slm kızlar
dün çok yoğundum biliyonuz
sağlık ocağına gittim bi dhakine bebişle gitçez:) iyiymiş kalp atışları filan ama 67 kilo çıktım ya insan bi haftada 2 kilo alabilir miii kesin bi yanlışlık var bence... hast çantanı hazırla 1 ay var diyosun ama 1 aydan az var bence dedi ebe ve bebeğin dönmediğini aşağıda olmadığını söyledi ben de öyle hissediyodum zati
sonra bime gittim eve geldim duş aldım yemeği hazırladım sonra kocişe pasta yaptım dün doğumgünüydü ya, aman kalıptan çıkaramadım bi türlü sinir oldum kociş geldi hala pastayı süslemediydim olsun didi kendi pastasını kendisi süsledi:) sözde kendim de süslencektim emme nerdeeee... bütün öğleden sonra ayakta kalmaktan belim karnım kasıklarım ağrıdı akşam uzandım kociş hizmet etti halbuki tam tersi olsun diyodum son başbaşa kutlamamız olcakk die ama nsip işte.
ama kociş halinden memnundu bana en güzel hediyeyi verdin dedi...
sabah erken gitii kahvaltımızı yaptıydık ben gene yattım uykumu alamadıydım kalktım süt içtim annemle konuştum
bugün buranın pazarı ama annem de kocam da artık pazarı yasakladı bana ondan gidemicemm
siz napıyonuz bakalımm
dilmuh napıyo kızlar ben bikaç gündür denk gelemedim ona onun da az kaldıydı ya bi şey olmadı dimi:)
günaydın kızlar nasılsınız bakem dün geceden beri doğuran yok demi artık her gün sormak lazım malum vakit yaklaşıyor bende bu gece rüyamda 10 gün sonra doğuridim yaaaaa
kız krispim sen saf karısın malum mu oldu yoksam sana :1shok:
yok bacım doğuramadı gitti çok hevesli emme olmi işte :roflol::roflol:
heeee :roflol: dilinde onun heralde ama belli de olmaz çok söyledi mi olur ya söyleyip duruyo bakalımmm
nan iki dinlenem kkya girem dedim hata verdi yaa sinir olduuummmm
mafoldumben
napıonus bakeeemm
ayy ben de evdeyim sonundaaa
öğleden sora da dra gidecüüüz çatı muayenesi var mafoldumben
bi de ilk defa nstye gircem çok heycanlııımm
ayy kapı caldı merdivenler yıkanacakmıs bende yardım etcekmisim yuh bee iki merdiveni yıkayamıyolar yaa koca gobegimle ben mi yıkamalıyım yani ben hamile biri olsa apartmanda yıkattırmam valla ne garipler yaaa
heee zorlan doğurcak valla daha da gelemedi baksana kız doğurmasın bu hatunnvalla benim şahsen söleyip durduğum şey çok istediğim bbişey öle hemen olmii bacım
:roflol::roflol::1no2::1no2:
karu kendini zorlan doğurtturacak
ayy kapı caldı merdivenler yıkanacakmıs bende yardım etcekmisim yuh bee iki merdiveni yıkayamıyolar yaa koca gobegimle ben mi yıkamalıyım yani ben hamile biri olsa apartmanda yıkattırmam valla ne garipler yaaa
hadi şimdiden kolay gelsin kaydirigubbakcemile5
yıkayamam de gıı anaa delilere bak falla ben balkonu yıkamaya kalksam geberiyom merdiven nasıl yıkanacak su bilem taşıyamazsın ölesine suyu döküver desem anam sakın ağır mağır taşıma a.s
heee zorlan doğurcak valla daha da gelemedi baksana kız doğurmasın bu hatunn
yuh bu halimle mi yıkıcam merdiven de ört kapını manyak mı bunlar ya kadının kadına yaptığı eziyeti erkek yapmıyo valla bi de kadın olcaklar halden anlıcaklar heeeklava:
eeee buda senin şansın bacım izne ayrıldın sayfa açılmiiiinan iki dinlenem kkya girem dedim hata verdi yaa sinir olduuummmm
mafoldumben
napıonus bakeeemm
ayy ben de evdeyim sonundaaa
öğleden sora da dra gidecüüüz çatı muayenesi var mafoldumben
bi de ilk defa nstye gircem çok heycanlııımm
yok dün herhangi bi vukuat yoktu doktor bebenin geleceği yok demiş ona:roflol::roflol:heee zorlan doğurcak valla daha da gelemedi baksana kız doğurmasın bu hatunn
yuh bu halimle mi yıkıcam merdiven de ört kapını manyak mı bunlar ya kadının kadına yaptığı eziyeti erkek yapmıyo valla bi de kadın olcaklar halden anlıcaklar heeeklava:
slm millet ben geldim ama birazdan giderim güzellik uykumazemuszemus
valla bizimki de geçen hafta haftaya vajinal muayene yapacz dedi çatı matı demedi ama o çatıdır heralde deemii ben öle yorumladımoyyy bu catı muayenesinden bahsetmedi benim doktorum hiç bakalım yarın yapalım dicekmi
kartanesi git bakalım nasıl bişimiş bu catı muayenesi
inş. kolay gecer
oohh git yat ben de yatsam yatarım ama yatmücüüm işlerim var ecük 10 dk dolanıyom 10 dkk oturuyom :roflol:slm millet ben geldim ama birazdan giderim güzellik uykumazemuszemus
cıkmıcam banane yaa yıkasınlar ben zaten en alt katta oturuyorum bıraksınlar orda pisliği yıkamasınlar saysan 10 merdiven var yok
insanlık kalmamıs yaaa
ehhh işte bacım herkes düşündüğümüz gibi insan değilki ben kapımın önünü zor siliyom paspasla koca göbeği görmüyolarmı nasıl yapacakmışsın bi sorsaydın hacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?