2009 Kasm Anneleri

hayırlı olsun cnm inş beğendiğinizi alırsınız

herkesin huyu farklı
ben izlersem doğuramam heralde :roflol:

ben istesem de burda gezemiyom iice eve kapandım zatii
ama bayram yetti canıma bi de bolca stres yüklendim geldim
hiç gitmesem daha iyiydi yane

he kızlar dilmuh nerde ya bugün gelmedimi acep

sağol canım inşallah alırız şu aRABAYI DOĞUMA KADAR ALSAK BARİ YAAAA

sağol canım inşallah alırız şu aRABAYI DOĞUMA KADAR ALSAK BARİ YAAAA

inş cnm niyetlenince birden alınıveriyo biz de almadan önce baya düşünmüştük sonra gittik pat die alıverdik:)

ama gerçekten ihtiyaç
ben kullanmayı bilmiyorum
eşim bazen şehir dışına filan gidiyo aniden doğum başlarsa die tırsıyorum o yokken naparım die hoş bilsem de kullanamam öyle bi durumda hem yol çok bozuk hem de bi saat yol gitmek lazım
ama araba şart yaaaa

beğendim canım beğendimde arabanın nasıl bişe olduğunu merak edim ondan dolayı gidip bi bakak diyom nasıl bişe ben netten 2,3 tane sahibinden opel zafira buldum onlara bakıcaz eğer beğenirsek arkadaşın kocası bize yardımcı olucak sanayiciler konusunda arabayı baktırmak için bakalım hayırlısı
o arkadaşın kocasından almıyok biz o bize alım saqtımda ve arabayı baktırmak için yardımcı olcak öle konuştuk

hee annadım cnm.
sen kendin bul o adamın dediği gibi olmasın fatom...

he nan zor benim işim bebeğin eksikleri felan derken bide buseninkiler neyse aldık bitti bi ayakkabıları kaldı zillinin

vay zilli buse vayy kaydirigubbakcemile3 kışa hazır desenee kaydirigubbakcemile3

inş cnm niyetlenince birden alınıveriyo biz de almadan önce baya düşünmüştük sonra gittik pat die alıverdik:)

ama gerçekten ihtiyaç
eşim bazen şehir dışına filan gidiyo aniden doğum başlarsa die tırsıyorum o yokken naparım die hoş bilsem de kullanamam öyle bi durumda hem yol çok bozuk hem de bi saat yol gitmek lazım
ama araba şart yaaaa

ayy sekerim sen keşke bebiş olmadan pratik kazansadın yaa :kedi:
bebişler olunca çok lazım olcak hep kocişimi beklicen kızz :kedi:

ama gerçekten ihtiyaç
ama araba şart yaaaa
evet canım artaba şart helede iki çocukla mecburi oluyo her yerede taksiylen metroyla gidilmiyo
hee annadım cnm.
sen kendin bul o adamın dediği gibi olmasın fatom...

vay zilli buse vayy kaydirigubbakcemile3 kışa hazır desenee kaydirigubbakcemile3
heee valla buse kışa hazırda bebek henüz hazır geçen bayramlaşmaya giderken bi takım aldım ona bide iç atlet dedim bi anda doğurursam en azından bunlar hazır olsun battaniye alacaktım sevmedim bulamadım
doğum için alış verişi yapacam artık liste baya bi kabarık edoş kaydirigubbakcemile3

ayy sekerim sen keşke bebiş olmadan pratik kazansadın yaa :kedi:
bebişler olunca çok lazım olcak hep kocişimi beklicen kızz :kedi:

kız ehliyet filan da yok ki tecrübeyi geç:))) :utangac:

napiim taksi çağırırım acil durumlarda gamyoncuiremsu
ama benm şimdilik derdim doğum sancılarım gece başlasa bari diyorum ya da kociş şehir dışında filan olmasa...:Saruboceq:

ama benm şimdilik derdim doğum sancılarım gece başlasa bari diyorum ya da kociş şehir dışında filan olmasa...:Saruboceq:
ambulans denen bisey var baciii arabaya ne hacet
bi telefon hemen kapindalar

evet canım artaba şart helede iki çocukla mecburi oluyo her yerede taksiylen metroyla gidilmiyo

heee valla buse kışa hazırda bebek henüz hazır geçen bayramlaşmaya giderken bi takım aldım ona bide iç atlet dedim bi anda doğurursam en azından bunlar hazır olsun battaniye alacaktım sevmedim bulamadım
doğum için alış verişi yapacam artık liste baya bi kabarık edoş kaydirigubbakcemile3

benim arık liste mistem yok fatoo murat men etti beni artık alışverişten :roflol::roflol::roflol: arabanın bağajı dolu arka koltuklarda dahil :roflol::roflol: hepsi egenin deel tabii blender bozuktu bide düdüklüm bozuktu onlarıda aldım süprizzzzz

ben yatıyom gariii hepinize iyi gecelerr anam karşımda uyuyo gidipte yatmıyo bu kadın beni deli edecekk laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

benim arık liste mistem yok fatoo murat men etti beni artık alışverişten :roflol::roflol::roflol: arabanın bağajı dolu arka koltuklarda dahil :roflol::roflol: hepsi egenin deel tabii blender bozuktu bide düdüklüm bozuktu onlarıda aldım süprizzzzz

ben yatıyom gariii hepinize iyi gecelerr anam karşımda uyuyo gidipte yatmıyo bu kadın beni deli edecekk laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

