2009 Kasm Anneleri

aha dilmuh doğum sinyalleri veri bak rüya felan hade hayırlısı bakalım yaklaştın zati

hadi yaaa abowwwakannehirkız sen tecrübeli hatunsun benim kasığıma şöyle bikaç saniye bi ağrı giriyo.nan neki bu.haftaya nst ye gircem inşallah sancı mancı çıkmaz.

göğüs 90
göbiş 107
popo 102
nan çıtırtı ahanda şişko olmuşum
gerçi bugün itibariynen 36.haftama girdiiiiiiiiiiiiim:lepi:

yok nan ne şişkosu dellendinmi bence gayet iyi ölçüler
göğüsler benden küçük
göbişin benden büyük amma ben o haftaya gelince benimkide şişer herhal
popoda benden bir cm büyükmüş heçde şişko değelsin o zaman bende şişkoyum

ben geldimmmm,zemuszemus

napiyonuz bakemmm
bütün gevezeler burdaymis ohh negüzel sohbetin dibine vurursunuz artik:roflol:

arada içtim ama bende yoğunlaşayım bari limonlu çaya sağol canım. dün akşamüstü yattım sabah anca kalktım ama işe gelmem gerekiyordu. gelmeyince kendimi kötü hissediyorum ya. belki erken giderim. :çok üzgünüm:

bacım sen erken git eve.
ben grip olduğumda sabah kalktım kahvaltı falan hazırlamadım kociş hazırladı kahvaltı yemek falan ben koltukta paso yattım.limonlu çay içtim kaç bardak.çay diyosam çoooooooook açık.ama bol bol iç.bide gece bi ara kalktım abowwwww su içinde kalmışım hemen üstümü değiştirdim sabaha baya toparlanmıştım.

yok nan ne şişkosu dellendinmi bence gayet iyi ölçüler
göğüsler benden küçük
göbişin benden büyük amma ben o haftaya gelince benimkide şişer herhal
popoda benden bir cm büyükmüş heçde şişko değelsin o zaman bende şişkoyum

anaaaaaaaaaam bugünü bayram ilan ediyom çıtırtı bana şişko deelsin dediiiiiiiiihihoyyyt hihoyyyt
kız göğüs benim baya büyümüş gııııııı.eskiden 75 büyük gelirdi.ben bu hallerini sevdim doğrusu hep böyle kalabilir.
ben geldimmmm,zemuszemus

napiyonuz bakemmm

hoşgeldin bacım

slm millet nasılsınız bugün bakalım
hepinizin süper bi hafta geçirmenizi dileyrumm

selam kızlar nasılsınız bakem dün köye aldığımız park yatak geldiiçok sevimli bişey yaa resimledik ama kablo kayıp beşikle birlikte eklerim artıkın deminde kapı çaldı çok yakın dostum istan bi paket yollamış bana bi şal örmüş mor çok güzel bir modeli var gece emzirirken üşümeyyeyim diyee bebişede çarık modelli patik aynısından da şapka örmüşş sabah sabah sevidim yanii bu arada benim karın iyice aşağıya indii korkyom çıkıcak bu bebek akannehir eşimde yarın akşam istanbuldakimobilya fuarı için gidiyor ben annemlerin yanına giderim heral

1 hafta 10 gün bişey diil canım yaa... yaza kadar eski halime dönsem daha bişey istemem....
ohooooo yaza kadar eser kalmaz bacım tabe kollayacan kendini habire sütüm olsun diye her bulduğunu yemeyecen
hade bee benneyaptımki
hayatta inanmaam :roflol: :roflol:

