aman iyi, dedim uzatinca gecer diye.zemuszemus
ben hep ozele gidiyorum ama kadin hic nstye bagliycam demedi.:uhm:
Allah Allah sen söle istersen olmazmı?CADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitsinde eklersin resimlerini
senin simdi kesin tarihin ekim ortasi mi nazlim
burda öyle canim erken aliyolar ne olur ne olmaz
seni sallamiyo mu doktorunkaydirigubbakcemile3
ne zaman gidicen londra ya..orda gittigin gibi yaparlar
dayanmis kiizz sisko olcak galiba
bende sasirdim 1800 falan der diye beklerken 2200 dedi yüzde on yanilma payi var ama yinede haftasina göre fazla..dikkat et valla ayda 2 kilodan fazlasi hem bizim icin iyi degil hem bebekler icin
uzaninca gecti de bütün gece yayildim yattim ama ayaklarim düzelsin diye...hicbisey yapmadim
sagol canim
kiiizz sen dogum yaptin su plasenta olayi nedir accik anlat gari düzelir mi
bi fikrin var mi
mercü canimopuyorumnanaktan
valla dün aksam aslinda yürüyüs yapma fikri tamamen yatmisti kafama buzamana kadar hep erteledim aksam esimle konustuk artik yürüyüs sart diye bugünde doktor söyledi yürüyüs yapman gerekiyo diye..yalniz hic os olmuyo ama sart napalim
tesekkürleropuyorumnanaktan
insallah nazlim su 35.haftayida bi bitirsek gerisi zaten kolay olur allah in izniyle
hihoyyyt hayirli olsun mobilyaniz durdun durdun herseyini bir anda hallttin valla
beni 28.haftada basladilar sokmaya bugün 32 de yine yaptilar..iki hafta sonra icin yeni randevu verdi doktor yine yapicak..daha sonrada haftalik olucak randevular...
cantam benim hazir degildi ama artik hazirlamam gerekiyo doktor kadin korkuttu beni
sagol ebisim onda hersey yolunda da bende dglkaydirigubbakcemile3
meyveler hic masum degil hemde
meyve yeyince su ic dedi doktor bugün...seker etkisini biraz azaltiyomus
çekiyo ama ben az kaldııııı diye diye unutturuyom kendime yani kendimi kandırıp duruyom
ayy canım beni en iyi siz anlıyosunuz işte.ben bu bebişimden sonra cesaret edemem.yalnız çok zor olur diye düşünüyom o yüzden okula başlasın ondan sonra allahın izin verirse gelsin diyorum ama tabi kazayla olursa ne yapabilirim.
dogumndan sonra icmeye baslican yani yineçekiyo ama ben az kaldııııı diye diye unutturuyom kendime yani kendimi kandırıp duruyom
.
ayy canım beni en iyi siz anlıyosunuz işte.ben bu bebişimden sonra cesaret edemem.yalnız çok zor olur diye düşünüyom o yüzden okula başlasın ondan sonra allahın izin verirse gelsin diyorum ama tabi kazayla olursa ne yapabilirim.
seni sallamiyo mu doktorunkaydirigubbakcemile3
ne zaman gidicen londra ya..orda gittigin gibi yaparlar
uzaninca gecti de bütün gece yayildim yattim ama ayaklarim düzelsin diye...hicbisey yapmadim
hoşbulduk canım a.s.canım Allah inş gönlüne göre verir senin hazır olman tabii ki önemli ama benim durumumda da beklememek en iyisi yaş ilerledikçe hamilelik daha zor geçiyormuş gerçi kırka kadar yolu var annem beni 39unda doğurmuş ama ben bi an önce çıksın aradan istiyorum herkes kendine en uygun olan şeyi düşünüyo işte inş istediğimiz gibi olur önce bi şunları doğuralım da sağ salimmm gerisi gelir inş:)))
özlemmmm hoşgeldinnnn
Canım10 yıl anlamadım nasıl geçti bitti...Şuan varya ilk gibi Yağmurda bizim için aynı duygular hiç fark yok..Daha bilinçliyim ama tekrar yapıyorum her fırsatta herşeyde ..
