2009 Kasm Anneleri

itekimmmm küçük annemmm Şeniz sabah seni duşundum yauw ne zamandır göruşemiyoh didimmm
napıyon tatlışımmm enesim ensarım nasıllar acabaaa memleketin butun yakışıklılarını topladın falla iisin hee kaydirigubbakcemile3

ohhhh elifcim afiyet olsun en sağlıklısı işte ya şu kızımın kaburgama biyerini batırması çok tuhafıma gidiyo kızlar rahatsız ediyo insanı değilmi?

selam şekerlerrrrrr
annemdeydim akşama kadar çok güzeldi yaa yeğenimi sevdim sevdim sevdimmm doyamadımmmm ama özgem çok tepikledi kıskandı mı ne kaydirigubbakcemile3
sora biras avcılara indik ablam oğluşuna ciciş olcaktı ölee bakındık ciciler aldık
kızıma da beyas bi hırka aldık 4-5 tane de uzun kollu çıtçıtlı bady aldım tek renk bol bol lazım olcak die şimdi evdeyim azcık dinlenim mutfağa girerim heraldee....
sizler neler yaptınıs minnoşlarrrrrrrrrr

hoşgeldin kıs sözde izine ayrıldın haaa :mymeka:
tabi kıskanır kıs özgenin kocişi olmayacak mı yiğenin:roflol::roflol:

anaaaam bi evi süpürdüm belim nasıl ağrıyo yaaaa... daha iş yapacaktım ama yapamıycam:1no2:

kız yapma artık iş miş.
selam şekerlerrrrrr
annemdeydim akşama kadar çok güzeldi yaa yeğenimi sevdim sevdim sevdimmm doyamadımmmm ama özgem çok tepikledi kıskandı mı ne kaydirigubbakcemile3
sora biras avcılara indik ablam oğluşuna ciciş olcaktı ölee bakındık ciciler aldık
kızıma da beyas bi hırka aldık 4-5 tane de uzun kollu çıtçıtlı bady aldım tek renk bol bol lazım olcak die şimdi evdeyim azcık dinlenim mutfağa girerim heraldee....
sizler neler yaptınıs minnoşlarrrrrrrrrr

güle güle giysin minik zillin.
ühüüüüüüüüüüüüü avcılar deme banaaa çok özledim yaaaaaaaaaaaamafoldumben
benimde var saten pjamam hep doğumumda giyerim diye hayal etmiştim ama ikiside kışa geldi malesef giyemiyorumÇok üzgünüm çoook

kız kışa geliyo ama evde giyemezmiyizki.ben ev sıcak olursa giyerim diye düşünüyodum

aman itek gı zati kız anneleri damatlarını çok seviyu bende şimdiden başladım fena mıı :roflol: :roflol:

yapma kizz arkandan kaynanan mi kovaliyo dinlenince yaparsin devamini
yorma kendini

saten senin icin mi bebenin hastane cikisi icin mi:uhm:
saten giyerim diyodum kendim için gııı ama ince aldım penye türü üstünede hırka giyerim artık
benimde var saten pjamam hep doğumumda giyerim diye hayal etmiştim ama ikiside kışa geldi malesef giyemiyorumÇok üzgünüm çoook

saten rahat olmaz diyolar ya yazık olur diyolar bilmiyorumda gerçi ped aldırdım pamuk felan annemler sölemişlerdi kanaman olcak lazım olur dedilerdi

ayy bugunde hava güzeldi görme hafta içi olmasına rağmen insan kaynıyodu fallaaa

deme kıııııııııııız.marmarada böööööööööyle yukardan aşağı inmeyi özlediiiiiiiiiim,ayyy hiç sevmezdim amma o simitçinin üst katından aşağıya bakmayı özlediiiiiiiim.anaaaaaaaaam yazada çok var haaaaaaa.

