:1shok: :1shok:seksii gebeş seniiii :roflol:
ay durdaa ben şu şeyin resminii şurayaa koyam herkes görsünn :roflol:
bu karı zaten alışveriş yaparken doğurcekk delikafadulden
ayy hadi gözünüz ayddın çok sevindiiimmmselam kizlar nasilsinizzz
esimi ise geri aldilarhihoyyythihoyyythihoyyyt
sendika itiraz etmis hem peformansindan memnun olup hemde böyle sacma bir sebeple isten cikaramazsiniz diye onlarda itirazi kabul etmisler:lepi::lepi:
bu sabah telefon actilar yarin gel yeniden sözlesme imzala diye
bugün evde yarin yeniden isbasi yapicak cok sükür..
siz nasilsinizzz
arzucugum canim hakkinizda hayirlisi olsun ikinizin sagligi acisindan doktorlar en iyisine karar vericektir..üzülme dogunca cabuk kilo aliyolar nasilsa
selam kizlar napiyonuz bakim.. gecmise hic bakmicam.. önemli bi durum varmi?
ben bugün nst ye girdim ama hic bisey cikmadi.. dolayisiyla doktor muayne etmedi.. ama artik yürüyüse izin verdi.. ohh dedim sonunda.. eve geldim.. kizimin odasina girstim.. cibinlik falan takildi.. bi kac parca ütüm vardi onlari yaptim.. yengem kizinin kücüklerini vermisti iki poset onlari ayirdim birazdan makinaya aticam.. odamizin süslemesi ve halisi yok ama en kisa zamanda cekip koycam resimlerini.. bugün olmaz belki ziraa cok yoruldum.. kutumda acaip batmalar olmaya basladi..
doktor yürü dedim ben kostum sanki fazla geldi bukadar sey yapmak.. zemuszemus
nere gidiyonuz kız.. yeni buluşma mı yapıyonuz ben hastaykenklava:
gozunaydın elif hayırlısı olsun sevindim işbası yapacak olmasına esinin,
bakalım aksam netleşir durum yazacağım kızlar son durumu gelince
hg canım.... eşinin işten ayrıldığını duymamıştım... gözünüz aydın
dün sacma bir sebepten eli agriyo diye cikis vermislerdi sok olmustuk bizde ama busabah geri cagirdilar cok sükür issiz kalmadihihoyyytkartanesi .!.:ayy hadi gözünüz ayddın çok sevindiiimmm
özlemezmiyizopuyorumnanaktanselam kuşlarr napinizzz beni öslediniz mi gııı
selam karular ben geldüm evi topladım anca daha yemek yapacam öööfffffffffffffffffffffff
bi soru sordum cevap verin heleeeee.. çok kötüyüm haaa:1no2:
hg canım... çok yorma kendini hasta olunca hiç çekilmiyo vallaa
dün sacma bir sebepten eli agriyo diye cikis vermislerdi sok olmustuk bizde ama busabah geri cagirdilar cok sükür issiz kalmadihihoyyyt
bnebaktım emme bulamadım gııı merak ettim vallahiseksii gebeş seniiii :roflol:
selam kizlar nasilsinizzz
sendika itiraz etmis hem peformansindan memnun olup hemde böyle sacma bir sebeple isten cikaramazsiniz diye onlarda itirazi kabul etmisler:lepi::lepi:
bulmadım gııemin ol görmek istemezsin :roflol: :roflol:
hamile stringi gösterii gıı hepsiburadada
yarın mothercare e gidecekmiş kartanesi bende gideceğidim madem öyle aynı saatlerde gidek dediydim. zerencim sende gelsen ne güzel olur, geçmiş olsun üşüttünmü aman tikkat et gendüne canım yarına toparlarsan gel sende çok güsel oluuropuyorumnanaktan
ayy evet adacımmm ay gezmekten doğururmuşum akannehir
ebişi aradım şimcik yarın mothercare a gidelim deyuu zilli zaten alışverişteymiş kendine toka bakiimişşş zemuszemus
seksii gebeş seniiii :roflol:
bu karı zaten alışveriş yaparken doğurcekk delikafadulden
güzellerim merhaba :)a.s.
iyi etmişsiniz valla canım.. gelebilseydim keşke benim için de çok güzel olurdu...ama bu halde alış verişe gitcem yada arkadaşlarla buluşucam desem eşimden bi güzel azar işitirim vallaa... mobilya bakmaya bile tek gidecekti hastayım diye zorla beni de götürdü adam..
sizden ricam olacak.. zahmet olmazsa ve gözünüze çarparsa uyku setlerinin fiyat ve kalitelerine de bakar mısınız..80 e 180 ölçülü büyüyen karyolalar için olanlardan...
22 kasım görünüyor bakalım ama oğluşun keyfi ne zaman istersekaydirigubbakcemile3normal sartlarda senin dogum ne zaman gorunuyor?
nann gösterin bizede şunu bak merak ettim:jeyyar::jeyyar::jeyyar:dubaaa gördünmüüüüüüü
ayyyy elifim çok sevindim valla bak bebişler kısmetiyle gelir derler inş.öle oldu :Saruboceq:selam kizlar nasilsinizzz
siz nasilsinizzz
arzucugum canim hakkinizda hayirlisi olsun ikinizin sagligi acisindan doktorlar en iyisine karar vericektir..üzülme dogunca cabuk kilo aliyolar nasilsa
ayy bugün benim yemek derdim yok akşama kayınvalideciğimdeyimzemuszemusselam karular ben geldüm evi topladım anca daha yemek yapacam öööfffffffffffffffffffffff
hoşgeldin kıs izine ayrılınca pek sesin çıkmıyor yine mi geziyon yoksa:mymeka:selam kuşlarr napinizzz beni öslediniz mi gııı
güzellerim merhaba :)a.s.
Oda ayrı gezgiç hatun. Sizin işyerinin konumundan kaynaklı, sürekli öğlen geziyordunuz.
Bende kendime öyle diyordum tubacım ama ne olduysa 15-20 gündür oturduğum yerden kalkamıyorum. Kartanesinde maşallah gezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?