2009 Kasm Anneleri

senin yağız paşa hala yukarda ozaman sekerim :kedi::kedi:
ben nefes olaylarını atlattımda bi mide bide uyku sorunum devam ediyo :sinifsinif:

kız ege bey inmişmi aşağı.
benimki inmemiş demek bakalım ne zaman incek.
uyku sorunu bendede var.geceleri deli oluyom ama az kaldı sabır.

bu arada edoş biz beşiği kurmaya başladık şükürler olsun.

kız ege bey inmişmi aşağı.
benimki inmemiş demek bakalım ne zaman incek.
uyku sorunu bendede var.geceleri deli oluyom ama az kaldı sabır.

bu arada edoş biz beşiği kurmaya başladık şükürler olsun.

biraz asagı çekti sanırsam kendini kaydirigubbakcemile3
hade bakalım maşallah cnmm :lepi: zor olcakmı kurmak :kedi: hazırlan artıkın :kedi:

selam kızlar.
şuandan itibaren izindeyimsositososito
benim dr. kurnazlık yapmış beni 36 haftalık göstermiş erken doğurursam iznim yanmasın diye:lepi:

biraz asagı çekti sanırsam kendini kaydirigubbakcemile3
hade bakalım maşallah cnmm :lepi: zor olcakmı kurmak :kedi: hazırlan artıkın :kedi:

valla zor kurmak yaaaa.kurulum kılavuzu var ama ondada 4 resim var o kadar.ama kuralımda ütüleri yapam bitsin artık yeter bu kada tembellik dimi

slm kızlar iyi haftalar diliyorum
bugun biz 35 haftamıza girdik hihoyyyt
hade bakalım sona dogru yaklasıyoruzz
Allah hayırlısı ile kurtulmayı nasip etsin inş.
bu arada rüyamda doktora gidiyrum seni hemen alıcaz sezeryana diyor
epiduralle uyusturuyolar ben bebişi falan gormuyorum adam dikmeyi unutuyo falan
sonra ben hatırlatıyorum dikmedin diye ayy unuttum hemen dikiyorum diyo gozumun onunde
dikiyo ayy igrencti yaa yarın doktora gidicem yaa sanırım stres yaptım kasılma yasıyorum diye

bu arada esim geldi gece kalkıp karsılayayım dedim kalktıgımla yine sol kasıgıma bir agrı girdiki offff gene Allahtan kısa surdu bugun saglık ocagınada gidicem bakalım ne dicekler

sonra ben hatırlatıyorum dikmedin diye ayy unuttum hemen dikiyorum diyo gozumun onunde
dikiyo ayy igrencti yaa yarın doktora gidicem yaa sanırım stres yaptım kasılma yasıyorum diye

bu arada esim geldi gece kalkıp karsılayayım dedim kalktıgımla yine sol kasıgıma bir agrı girdiki offff gene Allahtan kısa surdu bugun saglık ocagınada gidicem bakalım ne dicekler

hoşgeldin bacım.ohh maşallah.
bende rüyamda sezeryan oluyodum galiba etkisinde kalıyoruz ondan oluyo

selam kızlar.
şuandan itibaren izindeyimsositososito
benim dr. kurnazlık yapmış beni 36 haftalık göstermiş erken doğurursam iznim yanmasın diye:lepi:

hadi gözün aydın cnmm opuyorumnanaktan
ev hanımlığı mesleğin hayırlı uğurlu olsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla zor kurmak yaaaa.kurulum kılavuzu var ama ondada 4 resim var o kadar.ama kuralımda ütüleri yapam bitsin artık yeter bu kada tembellik dimi

hee yeter yeter valla bende artık yapmalıyım yaa :utangac::utangac:

delikafaduldendelikafadulden 35 e girdik hee delikafadulden
anam kenyamm sen çok takisin bak bu işi kafana kuşumm at şu düşünceleri kafandan ne edek bi şekilde çıkcak işteee :lepi::lepi:
yarında dr.söle mutlaka bu sancıyı opuyorumnanaktan

iyiyim canim nasil oliimm sancim oluyo iki gündür kasiklarimda.bide girp olldum esimden gecti idare etmeye calisiyorum iste
geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine

