hoşbulduk kızlar benim belim ağriyy.. dik oturmakta zorlanıyom bugün.. hep yatar vaziyetteyim valaaa..
dün evde yoktum zatii giremedim hiç...
anaa bissürü festival olii heçbirine gitmedik biz yaa neyseeee
kıs ewet festivale gittik istersen gönderiyim dadlum turşumdanzemuszemus
yok gıı yollamadım bende bide benim kendi ailem yanımda olsa sorun deel bunlar azcık vurdum duymaz ben naz felan da yapamam onlara öle kalırım ortada
ben geç kalmadım neyse gıı bizim ekimin 18 de evliliğimizin 1 . yılı olcek
benide çok gerdi yazın her hafta gittik işte daha ne istiyonuzzz demi ama
evi getirirken kociişe dedim zati ben daha gelemem burası çok soğudu ben ağırlaştım buraya gelip hasta olamam dediydim
ayy geçen senede yeni evlendim balayndan sooraki ilk hafta sonu beni alıp yaylaya götürdülerdi ve ben hasta olduydum acil geri döndüydük ve ben o haldeyken kaynanam çay demlemiş onun derdindeydi gittim arabanın kaloriferini açıp yattıydım ilk günden başladı bizim bu yayla derdi
sadece kocişle gitsem rahatım olmadığında sölerim hemen döneriz ama tek gitmeyince dönemiyosunda keyiflerini bekliyosun oda sinir krizi geçirtiyo insana
ayy ben bu sene diye diye gittim neyse yüzdüm 4 gün o bile yetti vallahi
kaleciktede üzüm festivali varmış zaman olsaydı orayada giderdim haaa bu aralar bi gezesim var sormayın dün eve geldik kocişe diyorum benim yine canım sıkıldı adi bir yerlere gidelim diye:roflol:canım sipariş vermemiştim daha adamla konuşmuştuk sadece
öğlen siparişi kesinleştirmeye gittim adam yoktuu
o sırada arkadaşla da baktık minnacık bu sepetler ne bilem içime sinmedi yaaa vazgeçtimm
anaa bissürü festival olii heçbirine gitmedik biz yaa neyseeee
yok gıı yollamadım bende bide benim kendi ailem yanımda olsa sorun deel bunlar azcık vurdum duymaz ben naz felan da yapamam onlara öle kalırım ortada
ben geç kalmadım neyse gıı bizim ekimin 18 de evliliğimizin 1 . yılı olcek
benide çok gerdi yazın her hafta gittik işte daha ne istiyonuzzz demi ama
evi getirirken kociişe dedim zati ben daha gelemem burası çok soğudu ben ağırlaştım buraya gelip hasta olamam dediydim
ayy geçen senede yeni evlendim balayndan sooraki ilk hafta sonu beni alıp yaylaya götürdülerdi ve ben hasta olduydum acil geri döndüydük ve ben o haldeyken kaynanam çay demlemiş onun derdindeydi gittim arabanın kaloriferini açıp yattıydım ilk günden başladı bizim bu yayla derdi
sadece kocişle gitsem rahatım olmadığında sölerim hemen döneriz ama tek gitmeyince dönemiyosunda keyiflerini bekliyosun oda sinir krizi geçirtiyo insana
ayy ben bu sene diye diye gittim neyse yüzdüm 4 gün o bile yetti vallahi
bende yemek yesem ne güzel olurda ne yesem.yemek yok evde offffff yapasımda yok.meyve yiyom şimdi ama acıktım ben yawwwww.
ne yemek yapıyonuz nan hemen banada deyin
canlar ben bi gidem gelirim soora
dikkat et cnmm opuyorumnanaktan
işler ne alemdee ??
neen gitmedin gıııı tursu festivalineee :mymeka: ayyyyyy aşercem nan eccük daa konuşursamm :roflol::roflol:
aldınmı kz tursuu kaydirigubbakcemile2 sağol kuşuumm yollamış kadar oldun Şeniz
hakkat çok baska demi kızz o tursuu cokacimcoook
ben şimdi söndürdüm yemeği bezelye yaptım kıymalı :kedi: bide domatesli makarna :kedi: anaammm wanna görmesin kııı :1ninca:kaydirigubbakcemile3
tamam cnmm byby
bugun takilamiyorum ya. annemler yolda geliyorlar. bir yandan yemek yapiyorum, bir yandan ortalik topluyorum. herkes iyidir insallah.
hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugun takilamiyorum ya. annemler yolda geliyorlar. bir yandan yemek yapiyorum, bir yandan ortalik topluyorum. herkes iyidir insallah.
hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tadımlık aldım 5 kiloluk bidonlarda kaydirigubbakcemile3ciden tadına doyulmuyor yavru kuşumun eline verdim kemirsin diye o bile bayıldıkaydirigubbakcemile3
annem yapacak bana onun için az aldım
kolay gelsin canım.hadi gözün aydın
Selam arkadaşlar, aklıma takılan birkaç konuda fikrinizi almam gerektiğini düşündüm  şimdi ben cumartesi günü ( 26,09,2009 tarihinde ) 32+0 ken doktorumdan doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışabilir raporu aldım ve bu belgeyi alırken benden vizite kağıdı istemişlerdi. Muayene olduktan sonra doktor başhekim onaylı son 3 haftaya kadar çalışabilir raporumu verdi ve vizite kağıdım başhekimlikte kaldı.
