2009 Kasm Anneleri

hee gıı en büyük zevkim o kafaltı tepsisiynen kk başına oturmak :roflol:

amaaaaaannn boşver hacıııı banada kimse gelmedi hoşgeldine bırak öle kalsın seni kimse gülmez bacım onları güler

ay ben geçen hafta girdim ntsye kız
ama bana çatı matı demedi
benm bebek dönmedi aşağı dainmedi ondandır belkim
korkma hiç bacım, ne kaa rahat olur ne kaa rahat davranırsan o kaa kolay geçiyomuş tırsma heç.
cnm bana da hep hata veriyo ya bu sf sinir oluyorum
geç yazıyom bazen ondan işte az önce de netten düştüm
slm millet ben geldim ama birazdan giderim güzellik uykumazemuszemus
he güzel anne uyuya uyuya iice güzelleşcen kızzzzz

anaam ykında doğuracan demese bari gıı
demes inş ama sen
gene de hazırlıklı ol
dün bana ebe 36dan sonra her an bekle dedi
ben hala hast çantamı hazırlamadım
ebe de hazırla çabuk didi
ama dn akşam gene üşendm

hee sözde hemcinsimiz olcaklar onlar da çekti sözde hamileliği doğumu
hiç acımaları yok erkekler daha anlayışlı vala bu konuda
kız ben de en son gidişimde dr.a, tramvayda sözde ikide bir anons da ediliyo ama hamilelere yer verin deyü bi tane genç bi tane ufak çocuk kadın bile kalkıp yer vermedi tıklım tıklımdı güç bela bi yer buldum da dayanacak zor gittim ta garaja kaa... kocam da diyo ki birine kalkın oturmam lazım benm deseydin ya dedi onlar utanmıyosa sen nedne utancan didi haklı kız, aslında ay ağrım var biriniz yer verin dicektik ya da ah of yapçaktık bak nası panik oluyo tüm otobüs/tramvay :roflol:

hee kıs iyi alıştım valla bu öğle uykusuna
enes yeni doğduğında uykusuz kalsam oturur ağlardım kocişekaydirigubbakcemile3bunda da öyle yaparım heralde acıtasyon yani:jeyyar:

bende yeni bitirdim işleri bebişimin dolabınıda yerleştirdim
yemeğimide kayınvalidem dün akşam verdi ohh rahatım bugün yanikaydirigubbakcemile2

ayy kapı caldı merdivenler yıkanacakmıs bende yardım etcekmisim yuh bee iki merdiveni yıkayamıyolar yaa koca gobegimle ben mi yıkamalıyım yani ben hamile biri olsa apartmanda yıkattırmam valla ne garipler yaaa

ay daha neler canım yaaa. bunu yüzüne bakarak nasıl söylediler pardon ama. harbiden insanlık kalmamış. ama sen yinede sert çıkma boşver kendi huzurun kaçmasın benim orda bırakın akşama kocam yapar de anlasınlar azcık. bunların bölesini iyilikle yumuşak davranarak döveceksin :mymeka:

site bende daha yeni acildi siz yine yazismissiniz masallah

ayy kapı caldı merdivenler yıkanacakmıs bende yardım etcekmisim yuh bee iki merdiveni yıkayamıyolar yaa koca gobegimle ben mi yıkamalıyım yani ben hamile biri olsa apartmanda yıkattırmam valla ne garipler yaaa
yuhhhhh yani 9 aylik karidan yardim mi bekliyolarÇok üzgünüm çoook hemde m erdiven yikancak cüüüsss diyorum susuyorum

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hayirli olsun ilk cati muayenen ve nst hazirlikli ol parmaklarini sokacak icine böggghhhhh

iyide ayni seymi evin isini yapmakla merdiven silmek ..
sakin cikma kendi kapinin önünü sil birak
bisey olur mazallah sonra onlar mi yardim edicek sanki:mymeka:

he kıı o çatıdır emme tırsmayasın die dememiştir direkkk
anlayışlı kız doktorunnn
öğlenleri çok gıcık oluyo hakkatt.
kız sen haftada bir mi gidiyon dr a
ben en son geçen hafta gittim şimdi haftaya gitçem 15 günde bir çağırmaya da anca geçen hafta başladı valla:)))

he kız öyle diyler unutuyolar kız bu zorlukları
ama anlatmaya gelince de doğumlarını abarta abarta anlatırlar ah şöyle acı çektim böyle çektim deyü manyaklarrrrr
he yapmıyom iş miş kime ne oturuyorm bütün gün oh sefam olsunnn
bana da 2. yılda geldilerdi anca:)))

yok kıs doğurmazsın merak etme
bana en son gittiğimde plesanta eskimiş artık doğum yakın demişti 1 hafta sonra doğum yapmıştım
zaten nstde sancı çıkmazsa sorun yokkaydirigubbakcemile5

abov eskiyince mi yaklaşıyo şimdiii
ben de anlarım dimi yaklaştığını doğumun
ben hala kasılmaları anlamıyom sanırsam
rezilim rezilll
doğurcam haberim olmıcak bu gidişle
bide hayalim sancım olunca duşa gircem hazırlancam temizlencem öyle gitçemm
nası olcaksa

iyi moral veriyon gııı:mymeka:

yok kıs ne güzelleşmesi yattıkça çirkinleşiyorum valla
hele bu aralar benim hormonlar kafayı yedi herşeye alınıyorum oturup ağlıyorum 5 yaşındaki çocuktan bi farkım yokmafoldumben

kız bi de merdiven çok inmeyin çıkmayın diyolar bu manyak komşu müsvetteleri de merdiven yıka dyorlar dr yasakladı bana de çık işin içinden aaaa millet iyice manyamış yuh yani ne beddualar ederdim ben olsammm

bide son zamanlar bacak arasındaki kemiklerim acıyordu
kıs ohhh ben sancı arasında neler yaptım hatta uyumaya bile çalıştım ama heyecandan uyuyamamıştım:roflol:

niye inip çıkmayacakmışız yaaa benim evin içinde bile merdiven var günde 10 defa inip çıkıyorumakannehirakannehirakannehir

ne vuruyon lannnnmafoldumben
hazirlikli olsun diye dediydim
ilk seferi cok igrenc oliyyy sonra alisiyon nasilsalaelaelaelaelae

ayyy cidden ilki çok komik oluyor yaa dr.beni tutmaya çalışyordu yukarı kaçıyordum hep:roflol::roflol:
kartanesi vazelini dene bakyerimseniben

Selam hatunlar, nasılsınız?
slm cnm

bakalım yarın ne dicek dr.lar

çüüüşş diorumm yaaa
git gel bize de annat gıı

he ben de hamileliğin sanki ilk aylarına döndüm herşeye ağlayasım var sürekli bi uyku hali bi de sık sık tuvalete gitme ayy ne fena bi de midem bulanıyo ne hikmetseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…