canım yaa sende sıkıntı çekmişsin neyse hepsi geride kaldı artık oğlunu kucağına aldığında unutacaksın inşallah hepsinicanım ya çok duygulandım.Rabbım sağlıkla bebişini kucağına almayı nasıp etsın.dünyanın en güsel duygularını yaşatıcaklar bize...herşey güsel olacak inşş...
bende gecen sene kasım ayında hamıle olduğumu öğrenmiştim.2 gün sonra düştü bebeğim ne olduğunu bile anlayamamıştım.bu hamıleliğimde kımselere bisüre sölemedik.bizimde idrar testinde hafif 2, çizgi vardı...eşim kesın hamılesın deyıp sevinip sarılıyodu.sonra ertesi günü hastaneye gittik.betahcg yaptırdık.eşim benden önce davranıp aldı sonucu.o gözlerindeki mutluluğu ömür boyu unutmam.Rabbım tüm isteyenlere nasıp etsın canımm....inş bizde hayırlısıyla kucağımıza alalım...
anam valla buara hep ardarda gelıyolar...az çok yardım ediyolar genede.gelene kadar ben temizlıkle,ne yemek yapsamla kafayı yıyorum...
slm millet ben geldim ohhh uyumak gibisi yok walla
kıs kartanesi erkek arayışına mı çıktın bacım:1ninca:kaydirigubbakcemile3
canmmmm seni öyle iyi anlıyorum kiiiayyy edoşum ve şekercimm zaten bugün çok duygusalım okurken ağladım yazdıklarınızı... benim hamile kalma sürecim de sancılı oldu biraz....
biz de evliliğimizin 2. yılında birden gaza gelip hadi bebek yapalım dedik...yani 3 sene önce... ve ilk denemede reglim gecikti... test aldık hemen ...4. gün falandı ikinci çizgi silik de olsa belliydi... bir hafta falan dr. araştırdık işte... tam dr. randevumun olduğu gün sabah hazırlanırken birden karnım ağrımaya başladı...sonra tuvalete gittim damla damla kan geldi..annemi aradım korkma olur öyle şeyler ben de regl olmuştum üstüne falan dedi... neyse tam evden çıktık arabada sancılar artmaya başladı...trafik de sıkışıktı....o zaman bu kadar bilgili de diildim bu konularda...pek bi araştırma falan yapmamıştım zaten ilk seferde de olunca vakit olmadı neyse...dr.un muayenehanesine gittik eşim arabayı park ediyo ben de indim tam zili çalmak için kolumu kaldırdım birden içimden bişey koptu sanki öyle bişey geldiki aşağıdan kıpırdayamıyorum akıcak diye... içeri girdik bekleme salonu da baya kalabalıktı eşim nasıl bağırıyo dr. nerde dr. nerde diye ben ağlamaya başladım tuvalete gittim hemen bi baktım pıhtı falan gelmiş anladım tabi nolduğunu... sonra dr muayene etti işte bebek falan göremedi tabi... merak etme belki de bebk yoktu reglin gecikti falan dedi...sonra bhcg yaptırdı anlaşıldı ki o gün bizim bebiş düşmüş... mafoldumben o akdar çok ağladım ki anlatamam... tv.de falan bebek görsem komalık oluyodum ağlamaktan... dr. 3 ay sonra tekrar deneyin dedi ben aynı şeyi yaşarsam diye korkudan 2 sene bi daha bebek lafı etmedim... işimi değiştirdim acaip yoğun tempoda çalışmaya başladım ki düşünmiyim diye...cumt-pazar bile çalışıyodum akşam 8- 9 lara kadar... sonra geçen ağustos ayında yeniden deneyelim dedik işte dr.a falan gittik bütün testleri yaptırdık bi problem var mı vs diye...herşey normal çıktı allahtan...ama kendime söz verdim takıntı yapmıycam ona odaklanıp her ay beklemicem oluruna bırakıcam diye....6 ay sonra falan geldi işte minik meleğim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: reglimin gelmesine daha 5 gün vardı hissettim hamile olduğumu...eşime dedim akşam gelirken test al... ayy kıyamam bi baktım erkenden gelmiş elinde bi torba dolusu test yanlış falan olursa gene yaparsın diyo...suratı bembeyaz olmuş heyecandan... hemen koşup yaptık ki regl gecikmeden yapmak ne kadar mantıksız :) ama resmen 2. çizgi vardı inanamadık...biz de sarılıp ağladık banyoda mafoldumben sabah ilk idrarla denicem diye o gece hiç uyuyamadık sabah 6 da gene yaptım o zaman daha netti... allahım yaşadığım en mutlu gündü...o andan itibaren tüm bebek isteyenler için dua ediyorum:Saruboceq:
neyse çok uzattım galiba....kusura bakmayın...
