banyoda bi de aynayla daha zor oluyo benceeee jiletle alıyorsan kocişine yaptırsana canım
ben öle yapıyorum valla yoksam aynayla olacak iş değil:kedi::kedi::kedi:
şekrcik
geçen gün sancılanınca bende doktora nasıl giidcem diye düşünüyordum hiç bişey göremiyom artıkın makinenin jilet başlığıyla eşim aldı saolsun hiç göremiyorumkii uğraştım nboy aynasıyla belki olur ama
kıs niye utanacaksın valla teklifte kocişten gelince işime geldinasıl yaniii :kedi: ben çok utanırım açamamki kocişede ben nasıl doğum yanpıcam yaaa hemide erkek dr.la Allahım hayırlısını ver ne olur :Saruboceq:
anammmmmmm anca kurtuldum geldımm müsterılerden kaydirigubbakcemile3 napıonuz bır kac saat önce doguran felan yokdu yenı gelısme varmı kızlarr
ay ben de utanıyom kocama aldırmak acayip geliy ondan böyle ter döküyom:)nasıl yaniii :kedi: ben çok utanırım açamamki kocişede ben nasıl doğum yanpıcam yaaa hemide erkek dr.la Allahım hayırlısını ver ne olur :Saruboceq:
yok cnm canliz olsa da tüylerimizi alsa diyodum:))anammmmmmm anca kurtuldum geldımm müsterılerden kaydirigubbakcemile3 napıonuz bır kac saat önce doguran felan yokdu yenı gelısme varmı kızlarr
ay ben de utanıyom kocama aldırmak acayip geliy ondan böyle ter döküyom:)
ama doğum esnasında utancak halde olmıcaz zaten merak etme şekerim o sancıda kim olursa olsun utanmayız heraldeee
yok cnm canliz olsa da tüylerimizi alsa diyodum:))
ne acamıyonuz nan bebk yaparken acıyodunuz ama nolduuuuuuuu kaydirigubbakcemile3
banyoda bi de aynayla daha zor oluyo bence
kocişe de son anda yaptırsam mı diyorum
illa kalıyo yaaa sevmiyorum ben de öyle
jilet başlığı senin epileydinin mi canım?
benmkinde öyle başlık yok
aferin sana itek vereliniortak gözüme girdin pek dayanıklı karuymuşsun :lepi:kıs niye utanacaksın valla teklifte kocişten gelince işime geldi
benim dr.da erkek doğurdum bunda alıştım artık:roflol:
kıs bu birkaç saat içinde ben doğurup geldim hemen attım kendimi kkya:enbuyukkk::roflol::roflol::roflol:
ay ben de utanıyom kocama aldırmak acayip geliy ondan böyle ter döküyom:)
ama doğum esnasında utancak halde olmıcaz zaten merak etme şekerim o sancıda kim olursa olsun utanmayız heraldeee
yok cnm canliz olsa da tüylerimizi alsa diyodum:))
hadii bakalım gözün aydın canım bende geçen hafta muayene olmuştum açılmam yoktu
rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsinn ama benim sancım oluyor bu kadar deil falan
diye avutuyorum kendimii dün gece yengem kızkardeşim rüyamda benii doğurmuş olarak grmüşler haırlısı inşş
makarna yap gitsinkaydirigubbakcemile5benim kocişin meşhur sözü:roflol::roflol::roflol:yemek yapmam lazım ama evde lahanadan başka sebzem yok... şimdi samayla uğraşmakta istemiyom.. ne yapcam yaaa
kaydirigubbakcemile5dimi amaaaa:roflol::roflol:ne acamıyonuz nan bebk yaparken acıyodunuz ama nolduuuuuuuu kaydirigubbakcemile3
o başka kızııımmm hem ben asla aydınlıkta açmam utanırım öle laelaelaelaelae manyakmıyım neyim bilmiomki -tatlicadiarzu-
o başka kızııımmm hem ben asla aydınlıkta açmam utanırım öle laelaelaelaelae manyakmıyım neyim bilmiomki -tatlicadiarzu-
hayırlısı inş. bende az bi gaz sancım olsa çıkıp göbek atasım geliyo kaydirigubbakcemile2 bu arada süt içmeyide azalttım gaz sancısından doğumu anlayamam diye süt içince çok şişiyorum ya bi çözümü yok mu bunun?
kız benmki de yard edem hayat müşterek aşkım filan diyo da ben çekiniyorum yaaakıs niye utanacaksın valla teklifte kocişten gelince işime geldi
benim dr.da erkek doğurdum bunda alıştım artık:roflol:
kıs bu birkaç saat içinde ben doğurup geldim hemen attım kendimi kkya:enbuyukkk::roflol::roflol::roflol:
kız evde patatesin de mi yok?yemek yapmam lazım ama evde lahanadan başka sebzem yok... şimdi samayla uğraşmakta istemiyom.. ne yapcam yaaa
:roflol: kız o zaman kocamıza açıyoduk aaaaaaaaaaaaaane acamıyonuz nan bebk yaparken acıyodunuz ama nolduuuuuuuu kaydirigubbakcemile3
ay ölemi olurki :kedi: :kedi: düşünüyom düşünüom doğumdan çok açmaktan korkuyom sanırım ben :1shok:
doktorada karanlıkda dogurmak ıstıom de romantık romantık :dance: :dance:
banyoda bi de aynayla daha zor oluyo bence
kocişe de son anda yaptırsam mı diyorum
illa kalıyo yaaa sevmiyorum ben de öyle
jilet başlığı senin epileydinin mi canım?
benmkinde öyle başlık yok
ewt canım braunun makinesi jiletli başlığı var işin aceleseyse çok yardımcı oluyorr ben diyorum suyum gelse şimdi hemen onla biraz temizler duşa öyle girerim diyee hayallere bak:)
annem beni bekliyor çamaşırları astım gidiyim yemek yiycezz sağlıcakla kalın
bak iyi fikir mum ışığı falan dimi ama:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
ayy keşke kocişimiz doğurttursa yaaadelikafadulden
ne güzel ben hiç< içmiyorumhayırlısı inş. bende az bi gaz sancım olsa çıkıp göbek atasım geliyo kaydirigubbakcemile2 bu arada süt içmeyide azalttım gaz sancısından doğumu anlayamam diye süt içince çok şişiyorum ya bi çözümü yok mu bunun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?