Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam şekerlerrrrrr
annemdeydim akşama kadar çok güzeldi yaa yeğenimi sevdim sevdim sevdimmm doyamadımmmm ama özgem çok tepikledi kıskandı mı ne kaydirigubbakcemile3
sora biras avcılara indik ablam oğluşuna ciciş olcaktı ölee bakındık ciciler aldık
kızıma da beyas bi hırka aldık 4-5 tane de uzun kollu çıtçıtlı bady aldım tek renk bol bol lazım olcak die şimdi evdeyim azcık dinlenim mutfağa girerim heraldee....
sizler neler yaptınıs minnoşlarrrrrrrrrr
anaaaam bi evi süpürdüm belim nasıl ağrıyo yaaaa... daha iş yapacaktım ama yapamıycam:1no2:
selam şekerlerrrrrr
annemdeydim akşama kadar çok güzeldi yaa yeğenimi sevdim sevdim sevdimmm doyamadımmmm ama özgem çok tepikledi kıskandı mı ne kaydirigubbakcemile3
sora biras avcılara indik ablam oğluşuna ciciş olcaktı ölee bakındık ciciler aldık
kızıma da beyas bi hırka aldık 4-5 tane de uzun kollu çıtçıtlı bady aldım tek renk bol bol lazım olcak die şimdi evdeyim azcık dinlenim mutfağa girerim heraldee....
sizler neler yaptınıs minnoşlarrrrrrrrrr
benimde var saten pjamam hep doğumumda giyerim diye hayal etmiştim ama ikiside kışa geldi malesef giyemiyorumÇok üzgünüm çoook
saten giyerim diyodum kendim için gııı ama ince aldım penye türü üstünede hırka giyerim artıkyapma kizz arkandan kaynanan mi kovaliyo dinlenince yaparsin devamini
yorma kendini
saten senin icin mi bebenin hastane cikisi icin mi:uhm:
benimde var saten pjamam hep doğumumda giyerim diye hayal etmiştim ama ikiside kışa geldi malesef giyemiyorumÇok üzgünüm çoook
güle güle giysin minik zillin.
ühüüüüüüüüüüüüü avcılar deme banaaa çok özledim yaaaaaaaaaaaamafoldumben
ayy bugunde hava güzeldi görme hafta içi olmasına rağmen insan kaynıyodu fallaaa
uniiiiiiiiiiiiiii kızzz kaynanan napiyyyyy var mı yeni incilerrr :jeyyar:
selam canlarımm napıyosunuzz ?? ayy bi gün girmesem özlüyorum sizi...Şeniz
belimden dolayı evin içinde dahi yürüyemeyen ben bugün canımı dişime takıp attım kendimi dışarı kaydirigubbakcemile3 kocişi zor ikna ettim ama başardım hihoyyythihoyyyt
kızımın odasına halı aldık , nihayet park yatağını da aldıııkkk zemuszemuszemuszemuszemuszemusayyy çok mutluyum...gelir gelmez de kurdurdum yatağı... evin her yeri pamuk kızımın eşyalarıyla doldu şimdiden opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çamaşırlarının büüyük kısmını da yıkadım ütülediiiim dolabına yerleştirdim... bi yünlüler kaldı yıkanıcak o da pek fazla örgü eşyası yok zaten... bi de nevresim takımıyla uyku seti kaldı ..onları da sona bıraktım zaten rengi halıya falan uysun diye.... ama uyku setine karar veremedim resimlerini koyim da bi fikir verin nolur....
hayırlı uğurlu olsun canım Allah kullanmayı nasip etsin inşallah kızlar muhabetiniz güzelde ben çıkayım artık nasipse yarın görüşmek üzere Allaha emanet olun fıstıklar bebişlerinizede kendinizede iyi bakın hayırlı akşamlaropuyorumnanaktan
unicim hayırlı olsun canım
nan herkesler kaçmış iki dakka üstümü değiştirmeye gittim herkes kaybolmuş.ayyyy bura baya serinledi taytla üşüdüm.bacaklarım donmuş yaaa.