2009 Kasm Anneleri

allah yardim etsin kenyamm
bebek kismetiyle gelsin sizde borclarinizi bitirin bir an önce
rabbim kimseyi darda koymasin :Saruboceq:

sağlık olsun da herşeyolur canım yaa
:mymeka: sus nan
Bebişin güzel kızın güle güle kullansın.

inş. adacımm ay ben bidaa gitmicemalışverişe yaalaıyom sonra da gereksizmiydi diip duruyomm
ama gerekli heralde yatarken falan giyer tulumları hem kusar musarsa zırt pırt değiştircez ne de olsa önceden küçük alayım tam olsun diyodum da az büyük alem dedim bu sefer 2 ay sonra giydirememektense önce bol bol giyer sonra da tam giyer :sm_cool:
millet göreceği zaman küçükleri giydiririm ama kokoş kızıma :roflol:

allah yardim etsin kenyamm
bebek kismetiyle gelsin sizde borclarinizi bitirin bir an önce
rabbim kimseyi darda koymasin :Saruboceq:

amin canım Allahtan kirada oturmuyoruz bebiş geldiğinde Allahın izniyle borcumuzda bitecek kurtulacagız zahmet cekmeden rahmet olmuyo işte bunada sükür :Saruboceq:

kızlarr bu çatı muayenesını sezaryen olucaklara yapmıyorlar degıl mi????

bırde su merdıven konusunda bende dertliyim.
gecen bızım apartmandakılerde dıyorr sen en üsttesın
yukardan aşağı sılmen lazımmm
dedım ben bu durumda sılemem
bırı sılsın para vereyım...
bırı ustlendı 10 liraya
baktım hep benım kadın sılıyo medıvenlerı
onuda ben para verıyorum dıye
öbürkülere parayla apartmanı temısletıyorum
kendılerı popolarını kaldırıp gunlerı gelınce sılmıyorr
bende kadına dedım bırdaha benım yerıme sılme
sılersende para vermem
sımdı bıraktı sılmeyııı
kımse çıtını cıkarmıyiiiii
eşim ses çıkaranolursa bana gelsınler söle dedıı
ben eşime ne bu halınle nede normal durumda merdıven sıldırmem dedıı.
herkes batırsın parayı kadın tutulsun dımı ama

canım heralde yapmazlar diye düüşünüyorummm
yinee de hazırlıklı olmaktaaa fayda var...

ayyy nasıl insanlar var yaaaa millettt bulmuş yolunu valllaaaa
ne kadar uyanık insanlar varrr milletin sırtından geççinmeyi sevennn..
vurdumduymazzzz olmak lazımmm bu konulardaaa
hiç takmıcaksın vallaaa..

ayy burdaki kadınlarmı delidir nedir bilmiyorum ama ben öyle desem benle kavga ederlerdi kesin hepsi catmıs kaslarını soylemeye bile cesaret edemezsin mafoldumben
vala ben de diyemem heralde zati çok çekingenimdir...
maalesef cnm eşim geçen yıl hamileliğimin ilk aylarında 3 ay kaa işsiz kaldı pis şirketteki dangalak müdürü yüzünden. sonra bi iş buldu fazla araştırmadan girdi ama geçen gün de bana dedi ki sen olmasaydın bi dk durmazdım burda... içime oturdu valla bu laf... mecbur çalışıyo hep dua ediyorum daha ii bi işe girsin die zaten doğru dürüst maaş da yok temmuz maaşı alcak daha bekliyoz önceki maaş da eksik verildi üstelik. herif bi cimri ki sorma Allahtan azcık biriktirmiştik ne olur ne olmaz deyü. Allah kocalarımıza sağlam iş versin ne diyeyim
gene kapı caldı az once karsı komsum almıs eline kovayı silmiş merdivenleri :) sağolsun
öbürüde otomatik parası istiyo
bende dedim niye cıkmadın silmeye falan dicekler kaydirigubbakcemile3
ay iyi bari karşı komşun insaflı çıkmış kız gene
ayy cnm ya özel okullar daha fena benm ablam özelde de yazık minnacık çocuğu var akşamın 7-8inde anca evine geliyo dün akşam bebeği uyumamış 10 dk da bir uyanmış annesinin kucağında uyuymuş hep özlüyo annesini akşama kaa göremiyo yaa
ben devlet okulundayım ama bizim de çilemiz farklı oluyo cnm işimiz ağır ve masa başı işi gibi deil mutlaka eve iş getiriyosun ya o kısmı fena işte, keşke okulda bitse işimiz bebek olunca da nasaı idare etçem hepsini bilmiyom
cnm benm bi arkdş sezaryen olcaktı ona hiç yapılmadı ama d r a göre dğeişir mi bilemem bazı normal doğumlara bile doğum sancısı tutana kaa yapılmıyomuş doğuma die gidince yapılıyomuş bazıları her hafta yapıyo bazıları 32. haftadan sonra herhangi bi haftada yapıyo ben de tam bilmiyom yane
bak sen uyanıklaraaaa yönetici yok mu apartmanda
bizimkiler bi kadın tutmuşlar her hafta bi gün gelip bütün merdivenleri siliyo herkes de aidatını veriyo en mantıklısı bu yani