kızzzz saçla bağlıyon da kopmuyo mu o yüzükkkkkk5 deneye gelincee şimdi bi dene yüzükle yapılan şey var taammııı
saç telini yüzüğe bağlıon snra avcunun üstüne getiriyon sabit eğer yuvarlak dönerse erkek,ileri geri giderse kız oliimiş
sıradan yapıyon 1. kız 2. kız 3. kız 4. kız 5. erkek çıktı nan bende :roflol: :roflol:
herüfe de yaptık onda da aynısı çıktı zaten farklı olsaydı aile faciası çıkacaduuu :roflol: :roflol:
kime yapsan doru oliimiş anama yaptık 1. kız 2. ve 3. erkek çıktı :1ninca:
yane bizim oğlumuz baya geç gelcemiş :roflol: :roflol:
cnm ya ben de uzunca bi süre dr yüzü görmek istemediydim usanmıştım artık olmuyo işte ne yapayım moduna girmiştim bi yandan da nerde bebek görsem ağlıyodum bizim burda hamile bi köpek vardı bakıp bakıp ağlıyodum çizgifilmlerdeki bebekleri görmeye dayanamıyodum çok fena bi psikoloji o yaaaasaolun kızlar.. üstünden çok zaman geçti ama hala o günü hatırlayınca uzun süre etkisinden kurtulamıyorum...hafızamdan silmeye çalıştığım bi gün ... ne o gün gittiğim dr.a bi daha gidebildim ne de o sokaktan geçebildim... hele de eşimin o panik halini hiç unutamıyorum...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
cnm sana da çok geçmiş olsun bak bu yıl kasımda anne olcan inş:) nası denk gelmiş dimi.canım ya çok duygulandım.Rabbım sağlıkla bebişini kucağına almayı nasıp etsın.dünyanın en güsel duygularını yaşatıcaklar bize...herşey güsel olacak inşş...
bende gecen sene kasım ayında hamıle olduğumu öğrenmiştim.2 gün sonra düştü bebeğim ne olduğunu bile anlayamamıştım.bu hamıleliğimde kımselere bisüre sölemedik.bizimde idrar testinde hafif 2, çizgi vardı...eşim kesın hamılesın deyıp sevinip sarılıyodu.sonra ertesi günü hastaneye gittik.betahcg yaptırdık.eşim benden önce davranıp aldı sonucu.o gözlerindeki mutluluğu ömür boyu unutmam.Rabbım tüm isteyenlere nasıp etsın canımm....inş bizde hayırlısıyla kucağımıza alalım...
anam valla buara hep ardarda gelıyolar...az çok yardım ediyolar genede.gelene kadar ben temizlıkle,ne yemek yapsamla kafayı yıyorum...
kızlar aldığınız şeyleri ne güzel eklemişsiniz ben ekleyemiyorum yardımcı olurmusunuz?isterseniz
kızzzz saçla bağlıyon da kopmuyo mu o yüzükkkkkk
yok kıız ararsam 5 dene doğurmam lazımmış gıı
ben 4 dene kıznan nasıl başedem aboouuww :roflol: :roflol:
çok tatlı ayy hiç içinde melek olan bi göbüşün nasıl olduğu sorulurmu kaydirigubbakcemile3hee buarada göbüşüm nasiiiiiiiiiiiii:kedi:
afiyet olsun canım bizlerde seni seviiik gııŞenizŞenizŞeniz
ben gidiyim bişeyler yiyim artık saat 4 e gelmiş...
