hamilelik depresyonuna mı girdin yoksam :1shok:ay haftasonundan beri durup durup ağlıyom :çok üzgünüm: nolduysa bana hep bi bahane buluyom kociş de bi sabırlı ben olsam çatlardım heralde mübarek herif Şeniz yani dün de ne sakarlıklar yaptım neyse güç bela doğum gününü kutladık kocişin adam hala ben memnunum benc e gayet güzel geçti doğumgünüm diyo ya
annem de ne kaa çok kilo almışsın kzı cokacimcoook deyip duruyo ay ama ben aç geziyorum nerdeyse kaç gündür...
ne bilem her bi halta moralim bozuluyo işte
ondan pek sokulmuyom bu aralar ama arada açıp okuyorum gündemden uzak kalmayam die
kızlar yemeğimi hazırladım fırına atması kaldı sadece.
kızlar yemeğimi hazırladım fırına atması kaldı sadece.
yazık kızzzz kendi de hamile eğil eğil sancı olur belkimmmmkız onun akşama kadar yolduğu kadının haddi hesabı yok :roflol:
kıs trip demeyin bana bu akşam kocişin gönlünü alacağım
2 gündür ne dese adam alınıyorum trip yapıyorum eve geldiğine pişman oluyordur yaaa bu akşam yüzüm gülsün bariii:çok üzgünüm:
ay haftasonundan beri durup durup ağlıyom :çok üzgünüm: nolduysa bana hep bi bahane buluyom kociş de bi sabırlı ben olsam çatlardım heralde mübarek herif Şeniz yani dün de ne sakarlıklar yaptım neyse güç bela doğum gününü kutladık kocişin adam hala ben memnunum benc e gayet güzel geçti doğumgünüm diyo ya
annem de ne kaa çok kilo almışsın kzı cokacimcoook deyip duruyo ay ama ben aç geziyorum nerdeyse kaç gündür...
ondan pek sokulmuyom bu aralar ama arada açıp okuyorum gündemden uzak kalmayam die
ne dalga geçiyin kız büyüklerinlen :mymeka:nüfus kağıdında öğrenir artık ismi:roflol::roflol:
selam kızlar doktordan geliyorum ilkkez nst ye bağlandım bugün ya 15 dk dediler 1.5 saat kaldım walla. sancılarım çıktı biraz. hala da var bakalım hayırlısı. bu arada kızım dönmüş ama hissettim dün gece döndü hiç uyutmadı beni walla. 29 ekimde kararlıyız ama hala bakalım hayırlısı.
gözün aydın canım dönmüş demekselam kızlar doktordan geliyorum ilkkez nst ye bağlandım bugün ya 15 dk dediler 1.5 saat kaldım walla. sancılarım çıktı biraz. hala da var bakalım hayırlısı. bu arada kızım dönmüş ama hissettim dün gece döndü hiç uyutmadı beni walla. 29 ekimde kararlıyız ama hala bakalım hayırlısı.
dış görünüşümüzdeki değişiklik baya etkiliyo aslında bizi... bi de sağdan soldan öyle şeyler duyunca sinir bozucu oluyo...onu takmışsındır canım kafana... ben de giycek bişey bulamıyorum bi gömleğim vardı anneme giderken onu giydim...bunun giyicek hali mi kalmış artık olmayan şeyi niye giyiyiosun öbür gömleğini giyseydin ya dedi...ayy ağlıycaktım nerdeyse ... şimdi yine bebek var diye bi mazeretimiz var doğumdan sonra moralimiz çok daha bozuk olucak bence bu konu yüzünden... inş çabucak döneriz eski halimize...................
kıs trip demeyin bana bu akşam kocişin gönlünü alacağım
2 gündür ne dese adam alınıyorum trip yapıyorum eve geldiğine pişman oluyordur yaaa bu akşam yüzüm gülsün bariii:çok üzgünüm:
ay haftasonundan beri durup durup ağlıyom :çok üzgünüm: nolduysa bana hep bi bahane buluyom kociş de bi sabırlı ben olsam çatlardım heralde mübarek herif Şeniz yani dün de ne sakarlıklar yaptım neyse güç bela doğum gününü kutladık kocişin adam hala ben memnunum benc e gayet güzel geçti doğumgünüm diyo ya
mafoldumben ayyyy heç sorma yaaaa mafoldumben
daha bulamadım :1no2:
ama benim herif bulmuş nüfus kağıdını çıkardığım zaman görürsün diyiii akannehir
selam kızlar doktordan geliyorum ilkkez nst ye bağlandım bugün ya 15 dk dediler 1.5 saat kaldım walla. sancılarım çıktı biraz. hala da var bakalım hayırlısı. bu arada kızım dönmüş ama hissettim dün gece döndü hiç uyutmadı beni walla. 29 ekimde kararlıyız ama hala bakalım hayırlısı.
