2009 Kasm Anneleri

ayy devlet okulları cok cok rahat ikisinin arasında daglar kadar fark var vallahi
arkadas dogum yaptı ogle aralarında süt izni alması gerekmiyormu vermiyolardı yaaa
insafsızlar ben 1 yıl daha calıssam yeterdi baska bişi istemiyodum ama en güvendiğim beni cıkarmazlar dediğim senede cıkarıverdiler
sağolsunlar
Allah kolaylık versin canım yaa
valla senin ailende yanında deil
olmazsa ücertsiz izin kullanacaksın biraz daha buyuyene kadar bebişin
benim annem burda ona bırakıcam bebişi inş.
ücretli ogretmenlik yapıcam subatta bi hoca ayrılacakmıs onun yerine gecicem inş. hayırlısıyla

:1shok::1shok::1shok: yani varya ohaaaaaa diyorum başka da dicek bişi bulamıyorum zira nutkum tutuldiiiiiiiiiii akannehir
boya badana falanda varsa hemen yapıver gıı deli mi ne bu milletttttt klava:

bencede öleler :umursamaz:
Allahtan karsı komsum insaflı cıktı
kocamda kızdı
cıkmayacaksın dedi
deliler yaaa

bu aksam annemlerde kalıcam bursaya dayım goturecek
ben hazırlık yapmaya baslıyayım burlardayımm

hee benmki önceden de sık aramazdı cnm huyu öyle napiim
he benm bebek de doğmıcak heralde diyorum gülüyo herkes rahatı iyi beyfendinin içimdeee
kız daha farklı ama bizim de başımızdakilere göre değişiyor rahatlık derecemiz valla ben rahat deilim hiç burda. benm mdr bu doğum öncesi izni 8 hafta kullancam die kızdı bana, herkes son 3 haftaya kaa çalışıyomuş banane dedm ben çalışmıcam dedim geçen yıl doğum yapan arkdşa da süt izni vermedi uyuz bizim okul bide geç bitiy 5-6 yı buluyo boş gün de vermiyo herif, öyle bi ayarlıyo ki prog. ı git gidebilirsen... yok yani anlayış filan. öğrenciler bizden değerli inan. öğrt olduğuma utanıyorum burda. bi de kültürel etkinliklerin hepsine zorla katılıyoruz istekli müdürümüz sayesinde hepsi de benm sırtımdan geçiyo okul bitiyo ben daha aktiviteler hazırlıyorum törenler düzenliyorum bide ne yaaprsam beğenmiyo ay, öğrenci çalıştırcam deyü deli oluyorum çocuklar da beceriksiz düzgün konuşamıyolar diksiyonlar sorunlu onları da beğenmiyo amaan bıktım valla ilçede de ne sunuculuk olsa hemen bana yükleniyolar neymiş benm diksiyon iyiymiş sanki tek ben varım yaa... bakalım bebek olunca ne değişecek ama sanmam geçen gün aradı beni (izindeyim şimdi) benden tiyatro metni istiyo beni özlemişlermiş (ben hiç özlemedim onları) yok dedim virüs girdi bilg.a dedim kapattım ay, yalan da deildi. yani her şeyi tam istiyor günlük planlar yazılı analizleri törenler hem sınıf hem kulüp her bi halt üstümüzde bide ben diğerlerinden daha çok yoruluyorum bide üstüne azarlanıyorum yetti artık canıma. zaten alcam ücretsiz izin cnm, kocam ne olursa olsun al diyor yorulma diyor annem gelcek doğuma yakın ne kaa kalır bilmiyorum ama o yanımda da kalsa ben alcam izin, bebeğimle ilgilenmek adam gibi emzirmek istiyorum dönmeyi istemiyorum psikolojim bu okulda iice bozuldu zaten. huzur istiyorum yani... dörtgözle bekliyo beni müdrüm beklesin dahaaa
senin durumun gereçkten kötüymüş cnm ama bozma moralini, inş her şey yoluna girer
ama dedim ya şansına iyi müdür denk:çok üzgünüm: gelsin

