2009 Kasm Anneleri

anammmmmmm anca kurtuldum geldımm müsterılerden kaydirigubbakcemile3 napıonuz bır kac saat önce doguran felan yokdu yenı gelısme varmı kızlarr

eee jiletle alıyorsan kocişine yaptırsana canım
ben öle yapıyorum valla yoksam aynayla olacak iş değil:kedi::kedi::kedi:
banyoda bi de aynayla daha zor oluyo bence
kocişe de son anda yaptırsam mı diyorum
illa kalıyo yaaa sevmiyorum ben de öyle

jilet başlığı senin epileydinin mi canım?
benmkinde öyle başlık yok

nasıl yaniii :kedi: ben çok utanırım açamamki kocişede ben nasıl doğum yanpıcam yaaa hemide erkek dr.la Allahım hayırlısını ver ne olur :Saruboceq:
kıs niye utanacaksın valla teklifte kocişten gelince işime geldi
benim dr.da erkek doğurdum bunda alıştım artık:roflol:
anammmmmmm anca kurtuldum geldımm müsterılerden kaydirigubbakcemile3 napıonuz bır kac saat önce doguran felan yokdu yenı gelısme varmı kızlarr

kıs bu birkaç saat içinde ben doğurup geldim hemen attım kendimi kkya:enbuyukkk::roflol::roflol::roflol:

nasıl yaniii :kedi: ben çok utanırım açamamki kocişede ben nasıl doğum yanpıcam yaaa hemide erkek dr.la Allahım hayırlısını ver ne olur :Saruboceq:
ay ben de utanıyom kocama aldırmak acayip geliy ondan böyle ter döküyom:)
ama doğum esnasında utancak halde olmıcaz zaten merak etme şekerim o sancıda kim olursa olsun utanmayız heraldeee

yok cnm canliz olsa da tüylerimizi alsa diyodum:))

yemek yapmam lazım ama evde lahanadan başka sebzem yok... şimdi samayla uğraşmakta istemiyom.. ne yapcam yaaa

ay ölemi olurki :kedi: :kedi: düşünüyom düşünüom doğumdan çok açmaktan korkuyom sanırım ben :1shok:

ben artık 2-3 günde bir yaptırıyorum ne olur ne olmaz diye
ayyy enese hamileyken son günler kayınvalidemde kalıyorduk ben duş alacağım diye eve gelmek istiyordum her akşam kocişle kadın tutturuyordu burası yabancı yer mi burada al duşunu diye
ayyy sinir olurdum yok ben her yerde duş alamam evime gideceğim diye benim iş başka tabi anlamıyor kadın:roflol::roflol:

aferin sana itek vereliniortak gözüme girdin pek dayanıklı karuymuşsun :lepi:

:roflol: :roflol: nıe nan yokmu agdacı ne ıle alıyonuz ya tuhhhhhhhhh size jiletlenmım alıyonuz gıııı sımdıye kadar aldırsaydınız birazcık yumuşardı tüylerınız son ay sımdı koca göbekle acırda haaa delikafadulden

hayırlısı inş. bende az bi gaz sancım olsa çıkıp göbek atasım geliyo kaydirigubbakcemile2 bu arada süt içmeyide azalttım gaz sancısından doğumu anlayamam diye süt içince çok şişiyorum ya bi çözümü yok mu bunun?

yemek yapmam lazım ama evde lahanadan başka sebzem yok... şimdi samayla uğraşmakta istemiyom.. ne yapcam yaaa
makarna yap gitsinkaydirigubbakcemile5benim kocişin meşhur sözü:roflol::roflol::roflol:
ne acamıyonuz nan bebk yaparken acıyodunuz ama nolduuuuuuuu kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5dimi amaaaa:roflol::roflol:
o başka kızııımmm hem ben asla aydınlıkta açmam utanırım öle laelaelaelaelae manyakmıyım neyim bilmiomki -tatlicadiarzu-

allahım yaa bi alemsiniz:roflol:

doğum sancısında karnın sertleşir canım sen sütü ihmal etme şuan daha çok ihtiyacımız var

kız benmki de yard edem hayat müşterek aşkım filan diyo da ben çekiniyorum yaaa
:roflol:
kız evde patatesin de mi yok?
onla yap
bende de sebze yoktu kuru çok yedik bu hafta et filan da yedik ben de buzluktan çıkardm bi sebze onu yapıcam
ama sebzem olmadı mı ben fırında pat. yapıyorum köfteli veya norm al yemeğini o da çok tatlı oluyo
ne acamıyonuz nan bebk yaparken acıyodunuz ama nolduuuuuuuu kaydirigubbakcemile3
:roflol: kız o zaman kocamıza açıyoduk aaaaaaaaaaaaaa
ay ölemi olurki :kedi: :kedi: düşünüyom düşünüom doğumdan çok açmaktan korkuyom sanırım ben :1shok:

yok ay herkes öyle diy sancıdan gözün görmüyomuş bişey, aman alın şu bebeği bi an önce doğurtun diyomuşun naptıklarına bile dikkat etmiyomuşusun
bide zaten kendi dr n sürekli başında bekleyemez kaç saat sancı çekçez ayol herifin işi gücü yol da 6-7saat başımızda mı durcak son anda gelir o doğurtur diker gider
ebe durur başımızda merak etme
adamın bi dünya hastası vardır kız senle uğraşırken bütün randevularını iptal mı etçek:))

ewt canım braunun makinesi jiletli başlığı var işin aceleseyse çok yardımcı oluyorr ben diyorum suyum gelse şimdi hemen onla biraz temizler duşa öyle girerim diyee hayallere bak:)
annem beni bekliyor çamaşırları astım gidiyim yemek yiycezz sağlıcakla kalın

hadi afiyet olsun canımopuyorumnanaktan

bak iyi fikir mum ışığı falan dimi ama:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
ayy keşke kocişimiz doğurttursa yaaadelikafadulden

oldu canım başka emrin delikafadulden
sende seyi buldun seylısını arama :kedi: :roflol: :roflol: :roflol:
oldu bıde tütsü yakalım bıde müzik ohh kırmızı gecelınıde giy istersen :dance: :dance:

ne güzel ben hiç< içmiyorum
ılık limonlu su gazı çok güzel çıkartıyor canım ama tansiyonn düşükse onuda yapmaayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…