slm kızlar nasılsınız benim kuzu dönmüş yolunu bulmuş geçen gece yine acili ziyaret ettim malum sancım falan oldu doktoruma söyledim ne olur ne olmaz hemen git dedi allahtan herşey normal çıktı ama sanırım döndügü için agrım oldu ama ben anlamadım sanırım...neyse bugün kendi doktoruma gidecem ona neler diyecek bakalım...sık olmaya başladı bu aralar sancı durumlarım bakalım...doguran falan yok degilmi bende malum giremedim bir kaç gündür artık pek yalnız bırakmamaya da çalışıyor komşum yakın arkadaşım...

Ayy sorsan herkes para verırız dıyoo
1tanesı cıkıyoo hepımız evdeyız ne gerek var paraya dıyoo
dıgerlerıde gonulluuu arada bı sılıyorlarrr.
ben parayla duzenlı sıldırınce onuda yapmadılarr
üapartmanda yönetıcı yok maalesef..
yönetıcı olmayıncaa herkes yönetıcı oliyiiii

heee evdeyseler
haftanın bi günü belirleyin
herkes kendi kapısının önünü süpürsün madem
benm eski evde biz öyle yapıyoduk
ct günleri (ben çalıştığım için ct yapıyoduk) en üstteki başlıyodu yıkamay diğr kata gelince öbür komşu alıyodu kimse de kimseye haksızlık yapmıyodu
o gün bi olağanüstü durumu olan olursa da idare ediyoduk yane

mavicim hoşgeldinnnn gözünaydınnn dönmüşşş bebişinn darısı bizim başımızaa
artık riskli dönemler bitti çok şükürrr o yüzdennn bebişlerrr istediği zaman gelsin sorun yokkk, iyi yapıolar seni yalnız bırakmamaklaaa
eşimde az önce aradı o da diyoo haftaya bişiler düşünücemmm
senin artık yalnız kalmaman lazım diyooo gündee kırk kere arıyo saolsun...:))

ayy kapı caldı merdivenler yıkanacakmıs bende yardım etcekmisim yuh bee iki merdiveni yıkayamıyolar yaa koca gobegimle ben mi yıkamalıyım yani ben hamile biri olsa apartmanda yıkattırmam valla ne garipler yaaa

:1shok::1shok::1shok: yani varya ohaaaaaa diyorum başka da dicek bişi bulamıyorum zira nutkum tutuldiiiiiiiiiii akannehir
boya badana falanda varsa hemen yapıver gıı deli mi ne bu milletttttt klava:

naptın gı mothercare den aldın mı bişiler bari laelaelaelaelae
hadi dr git sende bi milli ol gel bakem kaydirigubbakcemile3

aaa ne güzel işte artık dönmüş maşallah kız
benimki hala aynı yan gelip yatıy rahatı yerinde oğlanın
yalancı sancılar işte kız az kaldığını gösteriyo buluşmaya:)))
doğuran yok bildiğim kadarıyla nehirden sonra

kız ne güzel işte kocişin arıyo günde 40 kere
benimki unutuyo beni heralde bi akşama doğru arıyo bazen gün içinde de öylesine arıyo ama benm sancı yok bebek yukarda dönmedi kanala da girmedi bende doğurma umudu yok yane daha ondan aramıyodur belkim kocamın da günahını almıyımmm

benimde dahaaaa bebiş dönmedi canımmm
bende deee sancı felan yokkk gelmeye niyeti yok anlıcağınn...
benimkinin huyu öylee daha öncede arardı zatennnn
şimdi ddaha da çok arıyooo...sen yinede kocanın günahını almaa bence :=)))

ay ne para vercem yaa bide senin bebişlerin var iki tane yani daha agır ayaklısın
ayıp ayıp
Allah razı olsun karsıdaki komsum sildi bende dogumdan sonra sana sildirmicem dedim
oda diyo kızına sildircem diye kaydirigubbakcemile3
herkes yuklenecek birini arıyo malesef lmaz:

bide son zamanlar bacak arasındaki kemiklerim acıyordu
kıs ohhh ben sancı arasında neler yaptım hatta uyumaya bile çalıştım ama heyecandan uyuyamamıştım:roflol:

ayyyyyyyyyy benimde o kemikler aciyyyy akannehirakannehirakannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…