2009 Kasm Anneleri

Kızlar yaaa manyakmıyım ne simdik kafamı neye taktım biliyonuzmu??? Doğumdan + ücretsiz izindende dönünce ben iş yerinde ne giycem???
yaww neleri takıyon sen kafaya yaa işe başlamana yakın gidip bişeler alırsın evdekiler olmazsa dert edecek başka bişe bulamadın mı

hoşgeldin canım

.
hoşbuldum canım opuyorumnanaktan

ayy sormaa yaa benim acaip alışveriş krizim tuttu doğumdan sonrası için :roflol: ölçülerimin aynı olacağını varsayıyom ama alışveriş yapmıyom tabiikiii bi doğursam da kendime yeni ciciler alsam yaa bebiş kıyafetlerinden sıkıldım :roflol: o da doğsa beraber alışveriş yapsak
bu arada zara baby de bir kışlık kıyafetler vardı bittimm yaaaa kabanlar botlar hani şu yarım botlar varya bu sene moda allam onun miniciğini yapmışlar bittim yaaa neyse doğsun zilli de bakalım kaç kilo olcak ona göre alırız kaydirigubbakcemile2
azcık sabredin az kaldı bebişleri bi alalım da kucalarımıza ona göre alırız cicişleri
dün bi mağzaya girdim çok şirin kız kıyafetleri vardı onlara baktım kociş senin oğlun olcek ne bakıyon deyoo ama onlar çokk tatlı napam 2 tane yiğenim var onlara alırım olmazsa dedim artık unut yiğenlerini kendi çocuğuna al deyoo

selam sekerim nasilsin bakiim gecti mi sIkintilarin
daha iyiyim canım sağolasın
sen nasılsın

hedi79 geçmiş olsun canım sanada dikkatli olmamız lazım artık grip felan olmayalım

nan onlar akşam doğru anca gelir o zamana kadar geçer bu iyilik halim onlar şansını kaybetti benxce sen hemen yaz:roflol::roflol::roflol:

aboo onnar gelince haber edin gıı özelden de ben arazi olam :1ninca: o kaa gidemezsiniz dedim nan başıma iş alacüümm :roflol: :roflol:

Kızlar nayn yanlış anladınız kafaya takmıyom, alısveriş istiyomda şimdiden alacaklarımı listelemeye başladım:) hehehehe

anaam napsam gıı bende göbeğimin resmini koyam kilomu falan deyem senin bu melek halini hazır bulmuşkeennn :roflol::roflol::roflol:

ayy içme canım madem :teselli::teselli: ıhlamur iç sen limon iç opuyorumnanaktan allah yardımcın olsun cnm ama işten izin al bari dinlenerek daha çabuk gecerr zemuszemus

ah canım ya sabahtan beri ne haldeyim görüyorlar konuşamıyorum bile ama demiyorki hadi sen git diye. Allah insanların içine vicdan merhamet versin ne diyim. öyle oluncadda ben gidiyim diyemiyorum işte dayanabildiğim kadar dayanıcam. ama gözlerim iyice gitmeye başladı:bbo:

kızlar bişey sorcam.bi topikte okudumda patatesin suyu cilde çok iyi geliyomuş süper yapıyomuş falan.sürsem bişey olmaz dimi.

anaamm bakma gıı dayanamazsın fallaa ama ben allahtan anam ve kardeşimle gittim de bişe almadım :roflol: zaten pahalıydı da dyanamayabilirdim yaniii
doğsun da öle gıı boyutuna göre alacüümm
hmm pahali demekCADIARZU dur ablama diyim madem o alsin benim yaptigim masraf yetti birazcikta o yapsin bedavadan teyze olmasin
sen nasılsın
iyiyim canim nasil oliimm sancim oluyo iki gündür kasiklarimda.bide girp olldum esimden gecti idare etmeye calisiyorum iste

Bu arada önemli bir konu kızlar hani diyorsunuz ya, doğumdan sonra pijama degiştirecek vakit olmayacak diye. Valla ben ne olursa olsun kendime bakmaya çalışıcam valla.
En yakın arkadasım 9 ay önce doğum yaptı, halen kocasıyla arasında tık yok. Adam buna istemiyorum seni diyomus, ama arkadasıma bakıyorum adam çokda haksız sayılmaz, manken gibi kızdı şimdik istenecek hali kalmamıs durumda.
Ağzımı açıp bişeyde diyemiyorum çünkü bide cok asabi. Onların bu olayı görünce valla kendime bakmaya kararlıyım...

