2009 Kasm Anneleri

sağol tatlım birde normal fırında mı yaptın

hoşgeldin kenyaammopuyorumnanaktan

evt canım...sonra havalandırdım fırını öyle çok fazla kokusu falan yok zaten...

unigue hayırlı olsun canım park yatağın ve halıınız
uyku setlerinin hepsi birbirinden güzeller ama ben en çok 2. eklediğini sevdim bilmem yakından nasıllardır yinede karar senindir.

saol bitanemm opuyorumnanaktan
yakından bende görmedim netten sipariş vericem... acaba kumaşı falan kötü müdür CADIARZU

o zaman 2. diyorum..köpekli olan

fiyatı ne kadar kız..

67 tl canım... baya ucuz di mi diğer uyku setlerine göre...dandik mi acaba :bbo:
kııızz normal fırında yapılmaz onlaaaaar... millet boşuna mı diyo bunu yaptığınız fırını yemek yaparken kullanmayın diye... allah korusun zehirlenirsiniz haaaaa:oklava:

yaa zerencim valla netten baktım herkes ev fırınında yapmıştı ben de yaptım gitti....akannehir

67 tl canım... baya ucuz di mi diğer uyku setlerine göre...dandik mi acaba :bbo:

yaa zerencim valla netten baktım herkes ev fırınında yapmıştı ben de yaptım gitti....akannehir

67 miakannehir niye bu kadar ucuz acaba.... bu fiyata dandik bişe labilir ama resimlerde güzel görünüyo

ne bilim yaa televizyonda deryalı günlerde görmüştüm ben bunu... kadın öyle demişti vallaa.. ben duyduğumu söyliyim de sen yine istediğin gibi yap şeker...

ben kaçıyorum artık.. görüşürüz kızlar iyi akşamlar.

hımm demek bacaktan sızıyo ha o zaman hiçbişey kar etmez.
kahve içmiyom uzun zamandır arada canım isteyince içiyom oda ayda bir bile değil yani.
sigara az sert oldu amma haklısın.bide şöyle düşün bacım canım istiyo ya şimdi bebek var kıyamıyom içmiyom ama doğum emzirme falan bitince o zaman önümde hiçbi mazeret yok.ben seviyom sigarayı ne edem insanın elinde değilki.ben bide hiç düşünmedim bırakmayı hamile kalana kadar.
canım eşin korunması bence hiç mantıklı değil çünkü kaçar ya aradan ne bilem:kedi:
hapta ben içtim evlendikten sonra başladım bebiş isteyince bıraktım ama oda depresyona falan sokuyo insanı,bide yumurtada tembellik yapıyomuş.benim arkadaş haptan sonra hamile kalamadı aşı falan baya uğraştı.ben bırakınca çok korkmuştum olmazsa bebişim diye ama benim oğluş bizi hiç üzmedi.
canım her bünyede farklı oluyo işte, ewet canım su gelince bacaklardan sızıyomuş ama herkeste de aynı olmuyomuş kiminde birden boşalıyormuş bazılarında da az az geliyomuş bazılarında hiç gelmiyomuş doktor patlatıyomuş su kesesini ne bilem bizde nası olcakkk
ben kahve içmiyorum cnm sig çekecek die
beni yanlış anlama dilmuh, ben 15 sene içtim sigara, seni en iyi anlayan benim zaman öyle hızlı geçiyo ki anlayamıyosun yıllarca içiyosun ve sağlığından götürüyo o nedenle ısracı davranıyorum sana içme die çünkü bebeğini düşünüyosun şimdi sen bilinçli bi annesin tabii ki içmiyosun ama ben seni öyle seviyorum ki biraz da kendini düşünerek içme istiyorum ne lanet bi alışkanlık olduğunu çok iyi biliyorum seni kırdıysam üzgünüm
birden netten düştüm cevabımı bu kaa geç yazmamın sebebi de bu
en iyi korunma yöntemini de dr söyler bence bize bi soralım doğumdan sonra kontrole gidince
ayy canım öyle tabi ben yaşım genç diye rahat davranıyom.ama herkesin kendine göre planı vardır ona bişey diyemem sen hazırsan ikinci bebişe ne güzel canım ikisi birden büyür

kız hemen başlayacam demiyom.anaaaaaaaam gelmeyin üstüme.diyomki benim canım sigara istiyo ama ben kendimi kandırıp duruyom az kaldı diye diye.ama öyel hemen doğuram sonra içem demiyom gııııııııı.

