki karnımın şişkinliğinide bilemiyom
bi bakmışım geceliklerim sütyenlerim olmuyydelikafadulden
sil baştan sonra abowwwww
canım yaaaa gerçekten öyle walla allahım kocişlerimizi ayırmasın yanımızdan:Saruboceq:Nankör gacılar sizi!!!! Susam susam dedim, sonunda patlattınız benide haaaaklava:
Hepiniz oturunda halinize bi şükredin beee, kocalarınız en azından yanınızda, ben napam??? Kaldım bi başıma çıkarmıyom yinede tıkımı.
Pazar günü annemle caddeye çıktık, annem bir hamile görmüş bana gösterdi "aaaa bak oda senin gibi" diye. Vallaha da hiç düşünmeden verdiğim ilk cevap; "evet ama onun yanında kocası var ve akşamada evlerine döneceklerdir, benim bir evim yok" oldu.
Annemin cevabı "deli" oldu tabii.......
Sonra yine annem bebeğime bir günlük gibi bişey almış, içinde bir sürü boşluk var sen dolduruyorsun; bir maddede "ben doğduğum zaman evimiz ...........'deydi" ve ben bunu görük 2 saat ağladım, benim çocuğumun bir evi yok annanesinin evinimi yazcaz diye......
Arkadaşınız yokmus aileniz yokmus bosverin hepsini, kocanız var bebişlerini hayırlısıylan yolda, bir yuvanız var daha ne istiyonuz, dayak mı????kaydirigubbakcemileklava oklava:
normal dogum olurda sancin gelirse ustunde ne varsa onla gidersin.
ama sezeryan olursa yani gidecegin zamani bilirsen seksi eteklerinden birini giyersin.:roflol:
ay moral oldu valla bana hep erken gelicekmiş gibi geliyor inşallah zamanında gelir kuzularımız
ben hamile pantolonumu götürücem canım pijamayla cıkmak sanki tuhaf olur gibi geliyo
bide üzerime bi kazak bir hırka düşünüyorum su kıslıkları bi cıkarayım netlestiricem
bi gecelik doguma girerken
bi pijama cıktıktan sonrası için
hastaneden cıkarkenden normal kıyafet goturucem
selam kızlar kandiliniz mübarek olsun inş
nasılsınız
keyifler nasıl bakalım?
sabah erkenden kalkıp ütümü hallettim
dün de çok yoğun geçti kıyafetlerle uğraştım
bi patik bitti ama dikmedim diğerine başladım
bikaç gündür ufak ağrılar var ama sanırım çok yorulduğum için
sabah zor kalktım ama, bacaklarım ağrıyor
oğlan da çok hareketli, akşamları eşimle karnıma bakıyoruz pür dikkat, onunla konuşuyoruz sürekli, şimdiden neşe kaynağımız oldu kereta.
Sağol canım benimmm, bak seneye yaza İzmir'e gelebilirsem mutlaka haber vericem sana kızımla birlikte görmeye gelicez seni....
yaa anlatılsa anlatılacak cok sey var nazlıcım
bişeyleri yaptırmak için senin önüne getiriyolar sec hangisi güzelse yaptıralım diye ( güya ilgili gozukecekler yaa )
bi dahaki gorusmede biz onu yaptırıcak kimseyi bulamadık diyorlar
e bu cocuk oyuncagımı hiç yaptırıcam deme o zaman yaptır getir böle insanı heveslendirmek dahamı iyi
sadece ilgili gözükmek adına yaa
off daha neler neler
o yüzden hiç alo diyesim gelmiyor inan ee işte bende eşimin hatrı için katlanıyorum yoksa teker teker yapıstırıcam lafları neyse sıkmayalım canımızı wannanın dediği gibi bu mubarek günde
çakaaalll :jeyyar:he nannn açıkgözlü olun biraz geçen kayınvalideme elifin verdiği tarif vardı yaaa o tatlıdan götürdüm
aaaa çok güzelmiş bundan yapalım bayrama dedi bende tarifini veririm dedim o benden bekliyordu aslında şimdide sesi çoıkmıyor bakalım:roflol:
AMİNNNNNNNNNN
ay gitme gıı asarsa assııınnndilmuhcum öle yapmak lazım ama bu seferde surat yapacak
o daha da moralimi bozacak
ben eniyisi gidem de ara ara sürekli oturam da halimi anlasın
beni çağırdığından utansın
ayyy düşünmek bilem istemiyorum
itekcim wannacım tecrübeli anneler
bebek şampuanı diyler ya hastanede gerekiyormu acaba
onlar ilk yıkma işlemini neyle yapıyorlar ben almayı düşünmüydüm de
Valla ben 34. haftaya geldim 35. haftada randevum var, biz halen normalmi sezeryanmı karar veremedik. Valla adamın yanına bi girip çıkıyorum ki, hiçbirşey soramamışım:))))
Ama tabii, bunda benim bütün randevulara bi başıma gidiyo olmamlada ilgisi olabilir, aynı anda bütün işleri yapamıyom galiba:dance:
en iyisini yapıyon kızım herşeye hazırlıklı olmak gerek
hakkat yaa sütyen numaramız büyüyecek miii yoksa güccülecek mi şimdi ben kaç no isteyecemi şaşyom -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?