2009 Kasm Anneleri

banada hemsire kız dedi onceden solemen lazım diye bakalım doktor ne diyecek hayırlısı

ayyy canım yaa allah kolaylık versin yaaa bende çok korkarım böyle şeylerden hatta en ufak bir böcek görsem korkarım bence biran önce ilaçlayın birşeye zarar vermeden

büyük geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın insanın aklı çıkıyo böle ani paniklemelereakannehir
ooohoooo daa çok varmış canısı ben 33+lardayım dr. bu mevzuyu konuşmujyo bilee daha erken die

dimi daha erken sağolun kızlar teşekkür ederim

benımde en son dr a gıttıgımde 27 ekım- 5 kasım arası demıstı,
bende ekım anası olabılırımmmm:kedi:

canim sen ikiz anasi olcagin icin zaten erken alirlar sonuna kadr bekletmezler...

ne güzel iste yan gelmis yatiyo yani niye bukadar endiselendin ki..her bebek erken dönücek diye bisey yok.benim eltimin oglu son haftasinda dönmüstü...hemen peinden de dogdu zaten...

o hamaratlik banada gelse keskeeekafamçokkarıştı
badem kasinti yapmaz canim baska biseler yedin mi bu aralar

Benim bu cts dr randevum var ve cok merak ediyorum, merak ettiğim bir diğer noktada sizce benim çatı muayenesini bu cts yaparmı yoksa bi dahakine mi bırakır???
yapar tabiki bana hamileligin ilk basindan beri yapilio..yapmazsada sen söyle yapsin....

ayy fare miiiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden hemde iki tane
canim evinizi ilaclatin yoksa ürer bu densiz hayvanlar allah korusun herseyin ziyan olur..sansin varmis ki evde fare oldugunu görmüssün ya görmeseydinizakannehir

heee yaaa yemiyeceğim artık bitti zaten biraz almayımda deneyim bakalım
yime 1-2 gün ama soora arada ye günde 2-3 tane çok faydalı 4-5 tanesinde 1 bardak sütteki kadar calsium var gıı
ewet canım normaldi zaten normal doğum yapabilir mi diye bakıyorlar çatı muayenesinde
bana hiç bakmamıştı dr.paşa paşa doğurdum vallazemuszemus
itek sen enesi kaçıncı hafta doordun gıı?
hee ben de elim ayamm yanınca kesilince farketmiomm nan biz sancı çekmiyecüükmü şinci
anamm gebelik başımıza vurdu kokoşun önde gideni olduk gııı
aaaaaaaaaaa töbe töbe töbeeee bacım bütün giderleri tıka sen en iyisi mikroplu hayvan oo geçmiş olsun yaaa tikkaatt ett yivrım taammı öle korkup ta hoplamaya zıplamaya kalkışma sakın Asyamıza dikkat ett.

ooohoooo daa çok varmış canısı ben 33+lardayım dr. bu mevzuyu konuşmujyo bilee daha erken die

ay benimkide hiçbisey konusmuyo benle daha erken diye 3 hafta önce benimkisinin kafası asağıdaydı, bende sevinip "aa iyi dimi?" demiştim.
o daha doğuma kadar 10 kere döner demişti...

ayy fare miiiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden hemde iki tane
canim evinizi ilaclatin yoksa ürer bu densiz hayvanlar allah korusun herseyin ziyan olur..sansin varmis ki evde fare oldugunu görmüssün ya görmeseydinizakannehir

4 gundur evde degildik kesin cirit attılar evde giderden girdiler ayyy heryeri sopayla kontrol ettim ama baska ses yok
ayy evet gordum ama cok korkunctularr sinirlerim bozuldu hep sagıma soluma bakıyorum tik oldu resmen korkuyorum