hee gıı donnarımıızz hihoyyyt
pek rahat fallaaa ben başladım giymeyee
saa da verem de bi an önce doğurmadan giy de göbüş üşümesin gıı :jeyyar:
heee inanılması güç bi olay demikaydirigubbakcemile3
kız çıtırtı doğumdan çıkınca 4,5 aylık hamile gibimi oluyoz.anaaaaam olsun olsun.sonra korse takarız ekmeği keseriz gider kilolar göbişler dimi.
gerçi bende göbiş kesin kalır.bizim ailede basen popo küçük oluyo ama göbek her daim büyük.
sezeryanda korseyi hemen takamazsın canım acır ama normalde takarsın korseylende gitmezse göben şansına küs
hadi yaaa abowwwakannehirkız sen tecrübeli hatunsun benim kasığıma şöyle bikaç saniye bi ağrı giriyo.nan neki bu.haftaya nst ye gircem inşallah sancı mancı çıkmaz.
canım ağrı hem beline vurur hemde kasıklarına adet sancısı gibi olur iki aynı anda yoğunlaşırsa o zaman doğum geli, demektir ama oda düzenli olursa düzensiz se eğer onlarda yalancı doğum sancılarıdır ben busede gece çok ağrırdı belim ve karnım adet olacakmışım gibi sabaha geçerdi ara ara vururdu
ben geldimmmm,zemuszemus

napiyonuz bakemmm

heee o gevezelerden biride benmi oliiim o zaman:roflol:

bacım sen erken git eve.
ben grip olduğumda sabah kalktım kahvaltı falan hazırlamadım kociş hazırladı kahvaltı yemek falan ben koltukta paso yattım.limonlu çay içtim kaç bardak.çay diyosam çoooooooook açık.ama bol bol iç.bide gece bi ara kalktım abowwwww su içinde kalmışım hemen üstümü değiştirdim sabaha baya toparlanmıştım.

ben kendim kaşındım sanırsam geçen perşembe cuma boğazımda bir gariplik vardı ben dinlemedim c.tesi şişhanede görümceme avize baktık. dükkanda adamın biri diyoki ablan arkandan hızına yetişemiyolar sen hamile değilken nasılsın çok merak ettim dedi bayağa gülüştük. sonra tabi eve gittim yatak döşek. sabah kalktım kardeşim geldi kahvaltıya mükellef bir kahvaltı hazırladım yine epey ayakta durdum birde üstüne yazlıklarınbüyük kısmını kaldırıp kışlıkları ayırdım. sonra nasıl yıkıldım anlatamam. şimdide zor ayakta duruyorum. Ama allahtan bebeğim kıpır kıpır da iyi olduğunu hissdiyorum.

anaaaaaaaaaam bugünü bayram ilan ediyom çıtırtı bana şişko deelsin dediiiiiiiiihihoyyyt hihoyyyt
kız göğüs benim baya büyümüş gııııııı.eskiden 75 büyük gelirdi.ben bu hallerini sevdim doğrusu hep böyle kalabilir.

hoşgeldin bacım

nan o kaaa içine dertmi olmuştu sağa şişko dediğimde nan
sen şişkoysan bende şişkoyum ölçüğler aynı hemen hemen demi şimdi kendimizi şişko etmeyeleim zorla burda:roflol::roflol::roflol:

Kızlar yaaa manyakmıyım ne simdik kafamı neye taktım biliyonuzmu??? Doğumdan + ücretsiz izindende dönünce ben iş yerinde ne giycem???

hoşgeldin canım
selam kızlar nasılsınız bakem dün köye aldığımız park yatak geldiiçok sevimli bişey yaa resimledik ama kablo kayıp beşikle birlikte eklerim artıkın deminde kapı çaldı çok yakın dostum istan bi paket yollamış bana bi şal örmüş mor çok güzel bir modeli var gece emzirirken üşümeyyeyim diyee bebişede çarık modelli patik aynısından da şapka örmüşş sabah sabah sevidim yanii bu arada benim karın iyice aşağıya indii korkyom çıkıcak bu bebek akannehir eşimde yarın akşam istanbuldakimobilya fuarı için gidiyor ben annemlerin yanına giderim heral
selam canım.ohhh ne güzel gelmiş beşiğiniz.cicilerinizide güle güle giyin
ohooooo yaza kadar eser kalmaz bacım tabe kollayacan kendini habire sütüm olsun diye her bulduğunu yemeyecen

heee inanılması güç bi olay demikaydirigubbakcemile3

sezeryanda korseyi hemen takamazsın canım acır ama normalde takarsın korseylende gitmezse göben şansına küs

canım ağrı hem beline vurur hemde kasıklarına adet sancısı gibi olur iki aynı anda yoğunlaşırsa o zaman doğum geli, demektir ama oda düzenli olursa düzensiz se eğer onlarda yalancı doğum sancılarıdır ben busede gece çok ağrırdı belim ve karnım adet olacakmışım gibi sabaha geçerdi ara ara vururdu

yok belime vurmuyo rahat olayım o zaman.