Kızlar nayn yanlış anladınız kafaya takmıyom, alısveriş istiyomda şimdiden alacaklarımı listelemeye başladım:) hehehehe

kız bende alışveriş istiyom ama kilolar nasıl olcak onu bilemediğim için hiçbişey alamıyom kendime.bi sıkıldımki bu geniş şeylerden
ah canım ya sabahtan beri ne haldeyim görüyorlar konuşamıyorum bile ama demiyorki hadi sen git diye. Allah insanların içine vicdan merhamet versin ne diyim. öyle oluncadda ben gidiyim diyemiyorum işte dayanabildiğim kadar dayanıcam. ama gözlerim iyice gitmeye başladı:bbo:

kız sende bi alemsin söyle git.sen kendini düşünmezsen kimse düşünmez seni emin ol.

kız dur soru soram.nan hastaneden eve gelince normal oluyoz dimi.yani öyle sabahtan akşama kadar yatmaya gerek varmıki.anam ben sıkılırım yatamam.
yok nan öle eskisi gibi dipdiri değil ama kendin yürüyebilitosun tabe oturabilirsin bebeği değiştirebilirsin
hee gıı ben burdan gidecem herhall :roflol: :roflol:
nan ne datlu olursun gıı salopetnan bi foto çekil de koy gııı emme buraya da link at ben takip edemiyom göbüş topicini :kedi:

anaamm bakma gıı dayanamazsın fallaa ama ben allahtan anam ve kardeşimle gittim de bişe almadım :roflol: zaten pahalıydı da dyanamayabilirdim yaniii
doğsun da öle gıı boyutuna göre alacüümm

falla ben de şaşırdımmmm lülülülülülü

heee sende acele et o zaman:roflol::roflol:

kızlar ben şimcik çıkayım evimi toplayam turşularımı yapam gelürüm hadi öptüm hepicinizi
akşama kadar ölçüler dökülsün oğaaa göre

Bu arada önemli bir konu kızlar hani diyorsunuz ya, doğumdan sonra pijama degiştirecek vakit olmayacak diye. Valla ben ne olursa olsun kendime bakmaya çalışıcam valla.
En yakın arkadasım 9 ay önce doğum yaptı, halen kocasıyla arasında tık yok. Adam buna istemiyorum seni diyomus, ama arkadasıma bakıyorum adam çokda haksız sayılmaz, manken gibi kızdı şimdik istenecek hali kalmamıs durumda.
Ağzımı açıp bişeyde diyemiyorum çünkü bide cok asabi. Onların bu olayı görünce valla kendime bakmaya kararlıyım...

abowwwwww.ben şimdiden saldım kendimi valla.hiçbişey yapmaya halim yokki.
doğumdan sonra dikkat etmek lazım anaaaaam elden kaçmasın adamlar

kız bende alışveriş istiyom ama kilolar nasıl olcak onu bilemediğim için hiçbişey alamıyom kendime.bi sıkıldımki bu geniş şeylerden

Bende cok korkuyom, bide ben normaldede şişmandım zaten, ama kararlıyım nisan gibi diyetisyene filan gitcem...

hee öle yap bacım bu durum ne kaaa sürer bilemem bende arada kaynamış olusun işte:roflol::roflol::roflol:

bulunmaz bulunmaz :roflol:
nan onlar akşam doğru anca gelir o zamana kadar geçer bu iyilik halim onlar şansını kaybetti benxce sen hemen yaz:roflol::roflol::roflol:

dur ş işleri halledemde ölçünem gıı :kedi::kedi:

ayy anammm benim kiz kaburgalarima savas acti:tomato::tomato::tomato:
canimi yakiyo resmen

ayy elifcim yaa kız biz bunnarı 1 aydaa böle tasıcazz laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

hee gıı ben burdan gidecem herhall :roflol: :roflol:
nan ne datlu olursun gıı salopetnan bi foto çekil de koy gııı emme buraya da link at ben takip edemiyom göbüş topicini :kedi:

ayy kociş pek istiydii onu kırmıyım diye aldık emme çok yakıştı kızz :utangac::utangac:
varil gibin oldummmm delikafaduldendelikafadulden

aboo onnar gelince haber edin gıı özelden de ben arazi olam :1ninca: o kaa gidemezsiniz dedim nan başıma iş alacüümm :roflol: :roflol:

:roflol: ne zamanaca kacacan gııı :roflol:

evet evet kendimize bakmamız sart :lepi:

ben dooru annamışımm :sm_cool: çünküm ben de aynı durumdayımm :roflol: :roflol:
kafayı bozdum resmen
akannehir akannehir
zaten benim herif şimdiden evde pijamayla dolaşıp durma diyo ne giyeceksem töbe tööbee hiçbişe sığmıyokiiii :mymeka: ayy benim çok kokoş olasım var şimdiden topuklu ayakkabılarımı aldım indirimden :roflol: ama kıyafet alamıyomkiii denemeden nasıl alemm :uhm:

yaww neleri takıyon sen kafaya yaa işe başlamana yakın gidip bişeler alırsın evdekiler olmazsa dert edecek başka bişe bulamadın mı

hoşbuldum canım opuyorumnanaktan

azcık sabredin az kaldı bebişleri bi alalım da kucalarımıza ona göre alırız cicişleri
dün bi mağzaya girdim çok şirin kız kıyafetleri vardı onlara baktım kociş senin oğlun olcek ne bakıyon deyoo ama onlar çokk tatlı napam 2 tane yiğenim var onlara alırım olmazsa dedim artık unut yiğenlerini kendi çocuğuna al deyoo

sen nasılsın

hedi79 geçmiş olsun canım sanada dikkatli olmamız lazım artık grip felan olmayalım

sağol canım ben geç kaldım malesef o uyarıya aman siz dikkat edin. cidden çok kötü oluyo insan

nan kartanem ben ayakkabı bilem alamıyom kızz denemeden nasıl emin olcam ya sıkarsa sonra vurursa felan diyeee :kedi:
ayaklarım roberto carlos gibii laelaelaelaelae

Back
X