Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bacım bence bide dışardan bak yokmu sizin oralarda biyer bakcak.ben nevresim almadım yatağım içinde hediye verdiler oyüzden ben fiyat için bişey diyemiyom
kızlarr diyorumki foto koyalım göbişleri kimse koymuyo artık yaaa
heee neresinde oturin kıııı sende gelüsün eminönüne ordan bulursun uyku setievt canım...
yav uyku setlerinin resimlerini koymuştum bi fikir verin diye kimseden ses çıkmadı..bari şunu söleyin 67 tl ucuz mu uyku seti için...dandik bişey olma ihtimali var mı yani...netten sipariş vericem ..güvenemedim... bi de hiç bakmadım dışarda uyku setlerine bi fikrim yok yani...CADIARZU
heee ben ona dedim 2, buçuğa yakın dır diyeamiiiiiiiin.abowwwww ben dikkat edem ben hep takılırım gerçi düşmem ama olsun.
he ya ben geçmişe baktıydım 2200 olmuş bebişi.10 unda gene gitcekmiş galiba.yanlış hatırlıyo olabilirim
aman haftasına uygun olsunlarda yoksam insan evham yapii yaaaevt canım herşey çok güzelmiş...
haftasına tam uyumluymuş... kilosunu da yazmıştı ama unutmuşum...2000 i geçmiş :lepi:
sağol canım sende düşmüştün bak bende düştüm ne kaaa sakarık değelmigecmiş olsun tatlım yaa
nan bakıyomda kendine pek güveniyon hee şişirdin demi baya göbüşünü şimdi koymaya bahjane ariiinnn sen var ya sen az değelsin bize kapak olsun diye resim koymak istin demi
anladık şişti göben :roflol::roflol::roflol:
ALIN SİZE BENDEN BİR GÖBEK http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kas305m-annelerinin-g246b252351leri-127.html
HE YAA AZMI DALGA GECTİNİZ NANN GECTİM SİMDİ SİZİN GOBEKLERİ :roflol:
nah geçersin bizim göbekleri eğer öleyse
benim göbem seninkinin yanında 2 katı duriii nan
pazartesi ölçümlerde görüşürük ordan anlaşılır ne yin ne olduğu
:roflol::roflol::roflol:
yaww kızlar benim cöbiş çatlıyo yağ krem durdurmuyo offfff offffffff.gerçi kociş her ne kakadar bu göbişle ve çatlaklarla daha seksisin desede ben yemiyomkaydirigubbakcemile3
nan geçen bi topikte okudum bi krem varmış doğumdan sonra kullanmak için 3 ay kullanıyosun geçiriyomuş ama çatlaklar daha kırmızıyken kullanmak gerekiyorum.pek inanasım gelmedi ama ne bilem bikini giyemeyecem yaaawwwwwww
benimde göbem kaşıniii yaaa çatlıyomuyum acep
seninde dert ettğin şeye bak bikini giyemiycekmişsin vah vah vah bacım ne büyük derdin varmış nan töbe yarabbim töbeeeee kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
çatlak gacı bikini dışında çatlaklara niye sıkayımki canımı dimi ama.bikini giymeyince çatlak olmuş olmamış ne olcakki.
Kız krİspİm kocaman gobek İŞte kıyafetlerden Öle gorunuyor ,
senİn İÇİn cektİm sİmdİ yuklİcem
niye nan sadece bikini içinmiş sıkıyon canını çatlaklara abboooooo öleyse çatla o zaman emi çatlada patla
ben giyerüm senin yerine ama bikini değel ancak haşema giyebülürüm olmamı yaaaa
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
demı csnım sen daha da heyecan yaşıyosun 9 ayın sonuna yaklaşıp kavuşcaz yavrularımıza hayırlısıyla....saol cnm hosbuldum gecmiş olsun ya o kasık ağrıları sık sık oluo yaa napıcan artık sayılı gün kaldı canım sabretcesss benim bebek indi assağı zaten karnımı gören doğum yakınmı dio eskiden midemde duruodu şimdi aşşağı tasındı acaip heycanlıyım mutluyum bi yandan tırsıom karısık duygularrr:kedi::kedi:
aman tatlım dikkat et.Rabbım hepinizi nazarlardan saklasın...yarın güsel haberlerle dönersın inş...selammmmmm.naber????ya ben bugun kotu oldum yaa,basım dondu keyfım kactı tansıyonum dusmus.sımdı daha ıyıyım pazara gıttım geldım nazar değdi:))))aile buyuklerı ole dedi yanippyarın dr agıtcem bakalım oğluslar nasıl olmus.bıde ben artık nst ye gırmek ıstıom pıtpıtları duymak ıcın.hepicinizi öpuyommm
aman dikkat et tatlım geçmiş olsun.artık göbişleden önümüzü göremıyoruz yaakaydirigubbakcemile3selam kızlar nasılsınız
biri benimi konuşii bağamı öle geldi
anam kızlar bugün bi düştümki sormayın haaa
mağazanın kapısının önünde ayağım takıldı yere nasıl atladığımı hatırlamıyom düştüğüm anda kasıklarım ağrıdı dedim aha bebek geliyo bi 10 dakika felan oturdum dizimi ağarttım gezerken acıyo
çok şükür bişle olmadı ammaben ne kaa korktum anlatamam haa yav kazasız belasız bi doğursak beeee
bide şu alışverişleri bitirebilsem ama bugün baya azalttık az kaldı
iyilik tatlım düğünden geldım şimdi dondum ama düğün harıkaydı,bayıldımmm...tabı ben oynamadım hiç sevmem oynamayı,seyretmeyı tercih ederim.bakalım oğlum doğsunda savaş mı çıkcak barış mı bılemıyorum bende oğlumun başına kavga etcez galıbakafamçokkarıştı.sen nasılsın tatlımmannembirmelek yavrum naber.
kız kaynanana gıcık oldum yaaaa.böbeğimmiydi neydi uyuz oldum haaaaaa.
sende takma kafana boşver bebiş minik yapmayın öyle dersin ksersede yatağını ayrı sersin salla canıııııım