ya özel okullar daha fena benm ablam özelde de yazık minnacık çocuğu var akşamın 7-8inde anca evine geliyo dün akşam bebeği uyumamış 10 dk da bir uyanmış annesinin kucağında uyuymuş hep özlüyo annesini akşama kaa göremiyo yaa
ben devlet okulundayım ama bizim de çilemiz farklı oluyo cnm işimiz ağır ve masa başı işi gibi deil mutlaka eve iş getiriyosun ya o kısmı fena işte, keşke okulda bitse işimiz bebek olunca da nasaı idare etçem hepsini bilmiyom
:1shok::1shok::1shok: yani varya ohaaaaaa diyorum başka da dicek bişi bulamıyorum zira nutkum tutuldiiiiiiiiiii akannehir
boya badana falanda varsa hemen yapıver gıı deli mi ne bu millettttttklava:
anaam dr.um iiki karımış nan zira erkeklerin parmakları daha kalın oii -tatlicadiarzu-
bende merak ettim uni yok gercekten ne zamandır
dogurmadı inş.
bu aksam annemlerde kalıcam bursaya dayım goturecek
ben hazırlık yapmaya baslıyayım burlardayımm
hee benmki önceden de sık aramazdı cnm huyu öyle napiimbenimde dahaaaa bebiş dönmedi canımmm
bende deee sancı felan yokkk gelmeye niyeti yok anlıcağınn...
benimkinin huyu öylee daha öncede arardı zatennnn
şimdi ddaha da çok arıyooo...sen yinede kocanın günahını almaa bence :=)))
kız daha farklı ama bizim de başımızdakilere göre değişiyor rahatlık derecemiz valla ben rahat deilim hiç burda. benm mdr bu doğum öncesi izni 8 hafta kullancam die kızdı bana, herkes son 3 haftaya kaa çalışıyomuş banane dedm ben çalışmıcam dedim geçen yıl doğum yapan arkdşa da süt izni vermedi uyuz bizim okul bide geç bitiy 5-6 yı buluyo boş gün de vermiyo herif, öyle bi ayarlıyo ki prog. ı git gidebilirsen... yok yani anlayış filan. öğrenciler bizden değerli inan. öğrt olduğuma utanıyorum burda. bi de kültürel etkinliklerin hepsine zorla katılıyoruz istekli müdürümüz sayesinde hepsi de benm sırtımdan geçiyo okul bitiyo ben daha aktiviteler hazırlıyorum törenler düzenliyorum bide ne yaaprsam beğenmiyo ay, öğrenci çalıştırcam deyü deli oluyorum çocuklar da beceriksiz düzgün konuşamıyolar diksiyonlar sorunlu onları da beğenmiyo amaan bıktım valla ilçede de ne sunuculuk olsa hemen bana yükleniyolar neymiş benm diksiyon iyiymiş sanki tek ben varım yaa... bakalım bebek olunca ne değişecek ama sanmam geçen gün aradı beni (izindeyim şimdi) benden tiyatro metni istiyo beni özlemişlermiş (ben hiç özlemedim onları) yok dedim virüs girdi bilg.a dedim kapattım ay, yalan da deildi. yani her şeyi tam istiyor günlük planlar yazılı analizleri törenler hem sınıf hem kulüp her bi halt üstümüzde bide ben diğerlerinden daha çok yoruluyorum bide üstüne azarlanıyorum yetti artık canıma. zaten alcam ücretsiz izin cnm, kocam ne olursa olsun al diyor yorulma diyor annem gelcek doğuma yakın ne kaa kalır bilmiyorum ama o yanımda da kalsa ben alcam izin, bebeğimle ilgilenmek adam gibi emzirmek istiyorum dönmeyi istemiyorum psikolojim bu okulda iice bozuldu zaten. huzur istiyorum yani... dörtgözle bekliyo beni müdrüm beklesin dahaaaayy devlet okulları cok cok rahat ikisinin arasında daglar kadar fark var vallahi
arkadas dogum yaptı ogle aralarında süt izni alması gerekmiyormu vermiyolardı yaaa
insafsızlar ben 1 yıl daha calıssam yeterdi baska bişi istemiyodum ama en güvendiğim beni cıkarmazlar dediğim senede cıkarıverdiler
sağolsunlar
Allah kolaylık versin canım yaa
valla senin ailende yanında deil
olmazsa ücertsiz izin kullanacaksın biraz daha buyuyene kadar bebişin
benim annem burda ona bırakıcam bebişi inş.
