2009 Kasm Anneleri

opuyorumnanaktan
bende açık tenli ve renkli gözlüyüm teyzemin kızı sana röfle güzel yakışır dedi o da kuaför bu kez onu deneyeceğim bakalım yakışacak mı:uhm:

evet röflede yakışıyo ama ben cesaret edemem o kadar açık renk yapmaya.
şimdiye kadar kırmızı dahil tüm renkleri denedim bi sarı yapamadım

hosgeldin canımmm

ben hazırlanayım yavas yavas saglık ocagına gidim bebişimi duyayım bakalım
hoşbulduk canııımmmm:))) hadi bakalım git de için bi rahat etsin şekerim
hoşgeldin şekercik

anaaam gümüşhaneye kar yağmış ayy çok erken yaaaaaaaa
hoşbulduk kızzzzzz sonunda denk geldikk
slm kıslar ben geldim
bugün yavru kuşumun doğum günü yaaa inanamıyorum 1 sene nasıl geçti geçen sene bu saatlerde hastanede bebişimi bekliyordumkaydirigubbakcemile3
bu sabah oğluşumun aşısı vardı sağlık ocağına gittik tabi bu arada hemşireye yakalandım senin bizde kaydın var mı dedi yok dedim bizim hast.tetanoz aşısına gerek yok dedi dedim olsun kaydını yapalım dedi tabiiii enese aşı yaparken unuttu gittikaydirigubbakcemile3
hoşgeldin şekerim, enesin doğumgünü kutlu olsunn daha nice yıllara sağlıkla inş, ayy zaman çabuk geçiyo kız....
şekercik hoşgeldin tatlım bu aradaa :kedi: yorma kız kendini hergün yap hergün aynıı :kedi:
hoşbulduk cnm içime sinmiyo ki hergün bi parça yapıyom zati temizlikçi gelsin de iice temizlesin benimki benzemiyo bişeye
ayy bende geceleri çok uyanmaya başladım yaaa
artık doğum yaklaştı yaaa hep rüyalarımızda doğum göreceğiz
hayra yoralım hayır olsun şekerim
slm canımm vallahi ben bi evi düzledim sadece tabee bide kocişe yimek hazırladım
geldi yimeini yidi ve gitti evimde temizdi zatii
sende çok yorma kendini azcık dinlen canım
ayy ben konserve yaptım geçende kaynanamın oraya gidip sağolsun gel burda yardım edem dediydi hatta fazla yaptırdı kışın evde olcan gelenin gidenin olur çok lazım olur dedüü 10 kavanoz yapacadım 17 kavanoz yaptırdı kaydirigubbakcemile3
oh hamarat karı:))) bakalım benimkiler nası olcak ay domatesleri dökünce içinden bi de kıskaçlı böcüklerden çıktı çok iğreniyorum onlardannnn... ıykkk...
ayyy herkes doğum sonrasını düşünüyor walladelikafadulden
bende doğumdan sonra hemen gidip saçlarımı halledeğim diyorum sıkıldım böyle yaaaa
sonrada kendimi alışverişe atacağım 1 senenin acısını çıkaracağım:jeyyar:beni tutana aşk olsundelikafaduldendelikafadulden
aman Allah kocişlere sabır ve bol para versin valla ben bakıyom mağazalara canım ne çekerse alıyorum sonra giyerim deyu ama medium alıyorum artık smallara veda...:))
hoşgeldin canım.ayyyy doğum günü kutlu olsun yakışıklının.daha nice yıllaraaaa.
kız bu beşiği baya bi zamana kurarız haaa.çok sinir bozucu ya bi ton vida var ve hepside her yere uyuyo tam yerini bulmak biraz zor oluyo
he canm servisten çağırın aldığınız yeri arayın sapsağlam kursunlar bizimkiler taşınırken de çağırabilirsiniz dedilerdi eğer netten aldıysanız da bi mağazada çalışan birini çağırın kurdurun ne uğraşıyonuz ki siz?