Bu arada önemli bir konu kızlar hani diyorsunuz ya, doğumdan sonra pijama degiştirecek vakit olmayacak diye. Valla ben ne olursa olsun kendime bakmaya çalışıcam valla.
En yakın arkadasım 9 ay önce doğum yaptı, halen kocasıyla arasında tık yok. Adam buna istemiyorum seni diyomus, ama arkadasıma bakıyorum adam çokda haksız sayılmaz, manken gibi kızdı şimdik istenecek hali kalmamıs durumda.
Ağzımı açıp bişeyde diyemiyorum çünkü bide cok asabi. Onların bu olayı görünce valla kendime bakmaya kararlıyım...
yaww öle saçmalık olurmu biz bu hale kendimiz isteyerek mi geldik kocalarımız bu yüzden bize bakmıyacaklarsa kendi sorunları tabii bakımsızda olmamak lazım ama haksızlık bizi bu konuda yanlız bırakmamaları gerek destek olmaları lazım
ben Allah izin verirse doğumdan sora ilk vakit bulduğumda saçlarımı boyatmaya gidecem

akannehir akannehir
zaten benim herif şimdiden evde pijamayla dolaşıp durma diyo ne giyeceksem töbe tööbee hiçbişe sığmıyokiiii :mymeka: ayy benim çok kokoş olasım var şimdiden topuklu ayakkabılarımı aldım indirimden :roflol: ama kıyafet alamıyomkiii denemeden nasıl alemm :uhm:
ee insan evde rahat olmak istii ööle gezmemeni istiyosa sende git şimdi içine girebileceğin kıyafet al kız bana dese para ver hemen gidip güzellerini alam derim

dilmuhhhhabooowwww:1shok:bakim sart tabiki de yani firsat bulamayabiliriz..allahtan benim herifim hic öyle degil izin versem simdi bile atlar üstüme:roflol:

benim herifimde öle deel gıı yeter ki benden azcık yüz bulsun
benim normalde bu halde kesinlikle gezmeyeceğimi en ufak bişe dediğinde başına iş açacağını bilir çünkü aynaya baktığımda kendimi heeç beğenmeyom oda sefilim gayet güzelsin diyoo
tehdit ediyom bana şişko felan dediğinde bak bişe yemem oğlun aç kalır deyomm bi daha ses edemeyoo

bende eskiden hiç topuklu ayakkabı giymezdim şimdi doğuramda hemen alıp giyem istiyom nasıl hevesleniyom topuklu bilekte biten botlaraaaaaaa.

benim kocişte bi alem diyomki hiç bişey olmuyo ben ne giycem evde diyoki benim pijamalardan giy ne olacak.zaten paçoz oldum çıktım bide onun pijamaları giyince abowwwww
ya paralara kıyıp yeni kıyafetler alacaklar bizde şık şşık gezcez yada bu halimize katlanacaklar
ayy ben şimdiye kadar topuksuz ayakkabı giymemiştim
beni tanıyanlar geldiğimi ayak sesimden anlarlardı çünkü hep incecik topuklar tıktık gezerdim
geçen gün ayakkabılara bakıyom kociş deyoo kii yandık sen doğurur doğurmaz benden çeşit çeşit topuklu ayakkabı istersin
valla isterümm çok özledim şıkkıdı şıkkıdı gezmeyii

erzuruma kar yağmış bile.bizz bu sene el kada bebeynen ne edecez hiç bilmiyom yawwwwww.
anaaa geceleri soğuk emme gündüz sıcak hala bizim buralar

hoşgeldin bacım.ohh maşallah.
bende rüyamda sezeryan oluyodum galiba etkisinde kalıyoruz ondan oluyo

hosbulduk tatlımm
senle aramızda 1 hafta var tam sizde masallah bayaa buyumussunuz :)

evet etki,sinde kalıyoruz kesin gecen birini kontrole getirmişler bebegin kalp atısları yavaslamıs diye apar topar sezeryana almıslar ondan etkilendim sanırım inş. hepimiz normal yasarız herseyi

selam hatunlarrr

napıyonuz bakalımmm

sabah erkenden kalktım kışlık domates koydum biraz daha, yerleri sildim banyoyu temizledim
anca oturdum yorgunum vallaaaa

bebek tepinip duruyo işte, ufak ağrılar haricinde iyiyim

delikafaduldendelikafadulden 35 e girdik hee delikafadulden
anam kenyamm sen çok takisin bak bu işi kafana kuşumm at şu düşünceleri kafandan ne edek bi şekilde çıkcak işteee :lepi::lepi:
yarında dr.söle mutlaka bu sancıyı opuyorumnanaktan

evet tatlım kocaman olduk kızzz
kızz atamıyom yaklastıkca stres yapıyom galba kalbim yerinden fırlıcak gibi oluyo
bakalım doktor ne dicek

geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine

yaww öle saçmalık olurmu biz bu hale kendimiz isteyerek mi geldik kocalarımız bu yüzden bize bakmıyacaklarsa kendi sorunları tabii bakımsızda olmamak lazım ama haksızlık bizi bu konuda yanlız bırakmamaları gerek destek olmaları lazım
ben Allah izin verirse doğumdan sora ilk vakit bulduğumda saçlarımı boyatmaya gidecem

ee insan evde rahat olmak istii ööle gezmemeni istiyosa sende git şimdi içine girebileceğin kıyafet al kız bana dese para ver hemen gidip güzellerini alam derim

benim normalde bu halde kesinlikle gezmeyeceğimi en ufak bişe dediğinde başına iş açacağını bilir çünkü aynaya baktığımda kendimi heeç beğenmeyom oda sefilim gayet güzelsin diyoo
tehdit ediyom bana şişko felan dediğinde bak bişe yemem oğlun aç kalır deyomm bi daha ses edemeyoo

ya paralara kıyıp yeni kıyafetler alacaklar bizde şık şşık gezcez yada bu halimize katlanacaklar
ayy ben şimdiye kadar topuksuz ayakkabı giymemiştim
beni tanıyanlar geldiğimi ayak sesimden anlarlardı çünkü hep incecik topuklar tıktık gezerdim
geçen gün ayakkabılara bakıyom kociş deyoo kii yandık sen doğurur doğurmaz benden çeşit çeşit topuklu ayakkabı istersin
valla isterümm çok özledim şıkkıdı şıkkıdı gezmeyii

ya bende hiç giymedim ince topuklu ama artık giymek istiyorum.çok şık duruyo yaaa.
benim kociş rahat valla benim pijamaları giy diyo.çok çirkinleşti diyom yok göbiş seni daha seksi yaptı diyo deli yaaa nasıl moral vereceğini biliypo haaaaa

hosbulduk tatlımm
senle aramızda 1 hafta var tam sizde masallah bayaa buyumussunuz :)

evet etki,sinde kalıyoruz kesin gecen birini kontrole getirmişler bebegin kalp atısları yavaslamıs diye apar topar sezeryana almıslar ondan etkilendim sanırım inş. hepimiz normal yasarız herseyi

çok şükür büyüdük yaaa.

ayyy inşallah canım normal yaşarız herşeyi ama bebişimiz sağlıkla gelsinde biz sezeryanada razıyız valla hiç farketmez.

selam hatunlarrr

napıyonuz bakalımmm

sabah erkenden kalktım kışlık domates koydum biraz daha, yerleri sildim banyoyu temizledim
anca oturdum yorgunum vallaaaa

bebek tepinip duruyo işte, ufak ağrılar haricinde iyiyim

hosgeldin canımmm

ben hazırlanayım yavas yavas saglık ocagına gidim bebişimi duyayım bakalım

ya bende hiç giymedim ince topuklu ama artık giymek istiyorum.çok şık duruyo yaaa.
benim kociş rahat valla benim pijamaları giy diyo.çok çirkinleşti diyom yok göbiş seni daha seksi yaptı diyo deli yaaa nasıl moral vereceğini biliypo haaaaa

çok şükür büyüdük yaaa.

ayyy inşallah canım normal yaşarız herşeyi ama bebişimiz sağlıkla gelsinde biz sezeryanada razıyız valla hiç farketmez.

hayırlısı olsun herseyin inş.:Saruboceq:

aynen valla asebam bende hemence kuaföre kosacam yaaa saçlarıma uyuz oluyom hem kestircem hemde boyatcam bi güsell :lepi:
kızz sende işi bilin haa yimem oğlun aç kalır heee kaydirigubbakcemile3 süpermişkaydirigubbakcemile3
bizim burada gündüz yanıyo valla cnmm :kedi:

hosgeldin canımmm

ben hazırlanayım yavas yavas saglık ocagına gidim bebişimi duyayım bakalım

ayyyy benimde gitmem lazım sağlık ocağınaaaa laelaelaelaelae

slm kıslar ben geldim
bugün yavru kuşumun doğum günü yaaa inanamıyorum 1 sene nasıl geçti geçen sene bu saatlerde hastanede bebişimi bekliyordumkaydirigubbakcemile3
bu sabah oğluşumun aşısı vardı sağlık ocağına gittik tabi bu arada hemşireye yakalandım senin bizde kaydın var mı dedi yok dedim bizim hast.tetanoz aşısına gerek yok dedi dedim olsun kaydını yapalım dedi tabiiii enese aşı yaparken unuttu gittikaydirigubbakcemile3

Back
X