2009 Kasm Anneleri

içtim vitanimi geldim.

ben çayımı sallama yapmadııım.

sağol canım yaaa.şükür bitti.

bendde üniversite okuyam diyorum vanda yapacak bişey yok

bence de oku gitsin zati ne güzel bölümler de açılmış aöf.de

ben okuycam belki de zati bi tane okuduğum için ikincisi promosyon nevinden:) direk başvuruyormuşsun, yani sınava filan girmeden.... okula yazılıyosun

he ya okumak istiyom bakalım hayırlısıyla.
ohh sen okudun bitirdin bi tane ikinciyi ne etcen gııı.
bide diyomki türk dili ve edebiyatı açılmış onu yazsam sonrasında formasyon muydu ondan alsam öğretmenlik yapabilirmiyim

ben diplomadan zarar gelmez diyorum:))) değişik bölümleri de okusam iyi olur:))) hem ben bıkmam ki okumaktan keşke hep okuma şansım olsa.
biliyorum cnm tde bölümü de açılmış ben aslında öğretmenim tde öğretmeni hem de:)))
formasyonu var mı ders programına bakmak lazım aslında, neler koymuşlar,
alırsan bence yapabilirsin çünkü bi ara ing bölümü de açılmıştı aöf de bizim bi akraba girmiş okumuştu sonra kpssye de girdi bi hafta önce de gitti görevine başladı:)))
eğer devlete giremesen bile dersanede filan çalışabilirsin en azından daha farklı ya da ders verebilirsin o da mantıklı

maşallah sekerimm pek dadlu olmuş göbüşün kızzz
kız sipsivri çıktııı:)))) tam oğlan göbeği diyo gören herkes.bu arada sabah baktım kilom 63 çıktı şekerim bu da demektir ki 14 kilo almışım başında beri:))))

kız sipsivri çıktııı:)))) tam oğlan göbeği diyo gören herkes.bu arada sabah baktım kilom 63 çıktı şekerim bu da demektir ki 14 kilo almışım başında beri:))))

kızzz çiroz gibi gacımışın sen al eccük kiloo beee :roflol::roflol: yakışmış hemii bu hal sanaaa :lepi:

he ya devlet olmazsa dersane falan güzel olur diye düşündüm.formasyonu varmı nerden bakcem hiç bilmiyom.gerçi daha çok var nasılsa o zamana kadar araştırıp öğrenirim
Allahtan hamileyim :roflol: yoksa bu göbeği nası açıklarım kendimeeee :CüvCüv:

yaaaaa çok şirin kız.
o göbişleri hiçbirimiz açılmayamıyoz bacım kendimize

ben markete kaçıyom kızlaarr malum izmirden geldik evde heç bişe yok dolap tam takırr kuru bakırr
kaydirigubbakcemile3
dönünce gelirimm opuyorumnanaktan

kızzz çiroz gibi gacımışın sen al eccük kiloo beee :roflol::roflol: yakışmış hemii bu hal sanaaa :lepi:

hee çirozdum ben:) dr çok aldın dedikçe olsun olsun ben memnunum deyip duruyorum:)) adamı da fitil ediyorum kızzzzzz
ben de sevdim bu halimi göbek gitçek nasıl olsaaaaa

dur ben bi bakayım okudum nasılsa anlarım
sen sınava gircen dimi barajı tutturman yeterli cnm
başka bölümler de var ama en garantisi bence gene de tde
felsefe filan da açılmış sanırım

ben markete kaçıyom kızlaarr malum izmirden geldik evde heç bişe yok dolap tam takırr kuru bakırr
kaydirigubbakcemile3
dönünce gelirimm opuyorumnanaktan
güle güle şekeriiimmmm

slm kızlar nasılsınız..bugün hastanedeydik yeni geldim.tahliller vardı ..
başıma gelenleri anlatayım....dün gece sancı kasılma tarzı birşeyler oldu..doktoruma söyledim hemen acile yönlendirdi nst ultrason falan önce kalp atışı yavaştı sonra sancı çıktı ve gidip doktoruma gösterdim sonuçları oda eve gidip dinlenmemi iyice karnımı doyurmamı tatlı yememi bol su içmemi söyledi sonra bir daha nsteye gir dedi. tekrar girdim neyseki normale döndü durum...ama bir ara tırstım sancı çıkmaya başlayınca nstede ...kan sonuçlarım çıkmış eşim tekrar götürmeye gitti ciger geliştirici igneden bahsetmişti veririm belki diye sonuçlara göre..ama az önce eşimin aradıgına göre antibiyotik vermiş neden bilmiyorum gelince ögrenirim artık..şimdi ise kasılmalarım devam ediyor ama ..

ee sizlerden ne haber geçmişi okumadım ne var ne yok? off dogrucam sanki nasıl kasıyor beroş kendini?

bacım gircem sınava.
geçen yıl girdiğimde 330 falan almıştım.ama meslek lisesi olduğum için bi halta yaramıyo biliyosun işte.
felsefe falan açılmış ama bencede td daha iyidir.

ahhh canııııım geçmiş olsun yaaaa.
kız yat hep hiç iş falan yapma hep yat.ayy biraz daha beklesin bebişin yaaaaa.ama sıkma canını normale dönmüş çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…