İkiside aynı gülüm yaa ne desem boş evlat aynı evlat biride ikiside 3de zamanıda farketmiyor yeterki bakabilecek güçte ol iyi şeyler öğretebilecek bir anne ol vatana millete hayırlı bir evlat yetiştir turkbayragi
Ben spiral takıldı canım yine düşünüyorum.Bebek istediğimizde çıkartılıyor doğum kontrol hapına geçiliyor bebek istediğinde onuda bırakıyorsun ve 3 ay sonrası nasipse :ecrin_bebek:Zaten doktorlarınız size anlatacak bunu zira doğumdan 40 gün sonra yada size bağlı takılıyor spiral
ohbeee cvpladım :lepi:
hadi canım gözünaydın işlerini bi an önce halledersin inş ama yorma kendini emi:)))
nst ye ben girmedim dha bişey de demedi dr... çantam hazır deil ama koyacaklarım kafamda heralde ben bu gidişle çantamı sancım gelince anca hazırlıcam bi rahatlık çöktü bu aralar üstüme hayırdır inş.
ben de girmedim cnm nst ye... pedin faydası olmaz bazılarının hepsi birden geliymiş bacaklarından süzülüveriymiş bazılarının da az az geliymiş ama günlük ped koyuyorum ben dışarı çıkarken özellikle evde koymuyorum drlar sık sık çamaşır değiştirin diyiler ya pedleri dışarda kullanıyorum napiim hiç koymadan da içim rahat etmiy kahve içme sen bence sigdan tmden soğuyana dek ben öyle yapıcam şekerim yoksa hem kndimize hem bebeğimize zarar emzirirken zati olmaz sonra da leş gibi sig kokarken ben sarılamam o minnacık yavruya sen sarılabilir misin? ec cük sert oldu galba kusura bakma:/
bence bu konuyu drna sor ben öyle yapıcam aslında en mantıklısı eşin korunması ama belki hap da iyi gelebilir dr bilir artık onunla görüşücem ama spiralden de memnun olmayanlar çokkk iyice araştırmk lazım yaaa
he benimki de söylemiy nst filan doğum bilem demdi daha hahha acaba doğurmucam da kendimi mi kandırıyom nedirrrr
Allah Allah sen söle istersen olmazmı?CADIARZU
Evet Elifim nasipse 23 denildi ama kesin değil öncesi için haftalık kontroller başlıyor önümüzdeki hafta ilkine gideceğim işte sürekli nts dinliyorlar ona göre şugün bugün yönlendiriyor doktor..23 de olabilecek en geç tarih dedi tam 38+2 hafta olacakmış ozaman hesapladılar buda oldukça iyi bir tarih bebek içinde benim içinde..Hayırlısıııı cnm benim :Saruboceq::Saruboceq:
Bitirince resimleri ekleyeceğim canım nasipse a.s.
ayy deme yaaa insallah su plasenta bozuntusu cekilir kizimin yüzünden..gitmis yapismis suratina öyle duruyolarkafamçokkarıştıplesanta aşağıda ise normal doğum yapmıyorlar bildiğim kadarıyla
ama inş.sende bir problem olmazda normal yaparsın doğumunu:Saruboceq:
banada dememişti ama 33+0da gittiğimde bi dahaki gelişinde nst ye gircen dedi
ayyy canım çok sağol.
evet işte bende çocuğuma faydalı olmak istiyorum o yüzden hemen istemiyorum.kendimi hiç hazır hissetmem ben kısa zamanda.spiral iyi dimi canım ya herkes memnun.wanna da spiralmiş.
