canlarım merhaba
nasılsınız
ya bu sabah sinirlerim bozuldu anlatsam sizde şaşıracaksınız
personelden aradılar işbaşı kağıdımı ne zaman getireceğimi sordular erken doğum olduğu için benim doğum iznim haftaya bugun bitiyormuş ve ben haftaya bugun işbaşı yapmak zorundaymışım düşünebiliyormusunuz ayy duyunca nevrim döndü ne diyosunuz siz ya daha bebeğimi alıp eve geleli 15 gun oldu ne işi dedim kızdım ben müdürmle konuşucam dedim kapadım telefonu
heme müdürümü aradım durumu anlattım ben daha bebeğimi 15 gun oldu eve getireli işbaşı yapmam imkansız dedim senelik iznim bile kullansam 20 gunum var yetmez dedim eğer oluyosa ücretsiz izne ayrılmak istiyorum dedim siz personelle konuşurmusunuz lütfen dedim
sen moralini bozma kızım ben personelle konuşup halletmeye çalışacağım dedi
böyle şeymi olur ya
bende vazelini, vajina girişine süreyim diyordum olmazsa deneyim bakalım yağıitekcim ben geçen muayene olduğumda canım çok yandıı bi spekulum mu ne o aletlede baktıı bağırrttı benii bende kaç gündür zeytin yağaına başladım çatı bölgesine az bi zeytinağıyla masaj yapyosun 2 dk kadar kolayca rahim açılıyormuş ve yumuşama oluyormuş
ben ecük çıkim ya bunaldım bi markete gidim yavaş yavaşta gelim bare hadi kıslar öptüm
ya bu insanlar zorla deli edicekler insanı boşver canım inşş herşey yolunda girer müdür anlayışlıymış bakkkaydirigubbakcemile5
haydaaa akannehir
tatlım sıkma canını dur bakalım belki müdürün yapar bişiler :teselli:
hoşgeldin karakızın annesiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yuhhh yaaa be ne demek oluyormuş dur daha hasret gideremedik deseydin
neyse herşey yoluna girer inş.
aaa işe bak yaa
sıkma canını bosver bak müdürün halledecekmiş
cnm meraba
ayy evet ben biliyorum onu... doğumun erken olduğu için hemen doğum sonrası 8 haftalık iznin başlamış oluyo maalesef
ama ücretsiz izin alabiliyosun kimse de bişey diyemiyo personelle görüş istersen cnm
sıkma canını klasik şeyler bunlar biz de yaşıcaz vakti gelince
allahtan mdrn iyiymiş benmki doğum öncesini tam kullanıyom die bana baya çemkirdiydi anlattım az önce sinir şey.
herşeyi takma kafana canm bak sütün azalır sonra
olmadı drdan rapor filan alırsın boşver
hee cahillik işte nerden bilem ayol ben:))kuzum vazelini giderken sürsün diye dedim lap diye sokuyorlar bari kaygan olurda ne olduğunu pek anlamaz
bende bu sefer doğuma giderken sürmeyi düşünüyorum
ya cnm ben de çekiyorum 3 yıldır valla önceki daha fenaydı bi de erkek bayan ayrımı çok yapıyo gıcık oluyorum ama ne yapayım daha neler neler de anlatınca sinirlerim bozuluyo gerek yok anlatmaya :sinifsinif:haklısın canım yaa öyle müdürleride duymustum
benim devlette ucretli yaptıgım okuldaki müdür cok iyi yaa
kimseye hayır diyemiyo adam :))
kac defa cagırdı beni bu yıl ama hamileyim diye gidemedim bakalım 2. donemde inş. baslarım bi aksilik cıkmazsa
evde oturmaktan bıktım valla
sen istedigin kadar calısma sonra basla ne güzel öle bi sansın var ben kpss ye giricemde atanıcamda oooo
neyse herseyin hakkımızda hayırlısı olsun canım
