ay moral oldu valla bana hep erken gelicekmiş gibi geliyor inşallah zamanında gelir kuzularımız
ben almadım canım.eğer lazım olursa alırız.h.geldin tatlım opuyorumnanaktan
ya pompada mı alıncak almasak olmaz mıııı bu arada benimde bebemin çantası yok dün ilk defa bir posta bebemin eşyaalarını ytıkadım misler gibin kokuyorlar ohhhh
Valla ben 34. haftaya geldim 35. haftada randevum var, biz halen normalmi sezeryanmı karar veremedik. Valla adamın yanına bi girip çıkıyorum ki, hiçbirşey soramamışım:))))
Ama tabii, bunda benim bütün randevulara bi başıma gidiyo olmamlada ilgisi olabilir, aynı anda bütün işleri yapamıyom galiba:dance:
kız pijamayla çıkılmaz tabi.ama eşofman olabilir onlarda baya rahat.ben beli lastikli geniş bi kot koydum çantama ama emin değilim
hoşgeldin bacım.kolay gelsin bende bugün uyku seti battaniye falan yıkadım artık ütüsünüde beşiği hazır olunca yaparım.
kartanemsenağlamasenağlamasenağlama
yapamıyom işte giderim erkenden gerekirse ordayken belim ağrıyo
ve tansiyonum düştü diye uzanırım o zaman en azında ben suçlu olmam o suçlu olur
kendinden utanır
zaten biliyo sürekli tansiyonumun düştüğünü
alette var orda ölçerim anlar o zaman
nan senin evlenince basenlerin büyümüüş dötün kocaman olmuş kadın napsın gıı :roflol: :roflol:Ayy Nazlım kıyamam sana Şeniz
hepimiz dönem dönem benzer şeyleri yaşıyoruz galiba... ben de böyle zamanlarda hep kendimi sorgularım nerde yanlış yaptım diye...zamanla insan bunları da kabul eder hala geliyo ama ne kadar kötü ki kalbi nasırlaşıyo ...olgunlaşmak dedikleri bu heralde herkesten herşeyi bekler oluyosun her şeye hazırlıklı oluyosun..düşünsene 15-16 yaşında şaşırdığımız ya da tepki verdiğimiz şeylere gülüp geçiyoruz demek ilerleyen zamanalrda bunlara da tepki vermez olucaz...
valla benim de koca tarafıyla sorunlar bitmek bilmiyo...ne kadar mesafeli de olsam az da görüşsem bişey buluyolar..hiç bişey bulamasalar niye soğuk davranıyo diyolar...kayınvalidem eşimle evlenmeden önce bana tapardı güzelliğim aklım zekam dillere destandı evlendik noldu anlamadım kadın birden düşman kesildi bana... evlenirken yaptığı eziyeti anlatamam şimdi de bebek olurken aynı tribe girdi... midem bulandı günlerce yattım bi kere gelmedi...sonra arayıp çağırmadın ondan gelmedim dedi...şimdi bebek için hazırlık yapıyoruz gene yok meydanda ..oğlunu arayıp beni şikayet ediyomuş mesafe mi koymak istiyo niye beni aramıyo diye...halbuki yaz boyunca kardeşleri burdayken neler yaptılar bana ara ara girdim anlattım size...sırf kocam üzülmesin diye herşeyi çekiyorum sineye...bazen boğulucak gibi oluyorum ve sırf bu yüzden başka şehre yerleşmeyi düşünüyorum inan !!
abim dersen eşiyle sorunları var haziranın başından beri hergün beni arayıp günlük rapor veriyo ... ama bi kere kalkıp gelmedi...ya da ne bileyim bebek için ne lazım bişeyini de ben alayım demedi...
arkadaşlar dersen aynı... herkes arayıp sevgilisyle arası bozulmuş bilmem ne olmuş onları anlatıyo bişeye ihtiyacın var mı diyen yok(
ben de anladım ki bu dünyada insana bi kocasından bi de anasından fayda var...gerisi yalan..................
kıslar ben konuyu değiştiriyorum gerildim
benim bebiş çantam hazırda kendi şeylerimi netleştiremedin henüz
hastaneden çıkarken rahat bişeyler deniliyor ya
biz pijamaylamı çıkcaz yoksa eşohman alt üst gibi bişeymi giyek ne dersiniz ona göre koyacam
Nankör gacılar sizi!!!! Susam susam dedim, sonunda patlattınız benide haaaaklava:
Hepiniz oturunda halinize bi şükredin beee, kocalarınız en azından yanınızda, ben napam??? Kaldım bi başıma çıkarmıyom yinede tıkımı.
Pazar günü annemle caddeye çıktık, annem bir hamile görmüş bana gösterdi "aaaa bak oda senin gibi" diye. Vallaha da hiç düşünmeden verdiğim ilk cevap; "evet ama onun yanında kocası var ve akşamada evlerine döneceklerdir, benim bir evim yok" oldu.
Annemin cevabı "deli" oldu tabii.......
Sonra yine annem bebeğime bir günlük gibi bişey almış, içinde bir sürü boşluk var sen dolduruyorsun; bir maddede "ben doğduğum zaman evimiz ...........'deydi" ve ben bunu görük 2 saat ağladım, benim çocuğumun bir evi yok annanesinin evinimi yazcaz diye......
