2009 Kasm Anneleri

ayy soleyemem öle işte ben agrım bile olsa kalk diyemem
sinir oldum bi yuzume bi karnıma bakıyolar danalar yer vermiyolar yaaa
Allah ihsan eylesin ne diyeyim cok sükür bişi olmadan geldim evime ama ya düşseydim
..............

harbiden hiç aklıma gelmedi öle demek bunlara anca böyle söylemek utandırırdı herhalde

kocisim aradi yeni sözlesmesini imzalamiss cok sükür:lepi:
ama bu sirkete güvenim kalmadi ben yeni is bakmaya baslicam diyo hakli olarak

he yaa bende cüsss düyorum valla banane yaaa dediğim gibi bıraksınlar geriye kalan 10 merdiveni :umursamaz:

ayyy ben de sancı aralarında kitap okurum diyorum:)))
veya bebemin günlüğüne bişeyler karalarım:))
he öyle diyler yaaa hele bebek aşağıdaysa dönmüşse daha da dikkat edin diyler ne bilem yormucaz ya kendmizi

ayyy cidden ilki çok komik oluyor yaa dr.beni tutmaya çalışyordu yukarı kaçıyordum hep:roflol::roflol:
kartanesi vazelini dene bakyerimseniben

ayy biz de mi kaçıcaz aceppp
vazelin mi? nası yani dr n yanında vazelin mi sürcez kız zati akıntımız da baya oluyo ya dr heralde onu da dikkate alır diyom ben korkutmayın nan karıyı ne varmış basit bi muayene işte rahat ol kartanesi korkma bacım kaç kadın oldu o muayeneyi bide normal doğumda gidip gelip açıklığı ikidebir kontrol ediyolar alışcaz mecburrr

ee haklı sonuna kadar simdilik iş olmamasından iyidir ama bende olsam yeni iş bakardım valla
Allahtan bebiş gelcekte kocişin işsiz kalmıcak
benide düğünüme 20 gun kala işten cıkardılar
düşünsene her aldıgımız seyi ikimizin kazancına gore aldık
hala borc oduyoruz yani
ama hakkımı helal etmiyorum aslada hiçbir iş yerine guvenemiyorum
Allah nasıl biliyosa oyle yapsın onları

kız dersek belki utanan olur diye şey ettiydim benn
Allah akıl versin vicdan versin ne edelim utanmazlar.
hadi cnm gözünaydın zor valla bi işe güvenmek bu devirde benm kociş de özelde de ordan biliyom

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hayirli olsun ilk cati muayenen ve nst hazirlikli ol parmaklarini sokacak icine böggghhhhh

anaam dr.um iiki karımış nan zira erkeklerin parmakları daha kalın oii -tatlicadiarzu-
neyse şu son günlerini değerlendir bari hacııı bir iki kahvaltı edebilsen kk karşısında için rahatlasa bari:roflol::roflol::roflol:
hee şimdi de öğle yimeemi aldım geldim

evet şekerim haftada bir gidiyom ben iki haftadır falan

kız dersek belki utanan olur diye şey ettiydim benn
Allah akıl versin vicdan versin ne edelim utanmazlar.

hadi cnm gözünaydın zor valla bi işe güvenmek bu devirde benm kociş de özelde de ordan biliyom

ayy burdaki kadınlarmı delidir nedir bilmiyorum ama ben öyle desem benle kavga ederlerdi kesin hepsi catmıs kaslarını soylemeye bile cesaret edemezsin mafoldumben

pislikler yaa serefsizler resmen hic düsünmüyolar cik bak basinin caresine deyip vuruyolar tekmeyiÇok üzgünüm çoook
allaha sükür bizim borcumuz yok ayda 70 € bir taksit ödüyoruz birikimimizde var ama allah olmayanlara yardim etsin..cok zor bu zamanda issiz olmak
sendikada desteklemis atmis imzayi 4 ay dedi... 4 ay icinde yeni is bulur nasilsa bizde bunlara eyvallah etmeyiz
sagol canim...
özel sirketlerin hepsi pislikÇok üzgünüm çoook
bu zamanda sag gözden sol göze güven yokken helede sirketlere güvenmek cook zor:mymeka:

