2009 Kasm Anneleri

sütlü kahve dedinde canım kahve çektiii
gidip yapacam şindik kaydirigubbakcemile3
8.5 kiloysa çok iyiiiii benim 11 kilo olduu bile anlamadan mafoldumben
7 kilo fazlaysaa artık benim intihar etmem lazım kaydirigubbakcemile3
yaaa 12 kiloylaa tamamlasam göbek atacam vallaa
ama 1 kilo fazla üstüne çıkarsam kafayı yerim ben yaaa..
mafoldumben

ayy canım son ay kilo alımı cogu gebede yavaslarmıs hatta bazıları 1 2 kilo kadar verirmiş sıkma canını ne olcak ha 12 ha 13 canımız sağolsun valla takma yemege devam delikafadulden

ooff sorma ben de aynı durumdayım... bi iş yapmim de belim düzelsin dedim... ama resmen şiştimm bugün yalnız başına kös kös otur dur....allahtan yarın dr.a gidicem de kzıımı görücemmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hiiiii :1shok: yemin etttt akannehir

valla kız baksana 2008 annelerine :)

inşallah beklerler canımmm
belkide biz erken beklerken olduğundan da geç gelecekler
kim bilirrrr kızlarrr geç gelir derler yaa heppp bakalım görecez..
biz şimdiden koymuştuk köşeye ne olur ne olmaz diyeee
ama eşim dün söyledi illa ben vericem diyomuş
bana hediye felan da almış sanırım altın,,, bebişin eksiklerinide soruyomuş ben alacam diyeee vallaa ağzım bi karış açık kaldı
hiçmi hiççç beklemezdim...
belki seninkilerde utandırır seni canım belli olmazzz son anda yaparlar bişeyler
bencede kartla felan aldırmaa sen sonra baktın alan eden yokkk bakarsın bi ara icabınaa araba çok acil değil nede olsa..
eşin ödeyecekse de ne espirisi kaldı o işin anlamadım bennn.

canım erkekler gec gelirler kızlar genelde acelecidirler opuyorumnanaktan

yaa bitaraftan düşününcede yok onlarda kendilerine anca yetiyolar ama öle dede nine olmak kolay deil 9 ayda insan hiçmi para veya herhangi bişi hazırlıgı yapamaz düşünsene

eşim arada kalıyo ona uzuluyorum yaa kesinlikle kotu insan deiller ama ince düşünemiyolar yönlendirmek gerekiyor

gecen eşim bişi aldı onlara kartla babam verir dedi 3 aydır bişi vermediler odemek için
kayınpederim bebişe bişiler al diye para verdi
simdi kafamı kurcalayan bu hediyeyi bizmi alıyoruz onlarmı cünkü karta olan borcu biz oduyoruz :olmaz:

ee bebek arabasını alalım dediler tamam dedik esimde karttan yararlanıp taksit yaptırabilsinler diyor ama odemicekler bize kalıcak bunuda biliyorum

esime soledim kısın araba işime yaramaz onlar yaza kadar alırlar dedim tamam dedi bakalım ne olacak
ama gercekten olsa alırlar düşünmezler

ya sen ne diyon sanki bizimkiler aldılarda hiç bir şey görmedim onlardan isim koyma gelince koymaya çalışıyorlar siniz oluyom

ya sen ne diyon sanki bizimkiler aldılarda hiç bir şey görmedim onlardan isim koyma gelince koymaya çalışıyorlar siniz oluyom

bizimkiler karısmıyolar sim işine yaa gerci bişeye karısmıyolar kaydirigubbakcemile3
bikere soyledi kendi kızının adını koysaydın dedim o oldu kaydirigubbakcemile3
sende esini kafala canım öbürküleri takma hiç

hoşgeldin canım durumlar nasıl:uhm:
iyi sayılır tatlım, ben doktorun kafaya uydum gün sayıyorum, sat a göre değil ultrasona göre takip ediyoruz bir süredir. En son perşembe gittim 36. hafta -2850 gr idi. 10 günü geçirmeye çalışalım, 37 yi bitirsin, çok hareket etme dedi, arada bi sancı yokluyo, durumum bu fıstıkım:icecream:

yaa bitaraftan düşününcede yok onlarda kendilerine anca yetiyolar ama öle dede nine olmak kolay deil 9 ayda insan hiçmi para veya herhangi bişi hazırlıgı yapamaz düşünsene

eşim arada kalıyo ona uzuluyorum yaa kesinlikle kotu insan deiller ama ince düşünemiyolar yönlendirmek gerekiyor

gecen eşim bişi aldı onlara kartla babam verir dedi 3 aydır bişi vermediler odemek için
kayınpederim bebişe bişiler al diye para verdi
simdi kafamı kurcalayan bu hediyeyi bizmi alıyoruz onlarmı cünkü karta olan borcu biz oduyoruz :olmaz:

ee bebek arabasını alalım dediler tamam dedik esimde karttan yararlanıp taksit yaptırabilsinler diyor ama odemicekler bize kalıcak bunuda biliyorum

esime soledim kısın araba işime yaramaz onlar yaza kadar alırlar dedim tamam dedi bakalım ne olacak
ama gercekten olsa alırlar düşünmezler

yaaa bencede akıl edemiyolarrrr,,yada ediyolarda işlerine gelmiyooo
bunu bilmek imkansız,sen ikna et eşiniii sakın aldırma kartla felann
alıcaklarsa alsınlar yaniii..
borcu ödüyosunuzzz veee soran eden yok nasıl ödeniyor diyeee
bu kart olayın da para kullanılmadığını zannediyorlar acaba...
yaa herkesin ailesi bir olmuyor işteee
keşkee kendi ailemiz gibi olsalar ama olmuyooo,
annem bugün diyorki geçen babamla konuşmuşlar
babam benim oğlum olsaydııı ben a dan z yee herşeyini yapardım
5 kuruş harcatmazdım onaaa demişş
gel gelelimki böyle bi babanın hiç oğlu yokkk kısmet işteee..
üzülmeee canım allahın izniyle herşey olurrr takmakmak lazım
bunları...

