annem de artık süt içme diyo bana çok şişmanlamışım resimlerimi daha dün gördü de kadıncağız şoka girmiş ben de yoğurt yiyim diyorum kalsiyumu aynı sonuçtahayırlısı inş. bende az bi gaz sancım olsa çıkıp göbek atasım geliyo kaydirigubbakcemile2 bu arada süt içmeyide azalttım gaz sancısından doğumu anlayamam diye süt içince çok şişiyorum ya bi çözümü yok mu bunun?
ay benm de annemler gelcek son zamanlarda kociş alamaz anneme utanırım offfben artık 2-3 günde bir yaptırıyorum ne olur ne olmaz diye
ayyy enese hamileyken son günler kayınvalidemde kalıyorduk ben duş alacağım diye eve gelmek istiyordum her akşam kocişle kadın tutturuyordu burası yabancı yer mi burada al duşunu diye
ayyy sinir olurdum yok ben her yerde duş alamam evime gideceğim diye benim iş başka tabi anlamıyor kadın:roflol::roflol:
yok ay herkes sen gibi iyi mi alıyo burda bi kaş aldırıyom yamuk yumuk ben bile daha iyi alıyom kızzz olsa hep aldırcam aslında da şimdi doğuma daha çok lazım oluyo:roflol: :roflol: nıe nan yokmu agdacı ne ıle alıyonuz ya tuhhhhhhhhh size jiletlenmım alıyonuz gıııı sımdıye kadar aldırsaydınız birazcık yumuşardı tüylerınız son ay sımdı koca göbekle acırda haaa delikafadulden
delüüü kocişlerimiz küt küt bayılırdı heralde:))bak iyi fikir mum ışığı falan dimi ama:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
ayy keşke kocişimiz doğurttursa yaaadelikafadulden
ewt canım braunun makinesi jiletli başlığı var işin aceleseyse çok yardımcı oluyorr ben diyorum suyum gelse şimdi hemen onla biraz temizler duşa öyle girerim diyee hayallere bak:)
annem beni bekliyor çamaşırları astım gidiyim yemek yiycezz sağlıcakla kalın
oldu canım başka emrin delikafadulden
sende seyi buldun seylısını arama :kedi: :roflol: :roflol: :roflol:
oldu bıde tütsü yakalım bıde müzik ohh kırmızı gecelınıde giy istersen :dance: :dance:
annem de artık süt içme diyo bana çok şişmanlamışım resimlerimi daha dün gördü de kadıncağız şoka girmiş ben de yoğurt yiyim diyorum kalsiyumu aynı sonuçta
ay benm de annemler gelcek son zamanlarda kociş alamaz anneme utanırım offf
yok ay herkes sen gibi iyi mi alıyo burda bi kaş aldırıyom yamuk yumuk ben bile daha iyi alıyom kızzz olsa hep aldırcam aslında da şimdi doğuma daha çok lazım oluyo
delüüü kocişlerimiz küt küt bayılırdı heralde:))
he benimkinde yok yaaaa aslında iyimiş aman ne edelim jiletle alıp geççez iyi kötü o da ertesigün pırtlıyo hemen sinir oluyorum her gün alınca da tahriş oluyo
oldu canım başka emrin delikafadulden
sende seyi buldun seylısını arama :kedi: :roflol: :roflol: :roflol:
oldu bıde tütsü yakalım bıde müzik ohh kırmızı gecelınıde giy istersen :dance: :dance:
hee ama banyoda almak daha pratik oluodu neyse bakcaz bi çaresineeekıs annen gelsin ne olacak geceler var :jeyyar::jeyyar:
hadi cnm az kaldı senin ne gzel yaaaaaaMerhaba, güzel annecikler;
Bugün son kontrolüm için dr a gittim, herşey yolunda gözüküyor. Bundan sonra inşallah bir dahaki gidişimde bebişimi kucagıma alacağım:)
Merhaba, güzel annecikler;
Bugün son kontrolüm için dr a gittim, herşey yolunda gözüküyor. Bundan sonra inşallah bir dahaki gidişimde bebişimi kucagıma alacağım:)
hayırlısı inş. bende az bi gaz sancım olsa çıkıp göbek atasım geliyo kaydirigubbakcemile2 bu arada süt içmeyide azalttım gaz sancısından doğumu anlayamam diye süt içince çok şişiyorum ya bi çözümü yok mu bunun?
makarna yap gitsinkaydirigubbakcemile5benim kocişin meşhur sözü:roflol::roflol::roflol:
kız evde patatesin de mi yok?
onla yap
bende de sebze yoktu kuru çok yedik bu hafta et filan da yedik ben de buzluktan çıkardm bi sebze onu yapıcam
ama sebzem olmadı mı ben fırında pat. yapıyorum köfteli veya norm al yemeğini o da çok tatlı oluyo
hoşgeldin funda cidden bu kıs yok ortalıklarda bi vukuat mı var acaba:1ninca:slm kızlar bizde geldik nasılsınız iyisiniz inşalah martcım hayırlısı olsun canım ya kızlar dilmuh doğurdumu kaydirigubbakcemile3
selammm ekimde doğurmaya meraklı kasım anneleri a.s.:teytey: napıyosunuz bakimmm.... ayy kaç gündür giremedim var mı havadis...???
yaavvv krispi cerin bana msj atmış ama daha şimdi gördüm...naptınız o işi ????????
