2009 Kasm Anneleri

ay moral oldu valla bana hep erken gelicekmiş gibi geliyor inşallah zamanında gelir kuzularımız

canım banada öyle geliyo ama biz korkuyoz ya ondan öyle hissediyoz.sıkma cnını yetişir herşey
h.geldin tatlım opuyorumnanaktan

ya pompada mı alıncak almasak olmaz mıııı bu arada benimde bebemin çantası yok dün ilk defa bir posta bebemin eşyaalarını ytıkadım misler gibin kokuyorlar ohhhh
ben almadım canım.eğer lazım olursa alırız.

yalnızlıktan değil canım heyecandan.ben hiç yalnız gitmedim ama bende hep unuturum ne soracağımı.bazen yazıyorum ben.sende aklına geldikçe not al

hoşgördük de herkes pek bi telaşeli bugün noluyoz?

herkes bi tutturmuş hast.den çıkarken napıcaz kıyafetlerin çantanın hazırlığı filan noluyozzzzz yetişemiyorum okumaya valla,

:mymeka:al işte bi iyi gelin daha
yaaa boşa orada ne eziyet çekeceksin yaaaa bırak akşam üzeri eşinle git işte anlasın
sen böyle yaparak alıştırırsın bak gacıyı beben olsa bile ister seni demedi demelmaz:

nan senin evlenince basenlerin büyümüüş dötün kocaman olmuş kadın napsın gıı :roflol: :roflol:
ay arkadaş dedin de aklıma geldi benim en yakın arkadaşım bile babamı kaybettiğimde yanıma gelip sevgilisiyle sorununu anlattı yaaa belki konuyu değiştirmek içindi bilmiyom ama falla kimse kimsenin derdini annamıyoo :sinifsinif:

eşofman giyilebilir çıkarken bence ben de hala o konuya netlik getiremedim
of zeytin yaa ufak valize sığmıyo benimkiler koca valiz mi yaptın sen gıı

tamam bebe şampuanı iptal kesin
ben de kendim için mini numune kabları vardı onlara şampuan ve duş jeli koydum lazım olar deyüüü

nazlımm görmedin mi cnm yukarda fimo hamuruyla ilgili bişey yazdıydım

ayyy canımm ŞenizŞenizŞeniz valla haklısın...kocalar olmayınca insan kendini buruk hissediyo...yazın annemlerle yazlıkta kaldığım zamanlar ben de hissettim aynı şeyi... insan çocukken annesinden ayrılınca hissettiği şeyi şimdi kocasından ayrılınca hissediyormuş meğer...
bu pek teselli edici bi yazı olmadı galiba martım idare et :kedi:

valla kızlar ne güzel söylüyosunuz bebeğim gelince hiç bişey umrumda olmaz benim dünyam o olur diye...biz de eşimle şimdiden kara kara bebiş geldikten sonrasını düşünüp plan yapıyoruz...nasıl arıza çıkarıcaklar kimbilir !! daha hastaneden itibaren yapacakları canlanıyo gözümüzde ...en başta da annemin bizde kalmasını sorun yapacaklar...kesin bi kıyamet kopacak ama bakalım hayırlısı...inş bebeğimi koruyabilirim o gerginlikten.....

itekcim o zaman bebe şampuanı iptal edem boşuna yer kaplıyyyy
o.k:lepi:

yaaaa herşeyi biz hast.taşıyana kadar dr.gelse evimize yaaa hiçbir şeyi taşımamış oluruz ne güsel olur kendi evinde yat doğum yap kalk dr.hadi güle güle:roflol::roflol::roflol:
hee o zamanda dr.un liste yapması gerekecek:roflol::roflol::roflol:

nan senin evlenince basenlerin büyümüüş dötün kocaman olmuş kadın napsın gıı :roflol: :roflol:

sorma yaa bi de bazen boyu kısa gelen kıyafetlerden falan veriyorum ona bunlar sana oluyo mu ki dar geliyo da ondan mı veriyosun demez mi !!! ulan 36-38 giyiyorum bu sırık boya daha ne giyicem sıfır beden mi !!

yok gülüm yaa bulamadımda tekrarlarmısın merak ettim fimo hamuru işini :uhm:

Canımmm bebek doğduğunda öyle bir koruyorsunki sen bile inanamayacaksın şuanki gücünün bayağı bir katını düşün onu üzmelerine hoşlanmayacak bir panter kesileceksin hatta yerimseniben kaydirigubbakcemile3 Bizi üzmeleri bambaşkada çocuğuna cıks yanaştırmıyor insan!

lmaz:ben normal doğuma giderken bile süslenmiştim beeee

seni suslu seni.zemuszemus

eşofman giyilebilir çıkarken bence ben de hala o konuya netlik getiremedim
of zeytin yaa ufak valize sığmıyo benimkiler koca valiz mi yaptın sen gıı

hastaneye 3 aylik tatilemi gidiyorsun kizim? :roflol: nasil sigdiramiyorsun ya?

kartanem hani ufak çekçekli valizler var ya onlara koyuyuom
ama benimkilerde zar zor sığcak gibi geliyor
birde chichodan alığım çanta vardıya ona da bakım malzemelri ve kendi bakım mlz. koyam diyom
bebek bezini olmadı ayrı poşet yaparım kocaman paket zaten offff zor sığacaklar valla
olmadı mini el çantası falan da mı yapsam acaba
o da arabada durar giyeceğim kıyafetler falan olur çıkarken kociş getirir herhal

itekcim
dayanama ben ya kendimi kötü hissederim öle olunca bırak o kötü hissetsin
bugün zaten camiye birlikte gidecez ben dedim içerde bunalırım cami avlusunda kılarım dedim
halimi anlıyordur sanırsam

bebeginden once kendini koru tum gerginliklerden canim. cunku senden bebegine gecer, sen rahat bebek rahat.yerimseniben

walla unim kimseye taviz verme benden demesi annenin stresi bebeğede yansıyor ve bebekte huzursuz oluyor
herkesin ağzının payını ver sustur eşinlede önceden konuş bu konularıyerimseniben

göğüspompası aldıydım onuda yanıma götürmeyem diyom
gerekirse kociş alır 15 dk arası var araçla

ben götürecem pompayı nolacak dursun arabada belki az lazım olacakları ayrı bi çanta yaparım
yuh ya kaç çanta olcak taşınıyoz mu yaa :sinifsinif:
hee öle oluyo demi hazırlanıp gidiyosun nan o sancıda gözün bişe mi görcek hem girdiğin elbiseyle çıkamayabilirsin gıı su mu gelir üstün perişan olur onu çıkarken nasıl giycen yanına bişe daha al delüüü :mymeka:
ya benim hala bir çantam bile yok :sinifsinif: bebişimin kıyafetleride yıkanmadı daha çokmu geç kaldım bayramdada şehir dışına çıkmayı düşünüyorum offf akannehir
hee git gez sen daha şehir dışlarında biz bayramda ev temizlicez :roflol: :roflol:

:1shok: :1shok: :1shok:

hoşgördük de herkes pek bi telaşeli bugün noluyoz?

herkes bi tutturmuş hast.den çıkarken napıcaz kıyafetlerin çantanın hazırlığı filan noluyozzzzz yetişemiyorum okumaya valla,

kız hastaneden çıkarken ne giycez dendide onu konuşuyoz.ben diyom benim 6.aya kadar giydiğim geniş beli lastikli bi kotum var onu alam yanıma.gerçi koydum çantayada olmadı eşofman alam yanıma

Kızlar Allahtan birşey olmazsa 1 gece kalacağız hastanede ki ben sezeryan 9 da doğmuştu Doğa 1 ertesi sabah saat 8 çıkış verildi..Ozaman zarfındada kullanılanlar 1 pijama 1 gecelik çıkarkende araba kapının önüne geliyor zaten hemen biniyorsunuz hadi bakalım bebişlerle eve:)

ben bir gecede onceden yatip toplam 5 gece kalmistim. fenalik gelmisti icime artik. cikacagim gun doktor istersen bi kac gun daha kal dedi. yok artik, cadir kursam iyiymis.:roflol:

evet tatile gider gibi olduk ama şunu koy bunu koy derken doluyo zaten
wannacım itekcim nazlıcım sizinkilerde öle olmadımıydı
zaten araç var gerekirse araçta durur
zaten portbebeyi araçta tutcam
çıkarken ne giyecem hala karasız kaldım yawww
elbide giysem bu seferde kilotlu çorap devreye girecek onundalastiği sıkar
yada dizlerde mi giysem offf kafam karıştı
ben yine eşohman giyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…