2009 Kasm Anneleri

hamilelik depresyonuna mı girdin yoksam :1shok:
kızlar yemeğimi hazırladım fırına atması kaldı sadece.

vereliniortak aferin kız vereliniortak

kız onun akşama kadar yolduğu kadının haddi hesabı yok :roflol:
yazık kızzzz kendi de hamile eğil eğil sancı olur belkimmmm

ayy bende de var o durumlarr
bi kapris bi kapris sorma bi de suç kocişte gibi üste de çıkıyom

dün de süslenem güzel giyinem dedim ama ne giycem ki hepsi hamiş kıyafeti bol bol zaman da kalmadı zaten öyle paçaçol karşıladm gene ay ben çok sıkıldım bu tombulluktannn :sinifsinif:

dış görünüşümüzdeki değişiklik baya etkiliyo aslında bizi... bi de sağdan soldan öyle şeyler duyunca sinir bozucu oluyo...onu takmışsındır canım kafana... ben de giycek bişey bulamıyorum bi gömleğim vardı anneme giderken onu giydim...bunun giyicek hali mi kalmış artık olmayan şeyi niye giyiyiosun öbür gömleğini giyseydin ya dedi...ayy ağlıycaktım nerdeyse ... şimdi yine bebek var diye bi mazeretimiz var doğumdan sonra moralimiz çok daha bozuk olucak bence bu konu yüzünden... inş çabucak döneriz eski halimize...................

nüfus kağıdında öğrenir artık ismi:roflol::roflol:
ne dalga geçiyin kız büyüklerinlen :mymeka:

sende mi sezeryan yapıcan bacım :uhm:

gözün aydın canım dönmüş demek
sezeryan mı olacak:uhm:

ayyy hiç sormayın şu kıyafet işini artık şu hamilelik kıyafetlerini bir daha görmek istemiyorum hep giy giy aynı şeyler
yok yok doğumdan sonra acil alışveriş yapıp moral depolamam lazım:roflol::roflol:

nye öle yapıyon kız adama:mymeka: neysee akşama alırsın gönlünü artıkın:jeyyar:....ben hasta olduğum için trip falan yapamıyom valllaaa.. gerçi trip yapacak bişey de bulamıyom...adam işten geliyo sofrayı hazırlayıp kaldırıyo. ıhlamur kaynatıyo ,ilaçlarımı içiriyo. daha neye trip yapiymki demilmaz:
nazarım değmesin kocişime allah razı olsun yaaaa.. ösledim sanki adamımı yaaa:asigim:

şekeeeerr niye kendini öle üzüyosun bacııımm.. zaman zaman hepimize oluyor bu durum canım... sen bi de dğumdan sonra lohusalıkta gör bizi, kaydirigubbakcemile3bence burası ağlama duvarına dönecek çünkü daha da hassaslaşıcaz..

bu arada sen kaç kilo aldın canım.. kaç kiloyla başladın hamileliğe

mafoldumben ayyyy heç sorma yaaaa mafoldumben
daha bulamadım :1no2:
ama benim herif bulmuş nüfus kağıdını çıkardığım zaman görürsün diyiii akannehir

ayy inanmıyorummm allah ıslah etsin onu :roflol::roflol:
benim babam da çok vurdumduymazdır bi de hep kendi bildiğini okur...abimin adını kimlik çıkarttırmaya gidene kadar unutmuş kendi kafasına göre bi isim koyup gelmiş... :roflol::roflol::roflol: olmıycak bişey diil yani seninki de yaparsa şaşırmam :lepi:
iki isim koyun bari biri onun istediği biri senin istediğin olsun...(eminim bu aklınıza gelmemiştir :roflol::roflol::roflol: ayy pek yaratıcıyım )

ayyy filizcim gözün aydın döndü demek yaramaz...
benimki de dönmüşmüdür acaba yaa... hiç anlaşılmıyo mu dönüp dönmediği...bana anlarım giibi geliyo....

ne dalga geçiyin kız büyüklerinlen :mymeka:

sende mi sezeryan yapıcan bacım :uhm:

evet kızlar ya bunca zaman hep ona alıştırdım kendimi, ama nefes darlığımda var benim o yüzden kendime hiç güvenemiyorum. bu arada tersken hiç böle sancım olmuyodu benim yaa. şimdi walla zıplatıyo arada. normali bu mu yaa ??

hamilelik depresyonuna mı girdin yoksam :1shok:
ne bilem kız öyle bişi mi varmış?

