selam kızlar napıyosunuz..
yaaa ben dünden beri öksürmeye başladım ve balgam çıkarıyom.bi de terlemeye başladım. dr u aramadım sizce arasam mı bebişe zararı olur mu kızlar?
yaa asebam ben annemlerde kalacağım malum bayram olunca çok gelen giden olacak havalar soğumuş olacak hem enesim hemde bebişim mikrop kapsın istemiyorum onun için bayramı atlatalım diyorumanamm benimde oynayasım gelioo bazen sallanıyom işte öleee
normalde kapı gıcırtısına oynayodumm emme şincik dötüm zor kalkii
çok bişelerde yimee canımmm kilo alırsın boşunaa
çık dışarı dolan azcık
anaaaa bu saate iş kalırmı gıı
bende dötmü kaldırsamda bebişimin cicişlerinden ütülesem olur
bende kurbandan önce doğuramda bayramda evimde olam istiim
hg canımm geçmiş olsun ara bi sor ne yapman ne içmen gerektiğini söler hiç olmazsa
yaa asebam ben annemlerde kalacağım malum bayram olunca çok gelen giden olacak havalar soğumuş olacak hem enesim hemde bebişim mikrop kapsın istemiyorum onun için bayramı atlatalım diyorum
zaten bebiş görmeye gelenler olur ama en azından kalabalık olmaz
istersen ara canim doktorunu. rahatlatacak birsey verir belki.
canım istersen bi ara belki bi tavsiyede bulunur şimdi biz birşey desek olmaz çünkü son aylardasın
geçmiş olsun canım
neyse ben biraz kestireyim sonra işlere devam ederim:a015:
anamm benimde oynayasım gelioo bazen sallanıyom işte öleee
normalde kapı gıcırtısına oynayodumm emme şincik dötüm zor kalkii
çok bişelerde yimee canımmm kilo alırsın boşunaa
çık dışarı dolan azcık
anaaaa bu saate iş kalırmı gıı
bende dötmü kaldırsamda bebişimin cicişlerinden ütülesem olur
hg canımm geçmiş olsun ara bi sor ne yapman ne içmen gerektiğini söler hiç olmazsa
geçmiş olsun nane limon kaynat hemen
terleme olayını bende son 3 gündür yaşıyorum. dikkat et son günlerde gribe ne yakalanmayın.
gidem bende namazımı kılam evimi toplim acıktım bişiyler yiyim sonrada elim uyuşmazsa bebeme yelek dokuyam
hee tabi tabi heç bişey istemiyomuşsun zaten kaydirigubbakcemile3 kız bizim bebeler allahın izniylen kurban bayramından önce gelcek :lepi::
çok birşey istemiyorum gııı şu kurban bayramını atlatayım öle gelsin diyorum:roflol::roflol:
napam bacım ben ağır vasıtayım anca yavaş yavaş yapıom zemuszemusdenedin ve ellerin havada kaldı demi:roflol::roflol::roflol:
he nan sorma
ama sende bi türlü bitiremedin bana disin ama senin buseden aşağı kalır yanın yok herhal
hade benikini buse dağıtıyo siz nediniz akşama kadar kaç gündür bitiremedin nan işleri
neysem tutmyın beni ben çıkıyom yaaaaaaaaaaaaaa
ara tabiii durduğun kabahat :mymeka:selam kızlar napıyosunuz..
yaaa ben dünden beri öksürmeye başladım ve balgam çıkarıyom.bi de terlemeye başladım. dr u aramadım sizce arasam mı bebişe zararı olur mu kızlar?
