Önce hastane çıkışını giydiriyorlar ilk giysisi battaniyeye sarıp yanımıza getiriyorlar o arada uyanık oluyor sonrasında hemen emzirme vs derken sarılıp sarmalıyoruz akşam özellikle çok ihtiyaç oluyor hepsini al canım yanına ..
Ben kaçtım kızlar gidip yeni dönemimize başlayalımm oğluşumla :lepi: a.s.
aboooooww akannehirhee her an süprizz yapabülürkkk hihoyyyt
ben zatii didim onaa doğurmaya felan kalkarsan bırakır kaçarım seni dedimm :roflol: o da kabul etti :roflol:
ayy şimdi çok uzak ve yapamayackmışız gibi geliyoo ama bi şekilde evcilik oynar gibi olcakk :roflol:Evet canım oldu misafirliğe gidiyoruz çok ısıya alıştımı hadi bakalım evleri serin giydirsende anında hasta oluyorlar oldukça narin yapıları..Ama ilk başlar anne karnındaki duruşuna alışkın tabiki ısısınada o yüzden birazcık sıcak tutuyoruz ne zaman dönecek ozaman hafif hafif bizim yapımıza döndürmekte fayda var ..Zaten sizler otomatik bunları ayaralayacaksınız tamamen içgüdüsel:)
Kedi79 hoşgeldin cnm a.s.
anam hepsiburadaya bi dene de ekmek makinası sipariş et gıı :roflol: emme 3 saatte pişiriyoo he ona göree aaşamda n koyman lazım yosam açlıktan telef olursuunnayy kafaltı etmem lazım ekmek yok amann bu ekmek derdi de beni yedi bitirdi heeeeeee
sen güvenme kızıım bu tubikeee :roflol:hee gıı insafsız bağa diiyki bırakır kaçarun bende taam didim ama ablamı alacum yanıma anam gene varsa insanın bacısında var görüyon muuu :roflol:
Evet canım oldu misafirliğe gidiyoruz çok ısıya alıştımı hadi bakalım evleri serin giydirsende anında hasta oluyorlar oldukça narin yapıları..Ama ilk başlar anne karnındaki duruşuna alışkın tabiki ısısınada o yüzden birazcık sıcak tutuyoruz ne zaman dönecek ozaman hafif hafif bizim yapımıza döndürmekte fayda var ..Zaten sizler otomatik bunları ayaralayacaksınız tamamen içgüdüsel:)
Kedi79 hoşgeldin cnm a.s.
adamım hatırlıyon mu hamileliğin başından beri şu halı muabbetini yapıyoh haaa kaydirigubbakcemile3
kraftın pofidik olanı varya hepsiburadada indirime girmiş gıııı delikafadulden bonusa altı taksit yapınca kargoda bedavaya geliyyy delikafadulden
al anasını satiiimm hihoyyyt ben kraftın taşıma koltuunu aldım gıı o yüzden chicco dreams almıcaam hem taşınsın hem evde dursun diyerekten aldımm bakalım kullanışlı olur inşallahhhoyun halısını da chicco ana kucağını da alıyom millet bugun aslında çokta lazım olmayan iki ürüne toplamda 200 lira verdiğime inanamıyomm ama napim çok güzeller içimde kalcanaa alimmm bak zate gitti 50 tlll bunuda kaybettim sayarım demi amaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
nan hatırlamammıııadamım hatırlıyon mu hamileliğin başından beri şu halı muabbetini yapıyoh haaa kaydirigubbakcemile3
kraftın pofidik olanı varya hepsiburadada indirime girmiş gıııı delikafadulden bonusa altı taksit yapınca kargoda bedavaya geliyyy delikafadulden
selam kızlar nasılsınız bakalım bugün
benim heeç halim yook ya dünden beri belim ağrıyoo halada geçmedi yaa
ve kendimi çok yorgun kırgın hissedeyom grip felan olmam inşallah
selam kızlar nasılsınız bakalım bugün
benim heeç halim yook ya dünden beri belim ağrıyoo halada geçmedi yaa
ve kendimi çok yorgun kırgın hissedeyom grip felan olmam inşallah