ben çalıştığım zamanlarda eve gelşnce en rahat şeyleri giyip otururdum
ama bazende süslenir püslenir çıkardım kocişin karşısına şimdide yapıyorum arada
süslenmene gerek yok deyoo ama ben yinede yapayomm
özel günlerde de mutlaka kocişin sevdiği yemekleri yapar salonu süsler
yemeği oraya hazırlarım tabee mumlarım heeç eksik olmaz
eskiden hem sigara kokusunu alsın deyüü hemde güzel görünüyoo diyee
sürekli oturduğumuz yerde mum yakardım sigara içmeyince eskisi kadar çok yakmaz oldum onuda
benim saçlarmda beyazlar başladı zaten önceden de boyardım saçlarımı
evet en çok özlediğim şey müzik duyduğumda oynamak

kocişin yapamaz mı gıı

hee yaa karcı seni
ayy ben öle koyu renk istemem boyadığım accık belli olsun
koyu karameldi hamişlikten önce saçımm ya açık karamel yada kızıl isteyom bu sefer

kız kociş yapıyo beşiği zaten ben ancak öyle değil böyle bi talimatlar veriyom.

kızıl bende seviyom amma kociş sevmiyo.
kocişte bende siyahı seviyoz helede mavi siyah.diyom şimdiden çıkamda bitkisel boya alam doğumdan sonra boyatam

opuyorumnanaktan

kız o kaa boyamayın saçınıza yazıkkk

ben esmerim saçlar da koyu kahve zati gözler de kahverengi maaşallah size:))) röfle yakışır hakkat, ama nasıl kullanımı rahat mı ona da bakın bence.

ne bilem ya zararlı olabilir diye düşünüyom ama ben çok sıkıldım yamalıklı oldu saçlarım.
ben evde bitkisel boyayla boyarım galiba.kestirmemde lazım kırık var baya.
ya doğumdan sonra böyle olmaz heralde daha rahat oluruz dimi yemede içmede falan

şimdide gidip kestirebilirsin saçlarını nolcak ki ben 1 defa kestirdim doğumdan önce bidaa gitcem kestirmeye

hoşgeldin şekerim, enesin doğumgünü kutlu olsunn daha nice yıllara sağlıkla inş, ayy zaman çabuk geçiyo kız....

hoşbulduk cnm içime sinmiyo ki hergün bi parça yapıyom zati temizlikçi gelsin de iice temizlesin benimki benzemiyo bişeye

oh hamarat karı:))) bakalım benimkiler nası olcak ay domatesleri dökünce içinden bi de kıskaçlı böcüklerden çıktı çok iğreniyorum onlardannnn... ıykkk...

aman Allah kocişlere sabır ve bol para versin valla ben bakıyom mağazalara canım ne çekerse alıyorum sonra giyerim deyu ama medium alıyorum artık smallara veda...:))

he canm servisten çağırın aldığınız yeri arayın sapsağlam kursunlar bizimkiler taşınırken de çağırabilirsiniz dedilerdi eğer netten aldıysanız da bi mağazada çalışan birini çağırın kurdurun ne uğraşıyonuz ki siz?

he ya sonunda denk geldik.

bacım biz beşiği istanbuldan almıştık.
kocişe dedim çağıralım birilerini kursunlar biz uğraşmayalım yok diyo oğlumun yatağını ben kurcam.bende kırmayayım kalbini kursun dedim kuruyo yavaş yavaş

teşekkürler canımopuyorumnanaktan
walla öyle yaaa üst kıyafet hiç almayı düşünmüyorum şimdilik memişler süt dolunca olmaz diye :roflol::roflol:hele bi doğsun o zaman alırım dedim:roflol:

ben esmerim saçlar da koyu kahve zati gözler de kahverengi maaşallah size:))) röfle yakışır hakkat, ama nasıl kullanımı rahat mı ona da bakın bence.

