2009 Kasm Anneleri

ay ben bi tane aldıydım atlet bi daa da bulamadım keşke bi tane daha alsamışım olmadı ben de sipariş verem hepsiburadadan
hepsiburadayıda siz zengin ettiniz heeeklava:
adamlar size ne kaa teşekkür etse azdır alkisalkisalkis
:roflol::roflol:
arifnen tuanın maceraları oymii kızım o evdee :kedi:
action yapıyik yaa :jeyyar:
kartanem yazsana şu tickera kızçenin adını klava:
yoksa genemi değişcek nan klava:

bak ben yazıyo muyum lülülülülülü

ona da gideriz kııızz
aman sakın eksik kalma heee orayada git küsmesinler sana :mymeka:
rüyamda ne görsem beğenirsiniz bi şekercik bi aseba bi ben kalmışız doğurmayan kaydirigubbakcemile3 hadi onnar küççük bana noliise kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
ayy içim daralıyo yaa havalardandır inş.

burası günlük güneşlik walla şakkıdı
kız sende sürekli resimler koyuyon böleee bizi mi çatlatıcan :mymeka:

yok gıı değişmicek de üşeniim nan
link ver edooş :roflol: :roflol:

:roflol: iyi alıştınız nan :roflol:

rüyamda ne görsem beğenirsiniz bi şekercik bi aseba bi ben kalmışız doğurmayan kaydirigubbakcemile3 hadi onnar küççük bana noliise kaydirigubbakcemile3

hava soğukmu cnm popuşşu kollaaaa :roflol::roflol:

ayy içim daralıyo yaa havalardandır inş.

kız bana bak seni bu aralar heç iyi görmüyom haaaa :teselli:
kendine gel bakam silkelen :mymeka:

bak ben yazıyo muyum lülülülülülü

:mymeka::mymeka: adını buldunda yazman kaldııı :mymeka:

:roflol: :roflol: eminönü yok kızım burda nedek
ben 15 e aldım bi tane ama siyahı yoktu beyaz aldım.. 10 gün sona getirecek adam gidip alcam..
nerden aldın ben cepadan 15e almıştım
acityde sordum 22 dedi nan tam tersi olmalıydı gerçi :roflol:
:

hava soğukmu cnm popuşşu kollaaaa :roflol::roflol:

edooş o gösterdiin şeyden giydiydim ondan oldu herhal gıı :jeyyar:

aradım şimdi dr u...öksürük şurubu ve antibiyotik ilaç ismi verdi.. kızlar aranızda antibiyotik kulanan oldumu hiç

SELAM kızlar nasılsınız,

pazartesi doktora riskli hamilelik uzmanına gittim bebegin suyu ve plesantadan bebege giden kan normaldi yalnız rahimden soldan giden kanda bozulma var
çarşamba kendi doktoruma gideceğim dedim tamam onunla konusuruz son durumu carsamba dedi
preeklempsi başaladığı için basın agrır gozlerin bulanır tansiyonun artar bebek tekmelemezse acil gel dedi

bu aksam da kendi doktoruma gideceğim muhtemelen haftaya alacaklar bebişimi gecen hafta 1420 gr dı, biraz daha buyumustur insallah

ben biraz daha içerde kalsın buyusun istiyorum ama gene yorumu doktorum yapacak tabii

akşam gelince yazarım son durumu gene.

hayrolsun gııı emme ben zatii en sondayımm günün beklerse oğluş 30 kasım
senin kızda ağır abla yaaa oda 42. haftada gelirse benim oğluşta 1 hafta önce gelirse olabilir

hade optum kızlarrrrr
kib
ben yokken kimse dogurmasın haaa opuyorumnanaktan
gülegüle canımm

aradım şimdi dr u...öksürük şurubu ve antibiyotik ilaç ismi verdi.. kızlar aranızda antibiyotik kulanan oldumu hiç
kullanan oldu ya canım ben kullanmadım ama idrar yolları yüzünden falan kullandı kızlar
dr. kullan dediyse bişe olmaz takma

ay hadi hayırlısı canım yaa büyümüştür bu hafta haftaya da daha çok büyür inş. hemen almak durumunda olmazlar ama olursa bile bişey olmaz merak etme duru gibi o da gelir kendinee

hayrolsun gııı emme ben zatii en sondayımm günün beklerse oğluş 30 kasım
senin kızda ağır abla yaaa oda 42. haftada gelirse benim oğluşta 1 hafta önce gelirse olabilir

gülegüle canımm

yoh nan benim zilli senin oğluşla aşık atmasın zamanında gelsin işte :sinifsinif:

edooş o gösterdiin şeyden giydiydim ondan oldu herhal gıı :jeyyar:

yandın kızım seeennnnn delikafadulden elime düştün delikafadulden
tubaaaaaaaaaaaaaa sağa bişe göstercem msnde :roflol::roflol::roflol:

ben içmiştim cnm 3.ayda :sinifsinif:
dr.iç diyosa iç cnm olmaz bişe rahat oll opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arzucum bizi habersiz koymaaa olurmuu :kedi::kedi:
allah yardımcın olsun büyümüştür oğluşumuzz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

insallah buyumustur canım ya kuvozde kalacak muhtemelen kuvoz maliyeti de almış basını gitmiş valla aradım 1000*1500 tl arası imiş gunluk acıbadem de doğum yapacağım kuvoz için devlet hastanesine sevketmemiz de gerekebilri 10-15 gun kalırsa nasıl karşılayalım bu masrafı o yuzden de buyusun biraz daha diyorum

bir tansiyon neler actı basımıza bebeşimde buyuyemedi içerde insallah sağlıklı dunyya gelir de rahat bir nefes alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…