bende yavaş yavaş azaltacam listeyi nasipse cumartesi 4. levente gidip bebğin eşyalarını ordaki kardelenden alıcam inşallah herşeyi bulurum
kız liste yapmasam unutiim ben yaaa
bak buseye liste yaptık alış verişi hemececik bitirdi,k valla yoksam aklıma gelmiii ne alacağımı

anaamm kızz neeen almadın bu vaktece bi ehliyet heee :mymeka: bebelende zor olcak şimcikk..
allah korur cnm olmazz bişe merak etmeee :Saruboceq:

ambulans denen bisey var baciii arabaya ne hacet
bi telefon hemen kapindalar

heee alamanyadı bura öle 2 dk.kapıya gelcek ambulans :mymeka::mymeka:
geçen sene yengem doğurdu.kızın suyu patladı evdede kimse yok ankaradayız ben aradım ambulansı hemen adam kırk saat soru sordu su mu geldi ne kaa geldii sancı başladı felan diye cidden tam 15 dk.konuştu yengemle ve en sonunda dediki şuan ambulans yok siz bu şekilde zaten yetişirsiniz hastaneyee kötükedihüsokötükedihüso

yanına k,imse gelmicekmi doğumda kıııı

annem ablamın yanında ablamın da bebeği 7 aylık:) :ecrin_bebek: ona bakıyo kadıncağız...
bana da anca kasımın 5 i gibi gelcekler yani erken doğarsa yalnız olcaz kocişle
hem gelseler de onlarda bilmez araba kullanmayı filan
nasip işte en büyük korkum erken doğurmak valla
doğum korkusu yok aslında

eee hadi yatın nan uykucular sizi
bende bebeğe yelek örüyom bir iki sıra gidip gelemde yatam bende yaaaa
yarın kocişlen benim kışlıkları çıkaracam yerleştirecem

bende yavaş yavaş azaltacam listeyi nasipse cumartesi 4. levente gidip bebğin eşyalarını ordaki kardelenden alıcam inşallah herşeyi bulurum
kız liste yapmasam unutiim ben yaaa
bak buseye liste yaptık alış verişi hemececik bitirdi,k valla yoksam aklıma gelmiii ne alacağımı
he bence de liste tam benlik
ben hamileyken unutkan oldum yaaa iyice salakladım

anaamm kızz neeen almadın bu vaktece bi ehliyet heee :mymeka: bebelende zor olcak şimcikk..
allah korur cnm olmazz bişe merak etmeee :Saruboceq:
geçen sene yengem doğurdu.kızın suyu patladı evdede kimse yok ankaradayız ben aradım ambulansı hemen adam kırk saat soru sordu su mu geldi ne kaa geldii sancı başladı felan diye cidden tam 15 dk.konuştu yengemle ve en sonunda dediki şuan ambulans yok siz bu şekilde zaten yetişirsiniz hastaneyee kötükedihüsokötükedihüso

edoş haklı kız elif, burda ambulans gelcek de görcez... hem ben ile gitçem yol berbat zatii ben o yolda sallana sallana doğururm :)))paso viraj vallaaaa
inş cnm yaaa ben hiç meraklı deildim araba kullanmaya geçen kocişle de lafı geçti artık özenmediğimden de gereksiz bulduk almıcam ehliyet filan yani hep bişey girdi araya bu saatten sonra da olmaz zatiii

annem ablamın yanında ablamın da bebeği 7 aylık:) :ecrin_bebek: ona bakıyo kadıncağız...
bana da anca kasımın 5 i gibi gelcekler yani erken doğarsa yalnız olcaz kocişle
hem gelseler de onlarda bilmez araba kullanmayı filan
nasip işte en büyük korkum erken doğurmak valla
doğum korkusu yok aslında

heeee olsun kıı insanın yanında yine birisinin olması başka hepten yanlız kamlaktan iyidir
ee ananda erken gelsin bu doğum işi daha acil ablan başının çaresine baksın bir müddet

he bence de liste tam benlik
ben hamileyken unutkan oldum yaaa iyice salakladım

edoş haklı kız elif, burda ambulans gelcek de görcez... hem ben ile gitçem yol berbat zatii ben o yolda sallana sallana doğururm :)))paso viraj vallaaaa
inş cnm yaaa ben hiç meraklı deildim araba kullanmaya geçen kocişle de lafı geçti artık özenmediğimden de gereksiz bulduk almıcam ehliyet filan yani hep bişey girdi araya bu saatten sonra da olmaz zatiii

ben busede salaklamıştım zati bide üstüne bu tam bakırköylük olmuşum ben hacııııı
lişstesiz gezemem ben yaaaaaa

eh diziler bitti dökülüyonuz tek tekkk

kızlar ya benm uykum gldi daha da meyve yicem:)) kociş de aldı uykuyu battaniyeye de sımsıkı sarılmış yatıy yanımda:)))
çıkayım ben de bebek tepip duruyo
pislik bihter behlül ün tadin abakti ya adnana nanik gösteriolaelaelaelaelaelülülülülülü
benim toncam daha iste mafoldumben
benimd euykum geldi ama bekliimm

hee orasi öyle ama bazende yetisiyo sans meselesi tr de ambulans...
benim sancim tuttsa allah korusun kocam da evde olmasa yürüyerek ciksam 5 dk da hastanedeyim:lepi:tabi o sanciyla yürürmüyüm akannehir cagiririm gelsinler

ehliyetim benimde yok hep yap dedi kocam ama icimde araba sürmeye heves olmayinca yapmadim simdide sart olucak bebemi gezdirmek icin

Back
X