kıs Allah iyiliğini versin hemii gülmekten gözümden yaş geldii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bikerede gülmekten ağlıyim yaa bu aralar fena duygusalımm
inş.bi mucize daha yaratırım yaaaa:Saruboceq:yok hacı normal doğum artık bir mucize oldu bakalım sen ikinci mucizeyi yaratabilecenmi
:roflol::roflol::roflol:
hoşunamı getti nan kaydirigubbakcemile3
allah hep güldürsün inşallah bacım
hoşgeldin kenya
nan senin şey tıpa tutmaz bacım :roflol::roflol::roflol:
sende en sanatkar anne.kaydirigubbakcemile3
benimde öle istediğim gibi bi tıpam olsa uzun bi müddet açmam heralde:roflol::roflol:
hayırdır numunelik mi saklayacan :roflol: aç tıpayıda biran önce fırlasın velet sıkılmıştır iceee
canim, o duygular olmaz mi. hem benimkiler seninkinden daha yogun simdi. senin acil birsey olsa bile babasi kapar oglusu gelir. benimkiler acil birsey olsa hemen gelemiycekde. buyuk ihtimal dogumda da yanimda olamiycaklar, sonrasinda insallah.
dun ayrilirken oglumun gozyaslari ok gibi deldi yuregimi. simdi bile agliyorum, ama sonu cok guzel olucak insallah.
amin nazlımmm ayy ne kadar güzel olcak doğam kardeşini kollıcak ayyy mest olursun onları izlerkeen a.s
:roflol::roflol:
eeee sen küçüksün o kaaa tıpa sana olmaz hacıı fırlar ooo ama tıpa çıktığı anda hemen geri yapuştur başka velet girmesin içeri haaaa:roflol::roflol:inş.bi mucize daha yaratırım yaaaa:Saruboceq:
kıs benim tıpanın tutmayacağını nereden biliyon evelallah bu tıpadan 40 haftalık velet çıktı:roflol::roflol:
bi sanatçı yönümü keşfetmiş oldum yaniiiizemuszemus:roflol::roflol:
hayırdır numunelik mi saklayacan :roflol: aç tıpayıda biran önce fırlasın velet sıkılmıştır iceee
yok kıs bi 40 hafta daha dayanamam şöyle 2 ayım falan olsa fena olmaz haniii:jeyyar:eeee sen küçüksün o kaaa tıpa sana olmaz hacıı fırlar ooo ama tıpa çıktığı anda hemen geri yapuştur başka velet girmesin içeri haaaa:roflol::roflol:
oo tutabilse 40 hafta daha tutqar bebeyi içerde bu karu:roflol::roflol:
evet canim dun geldim. kurbanlik koyun gibi bekliyorum iste.:sinifsinif:
yok canım haftasını beklesin daha planlarım var alt üst olmasın diye diyorum:roflol::roflol:
abisi gibi zamanında gelsin yavru kuşumzemuszemus
yok kıs bi 40 hafta daha dayanamam şöyle 2 ayım falan olsa fena olmaz haniii:jeyyar:
ayyy canım hadi minik nazımızı alda gel biran önce zemuszemus
zamanında gelsinler inş.
ama daha haraket edemez oldum çıksında dışardan doğru rahat haraket ederek planlarımı yapam diyorum. bekledikçe sankim daha çok eksik çıkıyor. daha dötüm yemiyy ne evde iş yapmayı ne de dışarı çıkıp bişeyler bakmayı.
camlarım silincek perdelerim yıkancak ev baştan aşağı silincek.
kaplumbaga misali evde 4 dönüyorum en sinir bozucusuda yatakta gerilerek uyumayı özledim.
dün ilk defa şarkı açıp şöle bi oynayam dedim robot gibin karnım elimde saçma sapan bişeler yaptım. :roflol: :roflol:
kız öyle deme yaa biz sanki senden farksız mıyızzzzzevet canim dun geldim. kurbanlik koyun gibi bekliyorum iste.:sinifsinif:
günaydın çıtır çerezim opuyorumnanaktan ben gafaltumu ettim malum biliyon kendimi kampa aldım sürekli tıkınıyom delikafadulden 100kiloylan doğurmazsam iyidirgünaydın millet nasılsınız ben daha yeni kahvaltı edeyom siz tıkındınız demi
hoşgeldin adaşım opuyorumnanaktanslm millet ben geldim herkese günaydıııııııııın ama öğlen oldu dimikaydirigubbakcemile3
ayyyy çok yoruldum bi mola verem dedim enesin oda takımını kurdu babası bende onun kıyafetlerini yerleştiriyorum odasına
bebişimin kıyafetlerinide ütüleyip yerleştireceğim daha çok işim var yaaa
doğuran falan yok dimi hergün bu soruyu sorarım artıkkaydirigubbakcemile3
olabülür müü :1shok:destna doğurmadı ama dilmuh yok nan piyasada doğurmuş olabülümüü akannehir
ben normal doğurcam son anda bi tırsma gelmezse tabii kaydirigubbakcemile3anam dur beklesin biraz daha o da özge gibi diye diye doğuracak sonunda
:roflol::roflol:ulen normal doğuran olmayacak mı bu gacıların içinde:mymeka:normal doğum yapmak bir sanat haline dönüşecek:roflol::roflol:
yaaa bu aralar benim çok canım sıkılıyor yaaa hep ağlamak geliyor içimdenmafoldumbenmafoldumbensanırım doğum stresi başladıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin konyalım opuyorumnanaktantunaydın kızlarrrr nasılsnız bakalımm
banada yemeylen ilgisi yok bol bol istirahat edicen dedievet canım bende artık ç ok moralimi bozmuyorum.Benim dr.um yemek ile ilgisi yok didi , bol bol sol yanına yat dinlen dedi yaaa. hiç baa göre değil ama yapmaya çalışıyorum
yok canım haftasını beklesin daha planlarım var alt üst olmasın diye diyorum:roflol::roflol:
abisi gibi zamanında gelsin yavru kuşumzemuszemus
zamanında gelsinler inş.
ama daha haraket edemez oldum çıksında dışardan doğru rahat haraket ederek planlarımı yapam diyorum. bekledikçe sankim daha çok eksik çıkıyor. daha dötüm yemiyy ne evde iş yapmayı ne de dışarı çıkıp bişeyler bakmayı.
camlarım silincek perdelerim yıkancak ev baştan aşağı silincek.
kaplumbaga misali evde 4 dönüyorum en sinir bozucusuda yatakta gerilerek uyumayı özledim.
dün ilk defa şarkı açıp şöle bi oynayam dedim robot gibin karnım elimde saçma sapan bişeler yaptım. :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?