*** Şimdiii birincisi vizite kağıdım hastanede kalması doğru dimi bende kalmaması lazımdı yani ( fotokopi almama falan gerek varmıydı.) sorun olurmu sizce… gerçi problem olmasın diye 28,09,2009 tarihli işyerinde sigortalı olduğum için ayrı bir vizite kağıdı aldım
*** ayrıca benim yapmam gereken farklı bişi varmı ( nasıl olsa çalışıyorum ) o raporu sgk ya bildirmeme gerek varmı
*** doğum parası için hangi evraklar lazım net bilgisi olan varmı ( herkes farklı bişi söylüyor )
*** doğum paramı ne zaman alabilirim bebek doğduktan hemen sonra veriyorlarmı yoksa illa işbaşı yamam mı lazım
Yardımlarınız için teşekkürlerrrrrr 
canım sipariş vermemiştim daha adamla konuşmuştuk sadece
öğlen siparişi kesinleştirmeye gittim adam yoktuu
o sırada arkadaşla da baktık minnacık bu sepetler ne bilem içime sinmedi yaaa vazgeçtimm
hadi gözün aydın cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
göbüşün gözüm kaçmadııı pek güzel çıkmışınn :lepi: ama ben koyunca dağıtcaz kupayı heee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydın cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
göbüşün gözüm kaçmadııı pek güzel çıkmışınn :lepi: ama ben koyunca dağıtcaz kupayı heee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tadımlık 5 kiloo :roflol::roflol:
bizde tenekelerle alırdık kızz tadımlıkk :roflol::roflol:
sagol canim.:1hug:
ben kupayi sana coktan verdim. bi daha alamam herhalde.kaydirigubbakcemile3
Selam arkadaşlar, aklıma takılan birkaç konuda fikrinizi almam gerektiğini düşündüm  şimdi ben cumartesi günü ( 26,09,2009 tarihinde ) 32+0 ken doktorumdan doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışabilir raporu aldım ve bu belgeyi alırken benden vizite kağıdı istemişlerdi. Muayene olduktan sonra doktor başhekim onaylı son 3 haftaya kadar çalışabilir raporumu verdi ve vizite kağıdım başhekimlikte kaldı.
*** Şimdiii birincisi vizite kağıdım hastanede kalması doğru dimi bende kalmaması lazımdı yani ( fotokopi almama falan gerek varmıydı.) sorun olurmu sizce… gerçi problem olmasın diye 28,09,2009 tarihli işyerinde sigortalı olduğum için ayrı bir vizite kağıdı aldım
*** ayrıca benim yapmam gereken farklı bişi varmı ( nasıl olsa çalışıyorum ) o raporu sgk ya bildirmeme gerek varmı
*** doğum parası için hangi evraklar lazım net bilgisi olan varmı ( herkes farklı bişi söylüyor )
*** doğum paramı ne zaman alabilirim bebek doğduktan hemen sonra veriyorlarmı yoksa illa işbaşı yamam mı lazım
Yardımlarınız için teşekkürlerrrrrr 
aaaaa olmiy bölee çabuk pes etmişinn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız kilo avantajımla öndeyim benn çaktırmaa :1ninca::1ninca:
ayy canım dikkat et kendinehoşbulduk kızlar benim belim ağriyy.. dik oturmakta zorlanıyom bugün.. hep yatar vaziyetteyim valaaa..
dün evde yoktum zatii giremedim hiç...
uyuma gıı ozamanburdayım bacım ama acayip uykum geldi.uyumamam gerek gece uyumak için
ee seninkide hami birinin doğurmadan önceki son isteklerihee kıs bu zamana kaldı baksana hani ölecek birinin son isteklerini yaprlarya bunlarda enim doğum yapmadan son isteklerimi yerine getiriyorlar:roflol::roflol::roflol:
kıs ewet festivale gittik istersen gönderiyim dadlum turşumdanzemuszemus
:roflol::roflol::roflol:malum hastasıyız o veletin wanna geldi şifreli konuşak bari:roflol:
wannam hoşgeldin demek annen geliyor haazemuszemus
benim kilonunda senden kalan yani yok masallah.kaydirigubbakcemile3
ama sen, ben ve kenya ayni hafta olarak seni tek geciyorum.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?