2009 Kasm Anneleri

dr gittik cumartesi. oğlan büyümüş 2800 olmuş dr. 2 hafta daha dayansın içerde sonra gelsede sorun olmaz dedi.
eksikleride tamamladık. bi bana terlik kaldı birde bebeğe havlu.
sen neler ediyon sende yoktun 2 gündür

oyy oyy oyyyy maşallahhhh opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nasıl da büyümüşşş :nazar::nazar::nazar: artık günde 20-30 gr alıyolarmış 2 hafta daha durursa 3 kg ı geçer kesinnn :teytey:

ayy ben de daha terlik almadım...hatta gecelik de :( puufff....

Bende galdim bayanlar, günaydın ve iyi haftalar.....

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar a.s.

günaydın millet

günaydın kızlar

günaydın kızlaarrrr.....
dün gece gene kocişin ailesinin çıkardığı arızaları konuştuk sabaha kadar hiç uyuyamadım...belim yüzünden sağa sola bile dönemiyorum kociş çeviriyo düşünün artık...dr.a gidicem kızımı görücem diye avuttum durdum kendimi.... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın hatınnaaa
nasılsınız????
ben gene işe geldimm böööö :sinifsinif:
kızlar bebişimin hareketleri karnımı çok acıtıyo yaaa akannehir
bu kasılmamı yoksa oofff annamıyomm
annemleri gönderdim dün sağolsun tüm evin işini hallettii :1hug:
perdeleri yıkadı, ütüledii, camları sildii, bebişin odasını da hallettik eşyaları yerleşti beşik siparişini vercem bugün
halıları da gönderdik yıkamayaa
bi de ben izne çıksam tam süper olacakk

dilmuh sen hangi bölümü okuyon

canım valla öyle geziniyorum kk da.her konuya giriyom genelde niye sordun canım
oyy oyy oyyyy maşallahhhh opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nasıl da büyümüşşş :nazar::nazar::nazar: artık günde 20-30 gr alıyolarmış 2 hafta daha durursa 3 kg ı geçer kesinnn :teytey:

günaydın kızlaarrrr.....
dün gece gene kocişin ailesinin çıkardığı arızaları konuştuk sabaha kadar hiç uyuyamadım...belim yüzünden sağa sola bile dönemiyorum kociş çeviriyo düşünün artık...dr.a gidicem kızımı görücem diye avuttum durdum kendimi.... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oyy senin kaynana düşman başına.amaaaaaaaaaaaan.kız salla gitsin ya takma kafana.bişey deyince sende susma konuşamasın fazla.
ayy bugünmü gitcen bebişi görmeye hadi hayırlı haberlerle inşallah.bende bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum ama belli olmaz haftaya sarkabilir

günaydın hatınnaaa
nasılsınız????
perdeleri yıkadı, ütüledii, camları sildii, bebişin odasını da hallettik eşyaları yerleşti beşik siparişini vercem bugün

günaydın canım.ohhh bitirmişsin bütün işleri daha doğrusu annenler bitirmiş.
çık artık sende izne oralarda doğurcan haaaaaaaa

günaydın kızlaarrrr.....
ne arızasıymış bu dün akşamda bizim üst kattaki adam karısını dövüyordu ay çocuğuda nasıl yalvarıyordu baba yapma annemi dövme diye sinir oldum uyuyamadım huzursum oldum bende bizimkiyle konuşmadım erkeklerden nefret ediyom dedim Allan sende şidet yok dedim hayatta yanında bir dakika kalmazdım dedim

günaydın hatınnaaa
nasılsınız????

günaydın canımmm...Şeniz
anammm ne işler halletmiş alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben dün bütün gün pc başındaydım kızıma ne alsam diye aranıp durdum opuyorumnanaktan

bugün de benim annem gelicek zemuszemus ayy bu anneler olmasa yanmışız valla... :kedi:

kıs bak artık dinlenme vakti diyolar... izne çıkamıyosan da kendini çok yormadan çalış... ben çalışırken kendimi paralardım herşey tam olsun diye ... kimsenin kıymet bildiği yok... :umursamaz: biras kaytar :lepi:

günaydın hatınnaaa
nasılsınız????

oy maşallah bitti işin ben daha başlamadım daha erken kasımın ilk hatası başlarım ev temizliğine bizde daha beşik alamadık bu ekimde ek dersl alırdık diye düşündük herlde kasımın ek dersine sarkacak ne yapalım sağlık olsun tek kişi çalışınca ha deyince olmuyor sağlık olsun

cumartesi dr gittik teyzeleri denizim 1900 gr 42 cm olmuş allah şükür herşey yolunda kan değerlerim biraz yükselmiş ama yine bu hafta 3 serum daha yapılacak doğumda problem olmasın diye , göğüs pomatı yazdı sabah akşam sürücem sezeryan olursa 16-17 kasım gibi yaparız dedi

canım valla öyle geziniyorum kk da.her konuya giriyom genelde niye sordun canım

oyy senin kaynana düşman başına.amaaaaaaaaaaaan.kız salla gitsin ya takma kafana.bişey deyince sende susma konuşamasın fazla.
ayy bugünmü gitcen bebişi görmeye hadi hayırlı haberlerle inşallah.bende bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum ama belli olmaz haftaya sarkabilir

canım okul olarak dedim öğrenci yazıyorda o yüzden

günaydın kızlaarrrr.....