gene kapı caldı az once karsı komsum almıs eline kovayı silmiş merdivenleri :) sağolsun
öbürüde otomatik parası istiyo
bende dedim niye cıkmadın silmeye falan dicekler kaydirigubbakcemile3

ayyy cidden ilki çok komik oluyor yaa dr.beni tutmaya çalışyordu yukarı kaçıyordum hep:roflol::roflol:
kartanesi vazelini dene bakyerimseniben
hee bak onu unuttum beeen
slm cnm

bakalım yarın ne dicek dr.lar

çüüüşş diorumm yaaa
git gel bize de annat gıı
hee annatmamı hacıı ballandıra ballandıra annatacüüümm :sm_cool:
hadi hayırlı olsuuunn
yok kız ben korkmuyom zatiiii
ya bu ilk muayenede vajinal ultrasonna baktıydı ya o zaman acı macı olmadıdı bunda da olmaz herhalde diyom ya bakalımm
tazminat vermediler mi gıı
Kartanesi sabah alışveriş işini ne yaptın neler vardı?

adacım armadaya gittim ama indirimlilerde pek ahım şahım bişe yoktu iki body ve iki tulum vardı sadece onları aldım tulumlar 11e bodyler de 7ye mi ne geliyodu elbise kot pantolon falan da vardı ama 25e 30a falan almadım ben de nasılsa onlara daha çok var
bi de o paketteki bodylerden aldım indirimde değil onlar ama 7yefalan geliyo tanesi 3-6ay almıştım önce bol gelse bile uzun süre giyer diye ama galiba mcnin kalıpları büyük kocaman geldiler gözüme yaa neyse bakalım giydiririz artık bol bol:roflol:

kesinlikle öyleler yaa
yaa madem cıkarcaktınız daha once soleyseydiniz dimi
ben o moral bozuklugu ile dugun yaptım kimseyede belli etmedim ailemden baska
hala daha ruyalarıma girer bu olay kabusum oldu
simdiye borcumuz coktan bitecek araba bile alacaktık ama olmadı
neyse saglık olsun
ne diyeyim
bebiş gelince düzelecek inş. hersey
bende baslıcaM Allahın izniyle calısmaya

anaam dr.um iiki karımış nan zira erkeklerin parmakları daha kalın oii -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol:
valla o durumda erkegi karisi hic fark etmiyyyy:kediarmak parmaktir
igrenc bisey iste git gel anlarsin ne demek istedigimilülülülülülü

kaydirigubbakcemile3 nerden geldi aklınaaa yawwww
hayatta düşünemezdimböyle bişeyi kaydirigubbakcemile3

slm kızlarrrrrr herkessss iyidir inşallah...

slm canim herkes iyi sükür burda olanlardan kimsede sikayet yok bugün
doguranda yok:lepi:

kaydirigubbakcemile3 nerden geldi aklınaaa yawwww
hayatta düşünemezdimböyle bişeyi kaydirigubbakcemile3

slm kızlarrrrrr herkessss iyidir inşallah...
:roflol: :roflol: ne bilem aklıma bele kelli felli koca parmaklı bi erkek dr geldi de anam dedim dr.um narincecik bişe olmaz :roflol:
gene kapı caldı az once karsı komsum almıs eline kovayı silmiş merdivenleri :) sağolsun
öbürüde otomatik parası istiyo
bende dedim niye cıkmadın silmeye falan dicekler kaydirigubbakcemile3

hadi yırttın bacım:sm_cool:

tazminat vermediler mi gıı

:

hiç tenezzül bile etmedim zaten özel okuldu parayı biraz fazla veriyolar diye sigortamızı asgari ücretten yatırıyolardı iki yılın tazminatı ne olcakki sanki yarım maas daha fazla verdiler biz deil sen kendi isteginle cıkmıs ol dediler öyle kırıldımki sadece imza attım ve cıktım ama hakkımı helal etmiyorum o kadar cok agladımki halada aklıma geldikce sinirlerim bozuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…