2009 Kasm Anneleri

39+4 de doğdu canım eğer 3 gün daha gelmeseydi suni sancıyla doğum yapacaktım ama iyikide önce doğmuş
maş.canım yaaa neyle besledin böylealkisalkisalkis
kıs iyi dayanıyorsun valla ben doğumda zor dayandım şu illete:roflol:
slm canikolar...
napıyosunuz geçmişe bakamadım çok ilerlemiş yine....
benim belim iyice kötü oldu arife gününden beri böyleyim ve hiç düzelme yok :sinifsinif::sinifsinif:
hoşgeldin canım yat dinlen işte uğraşma birşeyle
allahtan benim bel ağrıları geçtide kurtuldum
wannam sende hoşgelmişsen okullu annezemuszemus
ayyyy dışarıdan görenlerin düşüncelerini çok merak ediyorum

destnacım maşallah oğluşuna orucunu da tuttun ne güzel oğluşun da hiç üzmedi seni alkisalkisalkis üstüne de böyle güzel haberler aldın inş kucağına da böyle sorunsuz almak nasip olur canımm

kenyacım sana da geçmiş olsun !!! çok kafanı takma şimdi ona yoksa hep evde geziyomuş gibi gelir rahatsız olursun bence bir an önce ilaç yaptır... 2 gün falan kalsın ev öyle .. allah kolaylık versin canım...

elif ekim annelerinin resimlerine koptummmmm :hooray: ayyy annemi çağırdım bak bakalım ben de mi böyleyim diyorum kadını yedim deminden beri :sm_cool:

canim, dun gittim doktora. yazdim ama gormedin herhalde. bebegin suyu degilmis cok sukur. enfeksiyon varmis, akinti ondan dedi, fitil verdi. normalde uzulmem lazim ama bebisimin suyu degil ya, buna bile sukur dedim.
dün bi ara girdim ama gecmise bakmadim hic..neyse bari fitlle gecicek biseyse sorun yok...tabiki sevinirsin suyun gelince acayip panik oluo insan...

dalga gecme kizim, biz bir araya gelsek manken gibi mi durcaz sanki.:roflol::roflol:

dalge degil beee cok tatli duruyolar hemde ileriki sayflarda göbek tokusturmuslar
kaydirigubbakcemile3
kıs iyi dayanıyorsun valla ben doğumda zor dayandım şu illete:roflol:

dayanmayip napiim itekim cek elini pis kadin dicek halim yok benim iyiligim icin yapio sonucta..hem alistim ben artik 8 aydir önce catala yatmam gerektigini ögrendim:jeyyar:
ama türkiyede gittigim doktor bakmamustu bend eona sasirmistim :bbo:
ordaki sistemle burdaki sistem cok baska isliyosositososito

kıs yediğim yemeği görsen şaşırırsınn bide ramaznda full oruçluydum yanii iftarda da sahurda da çok bişey yiyemedimm aldığım kiloda 10 aulaşmışş doktor doğumdan sonra yine lokum olcan diyii:)

orda bi dene aybike zehra var o süper hamiş olmuş nan incecikk göbek var bitekk
zaten onun kızına aldıı cicilere de bayıldımdı nan ben öleysem daha bişe istemem :roflol: :roflol:

unicim, belin niye agriyo? ovdur bari esine biraz.

canım masaj yaptık sonra elektrikli yastık gibi bişey var ince onu falan koydum ama hiç bişey kar etmiyo...bel yastığı aldım bi tane şimdi onla oturuyorum hep mafoldumben başta önemsemedim ama 6 gün olmuş hiç bi iyileşme yok mafoldumbenmafoldumben

kokoş terlik aldım gııı evde giymek için ama bana pek kokoş gelmedidiii :roflol: :roflol:

Hepsiburada.com : TWIGY PARLAK ÇİÇEK BAYAN TERLİK -M0277 | Ayakkabı & Çanta

ahanda bu

aaboooooooowwwwwwwww kızz bu neeee :roflol::roflol::roflol: bi de bana kokoş gelmedi diyo :roflol::roflol: ama olsun iyi yapmışın yakışır alkisalkisalkis ben de hiç süslü şeyler giymezdim artık giycem ne de olsa kız annesi oluyoruz di mi :teytey:

orda bi dene aybike zehra var o süper hamiş olmuş nan incecikk göbek var bitekk
zaten onun kızına aldıı cicilere de bayıldımdı nan ben öleysem daha bişe istemem :roflol: :roflol:

bende orda bi beyazlı var yaa aynen ona benziyim herhal :1ninca:

sağol canım çok incesin opuyorumnanaktan rabbim cümlemiiz sevindiirsin inşş daha yemek yapıcam hazır bi çok şeyii üşeniyorum akşamda kuzenime geçicem bebek sevmeyee

kokoş terlik aldım gııı evde giymek için ama bana pek kokoş gelmedidiii :roflol: :roflol:

Hepsiburada.com : TWIGY PARLAK ÇİÇEK BAYAN TERLİK -M0277 | Ayakkabı & Çanta

ahanda bu

güle güle giy canim
zeytin görmesin haa onuda yapar hemen becerikli karikaydirigubbakcemile3

nan biz de mi böle gözüküyodukkiiii aboouw ama biz o kaa büyümemiştik dahaa
yok yaa biz okadar büyümedik bence en zaindan kendi adima konusayim ben resimlerdeki sagda duran lacivertli basötülü gibi duruyom daha karnim bellli okaaazemuszemus

elif ekim annelerinin resimlerine koptummmmm :hooray: ayyy annemi çağırdım bak bakalım ben de mi böyleyim diyorum kadını yedim deminden beri :sm_cool:
annenin basini yeme biz öyle degiliz daha:lepi:
ama sonumuz o olucak yani ondan ekledim:roflol:

orucmu tuttunakannehirakannehir
nasil dayanabildin:uhm:
allah kabul etsin valla büyük marifetalkisalkisalkis

maş.var valla ne güsel orucunuda tuttun bak bunu hakettinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
öğrendik demek nasıl yatlacağını:jeyyar:
ayyy ben doğuma gittim ilk muayenem olacak dr.tutuyor beni kaçma yukarı diye ne yapıyım ilk defa böyle birşeyle karşılaşmışım tırsmıştım valla ama sonrakilerde alıştım artrık:roflol::roflol:

Allah veriyor kolaylığını inan oruçluyken daha rahattımm

itekcim utandırıyon kısss alkışş felen :asigim:uyuştum pc başında biras uzanıyım bennn

hee ben de hep spor takilidimm baa bişeyler oldu gaaba evrim geçiriyoomm :roflol: :roflol:
böle bi kokoş kokoş gecelikler falan giyinesim var allam içimde kokoş bi canavar yaşamış meğer yıllarcaa bebekle beraber o da doğcak korkarım :roflol:
hee o işte benim dediğim aybike gıı
aynı ben de onun kimin olduuma inanıyorumm :roflol: :roflol:
amaninnn, harbi kokos kiz bunlar.:roflol::roflol:

:hulya: :hulya: :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…