ben çişe zor gidiyom bu oyun oynamaktan bahsedii yaaaavvvlülülülülülülülülülülülü
Kızlar evde yapcak hiçbişey bulamıyorum, durup durup bişiyler yiyorum artık yemekten bilem sıkıldım
ben gidem evimi toplayam çok gevezelik ettim yaaa hade görüşürük kızlar gelürüm yine
günaydın çıtır çerezim opuyorumnanaktan ben gafaltumu ettim malum biliyon kendimi kampa aldım sürekli tıkınıyom delikafadulden 100kiloylan doğurmazsam iyidir
hoşgeldin adaşım opuyorumnanaktan
olabülür müü :1shok:
ben normal doğurcam son anda bi tırsma gelmezse tabii kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin konyalım opuyorumnanaktan
banada yemeylen ilgisi yok bol bol istirahat edicen dedi
ama ben normaldede çok dengeli beslenmiyodum o yüzden ipi sıkı tutuyom şimdi alkisalkisalkis
oldu olcek bi randevu wer bebeğede ölee gelsin yawrucak :mymeka:
denedin ve ellerin havada kaldı demi:roflol::roflol::roflol:ne bilem öylesine bi denedim guyaa heryanım et kesiği oldu sankim çok oynamışım gibi
kız sende 75metrekare evi toparlaya toparlaya bitiremedin
hep o buse ziilisi dağıtıyo dimi eviiklava:
ayy benim yengem 2. doğurdu yaa geçen hafta büyük yiğenim kardeşi geldi annem nerde dedi durdumafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Evet canım sorunda bu zaten içim titriyor ona bakınca birşey olacağından yada kötü düşündüğümden değil o kapıda ağlarsa ya teselli edemezlerse ya ne bileyim çok heyecanlanırsa ben içeri geçerken sarılır ağlarsa dayanamamki ozaman..Ama bütün bunları bastıran tek duygu ikisini bir arada görmek abisinin kucağında Yağmuru görebilmek :Saruboceq::Saruboceq:
günaydın millet nasılsınız ben daha yeni kahvaltı edeyom siz tıkındınız demi
tembel gaciler benim kociş geldi öğle yimeğimizi yedikk bilemmmgünaydın fatoo opuyorumnanaktan
ben yemedim kocamla yapcaz beni bekle dedii
maşallah canımoğluşumuz 09 10 09 saat 09:05 te 37 + 0 haftada 3400gr 50 cm doğdu teyzesiopuyorumnanaktan
hg canım yaaa:roflol::roflol:ulen normal doğuran olmayacak mı bu gacıların içinde:mymeka:normal doğum yapmak bir sanat haline dönüşecek:roflol::roflol:
yaaa bu aralar benim çok canım sıkılıyor yaaa hep ağlamak geliyor içimdenmafoldumbenmafoldumbensanırım doğum stresi başladıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hg canımtunaydın kızlarrrr nasılsnız bakalımm
evet canim dun geldim. kurbanlik koyun gibi bekliyorum iste.:sinifsinif:
hı hıı :dance::roflol::roflol:hamiş dansı yapmışsındır canım
walla bende sözde 4 dönüyorum ama ortalıkta daha birşey yok
şimdi enesi uyuttum namazı kılıp dolap düzenlemeye devam mı etsem yoksam biraz kestirsem mi diye düşünüyorummirmirmirmir
kız sende 75metrekare evi toparlaya toparlaya bitiremedin
hep o buse ziilisi dağıtıyo dimi eviiklava:
Kartanesi ya da Ankamall de C&a da var ya oraya mı gitsek CADIARZU C&A dada çok güzel ve uygun fiyatlı şeyler oluyor. Baktık mothercare de adam gibi bir indirim yok , C&A dan birşeyler alırız ne dersin?
anam yapıcaak iş mi arıyon
üzülme gıı gel bana bende iş çooookkkk kaydirigubbakcemile
kız öyle deme yaa biz sanki senden farksız mıyızzzzz
inş. hayırlısıylan kucağına alır dönersin memleketine
selam kızlar napıyosunuz..
yaaa ben dünden beri öksürmeye başladım ve balgam çıkarıyom.bi de terlemeye başladım. dr u aramadım sizce arasam mı bebişe zararı olur mu kızlar?
ahh canım benim.rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin.güzel haberini bekliyoruz.
bi soru sordum cevap verin heleeeee.. çok kötüyüm haaa:1no2:
anamm benimde oynayasım gelioo bazen sallanıyom işte öleeeben çişe zor gidiyom bu oyun oynamaktan bahsedii yaaaavvvlülülülülülülülülülülülü
çok bişelerde yimee canımmm kilo alırsın boşunaaKızlar evde yapcak hiçbişey bulamıyorum, durup durup bişiyler yiyorum artık yemekten bilem sıkıldım
anaaaa bu saate iş kalırmı gııben gidem evimi toplayam çok gevezelik ettim yaaa hade görüşürük kızlar gelürüm yine
bende kurbandan önce doğuramda bayramda evimde olam istiim:
çok birşey istemiyorum gııı şu kurban bayramını atlatayım öle gelsin diyorum:roflol::roflol:
hg canımm geçmiş olsun ara bi sor ne yapman ne içmen gerektiğini söler hiç olmazsaselam kızlar napıyosunuz..
yaaa ben dünden beri öksürmeye başladım ve balgam çıkarıyom.bi de terlemeye başladım. dr u aramadım sizce arasam mı bebişe zararı olur mu kızlar?
bi soru sordum cevap verin heleeeee.. çok kötüyüm haaa:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?