- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız dilmuh ne ediyon sabah sabah yat uyu bacım. günaydın bu sırada:ecrin_bebek:
hayırlı cumalar kasım anneleri.........................
günaydın kızlar nasılsınız bugün
ben iyice sıkıldım evde durmaktan kendimi çok dinler oldum galiba
sağ gögüsümün hemen altında bişe batıyor gibi hareket edince ve yatarken çok hissediyorum
ayy noluyoo bana yaa iyi olmak istiyorum sıkıldım sürekli ağrım var demekten
günaydın canlarrrrr
kızçemle uyandık demir hapımızı içtikkk şimdi dedemizi bekliyorus gelip bizi annaneye götürcek teyzoşla falan cümbür cemaattt kafaltı yapcas inşallahh kaydirigubbakcemile2
dün hastanedeydin iş yeri için ayrılış raporumu yazdırdım doktoruma bide tahlil verdim idrar kültürü pazartesi sonucu çıkıcak bakalım nolcak içim dışım antibiotik oldu yaa inşallah bebekime bi zararı olmas mafoldumben gerçi dr bu zararsız rahatlıkla iç falan dio ama insan yinede tedirgin oluyoo napalım şifa için içiom yavruşum allaha emanet zarar vermes inşallahhhh
eee sizler neler yaptınıs bakalımm ...
Doğamız okula başlamış hadi bakalım onun için çok güzel bi eğitim öğretim yılı diliyorum nazlışımmm opuyorumnanaktan
herkesin hazırlıkları ufak ufak bitio sanırsammm darısı başımaaa![]()
günaydın
kan tahlilimizi verdik akşam babamız alacak umarım normal değerlere dönmüştür yarında kontrolümüz var drumuza gidicez bakalım paşam ne kadar olmuş
herkese günaydın kızlarrayy canım yaa sanki beni annatıyosunnnn
sağ göğsümün tam altından ve aynı yerin tam arkasında yani sırt kısmına gelen yerden ya rabbim nası bi ağrı nası bi sancı ölüyorum resmennnn nefes almak mı o da ne gece resmen inledim ya nereme yatacağımı şaştım kaldımmm ya bide sanki orda bi beze gibi bişi oluşmuş ben tırsmaya başladım hep bebeğin baskısından falan diip katlanıyodum ama böle sert gibi geldi bana pazartesi dr gidince bi soram gerçi kadın doğumcu göğüse bakarmı bilmem ama en azından normalmi değilmi söler ona göre başka bi yere yönlendirir
Ya Allah korusun akşam aklıma neler geldi töbe töbee kendimi neler yaptım bide ağladım üstüne bi güzel bebekim annesiz mi kalcak falan die ay iice sapıttım yaaaaaaaaaaaa mafoldumbenmafoldumben
Günaydınn canım Şeniz
Hayırlıııısı cnm benim inşallah dönmüştür normalee oo sende yarın Denizimizi göreceksin arka arkaya kontroller Paşamız bakalım ne kadar oldu annesi opuyorumnanaktan