itekcim ben geçen muayene olduğumda canım çok yandıı bi spekulum mu ne o aletlede baktıı bağırrttı benii bende kaç gündür zeytin yağaına başladım çatı bölgesine az bi zeytinağıyla masaj yapyosun 2 dk kadar kolayca rahim açılıyormuş ve yumuşama oluyormuş
canlarım merhaba
nasılsınız
personelden aradılar işbaşı kağıdımı ne zaman getireceğimi sordular erken doğum olduğu için benim doğum iznim haftaya bugun bitiyormuş ve ben haftaya bugun işbaşı yapmak zorundaymışım düşünebiliyormusunuz ayy duyunca nevrim döndü ne diyosunuz siz ya daha bebeğimi alıp eve geleli 15 gun oldu ne işi dedim kızdım ben müdürmle konuşucam dedim kapadım telefonu
heme müdürümü aradım durumu anlattım ben daha bebeğimi 15 gun oldu eve getireli işbaşı yapmam imkansız dedim senelik iznim bile kullansam 20 gunum var yetmez dedim eğer oluyosa ücretsiz izne ayrılmak istiyorum dedim siz personelle konuşurmusunuz lütfen dedim
böyle şeymi olur ya
hee cahillik işte nerden bilem ayol ben:))
yok ya benm dr lap die sokmaz heralde iyi herif be korkçam die daha doğumun d sinden bile bahsetmedi sanırsın ki hiç doğurmucam böyle durcak bu içimde:)))
ya cnm ben de çekiyorum 3 yıldır valla önceki daha fenaydı bi de erkek bayan ayrımı çok yapıyo gıcık oluyorum ama ne yapayım daha neler neler de anlatınca sinirlerim bozuluyo gerek yok anlatmaya :sinifsinif:
sen benden daha şanslısın bence:) mdr iyiyse ne güzel işte. ben eşim başka yerde iş bulcak da tayin isticem de ohoo gerçi belli de olmaz bu işler.
ben daha hiç sıkılmadım hatta kaç aydır evdeyim emme sanki hiç dinlenmedim gibi geliyo
hayırlısı cnm inş herşy dilediğin gibi olur vereliniortak
yalnız bu işlemi erken yapmayın eskiden ebeler yapıyomuiş kolay olsun doğum deyü ben de duymuştum ama ne bilem, daha erken diyodum
spekulumdan nolcak kız:))
ben vajinal ultrasonda ilk irkilmiştim ama o dr lap die sokmuştu:)
sonra hsg çekildim hsg den önce de spekulum takıyo rahmini aşağı çekiyo filan o zaman ne anestezi ne ağrı kesici aldıydım normal gittiydim çıt da çıkarmadım ne dem çırpınsam daha uzun sürcek ama o da iğrenç bişi heralde diyom bu muayene daha fena olamaz ama gene de bilmiyom tabe
hee vazelini önermiyolar kız sahi hamileliktebende vazelini, vajina girişine süreyim diyordum olmazsa deneyim bakalım yağı
hadi byyy
canlarım allah herşeyin hayırlısı doğru diyosunuz
allahtan müdürüm çok anlayışlı ve bana değer veriyo kendisi zaten fabrika müdürü son sözü o söyler inşallah hal olur yarın hastane ile konuşacam rapor falan alabilirmiyim diye bakalım
hee vazelini önermiyolar kız sahi hamilelikte
yoksa ben karnıma sürcektim çatlak olmasın deyüüü
gerçi son zamanlar bi zararı olmaz heralde
şimdi ben şeyden korkuyom ya, doğuma az kaldığını hasbelkader anlamassam nası temiz gitçem dr a yani tüy temizliğini, kastediyorum ağdacıya gidemiyorum daha öcne konuştukyduk gerçi ama su filan gelince de udşa giriliyo mu acep göremiyom da yaaa ayna da işe yaramıyo ?
göbek de basılıyo zaten benm göbek çok fena çıktı
acaba diyom krem mi kullansam son hafta?