ben kendim kaşındım sanırsam geçen perşembe cuma boğazımda bir gariplik vardı ben dinlemedim c.tesi şişhanede görümceme avize baktık. dükkanda adamın biri diyoki ablan arkandan hızına yetişemiyolar sen hamile değilken nasılsın çok merak ettim dedi bayağa gülüştük. sonra tabi eve gittim yatak döşek. sabah kalktım kardeşim geldi kahvaltıya mükellef bir kahvaltı hazırladım yine epey ayakta durdum birde üstüne yazlıklarınbüyük kısmını kaldırıp kışlıkları ayırdım. sonra nasıl yıkıldım anlatamam. şimdide zor ayakta duruyorum. Ama allahtan bebeğim kıpır kıpır da iyi olduğunu hissdiyorum.
işte iş miş yapmamak lazımda duramıyozki.ben geçen haftadan beri iş yapmıyom kocişe süpürttüm evi.ne edek idare etcez artık.

nan o kaaa içine dertmi olmuştu sağa şişko dediğimde nan
sen şişkoysan bende şişkoyum ölçüğler aynı hemen hemen demi şimdi kendimizi şişko etmeyeleim zorla burda:roflol::roflol::roflol:

he ya valla içime dert olmuş baksana.
şişko değiliz biz dimi hamileyiz ne edek aaaaaaaaaaa.

günaydın canım

olsun senin boyun uzun hade ölç bakem

günaydın güzellik nasılsın nerelerdesin

yok nan göbişi geçmez oralar meraklanma

sezeryandan sonra öle hemen incecik olunmuyo 1 hafta 10 gün felan 4,5 aylık hamile gibi şiş kalıyo sonra yavaş yavaş topluyo kendini meraklanma canım bana bütün giysilerim olmuştu bir müddet bekliycen ama hemen toplamaz

eminönünde göbekli karular şenliği var :roflol::roflol::roflol:
ıyıyım kızlar dükkandayım sızler yavaş yavaş izinlere ayrıldınız artık ohh ben burdayım hala lülülülülülü
Kızlar yaaa manyakmıyım ne simdik kafamı neye taktım biliyonuzmu??? Doğumdan + ücretsiz izindende dönünce ben iş yerinde ne giycem???

delikafadulden mart gıı harbi kafayı sıyırmıssın annem sen akannehir nolcuk sonın len senın dogurdun bıttıde ne yiycen mı kaldı gııı :roflol: :roflol:

ayy sormaa yaa benim acaip alışveriş krizim tuttu doğumdan sonrası için :roflol: ölçülerimin aynı olacağını varsayıyom ama alışveriş yapmıyom tabiikiii bi doğursam da kendime yeni ciciler alsam yaa bebiş kıyafetlerinden sıkıldım :roflol: o da doğsa beraber alışveriş yapsak
bu arada zara baby de bir kışlık kıyafetler vardı bittimm yaaaa kabanlar botlar hani şu yarım botlar varya bu sene moda allam onun miniciğini yapmışlar bittim yaaa neyse doğsun zilli de bakalım kaç kilo olcak ona göre alırız kaydirigubbakcemile2

kedi sana da geçmiş olsunn bu arada

hoşgeldin bacım

hosbuldum cicimm

selam sekerim nasilsin bakiim gecti mi sIkintilarin

ne iyi arkadasin var senin öyle güle güle kullanin sende meleginde...
ayni sorun bende de var karnim cok sertlesiyo zaten cok asagida bide iki gündr hafif kasik agrim oluo..korkuyorum erken gelicek diye

hee sen oliyinnnnlülülülülülü

cok gecmis olsun kimseye iyiyim deme valla nazar ediyolar:kızgın:
aynisi banda oldu hic hastanlanmiyorum basim bile agrimiyo cok rahat geciyo dedim küttt ertesi gün hem grip hem bas agrisi ayni anda geldi..simdi ihlamur cayiyla iyi oldum azcik..