olmazsa bi daha gittigimde soylerim ama dogum icin yurt disina gidecegimden kadin beni yine tinlamaz gibi geliyor.kaydirigubbakcemile3
canım Allah inş gönlüne göre verir senin hazır olman tabii ki önemli ama benim durumumda da beklememek en iyisi yaş ilerledikçe hamilelik daha zor geçiyormuş gerçi kırka kadar yolu var annem beni 39unda doğurmuş ama ben bi an önce çıksın aradan istiyorum herkes kendine en uygun olan şeyi düşünüyo işte inş istediğimiz gibi olur önce bi şunları doğuralım da sağ salimmm gerisi gelir inş:)))
özlemmmm hoşgeldinnnn
kız hemen başlayacam demiyom.anaaaaaaaam gelmeyin üstüme.diyomki benim canım sigara istiyo ama ben kendimi kandırıp duruyom az kaldı diye diye.ama öyel hemen doğuram sonra içem demiyom gııııııııı.dogumndan sonra icmeye baslican yani yineklava:
sen sigarani disarda icsen bile 5 saat boyunca nikotin etrafindakilere zarar veriyo bunu biliyomusun
bebene yazik deel miÇok üzgünüm çoook..sen onu öpcen onada geciceklmaz:
ayyy sağolun ya ne güzel şeyler söylüyonuz seviyom ben sizleri yaaaaaaaaaaayalniz buyutunce gercekten cok zor. yasin cok genc, dusundugun zaman araligida cok guzel.:lepi:
valla gidicem diye sallamiyo herhalde kadin.kaydirigubbakcemile3 kismet olursa Ekim'in 13u gidiyorum canim.
bosver is falanda yapma sakin. bebeklerimizden kiymetlimi.opuyorumnanaktan
36.haftadan sonra alıyorlar nstye ben 28 de gittiğimde bel ağrılarım oluyor diyince soktu ama sancı falan çıkmadıbenim dr. hic nst den falan bahsetmiyor. nasil olsa burda dogurmiycak diye gozden mi cikariyo ne?:1shok:
bende diyordum nazlım nasıl korunmuş 10 yıl diyekaydirigubbakcemile3Canım10 yıl anlamadım nasıl geçti bitti...Şuan varya ilk gibi Yağmurda bizim için aynı duygular hiç fark yok..Daha bilinçliyim ama tekrar yapıyorum her fırsatta herşeyde ..
İkiside aynı gülüm yaa ne desem boş evlat aynı evlat biride ikiside 3de zamanıda farketmiyor yeterki bakabilecek güçte ol iyi şeyler öğretebilecek bir anne ol vatana millete hayırlı bir evlat yetiştir turkbayragi
Ben spiral takıldı canım yine düşünüyorum.Bebek istediğimizde çıkartılıyor doğum kontrol hapına geçiliyor bebek istediğinde onuda bırakıyorsun ve 3 ay sonrası nasipse :ecrin_bebek:Zaten doktorlarınız size anlatacak bunu zira doğumdan 40 gün sonra yada size bağlı takılıyor spiral
ohbeee cvpladım :lepi:
ewet muayene edip öyle takıyorlarmışbende bu hafta gittigimde 33+2 idi. ama yinede birsey demedi. cok rahat zaten.kaydirigubbakcemile3
spirali her vucut kabul etmiyor canim, ama kabul ederse cok rahat.
yurt dışında olcak demek hayırlısı olsun artık ya ya bende bi yandan biber doğruyorum bi yandan size yazıyorum çıkmakda istemiyorum evet sormuştumda bidaha sorayım göğüs uçlarınızda sızlama varmı?bide hiç sütünüz aktımı?
hayırlısı olsun şekercik ağırlaştıkya ondandır bende kendimi kocakarılardan faklı bulmuyorum vallakaydirigubbakcemile3oturmam kalkmam aynı yaşlılar gibi
olmazsa bi daha gittigimde soylerim ama dogum icin yurt disina gidecegimden kadin beni yine tinlamaz gibi geliyor.kaydirigubbakcemile3
bende bu hafta gittigimde 33+2 idi. ama yinede birsey demedi. cok rahat zaten.kaydirigubbakcemile3
spirali her vucut kabul etmiyor canim, ama kabul ederse cok rahat.
yurt dışında olcak demek hayırlısı olsun artık ya ya bende bi yandan biber doğruyorum bi yandan size yazıyorum çıkmakda istemiyorum evet sormuştumda bidaha sorayım göğüs uçlarınızda sızlama varmı?bide hiç sütünüz aktımı?