bende sordum ama geldiğimi gören bile yok:umursamaz:-tatlicadiarzu-
hoşgeldin funda cidden bu kıs yok ortalıklarda bi vukuat mı var acaba:1ninca:
nerelerdesin kıs bizde seni soruyorduk nerede bu diye:mymeka:
ne işi yaaa merak ettim şimcik bendelikafadulden
ee haklı sonuna kadar simdilik iş olmamasından iyidir ama bende olsam yeni iş bakardım valla
Allahtan bebiş gelcekte kocişin işsiz kalmıcak
benide düğünüme 20 gun kala işten cıkardılar
düşünsene her aldıgımız seyi ikimizin kazancına gore aldık
hala borc oduyoruz yani
ama hakkımı helal etmiyorum aslada hiçbir iş yerine guvenemiyorum
Allah nasıl biliyosa oyle yapsın onları
slm kızlar nasılsınız benim kuzu dönmüş yolunu bulmuş geçen gece yine acili ziyaret ettim malum sancım falan oldu doktoruma söyledim ne olur ne olmaz hemen git dedi allahtan herşey normal çıktı ama sanırım döndügü için agrım oldu ama ben anlamadım sanırım...neyse bugün kendi doktoruma gidecem ona neler diyecek bakalım...sık olmaya başladı bu aralar sancı durumlarım bakalım...doguran falan yok degilmi bende malum giremedim bir kaç gündür artık pek yalnız bırakmamaya da çalışıyor komşum yakın arkadaşım...
canlarım merhaba
nasılsınız
ya bu sabah sinirlerim bozuldu anlatsam sizde şaşıracaksınız
personelden aradılar işbaşı kağıdımı ne zaman getireceğimi sordular erken doğum olduğu için benim doğum iznim haftaya bugun bitiyormuş ve ben haftaya bugun işbaşı yapmak zorundaymışım düşünebiliyormusunuz ayy duyunca nevrim döndü ne diyosunuz siz ya daha bebeğimi alıp eve geleli 15 gun oldu ne işi dedim kızdım ben müdürmle konuşucam dedim kapadım telefonu
heme müdürümü aradım durumu anlattım ben daha bebeğimi 15 gun oldu eve getireli işbaşı yapmam imkansız dedim senelik iznim bile kullansam 20 gunum var yetmez dedim eğer oluyosa ücretsiz izne ayrılmak istiyorum dedim siz personelle konuşurmusunuz lütfen dedim
sen moralini bozma kızım ben personelle konuşup halletmeye çalışacağım dedi
böyle şeymi olur ya
Merhaba arkadaşlar, bu gün çatı muayenesi oldum normal doğum yapabilirmişim kafamçokkarıştı Çatı muayenesi çok basitti kendimi çok sıkarım sanıyodum ama kolay geçti çok şükür arkadaşım beni baya korkutmuştu ama hiçde korkulacak bişey değil. Hiç açılmam yokmuş bebeğin keyfi yerinde sanırsam yakın bi zamanda doğum gözükmüyo dedi doktorçıksada sevsem artık nstde bi saat yattım ilk yarım saat poposunu kımıldatmadı sıpam son yarım saatte kımıldadı.. Allah hepimizi bi çığrışta bebeğimize kavuşturur inş. Hepiniz kocaman öpüldünüz... opuyorumnanaktan
banyoda bi de aynayla daha zor oluyo bence
kocişe de son anda yaptırsam mı diyorum
illa kalıyo yaaa sevmiyorum ben de öyle
doğru söyle bak üşenmem okurum 200 sayfayı merak etmiş misiniz etmemiş misiniz diye :roflol::roflol::roflol:
çatla meraktan.... :lepi:
slm cnm iyiyiz nehirden sonra doğuran olmadı heraldeeeselammm ekimde doğurmaya meraklı kasım anneleri a.s.:teytey: napıyosunuz bakimmm.... ayy kaç gündür giremedim var mı havadis...???
yaavvv krispi cerin bana msj atmış ama daha şimdi gördüm...naptınız o işi ????????
kız ne alakası varrrrrdilmuh doğuma mı gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yok cnm ya ben duymadım açıkçası ama kaç gündür de denk gelemedimslm kızlar bizde geldik nasılsınız iyisiniz inşalah martcım hayırlısı olsun canım ya kızlar dilmuh doğurdumu kaydirigubbakcemile3
yok ay ben yazamıyorum nette sorun var kaç kez düştüm kk dannbende sordum ama geldiğimi gören bile yok:umursamaz:-tatlicadiarzu-
doktorada karanlıkda dogurmak ıstıom de romantık romantık :dance: :dance:
ay bak ozaman açardım valla hemde memnuniyetle ah keşke :sm_cool:bak iyi fikir mum ışığı falan dimi ama:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
ayy keşke kocişimiz doğurttursa yaaadelikafadulden
kız benmki de yard edem hayat müşterek aşkım filan diyo da ben çekiniyorum yaaa
:roflol:
kız evde patatesin de mi yok?
onla yap
bende de sebze yoktu kuru çok yedik bu hafta et filan da yedik ben de buzluktan çıkardm bi sebze onu yapıcam
ama sebzem olmadı mı ben fırında pat. yapıyorum köfteli veya norm al yemeğini o da çok tatlı oluyo
:roflol: kız o zaman kocamıza açıyoduk aaaaaaaaaaaaaa
yok ay herkes öyle diy sancıdan gözün görmüyomuş bişey, aman alın şu bebeği bi an önce doğurtun diyomuşun naptıklarına bile dikkat etmiyomuşusun
bide zaten kendi dr n sürekli başında bekleyemez kaç saat sancı çekçez ayol herifin işi gücü yol da 6-7saat başımızda mı durcak son anda gelir o doğurtur diker gider
ebe durur başımızda merak etme
adamın bi dünya hastası vardır kız senle uğraşırken bütün randevularını iptal mı etçek:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?