canım düşünme bunnarıı boşverr stres gerek yok doğumdan sonraa eski haline dönersin olur kıyafetlerin olmadı alırsın bi kaç parçaa bebişlere feda olsun napalımmkaydirigubbakcemile5

ayy sormaa yaa benim acaip alışveriş krizim tuttu doğumdan sonrası için :roflol: ölçülerimin aynı olacağını varsayıyom ama alışveriş yapmıyom tabiikiii bi doğursam da kendime yeni ciciler alsam yaa bebiş kıyafetlerinden sıkıldım :roflol: o da doğsa beraber alışveriş yapsak
bu arada zara baby de bir kışlık kıyafetler vardı bittimm yaaaa kabanlar botlar hani şu yarım botlar varya bu sene moda allam onun miniciğini yapmışlar bittim yaaa neyse doğsun zilli de bakalım kaç kilo olcak ona göre alırız kaydirigubbakcemile2

kedi sana da geçmiş olsunn bu arada

sağol canımcım. opuyorumnanaktan

iyidir canım. koçişi işe gönderdim. birazdan bende çıkacam. iznimi başlatmaya gidiyorum. artık 4 ay ev hanımıyım.
ara ara giriyom bakıp çıkıyom canım ya.
dr gittik cumartesi. oğlan büyümüş 2800 olmuş dr. 2 hafta daha dayansın içerde sonra gelsede sorun olmaz dedi.
eksikleride tamamladık. bi bana terlik kaldı birde bebeğe havlu.
sen neler ediyon sende yoktun 2 gündür

maşallah gurbetcim senin oğluş aceleci olcak :nazar:

günaydın kızlaarrrr.....
dün gece gene kocişin ailesinin çıkardığı arızaları konuştuk sabaha kadar hiç uyuyamadım...belim yüzünden sağa sola bile dönemiyorum kociş çeviriyo düşünün artık...dr.a gidicem kızımı görücem diye avuttum durdum kendimi.... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aamaaaann unıcim yaa kıyamam sağaa geceleri bari takma kızz kafanaa :teselli:

günaydın hatınnaaa
nasılsınız????
ben gene işe geldimm böööö :sinifsinif:
kızlar bebişimin hareketleri karnımı çok acıtıyo yaaa akannehir
bu kasılmamı yoksa oofff annamıyomm
annemleri gönderdim dün sağolsun tüm evin işini hallettii :1hug:
perdeleri yıkadı, ütüledii, camları sildii, bebişin odasını da hallettik eşyaları yerleşti beşik siparişini vercem bugün
halıları da gönderdik yıkamayaa
bi de ben izne çıksam tam süper olacakk

yeevriim sen iş yerinde doğurmazsan iyi haaa kaydirigubbakcemile3
sakın öle işlenemde kendimi yoram deme artık izin moduna geç sositososito

cumartesi dr gittik teyzeleri denizim 1900 gr 42 cm olmuş allah şükür herşey yolunda kan değerlerim biraz yükselmiş ama yine bu hafta 3 serum daha yapılacak doğumda problem olmasın diye , göğüs pomatı yazdı sabah akşam sürücem sezeryan olursa 16-17 kasım gibi yaparız dedi

maşallah sgumus denizciğimizeee :nazar:

Haftasonu okuyamayanlar için bende yazayım tekrardan;
Cumartesi bende dr a gittim zilli kızım 2550 olmus, o kadar cok oynadı kıpırdandı ki kuzumu göremedim bile:(
Sonra dr um beni ilk defa nst ye soktu oradada bu sefer zillim bir kere bile kıpırdamadı, dr umda diyo ki "cocuk bu yap dersin yapmaz, yapma dersin yapar" :)
Sonuç olarak kızım gayet iyiymiş, suyum iyiymiş, henüz açılmam filanda hiç yokmuş, fıtığıma baktı, cok büyük degil küçük ama sezeryan yaparsak ben o sıra onuda düzeltirim yok normal dersen kalır şimdilik bir sakıncası olmaz sana dedi. Bende bunun üstüne normal istiyorum Allah izin verirde ikinci bebişim olursa o zaman sezeryan yapar onuda düzeltiriz dedim.
Bu arada bir sonraki randevum 2 hafta sonra, bu 2 haftada da doğurmazsın merak etme dedi:))

İşte bu kadar havadislerin hepsi....