ayy yatmakta istemiyom kendimi miskin biri gibi hissediyom yatıncayat uyu asebam yaa falla benim de oturmaktan sırtım belim ağriiiii
heçbişe yapasım da gelmiii
hoşgeldin asebamm dikkat et kendine canım benimm :teselli:
sağol bitanem
sziler naaalsınız bakam
benim dr. da çok cool cnm nasıl rahat ediosan öle yap dio ama ben zaten solumda rahat ediommm diyince de gülüoohee gııı sırtüstü yatınca nasıl da oynayıp duruyooo ben de pek sefiniyodumm hihoyyyt
benim kendi dr.um deel de başka dr dediydi 30a kaa yatabilirsin sonra yatma diye ama ben kendi doktoruma sormadım o zaten bişe olmaz der kesin :roflol:
anamm ben gene tek çalışıyom kafamı kaldıramıyom gııııebişşşşşşşşşşşş bebeemmmmmmm sesin çıksın napisannnnnnnn geçmişe mi daldın gııııı :jeyyar:
neen gözümüz kalcak nannn :mymeka: bizim burda her yer elimizin altında kızılayın göbeenden sizin malım yerden 12 tl ye aldıınızı14-15 tl ye alıyok nan bi dünya da yorulmuyok hem denan delüüü gider önce bakardık yaa malum yerden (artık yer ismi vermiyom angaralı karıların gözü kalıyoo kaydirigubbakcemile3)
50tl yi buldun mu gıı yoksam bi bardak su mu içtin üstüne kaydirigubbakcemile3
nan hangi siteden alıyonus bee söleyinn kartanesi gıı terlik hangisini sipariş verdin adresini versene cicimm?hee iki dene biberon var iyi kız sen de lansinoh al
nan iptal et medemseee gidip alacüün bi deee bari cash olunca indirim yapsaymış yaa
bi de telsiz siparişi vercüün ben aynı anda vermedim deli gibi veya teknosadan alırız dediydik bakalımm
terlik sipariş verdim bi dene o da kargosu bedafaymış ondan verdim :roflol:
neen gözümüz kalcak nannn :mymeka: bizim burda her yer elimizin altında kızılayın göbeenden sizin malım yerden 12 tl ye aldıınızı14-15 tl ye alıyok nan bi dünya da yorulmuyok hem de
nan hangi siteden alıyonus bee söleyinn kartanesi gıı terlik hangisini sipariş verdin adresini versene cicimm?
hade nan bilmesekk neyysee ben de istanbulluyumm nann bilmiommu bi eminönüne gidip gelince insan ne hale geliyy zopa yhemiş kimin oluy insan ki bide hamile hamile heeçç çekilmess itiş tepiş git gel bi günü gidiyo insanınnbizde yorulmuyook bi kere taam mıı :dilcikar: çok keyiflen geziyok oralarıı :dilcikar:
bizde yorulmuyook bi kere taam mıı :dilcikar: çok keyiflen geziyok oralarıı :dilcikar:
hade nan bilmesekk neyysee ben de istanbulluyumm nann bilmiommu bi eminönüne gidip gelince insan ne hale geliyy zopa yhemiş kimin oluy insan ki bide hamile hamile heeçç çekilmess itiş tepiş git gel bi günü gidiyo insanınn
anaaammm kokoşş karıı kaydirigubbakcemile3ayyyy düşününce bile daral gelii :roflol::roflol:
ebişimm ev terliği siparişi veridm gıı hastane için deeel
ahanda buu
Hepsiburada.com : TWIGY PARLAK ÇİÇEK BAYAN TERLİK -M0277 | Ayakkabı & Çanta
anaa zam gelmiş gıı ben 19a aldımdııı daha gelmedi emmeee
bu da pompam
Hepsiburada.com : LANSINOH MANUEL GÖĞÜS POMPASI - MANUEL BREAST PUMP | Anne & Bebek & Çocuk
gitsinner nan aaşama gülerikk fena mı :roflol::roflol: :roflol: :roflol:
anam gıı gitmeyin eminönüneee aaşam şuram ağrii buram ağrii diip durcanız biz size burdan yollıyakkk :roflol:
neyseki hamişliin ilk zamanlarında cerenimom halletti bizim sipraişleri :sm_cool:
nan cerenimoo sen neen o zaman herbişeeni almadın da hala gidecüüm diye uğraşıp duruuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?