o da zararlı ama artık bişi olmaz heraldee
evet cnm olmadı rapor da al uzat bişiler yaparsın sıkma bak sütün azalır he demedi deme
evety ya aslında annelere hak tanınması lazım istersen 2 yıl hatta 3 yıl işe ara verebilmeli sonra gene dönme hakkı olmalı ya resmen işkence yaşıyoruz çocuğun en çok ihtiyacı olduğu zamanda onun yanında olamıyoruzzzmalesef canım resmi prosedür bu nekadar saçma değilmi. kıyamam sana sakın moralini bozma Allahtan müdürün iyiymiş. inşallah bir çözüm yolu bulur sana :teselli:
ulen bu kadınların çektiğinin yarısını erkeler çekmiyor yaa ona sinir oluyorum haaaÇok üzgünüm çoook
hee cahillik işte nerden bilem ayol ben:))
yok ya benm dr lap die sokmaz heralde iyi herif be korkçam die daha doğumun d sinden bile bahsetmedi sanırsın ki hiç doğurmucam böyle durcak bu içimde:)))
ya cnm ben de çekiyorum 3 yıldır valla önceki daha fenaydı bi de erkek bayan ayrımı çok yapıyo gıcık oluyorum ama ne yapayım daha neler neler de anlatınca sinirlerim bozuluyo gerek yok anlatmaya :sinifsinif:
sen benden daha şanslısın bence:) mdr iyiyse ne güzel işte. ben eşim başka yerde iş bulcak da tayin isticem de ohoo gerçi belli de olmaz bu işler.
ben daha hiç sıkılmadım hatta kaç aydır evdeyim emme sanki hiç dinlenmedim gibi geliyo
hayırlısı cnm inş herşy dilediğin gibi olur vereliniortak
yalnız bu işlemi erken yapmayın eskiden ebeler yapıyomuiş kolay olsun doğum deyü ben de duymuştum ama ne bilem, daha erken diyodum
spekulumdan nolcak kız:))
ben vajinal ultrasonda ilk irkilmiştim ama o dr lap die sokmuştu:)
sonra hsg çekildim hsg den önce de spekulum takıyo rahmini aşağı çekiyo filan o zaman ne anestezi ne ağrı kesici aldıydım normal gittiydim çıt da çıkarmadım ne dem çırpınsam daha uzun sürcek ama o da iğrenç bişi heralde diyom bu muayene daha fena olamaz ama gene de bilmiyom tabe
Merhaba arkadaşlar, bu gün çatı muayenesi oldum normal doğum yapabilirmişim kafamçokkarıştı Çatı muayenesi çok basitti kendimi çok sıkarım sanıyodum ama kolay geçti çok şükür arkadaşım beni baya korkutmuştu ama hiçde korkulacak bişey değil. Hiç açılmam yokmuş bebeğin keyfi yerinde sanırsam yakın bi zamanda doğum gözükmüyo dedi doktorçıksada sevsem artık nstde bi saat yattım ilk yarım saat poposunu kımıldatmadı sıpam son yarım saatte kımıldadı.. Allah hepimizi bi çığrışta bebeğimize kavuşturur inş. Hepiniz kocaman öpüldünüz... opuyorumnanaktan
evety ya aslında annelere hak tanınması lazım istersen 2 yıl hatta 3 yıl işe ara verebilmeli sonra gene dönme hakkı olmalı ya resmen işkence yaşıyoruz çocuğun en çok ihtiyacı olduğu zamanda onun yanında olamıyoruzzz
hee bi tek test istedilerdi eşimden onu bile yaptıramadıydı neymiş utanıyomuş ben nelere katlandım anlamıyolar hee ama allahtan bi sorun çıkmadı bide çıksa daha fena deyip avunuyorum işte
Merhaba arkadaşlar, bu gün çatı muayenesi oldum normal doğum yapabilirmişim kafamçokkarıştı Çatı muayenesi çok basitti kendimi çok sıkarım sanıyodum ama kolay geçti çok şükür arkadaşım beni baya korkutmuştu ama hiçde korkulacak bişey değil. Hiç açılmam yokmuş bebeğin keyfi yerinde sanırsam yakın bi zamanda doğum gözükmüyo dedi doktorçıksada sevsem artık nstde bi saat yattım ilk yarım saat poposunu kımıldatmadı sıpam son yarım saatte kımıldadı.. Allah hepimizi bi çığrışta bebeğimize kavuşturur inş. Hepiniz kocaman öpüldünüz... opuyorumnanaktan