kızlar demin tam yazdım yolluyordum ki netten düştüm yazdıklarımda boşa gitti tabii şoklardaydım bebişimiz 2.900 grm ve başı oldukça aşağıda yüzünü göremedik ama başını rahat heraket ettirebildiği için doğum kanalına yerleşmemiş daha 37 haftaya uyumlu çıktıı doktor kaç keez ölçtüü e bu gidişle doğum beklediğimizden erken olabilir dedii 15 gün sonraya nst verdii lansinoh kremide ozaman geldiğinde yaziyim memeyii uyardığı için erken doğuma sebebiyet veriyor dedi el uyuşmalarım için 40 ın çıktığında geçer dedii şimdi magnezyum veririm ama oda doğumu 40 haftasından snraya sarkıtıyor problem yaşarız dedii amcamın kızından konuştukdoğumu zor olmuştu ya ebeler erkenden suyunu patlattı başı yanlış geldi oyüzden dedii istiyosan direk sezeryan yapalım dedii gülüştük ve bolca yürüyüş önerdii

biz de özel oda ayrlıcaz ama fiyat miyat sormodımm :bbo:
benımde en son dr a gıttıgımde 27 ekım- 5 kasım arası demıstı,
bende ekım anası olabılırımmmm:kedi:
aaaa benim deee :1ninca:

neden karışık dönmedi diyemiii
döner daha demiş nasılsaaa

nedense baa heç kokoş gelmedidi gııı :roflol:
ben iice zıvanadan çıktım herhal :roflol:
şuursuzumm ben senin gidişatını heç beğenmiyom heee kaydirigubbakcemile3

ayy anammmmmdelikafadulden çok tırsarun nan ben fareden delikafadulden dikkat et bacım bir an önce çaresine bakın

ayy evet yaa igrenc hayvanlar hastalık tasıyıp yayıyolar bunlar mafoldumben
banyodan bir atlayısım varki yerde halı olmasa direk kayar duserdim valla
esimde doguruyorum sanmıs cıglık atınca adamdaki surat ifadesi cok kotuydu yaadelikafadulden

sonrasında da park yatak aldık köye koyucaz ya çok güzeldii yatağı flan içinde 230 a geldii ben hala şklardayım kızlar doğuma çok az kaldııı

kız o ne ölee 2900gr mı:1shok: maşallah dicem ama normal nası çıkcak nan o ordan :1shok: 40 haftayı beklerse 5 kilo doğar senin beben destnacım kafamçokkarıştı bence sen hazırlıklarını bir an önce bitir senin doğum yakın gibi geliyo bana akannehir

kız kendinee sahip çık atlayıp zıplama :mymeka:

masallah bebisine 3 hafta önden gidiyo demek
magnezyum dogumu geciktiriyomuymus:uhm: benim doktor günde 3 kez magnezyum önerdi bana kramplar ve kasilmalara karsi iyi gelio diye

maşallah kuzucuğuna canım

anaaammmm, neyle besliyosun bu tosunu boylekaydirigubbakcemile3

masallah, masallah.

[
yapar tabiki bana hamileligin ilk basindan beri yapilio..yapmazsada sen söyle yapsin....
nasıl yaa ilk baştan beri çatı muayenesimiii :1shok:
ay benimkide hiçbisey konusmuyo benle daha erken diye 3 hafta önce benimkisinin kafası asağıdaydı, bende sevinip "aa iyi dimi?" demiştim.
o daha doğuma kadar 10 kere döner demişti...
benimki de artık dönmez dedi ve dönmedi akannehir

şuursuzumm ben senin gidişatını heç beğenmiyom heee kaydirigubbakcemile3

ayy anammmmmdelikafadulden çok tırsarun nan ben fareden delikafadulden dikkat et bacım bir an önce çaresine bakın
:roflol: :roflol: :roflol:
ben de gııı
şimdiden topukluları aldım baksana :roflol:

kenyaaa geçmiş olsuuun ayy çok sinir bozucu gerçekten kaçıncı kattasınız cicim siz

4 gundur evde degildik kesin cirit attılar evde giderden girdiler ayyy heryeri sopayla kontrol ettim ama baska ses yok
ayy evet gordum ama cok korkunctularr sinirlerim bozuldu hep sagıma soluma bakıyorum tik oldu resmen korkuyorum

tiksinmekte tik olmakta haklisinda , sakin olmaya calis bebene bisey olmasin...
zaten sen onlari görünce kacarsin onlarda seni görünce kacar ..üstüne atlicak halleri yok...

wannababy .!.:
herkese selam.

biz okulu actik, kapadik geldik.

evde yatip yuvarlanip duruyoruz.

sanada selam gamyoncuiremsu
gecen su akti deyiydin noldu bidaha olmadi demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…