2009 Kasm Anneleri

ayyy bende koydum doalba bısıler,barbun fasulye,taze fasulye bu kaaa:)))canımıstemıo koymak yaa(ilginç dimi)annemde sarma saralım borek ve mantı yapalım dıo ama oda zor gelıooo cokmu usengec oldum ne:)))kenyaaa krıspı unıque cerin ayy sız pek hamaratsızı anacım .........güzelliğe gelınce sekerım allah vergısı yapıcek bısey yok:))))))))))bıde ıstanbulda yasayan sızlere pek ozenıom yaaa hersey elınızın altında:((

selam kızlar nasılsınız
biri benimi konuşii bağamı öle geldi
anam kızlar bugün bi düştümki sormayın haaa
mağazanın kapısının önünde ayağım takıldı yere nasıl atladığımı hatırlamıyom düştüğüm anda kasıklarım ağrıdı dedim aha bebek geliyo bi 10 dakika felan oturdum dizimi ağarttım gezerken acıyo
çok şükür bişle olmadı ammaben ne kaa korktum anlatamam haa yav kazasız belasız bi doğursak beeee
bide şu alışverişleri bitirebilsem ama bugün baya azalttık az kaldı

selam kızlar nasılsınız
mağazanın kapısının önünde ayağım takıldı yere nasıl atladığımı hatırlamıyom düştüğüm anda kasıklarım ağrıdı dedim aha bebek geliyo bi 10 dakika felan oturdum dizimi ağarttım gezerken acıyo
çok şükür bişle olmadı ammaben ne kaa korktum anlatamam haa yav kazasız belasız bi doğursak beeee

hiiiiiiiii :1shok: ayyy canımmm benimmm.... iyiki bişey olmadı... :nazar:
nedir bizdeki bu telaş yaa valla bu gidişle alışverişte doğurucaz... :roflol::roflol::roflol:

selam kızlar nasılsınız

canım cok gecmıs olsun dıkkat edın nolur kendınıse,yusduk yusduk kuyruguna geldık ammaaan dıyımmm.......

selam kızlar nasılsınız

kız anaaaaaaam son günlerde ne çok düşen oliiiiiii.dikkat edin anam.acaba son zamanlarda normalmi gııııııııı

hiiiiiiiii :1shok: ayyy canımmm benimmm.... iyiki bişey olmadı... :nazar:
nedir bizdeki bu telaş yaa valla bu gidişle alışverişte doğurucaz... :roflol::roflol::roflol:
sağol kuşum heç sorma bi telaş bi telaşki sorma gitsin
canım cok gecmıs olsun dıkkat edın nolur kendınıse,yusduk yusduk kuyruguna geldık ammaaan dıyımmm.......
sağol canım allah kazasız belasız doğurmayı nasip etsin yavvv
kız anaaaaaaam son günlerde ne çok düşen oliiiiiii.dikkat edin anam.acaba son zamanlarda normalmi gııııııııı

kız normal olmaz olurmu sorduğun soruya bak önümü göremimki göbemden düşerik tabi
:roflol::roflol::roflol::roflol:

benim zilli kız bugün pek bi hareketli hiç rahat vermedi... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
pzt dr.a gidicez inş dönmüştür ...gerçi kafası hala yukarda gibi ama inş bana öyle geliyodur....:emir_bebek:

sağol kuşum heç sorma bi telaş bi telaşki sorma gitsin

sağol canım allah kazasız belasız doğurmayı nasip etsin yavvv

kız normal olmaz olurmu sorduğun soruya bak önümü göremimki göbemden düşerik tabi
:roflol::roflol::roflol::roflol:

gııı ben dikkat edem ozaman bende göremiyom önümü.

uniii sen istanbuldamı oturiin kııı

evt canım...

yav uyku setlerinin resimlerini koymuştum bi fikir verin diye kimseden ses çıkmadı..bari şunu söleyin 67 tl ucuz mu uyku seti için...dandik bişey olma ihtimali var mı yani...netten sipariş vericem ..güvenemedim... bi de hiç bakmadım dışarda uyku setlerine bi fikrim yok yani...CADIARZU

dikkat dikkat aman canım ben hiç kolay kolay düşen biri değildim bak bende düştüm allah sizi düşürmesin

amiiiiiiiin.abowwwww ben dikkat edem ben hep takılırım gerçi düşmem ama olsun.
yaaa edoşun bugün doktor kontrolü vardı noldu hiç haberiniz varmı merak ettim ben ne dedi doktor

he ya ben geçmişe baktıydım 2200 olmuş bebişi.10 unda gene gitcekmiş galiba.yanlış hatırlıyo olabilirim

evt canım...

yav uyku setlerinin resimlerini koymuştum bi fikir verin diye kimseden ses çıkmadı..bari şunu söleyin 67 tl ucuz mu uyku seti için...dandik bişey olma ihtimali var mı yani...netten sipariş vericem ..güvenemedim... bi de hiç bakmadım dışarda uyku setlerine bi fikrim yok yani...CADIARZU

bacım bence bide dışardan bak yokmu sizin oralarda biyer bakcak.ben nevresim almadım yatağım içinde hediye verdiler oyüzden ben fiyat için bişey diyemiyom

selam kızlar nasılsınız

gecmiş olsun tatlım yaa

Back
X