ben röfleye cesaret edemem ben mavi siyah yapcam.çok akıyo ama seviyom ne edem

şimdide gidip kestirebilirsin saçlarını nolcak ki ben 1 defa kestirdim doğumdan önce bidaa gitcem kestirmeye

bişey olmazda işte diyolar ya kestirmeyin hamileyken.bende dedim kestirmeyeyim madem

ben çalıştığım zamanlarda eve gelşnce en rahat şeyleri giyip otururdum
ama bazende süslenir püslenir çıkardım kocişin karşısına şimdide yapıyorum arada
süslenmene gerek yok deyoo ama ben yinede yapayomm
özel günlerde de mutlaka kocişin sevdiği yemekleri yapar salonu süsler
yemeği oraya hazırlarım tabee mumlarım heeç eksik olmaz
eskiden hem sigara kokusunu alsın deyüü hemde güzel görünüyoo diyee
sürekli oturduğumuz yerde mum yakardım sigara içmeyince eskisi kadar çok yakmaz oldum onuda
benim saçlarmda beyazlar başladı zaten önceden de boyardım saçlarımı
evet en çok özlediğim şey müzik duyduğumda oynamak
ayy ben öle koyu renk istemem boyadığım accık belli olsun
koyu karameldi hamişlikten önce saçımm ya açık karamel yada kızıl isteyom bu sefer

:kedi: heee hele özel günlerde... mumlar vazgeçilmezimdi tütsüler filan bi de tango:)) nejat alp özellikle bayılırım:))) ah eski günler :sm_cool:
artık bebek zırlarken ne kaa tango dinlenir var sen hesap et :roflol: :roflol: :roflol:
düşünsene bebek emmek istiyo ama ben şımbıllı bluzdan göğsümü çıkaramıyom veya bebeğin ağlamasına koşarken topuğum kopuyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ama kocamın dediğine de katılıyorum valla her şeyin güzelliği ayrı...
valla boyadan hiç anlamam ama benim kızıl hoşuma gidiyo

bende 1 defa kestirdim bebişim 2 aylıkken hatta doğumdan öncede kestirsem mi diye düşünüyorum kurutması bayaa zor oluyor

kocişte bende siyahı seviyoz helede mavi siyah.diyom şimdiden çıkamda bitkisel boya alam doğumdan sonra boyatam

kıs bizde enesin mobilyasını kuracağız kalkacak bi kanepe var ama kaldıracak adam yok:roflol::roflol:bi el atsak gerisi gelecek:hulya:

Bende doğumdan hemensonra düzleştirme yaptırıcam saclarıma, aslında simdide kıvırcık degil dalgalı ama ben fönlü gibi dümdüz olsun istiyorum...

slm kıslar ben geldim
bugün yavru kuşumun doğum günü yaaa inanamıyorum 1 sene nasıl geçti geçen sene bu saatlerde hastanede bebişimi bekliyordumkaydirigubbakcemile3
bu sabah oğluşumun aşısı vardı sağlık ocağına gittik tabi bu arada hemşireye yakalandım senin bizde kaydın var mı dedi yok dedim bizim hast.tetanoz aşısına gerek yok dedi dedim olsun kaydını yapalım dedi tabiiii enese aşı yaparken unuttu gittikaydirigubbakcemile3
oooh maşallaaaahhhh iyiki doğduun enees iyiki doğduun enees :sm_cool:
acaba doğurunca bu yakalandığım herşeyi oğluma alma hastalığı geçermi gııı akannehir
ben kendime bişey almaya gitsemde almadan gelim oğluma bişeler alıyom kızz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimki doğurmadan geçti :roflol: :roflol:

:roflol:
yok nan benim ayaklar aynı ben aldım ayakkabıı

nan sen ne ara atlattın gıı benden önce mi doğurcan yosaam ben hala nefes alamiimm

benim çokta şiş değel ayaklarım ama yinede olmuyo kızzz :kedi::kedi:
valla nefes alımım gayet normale döndü nan kaydirigubbakcemile2

:kedi: heee hele özel günlerde... mumlar vazgeçilmezimdi tütsüler filan bi de tango:)) nejat alp özellikle bayılırım:))) ah eski günler :sm_cool:
artık bebek zırlarken ne kaa tango dinlenir var sen hesap et :roflol: :roflol: :roflol:
düşünsene bebek emmek istiyo ama ben şımbıllı bluzdan göğsümü çıkaramıyom veya bebeğin ağlamasına koşarken topuğum kopuyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol: valla bende dans etmeyi çok severimm :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