selam canlarımm napıyosunuzz ?? ayy bi gün girmesem özlüyorum sizi...Şeniz

belimden dolayı evin içinde dahi yürüyemeyen ben bugün canımı dişime takıp attım kendimi dışarı kaydirigubbakcemile3 kocişi zor ikna ettim ama başardım hihoyyythihoyyyt
kızımın odasına halı aldık , nihayet park yatağını da aldıııkkk zemuszemuszemuszemuszemuszemusayyy çok mutluyum...gelir gelmez de kurdurdum yatağı... evin her yeri pamuk kızımın eşyalarıyla doldu şimdiden opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çamaşırlarının büüyük kısmını da yıkadım ütülediiiim dolabına yerleştirdim... bi yünlüler kaldı yıkanıcak o da pek fazla örgü eşyası yok zaten... bi de nevresim takımıyla uyku seti kaldı ..onları da sona bıraktım zaten rengi halıya falan uysun diye.... ama uyku setine karar veremedim resimlerini koyim da bi fikir verin nolur....

selam canlarımm napıyosunuzz ?? ayy bi gün girmesem özlüyorum sizi...Şeniz

belimden dolayı evin içinde dahi yürüyemeyen ben bugün canımı dişime takıp attım kendimi dışarı kaydirigubbakcemile3 kocişi zor ikna ettim ama başardım hihoyyythihoyyyt
kızımın odasına halı aldık , nihayet park yatağını da aldıııkkk zemuszemuszemuszemuszemuszemusayyy çok mutluyum...gelir gelmez de kurdurdum yatağı... evin her yeri pamuk kızımın eşyalarıyla doldu şimdiden opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çamaşırlarının büüyük kısmını da yıkadım ütülediiiim dolabına yerleştirdim... bi yünlüler kaldı yıkanıcak o da pek fazla örgü eşyası yok zaten... bi de nevresim takımıyla uyku seti kaldı ..onları da sona bıraktım zaten rengi halıya falan uysun diye.... ama uyku setine karar veremedim resimlerini koyim da bi fikir verin nolur....

hayırlı uğurlu olsun canım Allah kullanmayı nasip etsin inşallah kızlar muhabetiniz güzelde ben çıkayım artık nasipse yarın görüşmek üzere Allaha emanet olun fıstıklar bebişlerinizede kendinizede iyi bakın hayırlı akşamlaropuyorumnanaktan

hayırlı uğurlu olsun canım Allah kullanmayı nasip etsin inşallah kızlar muhabetiniz güzelde ben çıkayım artık nasipse yarın görüşmek üzere Allaha emanet olun fıstıklar bebişlerinizede kendinizede iyi bakın hayırlı akşamlaropuyorumnanaktan

saol fundacımm opuyorumnanaktan

nan herkesler kaçmış iki dakka üstümü değiştirmeye gittim herkes kaybolmuş.ayyyy bura baya serinledi taytla üşüdüm.bacaklarım donmuş yaaa.

babypembe.jpg

finopembe.jpg

kristalcuteangelespembe.jpg

tamtampembe1.jpg

kızlar bakın bakim hangisi güzel..bi fikir verin nolur...kaydirigubbakcemile

unicim hayırlı olsun canım

nan herkesler kaçmış iki dakka üstümü değiştirmeye gittim herkes kaybolmuş.ayyyy bura baya serinledi taytla üşüdüm.bacaklarım donmuş yaaa.

saol teyzesi daha güzelleri sizin olsun inşŞeniz

ayy burası da bugün çok sıcaktı...ben de serin diye kot pant. giydim yandım tutuştum bi de belimden yürüyemedim zaten hepten sıkıntı bastı akannehir

unii tatlışım park yatak aldım demişin ya ölçüsü ne
bide ben eminönüne gittiğimde uyku seti sorunca beşik için mi yoksa park yatak için mi die sorduydular farklı oluyomuş onnar yani bağa adam öle dediydiii

Back
X