anaam ykında doğuracan demese bari gıı
valla bizimki de geçen hafta haftaya vajinal muayene yapacz dedi çatı matı demedi ama o çatıdır heralde deemii ben öle yorumladım
eeee buda senin şansın bacım izne ayrıldın sayfa açılmiiii
bende kahvaltı tepsisini hazırladım geçtim pc nin başına baktım benede açılmiii :roflol:
yok dün herhangi bi vukuat yoktu doktor bebenin geleceği yok demiş ona:roflol::roflol:
hay senin güzellik uykuna ben ne diyem görecem senin güzellik uykularını hele bi doğurdadelikafaduldendelikafadulden
diyolarki akıllarınca bizde dogurduk biz nasıl yaptık yapsın işte evinin işini kendisi yapomıyomu ki diyolar bu kadar dusunebiliyolar işte
cıkmıcam ama ne derseler desinler o kadar cok insansalar bi hosgeldine gelseydiler :umursamaz:
amaaaaaannn boşver hacıııı banada kimse gelmedi hoşgeldine bırak öle kalsın seni kimse gülmez bacım onları güler
ay ben geçen hafta girdim ntsye kıznan iki dinlenem kkya girem dedim hata verdi yaa sinir olduuummmm
mafoldumben
napıonus bakeeemm
ayy ben de evdeyim sonundaaa
öğleden sora da dra gidecüüüz çatı muayenesi var mafoldumben
bi de ilk defa nstye gircem çok heycanlııımm
he güzel anne uyuya uyuya iice güzelleşcen kızzzzzslm millet ben geldim ama birazdan giderim güzellik uykumazemuszemus
demes inş ama senanaam ykında doğuracan demese bari gıı
he yaa kadınlar daha dana oluyolar kızz valla gecen otobusteyim birtane kadın yada gfenc kız yer vermedi 9 aylık hamile kadın ayakta gittim 30 dakika yaa kimsede insanlık yok aramamak lazım ama cıkmıcam yıkamaya falan bıraksınlar benim kata gelince umrumda deil
hee kıs iyi alıştım valla bu öğle uykusunaeeee buda senin şansın bacım izne ayrıldın sayfa açılmiiii
bende kahvaltı tepsisini hazırladım geçtim pc nin başına baktım benede açılmiii :roflol:
yok dün herhangi bi vukuat yoktu doktor bebenin geleceği yok demiş ona:roflol::roflol:
hay senin güzellik uykuna ben ne diyem görecem senin güzellik uykularını hele bi doğurdadelikafaduldendelikafadulden
valla bizimki de geçen hafta haftaya vajinal muayene yapacz dedi çatı matı demedi ama o çatıdır heralde deemii ben öle yorumladım
oohh git yat ben de yatsam yatarım ama yatmücüüm işlerim var ecük 10 dk dolanıyom 10 dkk oturuyom :roflol:
öğlen ne yicem ben yaa işe gidip yemek yiyip gelsemmi :roflol:
çıkma tabi boşveer
ayy kapı caldı merdivenler yıkanacakmıs bende yardım etcekmisim yuh bee iki merdiveni yıkayamıyolar yaa koca gobegimle ben mi yıkamalıyım yani ben hamile biri olsa apartmanda yıkattırmam valla ne garipler yaaa
yuhhhhh yani 9 aylik karidan yardim mi bekliyolarÇok üzgünüm çoook hemde m erdiven yikancak cüüüsss diyorum susuyorumayy kapı caldı merdivenler yıkanacakmıs bende yardım etcekmisim yuh bee iki merdiveni yıkayamıyolar yaa koca gobegimle ben mi yıkamalıyım yani ben hamile biri olsa apartmanda yıkattırmam valla ne garipler yaaa
nan iki dinlenem kkya girem dedim hata verdi yaa sinir olduuummmm
mafoldumben
napıonus bakeeemm
iyide ayni seymi evin isini yapmakla merdiven silmek ..diyolarki akıllarınca bizde dogurduk biz nasıl yaptık yapsın işte evinin işini kendisi yapomıyomu ki diyolar bu kadar dusunebiliyolar işte
cıkmıcam ama ne derseler desinler o kadar cok insansalar bi hosgeldine gelseydiler :umursamaz:
hee gıı en büyük zevkim o kafaltı tepsisiynen kk başına oturmak :roflol:
he kıı o çatıdır emme tırsmayasın die dememiştir direkkkvalla bizimki de geçen hafta haftaya vajinal muayene yapacz dedi çatı matı demedi ama o çatıdır heralde deemii ben öle yorumladım
oohh git yat ben de yatsam yatarım ama yatmücüüm işlerim var ecük 10 dk dolanıyom 10 dkk oturuyom :roflol:
öğlen ne yicem ben yaa işe gidip yemek yiyip gelsemmi :roflol:
çıkma tabi boşveer
he kız öyle diyler unutuyolar kız bu zorluklarıdiyolarki akıllarınca bizde dogurduk biz nasıl yaptık yapsın işte evinin işini kendisi yapomıyomu ki diyolar bu kadar dusunebiliyolar işte
yok kıs doğurmazsın merak etme
bana en son gittiğimde plesanta eskimiş artık doğum yakın demişti 1 hafta sonra doğum yapmıştım
zaten nstde sancı çıkmazsa sorun yokkaydirigubbakcemile5
iyi moral veriyon gııı:mymeka:site bende daha yeni acildi siz yine yazismissiniz masallah
yuhhhhh yani 9 aylik karidan yardim mi bekliyolarÇok üzgünüm çoook hemde m erdiven yikancak cüüüsss diyorum susuyorum
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hayirli olsun ilk cati muayenen ve nst hazirlikli ol parmaklarini sokacak icine böggghhhhh
iyide ayni seymi evin isini yapmakla merdiven silmek ..