iyiyim canım yoğun bir günün ardından buradayım işte
sabah çubukta turşe festivali varmış oraya gittik
daha sonra eve geldik misafirlerim vardı işte şimdide kociş film izliyor beni sarmadı geldim buralara
konu yine kilolardan açılmış heralde bence canınızı hiç sıkmayın valla veriliyor kilolar
ama sütün olur şunu ye bunu ye diyenlere uymayın:olmaz:

turşeee mi turşu mu canım??? turşuysaaa duymuştum geçen haberler
de verdiler o olay mı acep???
benim koçişte film izliyo kesin görevimiz tehlikedirrr
deminden berii diyip duruyo bırak şu pc yide gel benle film izlee
tek başınaa olmuyomuş gelip gelip duruyo başıma kaydirigubbakcemile3 ben de dedim dur valla gelecem birazdan kaydirigubbakcemile3
yaaa ben de çok karşıyım süütn olur ye ye yeee diyenlere ama
çaresiz hissedersek kendimizi yicez gibi geliyorrr
inşallah geerek kalmazzz ya...

nesli hoşgeldin canım,hayırlısı olsun inş...
inşallah en az 3 kilo olur senin bebişşş bişey kalmamış yaaa
1-2 hafta içinde geliyooo o zaman...

nesli hoşgeldin canım,hayırlısı olsun inş...
inşallah en az 3 kilo olur senin bebişşş bişey kalmamış yaaa
1-2 hafta içinde geliyooo o zaman...
perşembeden bu yana 3 olmuştur sanırım minik ayıcık, evet tatlıkuşum, az kaldı ben her an doğuma gidebilecek gibi hazırladım psikolojimi hihoyyyt

iyi sayılır tatlım, ben doktorun kafaya uydum gün sayıyorum, sat a göre değil ultrasona göre takip ediyoruz bir süredir. En son perşembe gittim 36. hafta -2850 gr idi. 10 günü geçirmeye çalışalım, 37 yi bitirsin, çok hareket etme dedi, arada bi sancı yokluyo, durumum bu fıstıkım:icecream:
aman dikkat et canım plesenta eskimiş dediyse doğum yakındır demektiryerimseniben

yaaa bencede akıl edemiyolarrrr,,yada ediyolarda işlerine gelmiyooo
bunu bilmek imkansız,sen ikna et eşiniii sakın aldırma kartla felann
alıcaklarsa alsınlar yaniii..
borcu ödüyosunuzzz veee soran eden yok nasıl ödeniyor diyeee
bu kart olayın da para kullanılmadığını zannediyorlar acaba...
yaa herkesin ailesi bir olmuyor işteee
keşkee kendi ailemiz gibi olsalar ama olmuyooo,
annem bugün diyorki geçen babamla konuşmuşlar
babam benim oğlum olsaydııı ben a dan z yee herşeyini yapardım
5 kuruş harcatmazdım onaaa demişş
gel gelelimki böyle bi babanın hiç oğlu yokkk kısmet işteee..
üzülmeee canım allahın izniyle herşey olurrr takmakmak lazım
bunları...

turşeee mi turşu mu canım??? turşuysaaa duymuştum geçen haberler
de verdiler o olay mı acep???
benim koçişte film izliyo kesin görevimiz tehlikedirrr
deminden berii diyip duruyo bırak şu pc yide gel benle film izlee
tek başınaa olmuyomuş gelip gelip duruyo başıma kaydirigubbakcemile3 ben de dedim dur valla gelecem birazdan kaydirigubbakcemile3
yaaa ben de çok karşıyım süütn olur ye ye yeee diyenlere ama
çaresiz hissedersek kendimizi yicez gibi geliyorrr
inşallah geerek kalmazzz ya...

turşu işte canım klavye özürlü oldum iyicekaydirigubbakcemile3
he yaa benim kocişte onu izliyor baktım sıkıldım sen nete takıl bari diyor bana:roflol:yani kendi gönderdi beni:roflol:
süt konusuna gelince sadece su içmen yarıyor walla günde 3-4 lt.su içtiğimi hatırlıyorum yaaaakannehir

perşembeden bu yana 3 olmuştur sanırım minik ayıcık, evet tatlıkuşum, az kaldı ben her an doğuma gidebilecek gibi hazırladım psikolojimi hihoyyyt

ohhh ohhh olmuştur kesinnn zayıf olmıcak o zaman senin yavrukuş
maaşallah...aman canım yaa ne güzellle eğer hazır hissediyorsan
gerçekten, rabbim kolay bi doğum nasip etsin inş...

aman dikkat et canım plesenta eskimiş dediyse doğum yakındır demektiryerimseniben

turşu işte canım klavye özürlü oldum iyicekaydirigubbakcemile3
he yaa benim kocişte onu izliyor baktım sıkıldım sen nete takıl bari diyor bana:roflol:yani kendi gönderdi beni:roflol:
süt konusuna gelince sadece su içmen yarıyor walla günde 3-4 lt.su içtiğimi hatırlıyorum yaaaakannehir

ne turşular vardı kimbilirrrr
kozalak turşusu bilem duydum oha felan oldum resmen
kaydirigubbakcemile3

Back
X