fırında mı pişiriyorsun canım lahana dolmasını:uhm:
he merak ettim kız nası dolma bu ayol
ama benim herif bulmuş nüfus kağıdını çıkardığım zaman görürsün diyiii akannehir
abov ne isim koycak acepp
cnm hayırlısı olsun bende sancı mancı çıkmıyo doğmıcak heral benm oğlum pek sevdi anasının karnını

ay ne bilem annem bilem öyle didi yav
hiç demesdi hep kilo al derdi bugün de süt içme bari yoğurt ye süt çok kilo aldırır kalır bak kilon didi

maşallah canım kocana nazar değmesin
benm herif de öyledir ondan böyle suçlu gibi hissediyom kendimi yaaaa

ne bilem napçaz ne etçez loğusayken?

ben 49 ile başladım dün sağlık ocağındaki hain hemşire de 67 olmuşun didi pat dieee
ama geçen hafta daha 65 tim ben yaaa :çok üzgünüm: :sinifsinif:

ooff sorma yaa ben var ya hepsini kesip kesip atıcam çöpe !! bi de alırken diyodum ki aman bu hamile kıyafeti diil ben bunu sonra da giyerim :tomato:
hele geçenlerde istinye parka gittiğimde bi kaç mağazaya baktım göz ucuyla öyle güzel şeyler vardı ki mafoldumben şimdi bi de doğum sonrası kiloları atana kadar da yakışmaz hiç bişey...gel de lohusalık depresyonuna girme ...ben daha şimdiden giricem :roflol::roflol:

kızlar slm
uykumuzu aldık geldik oğluşumla 2 gündür öğleden sonra uyuyorum çok iyi geliyor en azından akşamları koltukta uyuyup kalmıyorum.
o alınganlık bendede var ama benimki eşimden çok anneme bütün gün yanımda olduğu için kahrımı o çekiyor akşama yapacak trip kalmıyor

walla ben hissettim canım gece boyunca hiç durmadı sancım falan da oldu. bi de önceden kafası kaburgamın hemen altındaydı sabah baktım yok. dedim eşime kızımız döndü sanırım dün gece die.

kıs bizimkide saçma sapan birşey işte
dün çağrı bıraktım arasın diye 10 dak.sonra aradı işi varmış doğum yapsam haberin olmayacak falan dedim işte astım suratımı oturdum:sinifsinif:

:1shok:anaaaa saa söylemiyomu kııızzz.. ya hoşuna gitmezsee

hoşgeldin canım... gözün aydın.. bende yarın ilk defa nst ye giricem...senin sezeryan olacak galiba 29 Ekim dediğine göre...

fırında mı pişiriyorsun canım lahana dolmasını:uhm:

kaydirigubbakcemile3yok itekim... fikir değiştirdim fırında kıymalı patates hazırladım...aynı arada lahanayı da haşladım onu yarın saracamcokacimcoook bugün evi süpürdüm yoruldum onun için sarmayla şimdi uğraşmaktan vazgeçtim

uni, şekercik sizin analar niye öle diyolar yaaa.. üzüleceğinizi tahmin etmiyolar mı? :umursamaz:

bence topiğimizde aşırı kilo alan olmadı:CüvCüv: hepimiz de çok güzel hamişler oldukhihoyyyt

ayy ben atamam bi tene daha doğuram diyom emme her an vazgeçebilirimmm :roflol:

he ben de sabah uyudum bazen öğlen uyuyom iii geliyo

al işte limon sıkıyodum elimden fırladı halıya yerlere saçıldı sıkılmış limon ve su... zar zor eğildim yerleri sildim bi daha sıktım ay ne sinir bozucu ya her şey fırlıyo elimden noldu bana yaaaa :1no2:

eee zaman geliyor annesi olur artık bu sancılar birde bakmışsın gelmiş bebişinkaydirigubbakcemile5

heee bende diyorum bu nasıl sarma:roflol::roflol:
yaa benim annemde tam tersini söylüyor duba gibi göbişe bakmıyor neymiş yüzüm kaşık kadar kalmış:roflol::roflol::roflol:

kıs bizimkide saçma sapan birşey işte
dün çağrı bıraktım arasın diye 10 dak.sonra aradı işi varmış doğum yapsam haberin olmayacak falan dedim işte astım suratımı oturdum:sinifsinif:
hee ama haklısın kız körükle gitmek istemem emmeee
benim de ne büyük kabusum o
kociş duymuyo bazen tel. i veya çekmiyo arazideyken
ya duymassa ya ulaşamassam diyom

he benm annem aslında düşünür emme dün itiraf etti o bile söyledi yaaaa halim nolmuş yeğenler de diyomuş ki ayy teyzem annem gibi şişmanlamış
ben teyzemin böyle şişman olabileceğini hiç ummazdım
aa yorumlara bakın amaaaa üzülmez mi insannnn
sen öyle san ben aldım ya bol kilo
bi de hala açım açım işteeeee :sinifsinif:

ben de koydum yemğimi mutfaktan bağlanıyom sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…