:roflol::roflol::roflol:heee kıs çok romantik olur haaa
biz bazen enesi anneannesine yada babannesine atıyoruz eski günlerin tadını çıkarıyoruz şimdi ikisini birden atarız heralde:roflol::roflol::roflol:

Bende doğumdan hemensonra düzleştirme yaptırıcam saclarıma, aslında simdide kıvırcık degil dalgalı ama ben fönlü gibi dümdüz olsun istiyorum...

ayy mart bende düşünüyom difriz diyolar sanırsamm ne kaa iyi olur bebişlen zor yaparım o heran hazır oluoo :lepi:

oooh maşallaaaahhhh iyiki doğduun enees iyiki doğduun enees :sm_cool:

benimki doğurmadan geçti :roflol: :roflol:

sen erkencisin nann delikafadulden

:roflol::roflol::roflol:heee kıs çok romantik olur haaa
biz bazen enesi anneannesine yada babannesine atıyoruz eski günlerin tadını çıkarıyoruz şimdi ikisini birden atarız heralde:roflol::roflol::roflol:

bağa bak delüü sen gari bu bebeleri heç bi yere salmaa :roflol::roflol:
yoksa seneye ensarın doğum günü kutlarkende 3.yü bekliyo olabülüsüünn :roflol::roflol:

:roflol:
yok nan benim ayaklar aynı ben aldım ayakkabıı

ay aynen ben de heç topuklu giymezdim hep spor takılırdım sonra geçen kış çok beğenerek aldım iki çizme anam ocakta öğrendim hamileyimm gene giydim biraz ama korktum gıı kayar düşerim bebişime bişe olur diye giyemedim hevesim kaldı fallaaa
lenn benim ayaklar şiş şincik alamıyoom
bende hamiş olduğumu öğrendiğim gün almıştım bi dene çok şık bi ayakkabı
giydim bi kaç defa emm kaynanam kızdı düşersin felan dedi
bende giymedümm
opuyorumnanaktan

ben gölge felan yaptırdım tam sarı yapmadım ama
gölge ve röflede diplerini boyatmazsan sürekli dip boyasına gerek olmii
vede uzun süre gidiyoo
bende şimdi cesaret edemem direk sarıyaa daha ilerde olabilir

ayy ben tek yapacadımda kaynanam yardım etti neysekii
oooo buzluğumu dolabımı kileri doldurdum kış için bu kış evdeyim yaaa
çok misafir gelirse diye yaptım herbişey

benim kocite saçının doğal rengi daha güzel demeye başladı
emme ben azcık dikkat çeken iddalı bişeler isteyommm
kendimi iyi hissetmem için gerek

röfle dip boyası olmazsa diğer düz renklere göre daha rahat oluyoo

bende 1 defa kestirdim bebişim 2 aylıkken hatta doğumdan öncede kestirsem mi diye düşünüyorum kurutması bayaa zor oluyor

kıs bizde enesin mobilyasını kuracağız kalkacak bi kanepe var ama kaldıracak adam yok:roflol::roflol:bi el atsak gerisi gelecek:hulya:

bi başlayınca gerisi geliyoda başlamak zor iş

bende düşündüm onu da nasıl olur bilemedim ondan yaptırmadım.sen yaptırda bakalım nasıl oluyo.yoksa böyle hergğn düzleştirmekle uğraşamıyom ben

teşekkürler canımopuyorumnanaktan
walla öyle yaaa üst kıyafet hiç almayı düşünmüyorum şimdilik memişler süt dolunca olmaz diye :roflol::roflol:hele bi doğsun o zaman alırım dedim:roflol:
abooo ben onu hiç hesap etmedimdiiiii
3 dene triko aldım süeter ve tunik biri 1 beden diğerleri 2 hadi tunik dökümlü gibi de nan süeterler hayatta olmaz herhal :roflol: :roflol:
genen nettim ben yaaa :çok üzgünüm:
bağa bak delüü sen gari bu bebeleri heç bi yere salmaa :roflol::roflol:
yoksa seneye ensarın doğum günü kutlarkende 3.yü bekliyo olabülüsüünn :roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

Back
X