hee sözde hemcinsimiz olcaklar onlar da çekti sözde hamileliği doğumu
hiç acımaları yok erkekler daha anlayışlı vala bu konuda
kız ben de en son gidişimde dr.a, tramvayda sözde ikide bir anons da ediliyo ama hamilelere yer verin deyü bi tane genç bi tane ufak çocuk kadın bile kalkıp yer vermedi tıklım tıklımdı güç bela bi yer buldum da dayanacak zor gittim ta garaja kaa... kocam da diyo ki birine kalkın oturmam lazım benm deseydin ya dedi onlar utanmıyosa sen nedne utancan didi haklı kız, aslında ay ağrım var biriniz yer verin dicektik ya da ah of yapçaktık bak nası panik oluyo tüm otobüs/tramvay :roflol:
ay daha neler canım yaaa. bunu yüzüne bakarak nasıl söylediler pardon ama. harbiden insanlık kalmamış. ama sen yinede sert çıkma boşver kendi huzurun kaçmasın benim orda bırakın akşama kocam yapar de anlasınlar azcık. bunların bölesini iyilikle yumuşak davranarak döveceksin :mymeka:
yuhhhhh yani 9 aylik karidan yardim mi bekliyolarÇok üzgünüm çoook hemde m erdiven yikancak cüüüsss diyorum susuyorum
iyide ayni seymi evin isini yapmakla merdiven silmek ..
sakin cikma kendi kapinin önünü sil birak
bisey olur mazallah sonra onlar mi yardim edicek sanki:mymeka:
ayyy ben de sancı aralarında kitap okurum diyorum:)))bide son zamanlar bacak arasındaki kemiklerim acıyordu
kıs ohhh ben sancı arasında neler yaptım hatta uyumaya bile çalıştım ama heyecandan uyuyamamıştım:roflol:
niye inip çıkmayacakmışız yaaa benim evin içinde bile merdiven var günde 10 defa inip çıkıyorumakannehirakannehirakannehir
ayyy cidden ilki çok komik oluyor yaa dr.beni tutmaya çalışyordu yukarı kaçıyordum hep:roflol::roflol:
kartanesi vazelini dene bakyerimseniben
kocisim aradi yeni sözlesmesini imzalamiss cok sükür:lepi:
ama bu sirkete güvenim kalmadi ben yeni is bakmaya baslicam diyo hakli olarak
kız dersek belki utanan olur diye şey ettiydim bennayy soleyemem öle işte ben agrım bile olsa kalk diyemem
sinir oldum bi yuzume bi karnıma bakıyolar danalar yer vermiyolar yaaa
Allah ihsan eylesin ne diyeyim cok sükür bişi olmadan geldim evime ama ya düşseydim
..............
hadi cnm gözünaydın zor valla bi işe güvenmek bu devirde benm kociş de özelde de ordan biliyomkocisim aradi yeni sözlesmesini imzalamiss cok sükür:lepi:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hayirli olsun ilk cati muayenen ve nst hazirlikli ol parmaklarini sokacak icine böggghhhhh
hee şimdi de öğle yimeemi aldım geldimneyse şu son günlerini değerlendir bari hacııı bir iki kahvaltı edebilsen kk karşısında için rahatlasa bari:roflol::roflol::roflol:
he kıı o çatıdır emme tırsmayasın die dememiştir direkkk
anlayışlı kız doktorunnn
öğlenleri çok gıcık oluyo hakkatt.
kız sen haftada bir mi gidiyon dr a
ben en son geçen hafta gittim şimdi haftaya gitçem 15 günde bir çağırmaya da anca geçen hafta başladı valla:)))
anaam dr.um iiki karımış nan zira erkeklerin parmakları daha kalın oii -tatlicadiarzu-
kız dersek belki utanan olur diye şey ettiydim benn
Allah akıl versin vicdan versin ne edelim utanmazlar.
