2009 Kasm Anneleri

inş.bi mucize daha yaratırım yaaaa:Saruboceq:
kıs benim tıpanın tutmayacağını nereden biliyon evelallah bu tıpadan 40 haftalık velet çıktı:roflol::roflol:
sende en sanatkar anne.kaydirigubbakcemile3

bi sanatçı yönümü keşfetmiş oldum yaniiiizemuszemus:roflol::roflol:

hayırdır numunelik mi saklayacan :roflol: aç tıpayıda biran önce fırlasın velet sıkılmıştır iceee

yok canım haftasını beklesin daha planlarım var alt üst olmasın diye diyorum:roflol::roflol:
abisi gibi zamanında gelsin yavru kuşumzemuszemus

amin nazlımmm ayy ne kadar güzel olcak doğam kardeşini kollıcak ayyy mest olursun onları izlerkeen a.s

Canımsınız yaa kusuruma bakmayın kızlar oğluşu yolladım annecik geldi ara ara okurum yazılanları opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

eeee sen küçüksün o kaaa tıpa sana olmaz hacıı fırlar ooo ama tıpa çıktığı anda hemen geri yapuştur başka velet girmesin içeri haaaa:roflol::roflol:
hayırdır numunelik mi saklayacan :roflol: aç tıpayıda biran önce fırlasın velet sıkılmıştır iceee

oo tutabilse 40 hafta daha tutqar bebeyi içerde bu karu:roflol::roflol:

yok kıs bi 40 hafta daha dayanamam şöyle 2 ayım falan olsa fena olmaz haniii:jeyyar:
evet canim dun geldim. kurbanlik koyun gibi bekliyorum iste.:sinifsinif:

ayyy canım hadi minik nazımızı alda gel biran önce zemuszemus

yok canım haftasını beklesin daha planlarım var alt üst olmasın diye diyorum:roflol::roflol:

zamanında gelsinler inş.

ama daha haraket edemez oldum çıksında dışardan doğru rahat haraket ederek planlarımı yapam diyorum. bekledikçe sankim daha çok eksik çıkıyor. daha dötüm yemiyy ne evde iş yapmayı ne de dışarı çıkıp bişeyler bakmayı.
camlarım silincek perdelerim yıkancak ev baştan aşağı silincek.
kaplumbaga misali evde 4 dönüyorum en sinir bozucusuda yatakta gerilerek uyumayı özledim.

dün ilk defa şarkı açıp şöle bi oynayam dedim robot gibin karnım elimde saçma sapan bişeler yaptım. :roflol: :roflol:

ben çişe zor gidiyom bu oyun oynamaktan bahsedii yaaaavvvlülülülülülülülülülülülü

Kızlar evde yapcak hiçbişey bulamıyorum, durup durup bişiyler yiyorum artık yemekten bilem sıkıldım

günaydın millet nasılsınız ben daha yeni kahvaltı edeyom siz tıkındınız demi
günaydın çıtır çerezim opuyorumnanaktan ben gafaltumu ettim malum biliyon kendimi kampa aldım sürekli tıkınıyom delikafadulden 100kiloylan doğurmazsam iyidir
hoşgeldin adaşım opuyorumnanaktan
destna doğurmadı ama dilmuh yok nan piyasada doğurmuş olabülümüü akannehir
olabülür müü :1shok:
ben normal doğurcam son anda bi tırsma gelmezse tabii kaydirigubbakcemile3
tunaydın kızlarrrr nasılsnız bakalımm
hoşgeldin konyalım opuyorumnanaktan
evet canım bende artık ç ok moralimi bozmuyorum.Benim dr.um yemek ile ilgisi yok didi , bol bol sol yanına yat dinlen dedi yaaa. hiç baa göre değil ama yapmaya çalışıyorum
banada yemeylen ilgisi yok bol bol istirahat edicen dedi
ama ben normaldede çok dengeli beslenmiyodum o yüzden ipi sıkı tutuyom şimdi alkisalkisalkis

oldu olcek bi randevu wer bebeğede ölee gelsin yawrucak :mymeka:

:roflol::roflol:hamiş dansı yapmışsındır canım
walla bende sözde 4 dönüyorum ama ortalıkta daha birşey yok
şimdi enesi uyuttum namazı kılıp dolap düzenlemeye devam mı etsem yoksam biraz kestirsem mi diye düşünüyorummirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…