heralde canım acele etmek lazım ben dün doktordaydım 34 haftalık bebek 37 haftaya uyumlu çıktı kilosu olmuş 2900 yüüznü göremedik kuzumun iyicene aşağıya inmişş
normal doğum olunda hızla ilerliyoruz elleri çok aşağıda hissediyom resmen hayırlısı kızlarr dua edelim birbirimize
allah hepimiz için hayırlısını versin canım....:Saruboceq: bu günlere kadar geldik çok şükür bundan sonra da herşey çok güzel olucak inş....
benm bi arkdş da bugün dedi ki eğer bacak bacak üstüne atamıyosan doğum çok yakındır bi hafta içinde olur sen atamıyon mu kız bacak bacak üstüne ben deniyom daha sorun yok demek:)))
aa bunu da hiç duymamıştım :lepi: ben de diyorum annem bacak bacak üstüne atınca niye kızıyo indir bacağını falan diyip duruyo naniknanik
benim oğlanda 3 hafta önden gidiyo. 32 haftada gittiğimde 35 görünüyordu 2.5 kiloydu kuşum. böyle giderse sezeryan düşünecez dedi dr. bakalım hayırlısı
ayyy maşşalllaaahhhhhh

allahım yaa bu kasım kuzuları özellikle de erkekler ne kadar tombişler böyle :lepi:
bende genel istiyom kııı o ameliyathane ortamını görmek o olayı canlı canlı yaşamak istemiyom uyumak ve uyanıp bebişimi yanımda görmek istiyom allah gönlüme göre verir inşallah yaaaaaaaaaaaaa
canım yaa sen ne istiyosan onu yapmak zorunda...sonuçta epidural farklı bi yöntem istemiyosan zorla mı yapıcak

klava: hadi sezeryan konusunda zorluyolar ona alıştık ama epidurali tercih etmek zorunda diilsin sana kalmış bişey...hem onun için ek ücret ödiceksin...
sana yapmasın epidurali bana yapsın ben istiyommmm kaydirigubbakcemile3
biran önce hallet şekerim,insan daha rahat oluyo bitirince hazırlığı,benim çantada hazır bekliyoz kuzucuğu artıkın:)
oohh maşallahh kaydirigubbakcemile2 ben hala gecelik arıyorum...bi tane almıştım yazın kısa kollu boyu falan da kısa biraz...daha derli toplu bişey almam lazım...
ama dün çok fenaydım sersem gibiydim uyuyamadım bi gece önce iyiki de ayrılmışım dedim
bide ayrılmayan bu izni kullanmayan herkesin erken doğurduğunu öğrendim anne çok yorulduğu için bu izni kullanmadığında son 3 hafta izne ayrıldığında bebek 3 haftayı beklemiyomuş örneği çok hatta kaan kocatepenin karısı bile erken doğurmuş bi ay, annenin artık bol bol dinlenmesi lazımmış iyi ki ayrılmışım diyorum sen de ayrılınca araha edicen inş cnm ben iki gündür yatıyorum daha toparlayamadım vallaaaa
evt artık ciddi cidd dinlenmemiz gerekiyo...bi kitap okumuştum ingiliz kraliyet ailesiyle ilgili..kraliçe hamileyken son ay odasının camlarına tahta çakıp içeri güneş girmesini engelliyolar yerlere gül yaprakları falan koyuyolar ve bir ay hiç kalkmadan yatırıyolar...
bizde bi hazırlık telaşıdır gidiyo 3. aydakinden daha fazla hareket etmeye uğraşıyorum :roflol::roflol::roflol:
ay ne bilem ameliyat ya ben abdemcik bile aldırmadım yavv
bi de annemler filan mutlaka normal yap diyler sezaryen sakın yapma diyler iyice korktum anlıcağınız
of Allahım kolayından nsip etsin inş.
yaa herkesin bi doğum hikayesi var dinlemekten içim şişti

lmaz: bi de kim ne şekilde doğurduysa onu övüyo diğeriyle ilgili korkunç bi hikaye anlatıyo hiç düşünmüyolar laf nereye gidiyo diye

klava:

klava:

klava:
günaydın burcu, melek, tubişşşş Şeniz