ayyy sağolun ya ne güzel şeyler söylüyonuz seviyom ben sizleri yaaaaaaaaaaa

ewet canım ben çok hazırladım kendimi hatta ben 3 çocuk istiyodum aslında:)))
napim kız ben 27 yaşımda anca evlenebildim kociş de erken bulamadı beni napiim ilk iki yıl ben istemedim sonra da bebek istemedi gelsin şimdi de 31 yaşındayım kociş de 34 yaşında anca yetişir kız :)))
kusura bakma senin üstüne gelmek istemedim cnm:(((

kız çıtırtı sen benden bi gün önce mi doğurcan şinciiii:)))

anaaam ekim analarının çoğu doğurmuş kızlarrrr
zamane bebeleri çok sabırsız ayolll

sen demedinmi bizim aile erken doğum yapıyo diye o zaman sen beni geçersin tabi ama doğum şeklinede bağlı biraz ben sezeryan olacağım için 1 hafta öncedende oılabülü bakarsın aynı günde doğurimişikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merak etme kasım analarıda ekimde doğurur bence çoğua.sa.s

sen demedinmi bizim aile erken doğum yapıyo diye o zaman sen beni geçersin tabi ama doğum şeklinede bağlı biraz ben sezeryan olacağım için 1 hafta öncedende oılabülü bakarsın aynı günde doğurimişikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merak etme kasım analarıda ekimde doğurur bence çoğua.sa.s

ay yaa ben erken doğurmak istemiyorum anam gelemicek o zamaaaaan ühüüü
neyse gelmesin zati heyecanlanır tansiyonu çıkar mıkar bi de onuı düşünmeyeyim
senin sezaryen kesin mi canm
benm doğum şeklimle ilgili hiç bişey konuşmadık doktorla
he aynı gün pırtlatıveririz belkim
kociş de 10 kasımda doğcak bu oğlan diyyyy

ay yaa ben erken doğurmak istemiyorum anam gelemicek o zamaaaaan ühüüü
neyse gelmesin zati heyecanlanır tansiyonu çıkar mıkar bi de onuı düşünmeyeyim
senin sezaryen kesin mi canm
benm doğum şeklimle ilgili hiç bişey konuşmadık doktorla
he aynı gün pırtlatıveririz belkim
kociş de 10 kasımda doğcak bu oğlan diyyyy

allahım vakti zamanında gelmelerini nasip etsin
benim sezeryan olması kesin canım zira buse sezeyan olduğu için
genel anestezimi yoksa epiduralmi onu bilemiyom buse genel anesteziylen oldu bakalım şimdi ne olur artık genel anestezide yapmıyorlar hep epiduralli sezeryan yapiler bende ıonu sevmim işte tırsarım ondan bakalım nolcuk 10 gün sonra doktora gidecem her bişeyi soracam daha doğum fiyatlarından bilem haberim yok 2000 olduğunu tahmin ediyom öle duydum sankim ama bakalım ne kadarmış

abovvvv acele etmek lazım ben daha renkli bebiş kıyafetlerini yıkayıp ütülücem bi dünya işim varrrr :1shok:

heralde canım acele etmek lazım ben dün doktordaydım 34 haftalık bebek 37 haftaya uyumlu çıktı kilosu olmuş 2900 yüüznü göremedik kuzumun iyicene aşağıya inmişş
normal doğum olunda hızla ilerliyoruz elleri çok aşağıda hissediyom resmen hayırlısı kızlarr dua edelim birbirimize

allahım vakti zamanında gelmelerini nasip etsin
benim sezeryan olması kesin canım zira buse sezeyan olduğu için
genel anestezimi yoksa epiduralmi onu bilemiyom buse genel anesteziylen oldu bakalım şimdi ne olur artık genel anestezide yapmıyorlar hep epiduralli sezeryan yapiler bende ıonu sevmim işte tırsarım ondan bakalım nolcuk 10 gün sonra doktora gidecem her bişeyi soracam daha doğum fiyatlarından bilem haberim yok 2000 olduğunu tahmin ediyom öle duydum sankim ama bakalım ne kadarmış
canım benm bi tanıdık da ilkini genel ikinciyi epidural sezaryen yaptı ama keşke genel olaydı dedi bi arkdş da daha on gğn önce ikinciyi de genel sezaryen oldu istersen yapıylar hala merak etme konuş doktorunla
ben de bilmiyom doğum ne kaa
heralde canım acele etmek lazım ben dün doktordaydım 34 haftalık bebek 37 haftaya uyumlu çıktı kilosu olmuş 2900 yüüznü göremedik kuzumun iyicene aşağıya inmişş
normal doğum olunda hızla ilerliyoruz elleri çok aşağıda hissediyom resmen hayırlısı kızlarr dua edelim birbirimize
ay ewet ya senin de az kalmışşş ben kendi dr ma bi gitsem içim rahat etçek o söyler bana ama daha vakit var benm bi arkdş da bugün dedi ki eğer bacak bacak üstüne atamıyosan doğum çok yakındır bi hafta içinde olur sen atamıyon mu kız bacak bacak üstüne ben deniyom daha sorun yok demek:)))

ay anam maşallah büyümüş azda kaldı bence ekiminson haftası doğurursunuz

Back
X