2009 Kasm Anneleri

ayy yok canım uzulmuyorum zaten kötü niyetli deiller sadece yok işte oda zor özendiklerini biliyorum böyle düşünmek daha iyi normalde takmamda hamilelik iste :)

evet hamılelıkte daha başka duygular sarıyo insanı.en iyisi hiç düşünmemek kendımızıe de bebişleride üzüyoruz...
bi başlayınca anlatası gelıyo insanın.normalde arkadaşlarımla pek konuşmam kuzenım dışında böle konuları....bide burda anlatıyorum işte...
ben de kayınvalide olucam inş çoçuklarım için elınden gelenı yaparım.inş gelınım benı kötü anmaz...
eşim,ben bebeğim sağlıklı olalımda,bizim huzurumuz yerinde olsunda gerisi boşş aslında..bebeklerimizi kucağımıza alalımda.herkes yerinde iyi olsun....iyi kötü biz yaparız bebeklerimize herseyi...

evet hamılelıkte daha başka duygular sarıyo insanı.en iyisi hiç düşünmemek kendımızıe de bebişleride üzüyoruz...
bi başlayınca anlatası gelıyo insanın.normalde arkadaşlarımla pek konuşmam kuzenım dışında böle konuları....bide burda anlatıyorum işte...
ben de kayınvalide olucam inş çoçuklarım için elınden gelenı yaparım.inş gelınım benı kötü anmaz...
eşim,ben bebeğim sağlıklı olalımda,bizim huzurumuz yerinde olsunda gerisi boşş aslında..bebeklerimizi kucağımıza alalımda.herkes yerinde iyi olsun....iyi kötü biz yaparız bebeklerimize herseyi...

haklısın canım kaydirigubbakcemile5

eadcım nerelerdesin kuzum sen hosgeldin özlettin kendini haaa

ayy cnm sonunda evime kavuştum artıkın sizlerleyim opuyorumnanaktan

edaaaaaaaa bende seni aricudum gıı ama saat geç oldu yol yorgunluğu falan yattı mı acep didim çekindim gıııııııııı fatonun numarasını özelden yollasana bana hacııı

heee az bekle kuşum msj atam sağaa zemuszemus

fatoya ulaşmam lazım annadın sen onu :jeyyar:

annadımda benim çıkarım ne olacuk nan :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

edoooşşş hoşgeldin gulüümm

ebişkomm cnm benim hoşbuldum gülüümm opuyorumnanaktan
kızz bu kargocular cuma gün gelmiş yaaa :1shok::1shok: ne kaaa çabuk heee :1shok:

kızz bu kargocular cuma gün gelmiş yaaa :1shok::1shok: ne kaaa çabuk heee :1shok:

çıkarın mııııııııı ahan bu olucukk :oklava::oklava::oklava: tosbaaaaaaaa senüüüüüüüü :olmaz:

gııı gene ne kargosu allann cezasııııııı kaydirigubbakcemile3

edoş msjın geldi bebeemmm saoll
yarın öğlen arayabilüsün beni istersen :jeyyar:
hadi ben yatar öptüm şekerlerrrrrrrrrrr
ebişimmmmm ii geceleeeeeeee

çıkarın mııııııııı ahan bu olucukk :oklava::oklava::oklava: tosbaaaaaaaa senüüüüüüüü :olmaz:

gııı gene ne kargosu allann cezasııııııı kaydirigubbakcemile3

o oklavamı oldu nan benim çıkarım haaa :mymeka::mymeka:

ebişim egemee hedaye almış yaaaaaaaa :utangac::utangac::utangac:

heeee rahatsız edecem nan senii lülülülülülülülülülülülü

ben dustayım gelirim kısalrrr

ok cnmm opuyorumnanaktan

yaa ben geçmişe bakmaya korkuyom heee :kedi::kedi:

ayy cnm sonunda evime kavuştum artıkın sizlerleyim opuyorumnanaktan

heee az bekle kuşum msj atam sağaa zemuszemus

hoff yaa 40 kez tembihledim bide hee ben yarın ararım onnarı cnm inşallah iade etmemişlerdir.
iyi geceleeee çılgın gebeşşşş

kıslaar ben yatıom ii gecelerr çok fenayım bu günnerde dr. işi bırakmamı istedi bişilerden endişelenio ama bana da sölemedi bişi dinlenmen lazım dio.
öptm ii geceler

hoff yaa 40 kez tembihledim bide hee ben yarın ararım onnarı cnm inşallah iade etmemişlerdir.
iyi geceleeee çılgın gebeşşşş

kıslaar ben yatıom ii gecelerr çok fenayım bu günnerde dr. işi bırakmamı istedi bişilerden endişelenio ama bana da sölemedi bişi dinlenmen lazım dio.
öptm ii geceler

ebişim kociş gitcek yarın sorcak kağıt komuşlar onunla gider sanmam yollasınlarr yaa eğer ölese çok üzülürüm hee mafoldumbenmafoldumben

anamm niye öle dediki dr.yaaa akannehir sorsadın yaaa :kedi:

cnm dün gördüm oğluşumu opuyorumnanaktan 2200 gr. 43 cm olmuş kuzum :nazar:
herşey yolundaymış tam günü güne gidiyomuş kuzum zemuszemus

masallah canım bebişine :nazar: bizde salı gidicez melegimizi gormeye
ayy suanda o kadar kotu kasılıyoki karnım sanki bebişi kafasını sokuyo canımı acıtıyo yaa Allah Allah

masallah canım bebişine :nazar: bizde salı gidicez melegimizi gormeye
ayy suanda o kadar kotu kasılıyoki karnım sanki bebişi kafasını sokuyo canımı acıtıyo yaa Allah Allah

sağol cnm benimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
senin kızda kocaman olmuştur yavv :Saruboceq::Saruboceq:
valla kenya benimde bebişin başı kanala çok yakınmış şimdi hareket ettikçe öle seyimde bi ağırlık hissediyorum delikafadulden du bakalım daa neler gelcek başımızaa delikafadulden

sağol cnm benimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
senin kızda kocaman olmuştur yavv :Saruboceq::Saruboceq:
valla kenya benimde bebişin başı kanala çok yakınmış şimdi hareket ettikçe öle seyimde bi ağırlık hissediyorum delikafadulden du bakalım daa neler gelcek başımızaa delikafadulden

inş. benim melegimde büyümüstür yaaa
hiç rahatım yok yaa kasılmalar falan gece sancıyla uyandımki cok kısa sürdü
doktora sorucam bakalım yalancı dogum sancısıymıs nette baktıgıma gore
bu arada epidurale cok sıcak bakıyorum artık
yasadıgım sey sancıysa pek korkuttu gozumu
hayırlısı ile kurtulsak bari :Saruboceq:

inş. benim melegimde büyümüstür yaaa
hiç rahatım yok yaa kasılmalar falan gece sancıyla uyandımki cok kısa sürdü
doktora sorucam bakalım yalancı dogum sancısıymıs nette baktıgıma gore
bu arada epidurale cok sıcak bakıyorum artık
yasadıgım sey sancıysa pek korkuttu gozumu
hayırlısı ile kurtulsak bari :Saruboceq:

büyümezmi kızz deliii tabi büyüdüü :Saruboceq::Saruboceq:
valla benim olduydu cnm hatırlarsan dr. yalancı doğum sancısı dedi nst de bişecik çıkmadı :Saruboceq: artık çok normal diyo dr.
ben zaten hep cok sıcak bakıyodum epidurale allah nasip ederse kesin istiyorum ben :Saruboceq: dr.da dedi hiç öle çatır çatır doğurup acı çekmene gerek yok rahat rahat doğurtcam seni dedii inşalaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back
X