2009 Kasm Anneleri

hoşbulduk kızlar benim belim ağriyy.. dik oturmakta zorlanıyom bugün.. hep yatar vaziyetteyim valaaa..

dün evde yoktum zatii giremedim hiç...

dikkat et cnmm opuyorumnanaktan
işler ne alemdee ??

anaa bissürü festival olii heçbirine gitmedik biz yaa neyseeee

neen gitmedin gıııı tursu festivalineee :mymeka: ayyyyyy aşercem nan eccük daa konuşursamm :roflol::roflol:

kıs ewet festivale gittik istersen gönderiyim dadlum turşumdanzemuszemus

aldınmı kz tursuu kaydirigubbakcemile2 sağol kuşuumm yollamış kadar oldun Şeniz
hakkat çok baska demi kızz o tursuu cokacimcoook

kız daha ilk yılmı senin.maşallah bacım

kaleciktede üzüm festivali varmış zaman olsaydı orayada giderdim haaa bu aralar bi gezesim var sormayın dün eve geldik kocişe diyorum benim yine canım sıkıldı adi bir yerlere gidelim diye:roflol:

anaaa sende yeni gelinsin haa:jeyyar:

bende yemek yesem ne güzel olurda ne yesem.yemek yok evde offffff yapasımda yok.meyve yiyom şimdi ama acıktım ben yawwwww.
ne yemek yapıyonuz nan hemen banada deyin

ben şimdi söndürdüm yemeği bezelye yaptım kıymalı :kedi: bide domatesli makarna :kedi: anaammm wanna görmesin kııı :1ninca:kaydirigubbakcemile3

canlar ben bi gidem gelirim soora

tamam cnmm byby

bugun takilamiyorum ya. annemler yolda geliyorlar. bir yandan yemek yapiyorum, bir yandan ortalik topluyorum. herkes iyidir insallah.

hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tadımlık aldım 5 kiloluk bidonlarda kaydirigubbakcemile3ciden tadına doyulmuyor yavru kuşumun eline verdim kemirsin diye o bile bayıldıkaydirigubbakcemile3
annem yapacak bana onun için az aldım

ben şimdi söndürdüm yemeği bezelye yaptım kıymalı :kedi: bide domatesli makarna :kedi: anaammm wanna görmesin kııı :1ninca:kaydirigubbakcemile3

tamam cnmm byby

eline sağlık.ya benim kociş bezelye yemiyiiii.

bugun takilamiyorum ya. annemler yolda geliyorlar. bir yandan yemek yapiyorum, bir yandan ortalik topluyorum. herkes iyidir insallah.

kolay gelsin canım.hadi gözün aydın

Selam arkadaşlar, aklıma takılan birkaç konuda fikrinizi almam gerektiğini düşündüm  şimdi ben cumartesi günü ( 26,09,2009 tarihinde ) 32+0 ken doktorumdan doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışabilir raporu aldım ve bu belgeyi alırken benden vizite kağıdı istemişlerdi. Muayene olduktan sonra doktor başhekim onaylı son 3 haftaya kadar çalışabilir raporumu verdi ve vizite kağıdım başhekimlikte kaldı.

*** Şimdiii birincisi vizite kağıdım hastanede kalması doğru dimi bende kalmaması lazımdı yani ( fotokopi almama falan gerek varmıydı.) sorun olurmu sizce… gerçi problem olmasın diye 28,09,2009 tarihli işyerinde sigortalı olduğum için ayrı bir vizite kağıdı aldım

*** ayrıca benim yapmam gereken farklı bişi varmı ( nasıl olsa çalışıyorum ) o raporu sgk ya bildirmeme gerek varmı

*** doğum parası için hangi evraklar lazım net bilgisi olan varmı ( herkes farklı bişi söylüyor )

*** doğum paramı ne zaman alabilirim bebek doğduktan hemen sonra veriyorlarmı yoksa illa işbaşı yamam mı lazım

Yardımlarınız için teşekkürlerrrrrr 

hadi gözün aydın cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
göbüşün gözüm kaçmadııı pek güzel çıkmışınn :lepi: ama ben koyunca dağıtcaz kupayı heee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tadımlık aldım 5 kiloluk bidonlarda kaydirigubbakcemile3ciden tadına doyulmuyor yavru kuşumun eline verdim kemirsin diye o bile bayıldıkaydirigubbakcemile3
annem yapacak bana onun için az aldım

tadımlık 5 kiloo :roflol::roflol:
bizde tenekelerle alırdık kızz tadımlıkk :roflol::roflol:

bu konuda bilgim yok cnmm yardımcı olamıycamm :kedi::kedi:

canım sipariş vermemiştim daha adamla konuşmuştuk sadece
öğlen siparişi kesinleştirmeye gittim adam yoktuu
o sırada arkadaşla da baktık minnacık bu sepetler ne bilem içime sinmedi yaaa vazgeçtimm

içine sinmediyse boşver o zaman..
bize gelen sepet küçük sayılmaz 6 aya kadar rahat yatabileceği boyutta... örtülerini falan yıkadım ütülenecek... ya bide yün yatağı var ama ben yün yıkamayı bilmiyom... yıkamadan da kullanmak istemiyom...pamuk yatak mı yaptırsak onun yerine diyom... kararsız kaldım.. pamuk yatağı kaç paraya yaparlarki acaba

sepet dışında biz büyüyen karyola ve 3 kapılı bi dolap alıcaz.. mobilyacılar sitesine gidip bi bakıcaz... çilek mobilya dışında da kaliteli ve ucuz beşik , bebek odası yapan yerle var.. çilek diğerlerine göre pahalı gibi sanki...

hadi gözün aydın cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
göbüşün gözüm kaçmadııı pek güzel çıkmışınn :lepi: ama ben koyunca dağıtcaz kupayı heee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sagol canim.:1hug:

ben kupayi sana coktan verdim. bi daha alamam herhalde.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:malum hastasıyız o veletin wanna geldi şifreli konuşak bari:roflol:
wannam hoşgeldin demek annen geliyor haazemuszemus

dogum oncesi izin diye baslik var. oraya yazarsan daha net cevap alirsin canim.

aaaaa olmiy bölee çabuk pes etmişinn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız kilo avantajımla öndeyim benn çaktırmaa :1ninca::1ninca:

benim kilonunda senden kalan yani yok masallah.kaydirigubbakcemile3

ama sen, ben ve kenya ayni hafta olarak seni tek geciyorum.kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk kızlar benim belim ağriyy.. dik oturmakta zorlanıyom bugün.. hep yatar vaziyetteyim valaaa..

dün evde yoktum zatii giremedim hiç...
ayy canım dikkat et kendine
off ben sıkıldım yaa bu sürekli çıkan ağrılardan
ben sapasağlam olup herbirşeyi yapmak istiim

burdayım bacım ama acayip uykum geldi.uyumamam gerek gece uyumak için
uyuma gıı ozaman
ee seninkide hami birinin doğurmadan önceki son istekleri

:roflol::roflol::roflol:malum hastasıyız o veletin wanna geldi şifreli konuşak bari:roflol:
wannam hoşgeldin demek annen geliyor haazemuszemus

:1ninca::1ninca::1ninca: anaam çakturmaaa :1ninca:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben bi duşa girip gelem kızlarr yandım haaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim kilonunda senden kalan yani yok masallah.kaydirigubbakcemile3

ama sen, ben ve kenya ayni hafta olarak seni tek geciyorum.kaydirigubbakcemile3

işte bizim kulvarda ben zaten tekim kızzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çakturma yavastan 8 le başlayan kilouya yanaşmısım :1ninca::1ninca:akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…