öpüyorum hepinizi... iyiki varsınız ...hepinizi çok seviyorummm opuyorumnanaktan
amin canım Allah razı olsun kocişlerden bizi arasıra anlamıyolar ama olsun aynı zamanda yardımcı da oluyolarcanmmmm seni öyle iyi anlıyorum kiii
Allah kalbine göre versin inş sağlıkla doğurcaz:)) annem bana diyo ki açıldın artık rahat olur bundan sonra diğer bebelerin:)))
kocişlerin desteği sevgisi olmasa ne ederdik bilemiyorum
benimki üstüme öyle titriyo ki dün iş yaptım die bağırdı bana sonra ben dudağımı büzünce de ama ben sana kıyamadığımdan kızıyorum die gene alttan aldı Allahım şükürler olsun bize verdiğin eşler ve bebekler için:))
kızzz topidik topidik maşallahhhsağol şekercik:hulya:
o y oy oyBir sac teli 3 kg(6.6 lb) kaldirabilir. bu da bugün gelen bi mailden saa cevap :roflol: :roflol:
ben bloguma bi dünya yemek tarifi filan ekledim bugün siz de ekleyin de bulamadık mı birbirimizden kopya çekelümmmmitek hoşgeldin..
uni afiyet olsun..
benim midemde yanıyo beee:bbo:
şöle tuzlu bişeler yapsam.. ne yapiym kız bi fikir verin banaaa
çok tatlı ayy hiç içinde melek olan bi göbüşün nasıl olduğu sorulurmu kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canım bizlerde seni seviiik gıı
amin canım Allah razı olsun kocişlerden bizi arasıra anlamıyolar ama olsun aynı zamanda yardımcı da oluyolar
he canım valla artık ağırlaşıyoruz anladım eskisi kadar performans yok canım kalmadı...gözüm hemen yatağa bakıyo yatıp uzanayım diyecanım yaa sende sıkıntı çekmişsin neyse hepsi geride kaldı artık oğlunu kucağına aldığında unutacaksın inşallah hepsini
yaww gelince yardım ediyolarda sen bitmiş oluyosundur onlar gelene kadar iş yemek derken
sağol canım Rabbım büyük.Rabbım herseyi gönlümüze göre versın...tüm bebiş isteyenlerede en kısa zmanda nasıp etsın...canmmmm seni öyle iyi anlıyorum kiii
Allah kalbine göre versin inş sağlıkla doğurcaz:)) annem bana diyo ki açıldın artık rahat olur bundan sonra diğer bebelerin:)))
kocişlerin desteği sevgisi olmasa ne ederdik bilemiyorum
benimki üstüme öyle titriyo ki dün iş yaptım die bağırdı bana sonra ben dudağımı büzünce de ama ben sana kıyamadığımdan kızıyorum die gene alttan aldı Allahım şükürler olsun bize verdiğin eşler ve bebekler için:))
kızzzz saçla bağlıyon da kopmuyo mu o yüzükkkkkk
cnm ya ben de uzunca bi süre dr yüzü görmek istemediydim usanmıştım artık olmuyo işte ne yapayım moduna girmiştim bi yandan da nerde bebek görsem ağlıyodum bizim burda hamile bi köpek vardı bakıp bakıp ağlıyodum çizgifilmlerdeki bebekleri görmeye dayanamıyodum çok fena bi psikoloji o yaaaa
cnm sana da çok geçmiş olsun bak bu yıl kasımda anne olcan inş:) nası denk gelmiş dimi.
ay gelmesin sana misafir filan artık yaaa
aa o göbüş ne güzel öyle kızzzzzz
kalkıım yemek yapıım bari ben yiyemiom gercii midem cok kötü yaa sanki yen hamile kaldım herseyden bulanıom bu nası iş anlamadımmm(
ben bloguma bi dünya yemek tarifi filan ekledim bugün siz de ekleyin de bulamadık mı birbirimizden kopya çekelümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?