SELAM kızlar nasılsınız,
pazartesi doktora riskli hamilelik uzmanına gittim bebegin suyu ve plesantadan bebege giden kan normaldi yalnız rahimden soldan giden kanda bozulma var
çarşamba kendi doktoruma gideceğim dedim tamam onunla konusuruz son durumu carsamba dedi
preeklempsi başaladığı için basın agrır gozlerin bulanır tansiyonun artar bebek tekmelemezse acil gel dedi
bu aksam da kendi doktoruma gideceğim muhtemelen haftaya alacaklar bebişimi gecen hafta 1420 gr dı, biraz daha buyumustur insallah
ben biraz daha içerde kalsın buyusun istiyorum ama gene yorumu doktorum yapacak tabii
akşam gelince yazarım son durumu gene.
insallah buyumustur canım ya kuvozde kalacak muhtemelen kuvoz maliyeti de almış basını gitmiş valla aradım 1000*1500 tl arası imiş gunluk acıbadem de doğum yapacağım kuvoz için devlet hastanesine sevketmemiz de gerekebilri 10-15 gun kalırsa nasıl karşılayalım bu masrafı o yuzden de buyusun biraz daha diyorum
bir tansiyon neler actı basımıza bebeşimde buyuyemedi içerde insallah sağlıklı dunyya gelir de rahat bir nefes alırız
hee dimi yaa :kedi::mymeka::mymeka: adını buldunda yazman kaldııı :mymeka:
cerin bayaa bi kullandı canımaradım şimdi dr u...öksürük şurubu ve antibiyotik ilaç ismi verdi.. kızlar aranızda antibiyotik kulanan oldumu hiç
yandın kızım seeennnnn delikafadulden elime düştün delikafadulden
tubaaaaaaaaaaaaaa sağa bişe göstercem msnde :roflol::roflol::roflol:
hee dimi yaa :kedi:
dün arife yine sordum ne olcek bu kızın adı diyee
oda bana nüfus kağıdını çıkardığım zaman görürüsün dedi akannehir
hee dimi yaa :kedi:
dün arife yine sordum ne olcek bu kızın adı diyee
oda bana nüfus kağıdını çıkardığım zaman görürüsün dedi akannehir
cerin bayaa bi kullandı canım
göster göster alkisalkisalkis
SELAM kızlar nasılsınız,
pazartesi doktora riskli hamilelik uzmanına gittim bebegin suyu ve plesantadan bebege giden kan normaldi yalnız rahimden soldan giden kanda bozulma var
çarşamba kendi doktoruma gideceğim dedim tamam onunla konusuruz son durumu carsamba dedi
preeklempsi başaladığı için basın agrır gozlerin bulanır tansiyonun artar bebek tekmelemezse acil gel dedi
bu aksam da kendi doktoruma gideceğim muhtemelen haftaya alacaklar bebişimi gecen hafta 1420 gr dı, biraz daha buyumustur insallah
ben biraz daha içerde kalsın buyusun istiyorum ama gene yorumu doktorum yapacak tabii
insallah buyumustur canım ya kuvozde kalacak muhtemelen kuvoz maliyeti de almış basını gitmiş valla aradım 1000*1500 tl arası imiş gunluk acıbadem de doğum yapacağım kuvoz için devlet hastanesine sevketmemiz de gerekebilri 10-15 gun kalırsa nasıl karşılayalım bu masrafı o yuzden de buyusun biraz daha diyorum
bir tansiyon neler actı basımıza bebeşimde buyuyemedi içerde insallah sağlıklı dunyya gelir de rahat bir nefes alırız
canım benim seninde çok zor geçiyo hamileliğin yaaaaa:teselli:SELAM kızlar nasılsınız,
düştün kızım dilimeeee :jeyyar:abo mafoldum been akannehir
kaynanamın adı makbiiiiiiileeeeeee delikafaduldenaboooo akannehir
nan tubik kaynananın adı ne gıı arif onu yazdırıp gelecek herhal
dubaaa gördünmüüüüüüü
canım benim seninde çok zor geçiyo hamileliğin yaaaaa:teselli:
Allahın izniylen sağ salim bebeni bi kucağına alsaydınn :Saruboceq:
düştün kızım dilimeeee :jeyyar:
emin ol dilime düşüceğine lağım çukuruna düşmeyi tercih ederdin sositososito
kaynanamın adı makbiiiiiiileeeeeee delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:
ayyyyyyy gördüm ayollllll :roflol:
yani o koca göbeğinlen utanmıyon demii ölee şeyler giymeyeeee :tomato:
vallahi onu kızçene söle anamyoh nan benim zilli senin oğluşla aşık atmasın zamanında gelsin işte :sinifsinif:
bende görmek istiim bananeeeyandın kızım seeennnnn delikafadulden elime düştün delikafadulden
tubaaaaaaaaaaaaaa sağa bişe göstercem msnde :roflol::roflol::roflol:
Kartanesi yarın izne ayrılınca seni buralarda görmek zor olacak sanırım. Şimdiden ankamall cepa planları başlamış.
seksii gebeş seniiii :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
göbem kocaman ama seksapalitemden heçbişe kaybetmedimm :roflol:
nan edoş ayrıntıları annatmadı mı kızııımm :tomato:
Kartanesi yarın izne ayrılınca seni buralarda görmek zor olacak sanırım. Şimdiden ankamall cepa planları başlamış.
vallahi onu kızçene söle anam
bende görmek istiim bananeee
anam şu dediğin yere bi gidemedim ben yaaa fisfisfis
geçen kızılayda dr. a gittim çıkışta gidecedüm mecalim kalmadı gene gidemedim :tomato:
selam kizlar nasilsinizzz
esimi ise geri aldilarhihoyyythihoyyythihoyyyt
sendika itiraz etmis hem peformansindan memnun olup hemde böyle sacma bir sebeple isten cikaramazsiniz diye onlarda itirazi kabul etmisler:lepi::lepi:
bu sabah telefon actilar yarin gel yeniden sözlesme imzala diye
bugün evde yarin yeniden isbasi yapicak cok sükür..
siz nasilsinizzz
arzucugum canim hakkinizda hayirlisi olsun ikinizin sagligi acisindan doktorlar en iyisine karar vericektir..üzülme dogunca cabuk kilo aliyolar nasilsa
selam kizlar nasilsinizzz
esimi ise geri aldilarhihoyyythihoyyythihoyyyt
sendika itiraz etmis hem peformansindan memnun olup hemde böyle sacma bir sebeple isten cikaramazsiniz diye onlarda itirazi kabul etmisler:lepi::lepi:
bu sabah telefon actilar yarin gel yeniden sözlesme imzala diye
bugün evde yarin yeniden isbasi yapicak cok sükür..
siz nasilsinizzz
arzucugum canim hakkinizda hayirlisi olsun ikinizin sagligi acisindan doktorlar en iyisine karar vericektir..üzülme dogunca cabuk kilo aliyolar nasilsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?