2009 Kasm Anneleri

:
çok birşey istemiyorum gııı şu kurban bayramını atlatayım öle gelsin diyorum:roflol::roflol:

ne bilem öylesine bi denedim guyaa heryanım et kesiği oldu sankim çok oynamışım gibi
denedin ve ellerin havada kaldı demi:roflol::roflol::roflol:
kız sende 75metrekare evi toparlaya toparlaya bitiremedin
hep o buse ziilisi dağıtıyo dimi evii klava:

he nan sorma
ama sende bi türlü bitiremedin bana disin ama senin buseden aşağı kalır yanın yok herhal
hade benikini buse dağıtıyo siz nediniz akşama kadar kaç gündür bitiremedin nan işleri

neysem tutmyın beni ben çıkıyom yaaaaaaaaaaaaaa

selam kızlar napıyosunuz..

yaaa ben dünden beri öksürmeye başladım ve balgam çıkarıyom.bi de terlemeye başladım. dr u aramadım sizce arasam mı bebişe zararı olur mu kızlar?

ayy benim yengem 2. doğurdu yaa geçen hafta büyük yiğenim kardeşi geldi annem nerde dedi durdu
annesi gelince'anne niye yatıyon hadi kalksana'dedi yavrum annesini öle görmek istemedi
artık bizde yengemin teyzesiyle yolladık çünkü üzüldü annesine
günaydın millet nasılsınız ben daha yeni kahvaltı edeyom siz tıkındınız demi

günaydın fatoo opuyorumnanaktan
ben yemedim kocamla yapcaz beni bekle dedii
tembel gaciler benim kociş geldi öğle yimeğimizi yedikk bilemmm

oğluşumuz 09 10 09 saat 09:05 te 37 + 0 haftada 3400gr 50 cm doğdu teyzesiopuyorumnanaktan
maşallah canım
hg canım yaaa
anam herkiş normal yapacak oliidi amma teker teker döküliiik bakalım
hayırlısı olsun hepimiz için ne diyelim

tunaydın kızlarrrr nasılsnız bakalımm
hg canım

Kartanesi ya da Ankamall de C&a da var ya oraya mı gitsek CADIARZU C&A dada çok güzel ve uygun fiyatlı şeyler oluyor. Baktık mothercare de adam gibi bir indirim yok , C&A dan birşeyler alırız ne dersin?

hı hıı :dance:

Allah kabul etsin cnm bende gidem iyi hatırlattın

kız sende 75metrekare evi toparlaya toparlaya bitiremedin
hep o buse ziilisi dağıtıyo dimi evii klava:

:roflol: :roflol:
bi odaya kitlesin fazla dağılcak yer kalmaz :roflol: abim öyle yapardı :roflol: :roflol:

Kartanesi ya da Ankamall de C&a da var ya oraya mı gitsek CADIARZU C&A dada çok güzel ve uygun fiyatlı şeyler oluyor. Baktık mothercare de adam gibi bir indirim yok , C&A dan birşeyler alırız ne dersin?

nere gidiyonuz kız.. yeni buluşma mı yapıyonuz ben hastaykenklava:

ben çişe zor gidiyom bu oyun oynamaktan bahsedii yaaaavvvlülülülülülülülülülülülü
anamm benimde oynayasım gelioo bazen sallanıyom işte öleee
normalde kapı gıcırtısına oynayodumm emme şincik dötüm zor kalkii

Kızlar evde yapcak hiçbişey bulamıyorum, durup durup bişiyler yiyorum artık yemekten bilem sıkıldım
çok bişelerde yimee canımmm kilo alırsın boşunaa
çık dışarı dolan azcık

ben gidem evimi toplayam çok gevezelik ettim yaaa hade görüşürük kızlar gelürüm yine
anaaaa bu saate iş kalırmı gıı
bende dötmü kaldırsamda bebişimin cicişlerinden ütülesem olur

:

çok birşey istemiyorum gııı şu kurban bayramını atlatayım öle gelsin diyorum:roflol::roflol:
bende kurbandan önce doğuramda bayramda evimde olam istiim

selam kızlar napıyosunuz..

yaaa ben dünden beri öksürmeye başladım ve balgam çıkarıyom.bi de terlemeye başladım. dr u aramadım sizce arasam mı bebişe zararı olur mu kızlar?
hg canımm geçmiş olsun ara bi sor ne yapman ne içmen gerektiğini söler hiç olmazsa

bi soru sordum cevap verin heleeeee.. çok kötüyüm haaa:1no2:

canım istersen bi ara belki bi tavsiyede bulunur şimdi biz birşey desek olmaz çünkü son aylardasın
geçmiş olsun canım
neyse ben biraz kestireyim sonra işlere devam ederim:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…