Anam gelirim valla, çok sıkılıyommmmmmmmm:çok üzgünüm:
bende hayirlisiyla bayramda evde olayim istiyorum insallah.
yaa asebam ben annemlerde kalacağım malum bayram olunca çok gelen giden olacak havalar soğumuş olacak hem enesim hemde bebişim mikrop kapsın istemiyorum onun için bayramı atlatalım diyorum
zaten bebiş görmeye gelenler olur ama en azından kalabalık olmaz
yazık yaa dağıtsın ne var sankibi odaya kitlesin fazla dağılcak yer kalmaz :roflol: abim öyle yapardı :roflol: :roflol:
iyi ukular uyuda büyüü gücük annecanım istersen bi ara belki bi tavsiyede bulunur şimdi biz birşey desek olmaz çünkü son aylardasın
geçmiş olsun canım
neyse ben biraz kestireyim sonra işlere devam ederim:a015:
sanada eyii uykular sende büyü bareeezemuszemusbende gidip azcik yatayim. uykum geldi.
bi daha ararsın birazdantoplantıdaymış yaaaa
ne gülüon na edoşş :mymeka:
ya edoş sezeryan mı olacaksın sen msnde görünce şok oldum kıs hiçbir şeyden haberim yok sap gibiakannehir
döt yemedi hacı aile birlğiylen sezere kakar verdiler:roflol::roflol::roflol:
tunaydın kızlarrrr nasılsnız bakalımm
sende en sanatkar anne.kaydirigubbakcemile3
selam kızlar napıyosunuz..
ay ben bi tane aldıydım atlet bi daa da bulamadım keşke bi tane daha alsamışım olmadı ben de sipariş verem hepsiburadadanben gittigidiyordan emzirme sütyeni aldım aynından bidaha bulsamda alsam ama daha yok piyasada nerden bulcam önü dikişsiz hemide 4 tl ye aldıydım kargoyla 9 tl ye geldi
şimdi birde emzirme atleti alasım var hepsiburadan mı alsam neetsem yav
bende karar vermedim aslında ama ankamalldeki en büyük olanı diye biliyorum. Armada bana da daha yakın. olmadı Armada kine gideriz saat 10-11:00 gibi gitmeyi düşünüyorum ben saten onda açılıyorlar saten ,hemen gidelim ki eğer tulumlarda bodylerde indirim varsa güzelleri hemen alınır . inşallah indirim vardır yaaa:Saruboceq: oranın ürünleri geçrekten çok güsel çünküüüü.
:roflol::roflol::roflol:yok hacı normal doğum artık bir mucize oldu bakalım sen ikinci mucizeyi yaratabilecenmi
:roflol::roflol::roflol:
hoşunamı getti nan kaydirigubbakcemile3
allah hep güldürsün inşallah bacım
hoşgeldin kenya
nan senin şey tıpa tutmaz bacım :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:denedin ve ellerin havada kaldı demi:roflol::roflol::roflol:
he nan sorma
ama sende bi türlü bitiremedin bana disin ama senin buseden aşağı kalır yanın yok herhal
hade benikini buse dağıtıyo siz nediniz akşama kadar kaç gündür bitiremedin nan işleri
neysem tutmyın beni ben çıkıyom yaaaaaaaaaaaaaa
slm cnm opuyorumnanaktan çok geçmiş olsunnn a.s.
dr.u ara daha ağırlaşmadan bişerler verirr :kedi:
ona da gideriz kııızzKartanesi ya da Ankamall de C&a da var ya oraya mı gitsek CADIARZU C&A dada çok güzel ve uygun fiyatlı şeyler oluyor. Baktık mothercare de adam gibi bir indirim yok , C&A dan birşeyler alırız ne dersin?
hee sen de gelseneee mothercare indirimi var ya yarın %50 ona gidecüznere gidiyonuz kız.. yeni buluşma mı yapıyonuz ben hastaykenklava:
ayy ben de terliyom durup duruop bu ne yaageçmiş olsun nane limon kaynat hemen
terleme olayını bende son 3 gündür yaşıyorum. dikkat et son günlerde gribe ne yakalanmayın.
gidem bende namazımı kılam evimi toplim acıktım bişiyler yiyim sonrada elim uyuşmazsa bebeme yelek dokuyam
kartanem yazsana şu tickera kızçenin adınıklava:
yoksa genemi değişcek nanklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?