2009 Kasm Anneleri

seksii gebeş seniiii :roflol:
ay durdaa ben şu şeyin resminii şurayaa koyam herkes görsünn :roflol:

bu karı zaten alışveriş yaparken doğurcekk delikafadulden
:1shok: :1shok:
ayy hadi gözünüz ayddın çok sevindiiimmm

hg canım... çok yorma kendini hasta olunca hiç çekilmiyo vallaa

nere gidiyonuz kız.. yeni buluşma mı yapıyonuz ben hastaykenklava:

yarın mothercare e gidecekmiş kartanesi bende gideceğidim madem öyle aynı saatlerde gidek dediydim. zerencim sende gelsen ne güzel olur, geçmiş olsun üşüttünmü aman tikkat et gendüne canım yarına toparlarsan gel sende çok güsel oluuropuyorumnanaktan

gozunaydın elif hayırlısı olsun sevindim işbası yapacak olmasına esinin,

bakalım aksam netleşir durum yazacağım kızlar son durumu gelince

hg canım.... eşinin işten ayrıldığını duymamıştım... gözünüz aydın

kartanesi .!.:
ayy hadi gözünüz ayddın çok sevindiiimmm
dün sacma bir sebepten eli agriyo diye cikis vermislerdi sok olmustuk bizde ama busabah geri cagirdilar cok sükür issiz kalmadihihoyyyt

selam kuşlarr napinizzz beni öslediniz mi gııı
özlemezmiyizopuyorumnanaktan

selam karular ben geldüm evi topladım anca daha yemek yapacam öööfffffffffffffffffffffff

hosgeldin...
aaa ben bugün yemek yapmicam valla kaynanama gitcez orda yirizzz ohhhh

bi soru sordum cevap verin heleeeee.. çok kötüyüm haaa:1no2:

Bende de gıcık oliiyyy:1no2: geceleri daha fena burun tıkanıklığından diyom ama bilmiyorum. terleme geceleyin oluyo gündüzde üstümü giysem terliyorum , çıkarsam hava serin üşütüyorum normal herhalde bunnar. boğazın felan ağrımıyosa birşey yoktur herhalde canım

elifcim gözün aydin tatlim.. burda isten cikarilmak kadar basit degil dün gece okumustum ama yorum yazmya halim yoktu.. bugün ne güzel haber almissiniz.. pinar hanim rizkiyla geliyor iste... babasina simdiden sans getirdi desene..
benim esim 2senedir almanyada bizde devletten geciniyoruz..is bulmakta cok kolay degil artik.. zor oluyor ama idare etmesini bilince yetiyor.. sIktInti hepimiz yasiyoruz ama buna sükür gülüm.. Allahtan öyle bi imkan var burda.. cocuk parasida ve annelik parasida gelince dahada rahat oluruz sanirim.. gerci onlarin coguda borca gidicek ama olsun.. sIkintida olanlarin Allah yar ve yardimcisi olsun insallah..

hg canım... çok yorma kendini hasta olunca hiç çekilmiyo vallaa

hastaliktan degil gülüm yaa.. bana 2,5 aydir hersey yasaktiya.. bugünde yasak kalkinca birden giristim hem bebis gelsin istiyorum artik.. o yüzden böyle oldu.. ama kiz asagi incegine dahada bi yukari cikiyor sanirim.. ayaklari midemi tepikliyor durmadan..

bnebaktım emme bulamadım gııı merak ettim vallahi

gözün aydın canımmm
emin ol görmek istemezsin :roflol: :roflol:
hamile stringi gösterii gıı hepsiburadada
bulmadım gıı

iyi etmişsiniz valla canım.. gelebilseydim keşke benim için de çok güzel olurdu...ama bu halde alış verişe gitcem yada arkadaşlarla buluşucam desem eşimden bi güzel azar işitirim vallaa... mobilya bakmaya bile tek gidecekti hastayım diye zorla beni de götürdü adam..

sizden ricam olacak.. zahmet olmazsa ve gözünüze çarparsa uyku setlerinin fiyat ve kalitelerine de bakar mısınız..80 e 180 ölçülü büyüyen karyolalar için olanlardan...

gördüm gıı kartanesi yok gıı o kadarda abartacak bişe deelmiş yakışır sana kaydirigubbakcemile3
accık daha afilli olsaydı bende alırdım :lepi: :roflol:

ayy evet adacımmm ay gezmekten doğururmuşum akannehir
ebişi aradım şimcik yarın mothercare a gidelim deyuu zilli zaten alışverişteymiş kendine toka bakiimişşş zemuszemus

Oda ayrı gezgiç hatun. Sizin işyerinin konumundan kaynaklı, sürekli öğlen geziyordunuz.

bu karı zaten alışveriş yaparken doğurcekk delikafadulden

Bende kendime öyle diyordum tubacım ama ne olduysa 15-20 gündür oturduğum yerden kalkamıyorum. Kartanesinde maşallah gezsin.

uyku seti bende e bebekten aldıydım ama sonra hiç beğenmedim biraz önce gidip iade ettim. şimdi benimde uyku seti bakmam lazım yeniden. e-bebek te 10 farklı model var ordan beğenemedim , çoğu yerde iki üç çeşit oluyor nerden alacaksam bende kara kara düşünüyorum :uhm: kendime bakacam zaten sana da yazarım canım inşallah güzel bişey bulurumda.

normal sartlarda senin dogum ne zaman gorunuyor?
22 kasım görünüyor bakalım ama oğluşun keyfi ne zaman istersekaydirigubbakcemile3
dubaaa gördünmüüüüüüü
nann gösterin bizede şunu bak merak ettim:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ayyyy elifim çok sevindim valla bak bebişler kısmetiyle gelir derler inş.öle oldu :Saruboceq:
selam karular ben geldüm evi topladım anca daha yemek yapacam öööfffffffffffffffffffffff
ayy bugün benim yemek derdim yok akşama kayınvalideciğimdeyimzemuszemus
selam kuşlarr napinizzz beni öslediniz mi gııı
hoşgeldin kıs izine ayrılınca pek sesin çıkmıyor yine mi geziyon yoksa:mymeka:
güzellerim merhaba :)a.s.

hoşgeldin nesli doğurmadın dimiiiidelikafadulden

walla benimde bu aralar hep gezesim var kocişi durdurmuyorum valla son gezmelerimi yapıyorum işte hep yürümek geliyor içimdendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…