ücretli ogretmenlik yapıcam subatta bi hoca ayrılacakmıs onun yerine gecicem inş. hayırlısıyla
hadi bakalım iyi yolculuklar:)))bu aksam annemlerde kalıcam bursaya dayım goturecek
ben hazırlık yapmaya baslıyayım burlardayımm
ayy ben de meraklandım bakbilmiyorum kiii öyle bişey olsaa şimdiyeee haberimiz olmuştuuu
haftasonundan beri yok ortalardaaa inş...kötü bişey yoktur..
bendee ütüüü yapam azcıkkk
kuzum vazelini giderken sürsün diye dedim lap diye sokuyorlar bari kaygan olurda ne olduğunu pek anlamazayyy ben de sancı aralarında kitap okurum diyorum:)))
veya bebemin günlüğüne bişeyler karalarım:))
he öyle diyler yaaa hele bebek aşağıdaysa dönmüşse daha da dikkat edin diyler ne bilem yormucaz ya kendmizi
ayy biz de mi kaçıcaz aceppp
vazelin mi? nası yani dr n yanında vazelin mi sürcez kız zati akıntımız da baya oluyo ya dr heralde onu da dikkate alır diyom ben korkutmayın nan karıyı ne varmış basit bi muayene işte rahat ol kartanesi korkma bacım kaç kadın oldu o muayeneyi bide normal doğumda gidip gelip açıklığı ikidebir kontrol ediyolar alışcaz mecburrr
hihoyyythihoyyythadi gözün aydın canım dönmüş demek kızınslm kızlar nasılsınız benim kuzu dönmüş yolunu bulmuş geçen gece yine acili ziyaret ettim malum sancım falan oldu doktoruma söyledim ne olur ne olmaz hemen git dedi allahtan herşey normal çıktı ama sanırım döndügü için agrım oldu ama ben anlamadım sanırım...neyse bugün kendi doktoruma gidecem ona neler diyecek bakalım...sık olmaya başladı bu aralar sancı durumlarım bakalım...doguran falan yok degilmi bende malum giremedim bir kaç gündür artık pek yalnız bırakmamaya da çalışıyor komşum yakın arkadaşım...
heee yaaa dün aklıma geldi benimde belim ağrıyor falan diyordu:uhm:yaaa uniqueee nerdeee kaç gündürrr yokkkk
gören var mı kızlarrrr???
ayyyyyyyyyy benimde o kemikler aciyyyy akannehirakannehirakannehirakannehir
canlarım merhaba
nasılsınız
ya bu sabah sinirlerim bozuldu anlatsam sizde şaşıracaksınız
personelden aradılar işbaşı kağıdımı ne zaman getireceğimi sordular erken doğum olduğu için benim doğum iznim haftaya bugun bitiyormuş ve ben haftaya bugun işbaşı yapmak zorundaymışım düşünebiliyormusunuz ayy duyunca nevrim döndü ne diyosunuz siz ya daha bebeğimi alıp eve geleli 15 gun oldu ne işi dedim kızdım ben müdürmle konuşucam dedim kapadım telefonu
heme müdürümü aradım durumu anlattım ben daha bebeğimi 15 gun oldu eve getireli işbaşı yapmam imkansız dedim senelik iznim bile kullansam 20 gunum var yetmez dedim eğer oluyosa ücretsiz izne ayrılmak istiyorum dedim siz personelle konuşurmusunuz lütfen dedim
sen moralini bozma kızım ben personelle konuşup halletmeye çalışacağım dedi
böyle şeymi olur ya
canlarım merhaba
nasılsınız
personelden aradılar işbaşı kağıdımı ne zaman getireceğimi sordular erken doğum olduğu için benim doğum iznim haftaya bugun bitiyormuş ve ben haftaya bugun işbaşı yapmak zorundaymışım düşünebiliyormusunuz ayy duyunca nevrim döndü ne diyosunuz siz ya daha bebeğimi alıp eve geleli 15 gun oldu ne işi dedim kızdım ben müdürmle konuşucam dedim kapadım telefonu