hadi cnm gözünaydın zor valla bi işe güvenmek bu devirde benm kociş de özelde de ordan biliyom
pislikler yaa serefsizler resmen hic düsünmüyolar cik bak basinin caresine deyip vuruyolar tekmeyiÇok üzgünüm çoookee haklı sonuna kadar simdilik iş olmamasından iyidir ama bende olsam yeni iş bakardım valla
Allahtan bebiş gelcekte kocişin işsiz kalmıcak
benide düğünüme 20 gun kala işten cıkardılar
düşünsene her aldıgımız seyi ikimizin kazancına gore aldık
hala borc oduyoruz yani
ama hakkımı helal etmiyorum aslada hiçbir iş yerine guvenemiyorum
Allah nasıl biliyosa oyle yapsın onları
sagol canim...hadi cnm gözünaydın zor valla bi işe güvenmek bu devirde benm kociş de özelde de ordan biliyom
kız bi de merdiven çok inmeyin çıkmayın diyolar bu manyak komşu müsvetteleri de merdiven yıka dyorlar dr yasakladı bana de çık işin içinden aaaa millet iyice manyamış yuh yani ne beddualar ederdim ben olsammm
hee bak onu unuttum beeenayyy cidden ilki çok komik oluyor yaa dr.beni tutmaya çalışyordu yukarı kaçıyordum hep:roflol::roflol:
kartanesi vazelini dene bakyerimseniben
hee annatmamı hacıı ballandıra ballandıra annatacüüümm :sm_cool:slm cnm
bakalım yarın ne dicek dr.lar
çüüüşş diorumm yaaa
git gel bize de annat gıı
hadi hayırlı olsuuunnkocisim aradi yeni sözlesmesini imzalamiss cok sükür:lepi:
yok kız ben korkmuyom zatiiiiayyy ben de sancı aralarında kitap okurum diyorum:)))
veya bebemin günlüğüne bişeyler karalarım:))
he öyle diyler yaaa hele bebek aşağıdaysa dönmüşse daha da dikkat edin diyler ne bilem yormucaz ya kendmizi
ayy biz de mi kaçıcaz aceppp
vazelin mi? nası yani dr n yanında vazelin mi sürcez kız zati akıntımız da baya oluyo ya dr heralde onu da dikkate alır diyom ben korkutmayın nan karıyı ne varmış basit bi muayene işte rahat ol kartanesi korkma bacım kaç kadın oldu o muayeneyi bide normal doğumda gidip gelip açıklığı ikidebir kontrol ediyolar alışcaz mecburrr
tazminat vermediler mi gııee haklı sonuna kadar simdilik iş olmamasından iyidir ama bende olsam yeni iş bakardım valla
Allahtan bebiş gelcekte kocişin işsiz kalmıcak
benide düğünüme 20 gun kala işten cıkardılar
düşünsene her aldıgımız seyi ikimizin kazancına gore aldık
hala borc oduyoruz yani
ama hakkımı helal etmiyorum aslada hiçbir iş yerine guvenemiyorum
Allah nasıl biliyosa oyle yapsın onları
Kartanesi sabah alışveriş işini ne yaptın neler vardı?
pislikler yaa serefsizler resmen hic düsünmüyolar cik bak basinin caresine deyip vuruyolar tekmeyiÇok üzgünüm çoook
allaha sükür bizim borcumuz yok ayda 70 € bir taksit ödüyoruz birikimimizde var ama allah olmayanlara yardim etsin..cok zor bu zamanda issiz olmak
sendikada desteklemis atmis imzayi 4 ay dedi... 4 ay icinde yeni is bulur nasilsa bizde bunlara eyvallah etmeyiz
:
:roflol::roflol::roflol:anaam dr.um iiki karımış nan zira erkeklerin parmakları daha kalın oii -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 nerden geldi aklınaaa yawwww
hayatta düşünemezdimböyle bişeyi kaydirigubbakcemile3
slm kızlarrrrrr herkessss iyidir inşallah...
:roflol: :roflol: ne bilem aklıma bele kelli felli koca parmaklı bi erkek dr geldi de anam dedim dr.um narincecik bişe olmaz :roflol:kaydirigubbakcemile3 nerden geldi aklınaaa yawwww
hayatta düşünemezdimböyle bişeyi kaydirigubbakcemile3
slm kızlarrrrrr herkessss iyidir inşallah...
gene kapı caldı az once karsı komsum almıs eline kovayı silmiş merdivenleri :) sağolsun
öbürüde otomatik parası istiyo
bende dedim niye cıkmadın silmeye falan dicekler kaydirigubbakcemile3
tazminat vermediler mi gıı
:
hadi yırttın bacım:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?