amannn tubiiiiiiiii bi oyun halısı içinde ikea çekilmes falla onnarın ossunnn :umursamaz:
gııııııııı zeytün olaydı bi ayar çeker o halıyı 20 ye alırdı nannn :roflol:
günaydın nazlıcım opuyorumnanaktan ohh bugün oğluşunun okuluda başlıyoo demek hihoyyyt
banada lansinohun ki daha kaliteli geldi hem onda iki tane biberon veriler sanırım yanı sıra ondan aklıma yattı hacım bende sipariş geçerun bugun yarınnn
yaaaaaa o deelde hani ben diiydim ya bi tanıdık var eczacı chicconun ürünlerini giriş fiyatından vericük deye dün konuştuk sipariş virdim güya ula adi karı hiçte indirim yapmamış nan hep netteki fiyatlar gıcık oldum haaaaaaaaaa şeytan dio ara iptal et heç deelse netten kredi kartıynan taksit yaparun ve evime gelir ona hem cash para verilcek hem git al falan uyus oldum naaaaaann :mymeka:
Günaydın Tuğbacımm kaydirigubbakcemile5
Başlıyor yerinde duramıyor kıpır kıpır hadi gidelim 12de orda olucaz biz hadi gidelimlere başladık 10 dk oysaki aramız okulla kaydirigubbakcemile3
Özlemiş arkadaşlarını,öğretmenini offfffffffbundan sonra bende evde yanlız kalıcam akşama kadar mafoldumben mafoldumben
nan delüüü gider önce bakardık yaa malum yerden (artık yer ismi vermiyom angaralı karıların gözü kalıyoo kaydirigubbakcemile3)
50tl yi buldun mu gıı yoksam bi bardak su mu içtin üstüne kaydirigubbakcemile3
nan delüüü gider önce bakardık yaa malum yerden (artık yer ismi vermiyom angaralı karıların gözü kalıyoo kaydirigubbakcemile3)
50tl yi buldun mu gıı yoksam bi bardak su mu içtin üstüne kaydirigubbakcemile3
yok kız benim ki kesin yasak dedi ama sağ sol değiştir dedi
hee iki dene biberon var iyi kız sen de lansinoh al
nan iptal et medemseee gidip alacüün bi deee bari cash olunca indirim yapsaymış yaa
bi de telsiz siparişi vercüün ben aynı anda vermedim deli gibi veya teknosadan alırız dediydik bakalımm
terlik sipariş verdim bi dene o da kargosu bedafaymış ondan verdim :roflol:
ayyyyyyyyy haacı yaaa neeennn kanayan yarama parmak basiin yaaa bulamadım yaaa mafoldumben gitti nan canım 50 liraaaaaaaaaaa mafoldumben yok anam yok bakmadımm yer galmadı hofffffffff gitti giden ben bi damacana su içem ustune anca keser nan laelaelaelaelae
nerde yanlız kalıcan şekerim şunun şurasında en fazla bi ay yanlızsınn sonra beben gelcek yaa
cingen pazarı mııı :roflol:hee orda bi fırsat köşesi vardı işte orda satıyolarmış teşhir mallarını ölee bi baktık nan ama aynı cingen pazarı gibiydii kaydirigubbakcemile3
hee ücretsiz kargo aramaktan helak oldum zateeee :roflol::roflol:
şimdi o chicconun urunlerine bakıyom fiyat olarak kadının dediğinden daha uygun ama onu kargo bedavaya getirmeye çalışiim nan hani 50 tl ve ustu falan muabbeti varya ula kargoyu bedava yapacum deye saçma sapan şeyler alacum şimdi haa :roflol:
Evet canım yaa çok şükür öyle olacakta ne bileyim hüzün çöküyor insanın içine gerçi alışıyoruz hemen ama o ilk günler azıcık zor geliyor Doğacım şunu getirsene gel öpim anne oyun oynayalımmı Allah yokluğunu göstermesin asla asla ayırmasın yavrularımızdan:Saruboceq::Saruboceq:
Bu bir aydada yapacak çok iş var zaten alışırım cnm ilk gün sendromu diyelim kaydirigubbakcemile3 Küçücük geldimide şenlik gelecek haklısın :Saruboceq::teytey:
canlar size doyum olmaz ben işlere daliyimm yemek falan yapıcam daha hepinizi öpüyorumm dua edin bişey demesin doktor şu el uyuşma işine korkuyom valla
ah canımmm bulamadın dimeek:teselli: hee sen git bi damacana su iç bi bardak soğutmaz içinikaydirigubbakcemile3ayyyyyyyyy haacı yaaa neeennn kanayan yarama parmak basiin yaaa bulamadım yaaa mafoldumben gitti nan canım 50 liraaaaaaaaaaa mafoldumben yok anam yok bakmadımm yer galmadı hofffffffff gitti giden ben bi damacana su içem ustune anca keser nan laelaelaelaelae
hee malum yer nolmuşş :mymeka: fazla havaya girme her an bi süprizle şok olabülürsün :jeyyar:malum yer miii :roflol: :roflol:
hee gidemediniz iştee o kaa dalga geçerseniz benle olcaa buydu :mymeka:
kız dur alma iştee hele gidek bi piyasa araştırması yapakhee ücretsiz kargo aramaktan helak oldum zateeee :roflol::roflol:
şimdi o chicconun urunlerine bakıyom fiyat olarak kadının dediğinden daha uygun ama onu kargo bedavaya getirmeye çalışiim nan hani 50 tl ve ustu falan muabbeti varya ula kargoyu bedava yapacum deye saçma sapan şeyler alacum şimdi haa :roflol:
cingen pazarı mııı :roflol:
gıı baa da kargo 2 liramış hihoyyyt bedafa kimin fallaaa
ben de hazır kargo veriyoken diye diye nerdeyse bin dene şey alacüüm neyseki çok seçenek yok :roflol:
aman da amaaan duyan da doğa 1. sınıfa başlıyo sanır nazlım yaa kaydirigubbakcemile3 hersene aynı heyecan oluyo heraldee
ah canımmm bulamadın dimeek:teselli: hee sen git bi damacana su iç bi bardak soğutmaz içinikaydirigubbakcemile3
hee malum yer nolmuşş :mymeka: fazla havaya girme her an bi süprizle şok olabülürsün :jeyyar:
kız dur alma iştee hele gidek bi piyasa araştırması yapaklmaz:
ah canımmm bulamadın dimeek:teselli: hee sen git bi damacana su iç bi bardak soğutmaz içinikaydirigubbakcemile3
hee malum yer nolmuşş :mymeka: fazla havaya girme her an bi süprizle şok olabülürsün :jeyyar:
kız dur alma iştee hele gidek bi piyasa araştırması yapaklmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?