heme müdürümü aradım durumu anlattım ben daha bebeğimi 15 gun oldu eve getireli işbaşı yapmam imkansız dedim senelik iznim bile kullansam 20 gunum var yetmez dedim eğer oluyosa ücretsiz izne ayrılmak istiyorum dedim siz personelle konuşurmusunuz lütfen dedim
böyle şeymi olur ya
hee benmki önceden de sık aramazdı cnm huyu öyle napiim
he benm bebek de doğmıcak heralde diyorum gülüyo herkes rahatı iyi beyfendinin içimdeee
kız daha farklı ama bizim de başımızdakilere göre değişiyor rahatlık derecemiz valla ben rahat deilim hiç burda. benm mdr bu doğum öncesi izni 8 hafta kullancam die kızdı bana, herkes son 3 haftaya kaa çalışıyomuş banane dedm ben çalışmıcam dedim geçen yıl doğum yapan arkdşa da süt izni vermedi uyuz bizim okul bide geç bitiy 5-6 yı buluyo boş gün de vermiyo herif, öyle bi ayarlıyo ki prog. ı git gidebilirsen... yok yani anlayış filan. öğrenciler bizden değerli inan. öğrt olduğuma utanıyorum burda. bi de kültürel etkinliklerin hepsine zorla katılıyoruz istekli müdürümüz sayesinde hepsi de benm sırtımdan geçiyo okul bitiyo ben daha aktiviteler hazırlıyorum törenler düzenliyorum bide ne yaaprsam beğenmiyo ay, öğrenci çalıştırcam deyü deli oluyorum çocuklar da beceriksiz düzgün konuşamıyolar diksiyonlar sorunlu onları da beğenmiyo amaan bıktım valla ilçede de ne sunuculuk olsa hemen bana yükleniyolar neymiş benm diksiyon iyiymiş sanki tek ben varım yaa... bakalım bebek olunca ne değişecek ama sanmam geçen gün aradı beni (izindeyim şimdi) benden tiyatro metni istiyo beni özlemişlermiş (ben hiç özlemedim onları) yok dedim virüs girdi bilg.a dedim kapattım ay, yalan da deildi. yani her şeyi tam istiyor günlük planlar yazılı analizleri törenler hem sınıf hem kulüp her bi halt üstümüzde bide ben diğerlerinden daha çok yoruluyorum bide üstüne azarlanıyorum yetti artık canıma. zaten alcam ücretsiz izin cnm, kocam ne olursa olsun al diyor yorulma diyor annem gelcek doğuma yakın ne kaa kalır bilmiyorum ama o yanımda da kalsa ben alcam izin, bebeğimle ilgilenmek adam gibi emzirmek istiyorum dönmeyi istemiyorum psikolojim bu okulda iice bozuldu zaten. huzur istiyorum yani... dörtgözle bekliyo beni müdrüm beklesin dahaaa
senin durumun gereçkten kötüymüş cnm ama bozma moralini, inş her şey yoluna girer
ama dedim ya şansına iyi müdür denk:çok üzgünüm: gelsin
canlarım merhaba
nasılsınız
böyle şeymi olur ya
canlarım merhaba
nasılsınız
böyle şeymi olur ya
ayyy bendee bennndeee bu akşam anamaa gidicemmm
onun koynundaa yatayımmm son bi defaaa babam daaa hazır yokkennn :)))
hadi kolay gelsin cnaımm..
kuzum vazelini giderken sürsün diye dedim lap diye sokuyorlar bari kaygan olurda ne olduğunu pek anlamaz
bende bu sefer doğuma giderken sürmeyi düşünüyorum
hihoyyythihoyyythadi gözün aydın canım dönmüş demek kızın
heee yaaa dün aklıma geldi benimde belim ağrıyor falan diyordu:uhm:
nann dikkat et o zamanakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?