hee accık farklı spekulum tabii haklısın amaaan kadınız işte her bi halt bizi buluyocanım bende gebeliğin başında kanama olduğum için hep vajinal ultrasonla bakıldım ona alışkındım okadar deilde spekulum mahvetti benii çatıyada parmağını sokuyorr sonuçtaa kasıyosun kendini doktor kızdı bana kaldırma poponu diyee kaydirigubbakcemile3 refleks oluyor napalım yanii dimii kadın ol herşey başına geliyor iştee zeytin yağınada doğum az kala başlayın diyoe bende başladım bakalımm
hadi cnm gözünaydınMerhaba arkadaşlar, bu gün çatı muayenesi oldum normal doğum yapabilirmişim kafamçokkarıştı Çatı muayenesi çok basitti kendimi çok sıkarım sanıyodum ama kolay geçti çok şükür arkadaşım beni baya korkutmuştu ama hiçde korkulacak bişey değil. Hiç açılmam yokmuş bebeğin keyfi yerinde sanırsam yakın bi zamanda doğum gözükmüyo dedi doktorçıksada sevsem artık nstde bi saat yattım ilk yarım saat poposunu kımıldatmadı sıpam son yarım saatte kımıldadı.. Allah hepimizi bi çığrışta bebeğimize kavuşturur inş. Hepiniz kocaman öpüldünüz... opuyorumnanaktan
ağdacıya gidemiyom ztn kız yok ağdacı burda öyle, kaş bilem alamıyolar ben kendim alıyom yamuk yumuk:) canliz burda olcaktı ahhh:))olmazsa 36.haftadan sonra git doğuma kadar çıkmaz zaten çıkarsada makinayla yada kremle hallet birşey olmaz
allah utanılacak iş vermesin niye utanacak yaaa
benim dr.a tüp bebek için gelenler var hep birlikte geliyorlar
bazen onları görünce diyorum benim kociş işlerden fırsat bulacakda gelecekde bizim çocuğumuz olacak ooooo
iyiki rabbim normal yollardan vermiş
isteyen herkese versin:Saruboceq:
günaydın arkadaşlarrrrr
ay bu gun çok kötu uyandım kayınpederim rahatsızlanmış tüm gece ağzından burnundan kan gelmiş kayınvalidem sabah ağlaya ağlaya geldi hastaneye gidelim deye ay noldumu şaşırdım kaldım tansiyonum mu duştu ne fenaydım da şimdi iyiyim onlarda eşimle gittiler inşallah kötü bişi çıkmas kızlar dualarınızı bekliyorum...
canlarım merhaba
nasılsınız
böyle şeymi olur ya
hee accık farklı spekulum tabii haklısın amaaan kadınız işte her bi halt bizi buluyo
hadi cnm gözünaydın
inş dilediğin gibi olur doğumun
çatı muayenesini de atlatmışın gözünaydın
ağdacıya gidemiyom ztn kız yok ağdacı burda öyle, kaş bilem alamıyolar ben kendim alıyom yamuk yumuk:) canliz burda olcaktı ahhh:))
ne edem jiletle alıyodum ama son zamanlar göremez oldum zorlaştı iice
olmadı krem alam bari
ay kocam o testi yapamadı bi garip gelmişmiş...
ben neler gördüm de garipsemedim bebem olsıun deyüü erkekler işte böyleeee sperm örneği vermedi bi türlü:)
aman oldu benm de
ama hakkını yemeyem her muayeneye geldi 2 yıl öncesinde şimdi de geliyo bu yıl bi kez gelemedi onda benm ağrı oldu ekstradan gittim de o da müsait deildi ondan gelemediii
hee accık farklı spekulum tabii haklısın amaaan kadınız işte her bi halt bizi buluyo
hadi cnm gözünaydın
inş dilediğin gibi olur doğumun
çatı muayenesini de atlatmışın gözünaydın
ağdacıya gidemiyom ztn kız yok ağdacı burda öyle, kaş bilem alamıyolar ben kendim alıyom yamuk yumuk:) canliz burda olcaktı ahhh:))
ne edem jiletle alıyodum ama son zamanlar göremez oldum zorlaştı iice
olmadı krem alam bari
ay kocam o testi yapamadı bi garip gelmişmiş...
ben neler gördüm de garipsemedim bebem olsıun deyüü erkekler işte böyleeee sperm örneği vermedi bi türlü:)
aman oldu benm de
ama hakkını yemeyem her muayeneye geldi 2 yıl öncesinde şimdi de geliyo bu yıl bi kez gelemedi onda benm ağrı oldu ekstradan gittim de o da müsait deildi ondan gelemediii
eee jiletle alıyorsan kocişine yaptırsana canım
ben öle yapıyorum valla yoksam aynayla olacak iş değil:kedi::kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?