oyy senin zillide kocaman olmuş martcım yaa :nazar: bende yattım nst ye dedi dr.bebiş hareket edince bu tuşa bas anaam karnımı sıktıya lastik deli oldu oğlum 1 sn.durmadı bende elimi hiç butondan çekemedim :roflol::roflol:

allaha şükür...zaten öyle olmasa heralde çoktan boşanmıştık akannehir

valla canım kaç zamandır konuşup duruyoruz...ama konu burda anlattığım kadar basit diil tabi... öyle karmaşık hale getiriyolar ki...boşanmalarına kadar gidiyo ne alakaysa... allah bana sabır kuvvet versin... benim de kaderim buymuş napim...diyorum kiminin kocası kötü olur benim de şansıma bunlar çıktı işte...allahtan kocamı çok seviyorummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

unim valla eğer boşanmasalardı benimde durumum senden farksız olurdu hatta belki daha fenaa akannehir benim kaynanada bi inciler var anlatsam küçük dilinizi yutarsınızz :roflol::roflol:
ama yapcak bişe yok ailem kaynanamla tanışınca demişti bak sen bu kadınla yapamazsın olmasın bu iş ama ben kocamı çok seviyorum :asigim::asigim: anasının suçunu niye kocam çeksinkii demii sositososito

ya kızlaaarr hamiş pantolonlarımın belleri sıkmaya başladı yazlık elbiseleri de kaldırdım ay ne giycem ben yaaa

evde olunca tayt mayt giyersin sekerim kaydirigubbakcemile5 bende salopet aldım 1 tanee hihoyyyt

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ay ne zamandır gündüz giremidim ne kaaa yoğun bi karuyam ben yaaaa ama bugün evdeyim bugünde turşu yapacum bi o eksikti onuda yapam yetim kalmasın demi

ooooo turşuyuda yap anam fatoo saga yetişilmiiy gııı :nazar:

kızlar ben deniz mankeniniz krispinin ölçüreini sölimmmkaydirigubbakcemile3

göğüsler 93 büyümüş anlaşılıyodu zati ne zamandır ağrıyolar
göbüş 98 göbüş 2 cm artmış
popo 101 pop1 cm artmış

benim ölçüler bundan ibaret

:nazar::nazar: maşallah gıı manken mankeenn :roflol:

herkese merhaba, nasılsınız tatlı anneler. kızlar yaa ben çok kötü grip oldum. burnum tıkalı nefes alamıyorum. dr.a sordum aferin sinüs verdi ama kullanmadım. çünkü içinde gebelikte önerilmemektedir diyor. kafam ı zor kaldırıyorum ve işteyim varmı grip atlatan yaaa. bana yan etkisiz ilaç tavsiye edebilirmisiniz.

çok geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama dr.verdise içeydin yaa ben içmiştim valla hemde daha 3 aylıkken :kedi:

günaydın edoş.
kız hayır olsun inşallah.nasıl gördün
bende rüyamda doğuruyodum hemide ikiz.diyomki bizim kızlara yazam hemen.

sen bi şekerci dükkanı açmışın amaaan ne mutlusun ne mutlusun annatamam.
diyosunki acayip bunalmıştım bu süper oldu felan bende senden seker alıyomuşum vereliniortak

ohh destna senin bebişinde artık yatcak bi yeri varr kaydirigubbakcemile5
rabbim içinde göstersin :Saruboceq:

hosbuldum cicimm

selam sekerim nasilsin bakiim gecti mi sIkintilarin

ne iyi arkadasin var senin öyle güle güle kullanin sende meleginde...
ayni sorun bende de var karnim cok sertlesiyo zaten cok asagida bide iki gündr hafif kasik agrim oluo..korkuyorum erken gelicek diye

hee sen oliyinnnnlülülülülülü

cok gecmis olsun kimseye iyiyim deme valla nazar ediyolar:kızgın:
aynisi banda oldu hic hastanlanmiyorum basim bile agrimiyo cok rahat geciyo dedim küttt ertesi gün hem grip hem bas agrisi ayni anda geldi..simdi ihlamur cayiyla iyi oldum azcik..

ay sorma yaaa geçen gün bende dedim çok şükür hiç hasta olmadım ilaçta kullanmadım. Alsana şimdi yıkılıyorum. neyse buna şükür. en azından yinede ayaktayım.

Back
X