2009 Kasm Anneleri

annem de artık süt içme diyo bana çok şişmanlamışım resimlerimi daha dün gördü de kadıncağız şoka girmiş ben de yoğurt yiyim diyorum kalsiyumu aynı sonuçta

ay benm de annemler gelcek son zamanlarda kociş alamaz anneme utanırım offf
yok ay herkes sen gibi iyi mi alıyo burda bi kaş aldırıyom yamuk yumuk ben bile daha iyi alıyom kızzz olsa hep aldırcam aslında da şimdi doğuma daha çok lazım oluyo

bak iyi fikir mum ışığı falan dimi ama:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
ayy keşke kocişimiz doğurttursa yaaadelikafadulden
delüüü kocişlerimiz küt küt bayılırdı heralde:))

he benimkinde yok yaaaa aslında iyimiş aman ne edelim jiletle alıp geççez iyi kötü o da ertesigün pırtlıyo hemen sinir oluyorum her gün alınca da tahriş oluyo

heee iyi fkir aslında:)))

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kıs annen gelsin ne olacak geceler var :jeyyar::jeyyar:

heee çocuk dünyaya geliyormuş ne oluyor acep burada der:roflol::roflol::roflol:

Merhaba, güzel annecikler;
Bugün son kontrolüm için dr a gittim, herşey yolunda gözüküyor. Bundan sonra inşallah bir dahaki gidişimde bebişimi kucagıma alacağım:)

kıs annen gelsin ne olacak geceler var :jeyyar::jeyyar:
hee ama banyoda almak daha pratik oluodu neyse bakcaz bi çaresineee
Bugün son kontrolüm için dr a gittim, herşey yolunda gözüküyor. Bundan sonra inşallah bir dahaki gidişimde bebişimi kucagıma alacağım:)
hadi cnm az kaldı senin ne gzel yaaaaaa

hadi gözün aydın canım sağlıcakla alırsın inş.kucağına:Saruboceq:

canım sütü soğuk içince gaz yapmıyor bende.. yada yarım yağlı veya light süt içebilirsin.. ama içmelisin bence... mutlaka ayırt edersin doğum sancsıyla onu...

makarna yap gitsinkaydirigubbakcemile5benim kocişin meşhur sözü:roflol::roflol::roflol:

benim adama hergün makarna yapsam hayır demez.. çok sever ama ben kendimi düşünüyom.. bu hafta hiç sebze yemeği yapamadım...

sadece patatesim ve lahanam vardı zati bacım.. lahanayı haşlamaya başladım bile.. sarma yapacüm...
iki haftadır ne pazara ne markete gitmedik..... bugün akşam gitmek lazım...

ayyy ne güzel canım gözün aydın.. ben de yavaştan heyecanlanaya başlıyom vallaaaopuyorumnanaktan

slm kızlar bizde geldik nasılsınız iyisiniz inşalah martcım hayırlısı olsun canım ya kızlar dilmuh doğurdumu kaydirigubbakcemile3

selammm ekimde doğurmaya meraklı kasım anneleri a.s.:teytey: napıyosunuz bakimmm.... ayy kaç gündür giremedim var mı havadis...???

yaavvv krispi cerin bana msj atmış ama daha şimdi gördüm...naptınız o işi ????????

slm kızlar bizde geldik nasılsınız iyisiniz inşalah martcım hayırlısı olsun canım ya kızlar dilmuh doğurdumu kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin funda cidden bu kıs yok ortalıklarda bi vukuat mı var acaba:1ninca:

nerelerdesin kıs bizde seni soruyorduk nerede bu diye:mymeka:
ne işi yaaa merak ettim şimcik bendelikafadulden

hoşgeldin funda cidden bu kıs yok ortalıklarda bi vukuat mı var acaba:1ninca:

nerelerdesin kıs bizde seni soruyorduk nerede bu diye:mymeka:
ne işi yaaa merak ettim şimcik bendelikafadulden

doğru söyle bak üşenmem okurum 200 sayfayı merak etmiş misiniz etmemiş misiniz diye :roflol::roflol::roflol:

çatla meraktan.... :lepi:

ah canım işten önce sağlığın yerinde olsun herşeyden önemlii..işletme mezunuyum,özel bi şirkette organizasyon sorumlusuydum..bende geçen yıl ekimde çıkarıldım işten krizin patlak verdiği ilk zamandı..benden başkalarıda çıkarıldı ama ben eşşek gibi en fazla çalışanlardan biriydim gece yarılarına kadar mesai yapıyodum hemde mesai ücreti almadan ve en az parayı alan..o kadar acımasız ki iş dünyası..tazminat aldım ama 5-6 ayda gide gele isteye isteye aldım..bende aklıma geldikçe deli oluyorum gerçekten..sonra bikaç ay iş bulamadım ve hamile kalınca da evde kaldım..bebekten sonra da bisüre evde kalıcam mecburen..geçim zor hele istanbulda..allahtan eşim terfi aldı ki o da özel şirkette bi güvence yok ondan bile korkuyoz..

gözün aydın canım,sancı geceleri bendede çoğaldı bakalım hayırlısı 1 hafta daha gelmesinde bebişim yeter..

ay canım saçmalamışlar,senin durumun farklı bide..boşver sinirlenme vermiyolarsada ücretsiz alırsın..

gözün aydın,zamanında gelecek demek bebişin..

banyoda bi de aynayla daha zor oluyo bence
kocişe de son anda yaptırsam mı diyorum
illa kalıyo yaaa sevmiyorum ben de öyle

ben geçen gün bi kesmişim,kan kaybından gidicektim:bbo:kocişte neden bana yaptırmıyosun diyo ama bu özel bişey ya utanmak değilde hoş bişey değil yane..ama görmeden yapınca kazaya kurban gidiosun,aynayla da zor geldi napıcam bundan sonra bilmiyommafoldumben

gözünaydın tatlım,sağlıkla gelsin inşallahhhh..

slm cnm iyiyiz nehirden sonra doğuran olmadı heraldeee
he herkes meraklı ekimde doğurmaya ben deil amaaa

dilmuh doğuma mı gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kız ne alakası varrrrr
kocası filan evdedir heraldeeee
yok cnm ya ben duymadım açıkçası ama kaç gündür de denk gelemedim
bende sordum ama geldiğimi gören bile yok:umursamaz:-tatlicadiarzu-
yok ay ben yazamıyorum nette sorun var kaç kez düştüm kk dann

doktorada karanlıkda dogurmak ıstıom de romantık romantık :dance: :dance:

:roflol: :roflol: ay çok güldüm yaaaa ama nekaa güzel olurdu düşünsene kafamçokkarıştı

bak iyi fikir mum ışığı falan dimi ama:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
ayy keşke kocişimiz doğurttursa yaaadelikafadulden
ay bak ozaman açardım valla hemde memnuniyetle ah keşke :sm_cool:

kız benimki hiç öle bişey demioo adamın aklına bile gelmiıo bence yardım et desemde eder gerçi ama ayyyy düşnünce bilem kötü beyaaa ben yine ayna karşısında makinayla cebelleşicem sanırım. hem iyi oluyo azken alıyom çabuk çıkmıyo tabi herseferinde zorlaşıyo o ayrı :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…