Arkadaşınız yokmus aileniz yokmus bosverin hepsini, kocanız var bebişlerini hayırlısıylan yolda, bir yuvanız var daha ne istiyonuz, dayak mı????kaydirigubbakcemileklava oklava:
o.k:lepi:itekcim o zaman bebe şampuanı iptal edem boşuna yer kaplıyyyy
nan senin evlenince basenlerin büyümüüş dötün kocaman olmuş kadın napsın gıı :roflol: :roflol:
ay arkadaş dedin de aklıma geldi benim en yakın arkadaşım bile babamı kaybettiğimde yanıma gelip sevgilisiyle sorununu anlattı yaaa belki konuyu değiştirmek içindi bilmiyom ama falla kimse kimsenin derdini annamıyoo :sinifsinif:
eşofman giyilebilir çıkarken bence ben de hala o konuya netlik getiremedim
of zeytin yaa ufak valize sığmıyo benimkiler koca valiz mi yaptın sen gıı
nan senin evlenince basenlerin büyümüüş dötün kocaman olmuş kadın napsın gıı :roflol: :roflol:
tamam bebe şampuanı iptal kesin
ben de kendim için mini numune kabları vardı onlara şampuan ve duş jeli koydum lazım olar deyüüü
nazlımm görmedin mi cnm yukarda fimo hamuruyla ilgili bişey yazdıydım
ayyy canımm ŞenizŞenizŞeniz valla haklısın...kocalar olmayınca insan kendini buruk hissediyo...yazın annemlerle yazlıkta kaldığım zamanlar ben de hissettim aynı şeyi... insan çocukken annesinden ayrılınca hissettiği şeyi şimdi kocasından ayrılınca hissediyormuş meğer...
bu pek teselli edici bi yazı olmadı galiba martım idare et :kedi:
valla kızlar ne güzel söylüyosunuz bebeğim gelince hiç bişey umrumda olmaz benim dünyam o olur diye...biz de eşimle şimdiden kara kara bebiş geldikten sonrasını düşünüp plan yapıyoruz...nasıl arıza çıkarıcaklar kimbilir !! daha hastaneden itibaren yapacakları canlanıyo gözümüzde ...en başta da annemin bizde kalmasını sorun yapacaklar...kesin bi kıyamet kopacak ama bakalım hayırlısı...inş bebeğimi koruyabilirim o gerginlikten.....
lmaz:ben normal doğuma giderken bile süslenmiştim beeee
eşofman giyilebilir çıkarken bence ben de hala o konuya netlik getiremedim
of zeytin yaa ufak valize sığmıyo benimkiler koca valiz mi yaptın sen gıı
valla kızlar ne güzel söylüyosunuz bebeğim gelince hiç bişey umrumda olmaz benim dünyam o olur diye...biz de eşimle şimdiden kara kara bebiş geldikten sonrasını düşünüp plan yapıyoruz...nasıl arıza çıkarıcaklar kimbilir !! daha hastaneden itibaren yapacakları canlanıyo gözümüzde ...en başta da annemin bizde kalmasını sorun yapacaklar...kesin bi kıyamet kopacak ama bakalım hayırlısı...inş bebeğimi koruyabilirim o gerginlikten.....
ayyy canımm ŞenizŞenizŞeniz valla haklısın...kocalar olmayınca insan kendini buruk hissediyo...yazın annemlerle yazlıkta kaldığım zamanlar ben de hissettim aynı şeyi... insan çocukken annesinden ayrılınca hissettiği şeyi şimdi kocasından ayrılınca hissediyormuş meğer...
bu pek teselli edici bi yazı olmadı galiba martım idare et :kedi:
göğüspompası aldıydım onuda yanıma götürmeyem diyom
gerekirse kociş alır 15 dk arası var araçla
hee öle oluyo demi hazırlanıp gidiyosun nan o sancıda gözün bişe mi görcek hem girdiğin elbiseyle çıkamayabilirsin gıı su mu gelir üstün perişan olur onu çıkarken nasıl giycen yanına bişe daha al delüüü :mymeka:aslın elbise olabilir iyi fikir
bende de kadifeden hamile jilesi vardı görümcem verdiydi
onu giyebilirim o zaman
hatta hastaneye giderken de onu giyem de çıkarken de onu giymiş olurum iki kere yük olmaz
kırmızı renkte bide tacımı takarım :lepi:
hee git gez sen daha şehir dışlarında biz bayramda ev temizlicez :roflol: :roflol:ya benim hala bir çantam bile yok :sinifsinif: bebişimin kıyafetleride yıkanmadı daha çokmu geç kaldım bayramdada şehir dışına çıkmayı düşünüyorum offf akannehir
aaa bi ben almadaım galiba şu pompadan...
yaa geçen sene tv de pelin körmükçüyü göstermişti doğuma giderken... balon elbise giymişti altına mus çoraplar topuklu ayakkabı elinde çekçekli valizi öyle hoşuma gitmişti ki... sezeryan olursa ben de öyle süslü püslü gitmek istiyorum ... normal olursa o sancıyla telaşla ne giyilir bilmiyorum valla...bi de benim bu havalarda giyicek hiç adam gibi bişeyim yok(( 2 tane pant var bi kot bi de siyah ama onlar o güne kadar iyice daralır... çıkarken de dikiş falan olur gene rahat bişey giymek lazım ama benim eşofmanalr falan da daracık öyle kalın pedler falan kullanıcaksak giyilmez valla...
hoşgördük de herkes pek bi telaşeli bugün noluyoz?
herkes bi tutturmuş hast.den çıkarken napıcaz kıyafetlerin çantanın hazırlığı filan noluyozzzzz yetişemiyorum okumaya valla,
nazlım fimo hamuru kullanım alanlarını biliyorsun sanırım
bir topicde görmüştüm yanılıyormuyum acaba
Kızlar Allahtan birşey olmazsa 1 gece kalacağız hastanede ki ben sezeryan 9 da doğmuştu Doğa 1 ertesi sabah saat 8 çıkış verildi..Ozaman zarfındada kullanılanlar 1 pijama 1 gecelik çıkarkende araba kapının önüne geliyor zaten hemen biniyorsunuz hadi bakalım bebişlerle eve:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?