2009 Kasm Anneleri

doğru söyle bak üşenmem okurum 200 sayfayı merak etmiş misiniz etmemiş misiniz diye :roflol::roflol::roflol:

çatla meraktan.... :lepi:
he kız daha bugün sordular da kimse bilmiydiii

ay napıcaz ya hepimizin ortak sorunu bu tüy meselesi sinir oluyorum artık

dilmuh doğuma mı gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kız kimsenin doğuma gittiği falan yok kaydirigubbakcemile3
ama dilmuh zabahtan beri yok doğurmuşta olabülürr :1shok:
dünde böle yaptıydı akşama kadar görünmedi bizi merakta bıraktı klava:
ne işi yaaa merak ettim şimcik bendelikafadulden

kız biliyosun sen o işi :jeyyar:

o kaaa gitmene gerek yok daha bugün sordum nannn:mymeka:
söyle kıs ne çeviriyorsunuz yinedelikafadulden

he kız daha bugün sordular da kimse bilmiydiii

ay napıcaz ya hepimizin ortak sorunu bu tüy meselesi sinir oluyorum artık

3 gündür yokum anca merak ettiniz yani :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

hb kızlar bence bu dilmuhda bişiyler varya numarası felan varmı birinizde arasanız kızlar
kız bende de bi tek msn si var tel filan yokkk

kız topiğimize canlız gibi biri warken kılı tüyü mü dert ediyon
2dkda yoluverir bacımm :lepi:
he ama ne edem kızcağız da hamiş:)))

kız delü ben de haftasonundan beri pek bi tripliyim size de bulaştırmayam die az az bakıyorum en çok bugün durudm kk da bi de nette bişeyler var ya da kk da çözemedim uzun sürüyo kız yazmak

heee anladım adaşım:jeyyar:
bende yoktum 2 gündür kıs
kız topiğimize canlız gibi biri warken kılı tüyü mü dert ediyon
2dkda yoluverir bacımm :lepi:

:roflol::roflol:gezici kuaför olması lazım o zaman:roflol::roflol::roflol:

kıs trip demeyin bana bu akşam kocişin gönlünü alacağım
2 gündür ne dese adam alınıyorum trip yapıyorum eve geldiğine pişman oluyordur yaaa bu akşam yüzüm gülsün bariii:çok üzgünüm:

niye gülüm yaa noldu :)

ay haftasonundan beri durup durup ağlıyom :çok üzgünüm: nolduysa bana hep bi bahane buluyom kociş de bi sabırlı ben olsam çatlardım heralde mübarek herif Şeniz yani dün de ne sakarlıklar yaptım neyse güç bela doğum gününü kutladık kocişin adam hala ben memnunum benc e gayet güzel geçti doğumgünüm diyo ya
annem de ne kaa çok kilo almışsın kzı cokacimcoook deyip duruyo ay ama ben aç geziyorum nerdeyse kaç gündür...
ne bilem her bi halta moralim bozuluyo işte
ondan pek sokulmuyom bu aralar ama arada açıp okuyorum gündemden uzak kalmayam die

selam kızlar doktordan geliyorum ilkkez nst ye bağlandım bugün ya 15 dk dediler 1.5 saat kaldım walla. sancılarım çıktı biraz. hala da var bakalım hayırlısı. bu arada kızım dönmüş ama hissettim dün gece döndü hiç uyutmadı beni walla. 29 ekimde kararlıyız ama hala bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…