sakin cikma kendi kapinin önünü sil birak
bisey olur mazallah sonra onlar mi yardim edicek sanki:mymeka:
ay ben geçen hafta girdim ntsye kız
ama bana çatı matı demedi
benm bebek dönmedi aşağı dainmedi ondandır belkim
korkma hiç bacım, ne kaa rahat olur ne kaa rahat davranırsan o kaa kolay geçiyomuş tırsma heç.
cnm bana da hep hata veriyo ya bu sf sinir oluyorum
geç yazıyom bazen ondan işte az önce de netten düştüm
he güzel anne uyuya uyuya iice güzelleşcen kızzzzz
demes inş ama sen
gene de hazırlıklı ol
dün bana ebe 36dan sonra her an bekle dedi
ben hala hast çantamı hazırlamadım
ebe de hazırla çabuk didi
ama dn akşam gene üşendm
hee sözde hemcinsimiz olcaklar onlar da çekti sözde hamileliği doğumu
hiç acımaları yok erkekler daha anlayışlı vala bu konuda
kız ben de en son gidişimde dr.a, tramvayda sözde ikide bir anons da ediliyo ama hamilelere yer verin deyü bi tane genç bi tane ufak çocuk kadın bile kalkıp yer vermedi tıklım tıklımdı güç bela bi yer buldum da dayanacak zor gittim ta garaja kaa... kocam da diyo ki birine kalkın oturmam lazım benm deseydin ya dedi onlar utanmıyosa sen nedne utancan didi haklı kız, aslında ay ağrım var biriniz yer verin dicektik ya da ah of yapçaktık bak nası panik oluyo tüm otobüs/tramvay :roflol:
bide son zamanlar bacak arasındaki kemiklerim acıyorduhe kıı o çatıdır emme tırsmayasın die dememiştir direkkk
anlayışlı kız doktorunnn
öğlenleri çok gıcık oluyo hakkatt.
kız sen haftada bir mi gidiyon dr a
ben en son geçen hafta gittim şimdi haftaya gitçem 15 günde bir çağırmaya da anca geçen hafta başladı valla:)))
he kız öyle diyler unutuyolar kız bu zorlukları
ama anlatmaya gelince de doğumlarını abarta abarta anlatırlar ah şöyle acı çektim böyle çektim deyü manyaklarrrrr
he yapmıyom iş miş kime ne oturuyorm bütün gün oh sefam olsunnn
bana da 2. yılda geldilerdi anca:)))
abov eskiyince mi yaklaşıyo şimdiii
ben de anlarım dimi yaklaştığını doğumun
ben hala kasılmaları anlamıyom sanırsam
rezilim rezilll
doğurcam haberim olmıcak bu gidişle
bide hayalim sancım olunca duşa gircem hazırlancam temizlencem öyle gitçemm
nası olcaksa
kız bi de merdiven çok inmeyin çıkmayın diyolar bu manyak komşu müsvetteleri de merdiven yıka dyorlar dr yasakladı bana de çık işin içinden aaaa millet iyice manyamış yuh yani ne beddualar ederdim ben olsammm
yok kıs ne güzelleşmesi yattıkça çirkinleşiyorum valla
ne vuruyon lannnnmafoldumben
hazirlikli olsun diye dediydim
ilk seferi cok igrenc oliyyy sonra alisiyon nasilsalaelaelaelaelae
slm cnmSelam hatunlar, nasılsınız?
bakalım yarın ne dicek dr.larebiscem senle aramızda 1 gun var bakalım ne zaman dogurucaz :) benim tıcker ogleden sonra degisiyor
bakalım bebeişler ne kadar olmuslar saglıkları yerlerindedir inş.
bu arada sabaha kadar dogurmaya calsıtımda bi turlu doguramadım :))
yada bilinaltımda o agrının nasıl bişi oldugunu bilmediğim için o kısmını goremedim :))
kedicim ayy bende 20 gun oldu melegimi gormeyeli zor saydım gunleri valla
bundan sonra 1 hafta yada 10 gunde gorusucez artık doktorla eger o zamana kadar dogurmazsam
çüüüşş diorumm yaaaayy kapı caldı merdivenler yıkanacakmıs bende yardım etcekmisim yuh bee iki merdiveni yıkayamıyolar yaa koca gobegimle ben mi yıkamalıyım yani ben hamile biri olsa apartmanda yıkattırmam valla ne garipler yaaa
git gel bize de annat gıınan iki dinlenem kkya girem dedim hata verdi yaa sinir olduuummmm
mafoldumben
napıonus bakeeemm
iyi moral veriyon gııı:mymeka:
yok kıs ne güzelleşmesi yattıkça çirkinleşiyorum valla
hele bu aralar benim hormonlar kafayı yedi herşeye alınıyorum oturup ağlıyorum 5 yaşındaki çocuktan bi farkım yokmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?