canlarım merhaba
nasılsınız
ya bu sabah sinirlerim bozuldu anlatsam sizde şaşıracaksınız
personelden aradılar işbaşı kağıdımı ne zaman getireceğimi sordular erken doğum olduğu için benim doğum iznim haftaya bugun bitiyormuş ve ben haftaya bugun işbaşı yapmak zorundaymışım düşünebiliyormusunuz ayy duyunca nevrim döndü ne diyosunuz siz ya daha bebeğimi alıp eve geleli 15 gun oldu ne işi dedim kızdım ben müdürmle konuşucam dedim kapadım telefonu
heme müdürümü aradım durumu anlattım ben daha bebeğimi 15 gun oldu eve getireli işbaşı yapmam imkansız dedim senelik iznim bile kullansam 20 gunum var yetmez dedim eğer oluyosa ücretsiz izne ayrılmak istiyorum dedim siz personelle konuşurmusunuz lütfen dedim
sen moralini bozma kızım ben personelle konuşup halletmeye çalışacağım dedi
böyle şeymi olur ya

bu aksam annemlerde kalıcam bursaya dayım goturecek
ben hazırlık yapmaya baslıyayım burlardayımm
hadi bakalım iyi yolculuklar:)))

bilmiyorum kiii öyle bişey olsaa şimdiyeee haberimiz olmuştuuu
haftasonundan beri yok ortalardaaa inş...kötü bişey yoktur..
ayy ben de meraklandım bak
hafta sonundan beri ben de pek düzenli girmedim bu aralar böyle tripliyim de size de bulaştırmayam dedim:)))

bendee ütüüü yapam azcıkkk

hadi kolay gelsinnn şekercimm

kuzum vazelini giderken sürsün diye dedim lap diye sokuyorlar bari kaygan olurda ne olduğunu pek anlamaz
bende bu sefer doğuma giderken sürmeyi düşünüyorum
hihoyyythihoyyythadi gözün aydın canım dönmüş demek kızın
yaaa uniqueee nerdeee kaç gündürrr yokkkk
gören var mı kızlarrrr???
heee yaaa dün aklıma geldi benimde belim ağrıyor falan diyordu:uhm:
ayyyyyyyyyy benimde o kemikler aciyyyy akannehirakannehirakannehirakannehir

nann dikkat et o zamanakannehir

ya bu insanlar zorla deli edicekler insanı boşver canım inşş herşey yolunda girer müdür anlayışlıymış bakkkaydirigubbakcemile5

haydaaa akannehir
tatlım sıkma canını dur bakalım belki müdürün yapar bişiler :teselli:

haklısın canım yaa öyle müdürleride duymustum
benim devlette ucretli yaptıgım okuldaki müdür cok iyi yaa
kimseye hayır diyemiyo adam :))
kac defa cagırdı beni bu yıl ama hamileyim diye gidemedim bakalım 2. donemde inş. baslarım bi aksilik cıkmazsa
evde oturmaktan bıktım valla
sen istedigin kadar calısma sonra basla ne güzel öle bi sansın var ben kpss ye giricemde atanıcamda oooo
neyse herseyin hakkımızda hayırlısı olsun canım

hoşgeldin karakızın annesiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yuhhh yaaa be ne demek oluyormuş dur daha hasret gideremedik deseydin
neyse herşey yoluna girer inş.

aaa işe bak yaa
sıkma canını bosver bak müdürün halledecekmiş

itekcim ben geçen muayene olduğumda canım çok yandıı bi spekulum mu ne o aletlede baktıı bağırrttı benii bende kaç gündür zeytin yağaına başladım çatı bölgesine az bi zeytinağıyla masaj yapyosun 2 dk kadar kolayca rahim açılıyormuş ve yumuşama oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…