ben de kokoş terliğimi alamadım işteee mafoldumben
manyak hepsiburada elimizde yok diye mesaj yollamışş paramı geri istedimm :mymeka:
nazar deydirdiniz terliğimee :roflol: :roflol:

anam netti saa gene bu altın kızlar tayfası yaaaa oof of işin biraz zor olcak bebiş doğunca daa mafoldumben

günaydın hatınnaaa
nasılsınız????

günaydın kartanesi anneler olmasa yandık zaten sağolsunlar

cumartesi dr gittik teyzeleri denizim 1900 gr 42 cm olmuş allah şükür herşey yolunda kan değerlerim biraz yükselmiş ama yine bu hafta 3 serum daha yapılacak doğumda problem olmasın diye , göğüs pomatı yazdı sabah akşam sürücem sezeryan olursa 16-17 kasım gibi yaparız dedi

hadi ya sezeryan mı olacak benim kızımdan önce mi doğacak normal olsaydı tahmini doğum tarihi ne olacaktı bizimkiler aynı hafta ya ondan benim ki tahmini 21 kasım 15 ekimde dok gitmeyi düşünüyom bakalım ne diyecek o zaman

ne arızasıymış bu dün akşamda bizim üst kattaki adam karısını dövüyordu ay çocuğuda nasıl yalvarıyordu baba yapma annemi dövme diye sinir oldum uyuyamadım huzursum oldum bende bizimkiyle konuşmadım erkeklerden nefret ediyom dedim Allan sende şidet yok dedim hayatta yanında bir dakika kalmazdım dedim
ayy rabbim huzursuzluk vermesin.
kız fazla gidiyon sanki adamın üstüne sende.az sen yanaş adama biraz gül ne bilem biraz sarıl falan.sen höt deyip duruyon sanki sonrada gene sen üzülüyon.boşver huzursuz olacağına biraz sırnaşık ol bence.

günaydın canım.ohhh bitirmişsin bütün işleri daha doğrusu annenler bitirmiş.
çık artık sende izne oralarda doğurcan haaaaaaaa
ayyy çıkamıyom yaa aktardım işte 5 haftayı sonrasınaa ya anam ben de geberecem fallaa
bi de gelip giderken yürüme faslı var servisten inince en çok da ondan korkuyom yürürken karnım sertleşiveriyo bazen akannehir
arabayla gelmeye mi başlasam off park sorunu da var burdaa otoparkla anlaşcam heraldee ay şu 2 hafta bi geçseydi sağ salimm
günaydın canımmm...Şeniz
anammm ne işler halletmiş alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben dün bütün gün pc başındaydım kızıma ne alsam diye aranıp durdum opuyorumnanaktan

bugün de benim annem gelicek zemuszemus ayy bu anneler olmasa yanmışız valla... :kedi:

kıs bak artık dinlenme vakti diyolar... izne çıkamıyosan da kendini çok yormadan çalış... ben çalışırken kendimi paralardım herşey tam olsun diye ... kimsenin kıymet bildiği yok... :umursamaz: biras kaytar :lepi:
ay yok unicim valla ben de ordan oraya koşuyodumm tez canlıyım bi de milleti bekleyene kaa kendim myapıyodum ama 2 haftadır rolantiye aldım gıı yapcak halim yok hee
hatta önceden diyodum ki izindeyken bile arada gelirim gelişmeleri takip ederim falan diyee :roflol: anam yok şimdi hiçbiri umurumda değil nolursa olsunn bi gidem aklımın ucuna getirmicem fallaaa :sinifsinif:
oy maşallah bitti işin ben daha başlamadım daha erken kasımın ilk hatası başlarım ev temizliğine bizde daha beşik alamadık bu ekimde ek dersl alırdık diye düşündük herlde kasımın ek dersine sarkacak ne yapalım sağlık olsun tek kişi çalışınca ha deyince olmuyor sağlık olsun
olur canım sıkma canınıı daha var nasılsaa
maşallahh denizimizeee
günaydın kartanesi anneler olmasa yandık zaten sağolsunlar
öyle yaaa :asigim:

ayy rabbim huzursuzluk vermesin.
kız fazla gidiyon sanki adamın üstüne sende.az sen yanaş adama biraz gül ne bilem biraz sarıl falan.sen höt deyip duruyon sanki sonrada gene sen üzülüyon.boşver huzursuz olacağına biraz sırnaşık ol bence.

sarmaş dolaş oluomda yeri gelince lafımı söylüyom kız vanda benim dediğim dok gidiyon yoksa başka bir dok buldun mu

Back
X