ne dalga geçiyin kız büyüklerinlen :mymeka:
sende mi sezeryan yapıcan bacım :uhm:
ne dalga geçiyin kız büyüklerinlen :mymeka:
sende mi sezeryan yapıcan bacım :uhm:
gözün aydın canım dönmüş demek
sezeryan mı olacak:uhm:
ayyy hiç sormayın şu kıyafet işini artık şu hamilelik kıyafetlerini bir daha görmek istemiyorum hep giy giy aynı şeyler
yok yok doğumdan sonra acil alışveriş yapıp moral depolamam lazım:roflol::roflol:
ne bilem kız öyle bişi mi varmış?hamilelik depresyonuna mı girdin yoksam :1shok:
vereliniortak aferin kız vereliniortak
he merak ettim kız nası dolma bu ayolfırında mı pişiriyorsun canım lahana dolmasını:uhm:
abov ne isim koycak aceppmafoldumben ayyyy heç sorma yaaaa mafoldumben
ama benim herif bulmuş nüfus kağıdını çıkardığım zaman görürsün diyiii akannehir
cnm hayırlısı olsun bende sancı mancı çıkmıyo doğmıcak heral benm oğlum pek sevdi anasının karnınıselam kızlar doktordan geliyorum ilkkez nst ye bağlandım bugün ya 15 dk dediler 1.5 saat kaldım walla. sancılarım çıktı biraz. hala da var bakalım hayırlısı. bu arada kızım dönmüş ama hissettim dün gece döndü hiç uyutmadı beni walla. 29 ekimde kararlıyız ama hala bakalım hayırlısı.
dış görünüşümüzdeki değişiklik baya etkiliyo aslında bizi... bi de sağdan soldan öyle şeyler duyunca sinir bozucu oluyo...onu takmışsındır canım kafana... ben de giycek bişey bulamıyorum bi gömleğim vardı anneme giderken onu giydim...bunun giyicek hali mi kalmış artık olmayan şeyi niye giyiyiosun öbür gömleğini giyseydin ya dedi...ayy ağlıycaktım nerdeyse ... şimdi yine bebek var diye bi mazeretimiz var doğumdan sonra moralimiz çok daha bozuk olucak bence bu konu yüzünden... inş çabucak döneriz eski halimize...................
nye öle yapıyon kız adama:mymeka: neysee akşama alırsın gönlünü artıkın:jeyyar:....ben hasta olduğum için trip falan yapamıyom valllaaa.. gerçi trip yapacak bişey de bulamıyom...adam işten geliyo sofrayı hazırlayıp kaldırıyo. ıhlamur kaynatıyo ,ilaçlarımı içiriyo. daha neye trip yapiymki demilmaz:
nazarım değmesin kocişime allah razı olsun yaaaa.. ösledim sanki adamımı yaaa:asigim:
şekeeeerr niye kendini öle üzüyosun bacııımm.. zaman zaman hepimize oluyor bu durum canım... sen bi de dğumdan sonra lohusalıkta gör bizi, kaydirigubbakcemile3bence burası ağlama duvarına dönecek çünkü daha da hassaslaşıcaz..
bu arada sen kaç kilo aldın canım.. kaç kiloyla başladın hamileliğe
gözün aydın canım dönmüş demek
sezeryan mı olacak:uhm:
ayyy hiç sormayın şu kıyafet işini artık şu hamilelik kıyafetlerini bir daha görmek istemiyorum hep giy giy aynı şeyler
yok yok doğumdan sonra acil alışveriş yapıp moral depolamam lazım:roflol::roflol:
ayy inanmıyorummm allah ıslah etsin onu :roflol::roflol:
benim babam da çok vurdumduymazdır bi de hep kendi bildiğini okur...abimin adını kimlik çıkarttırmaya gidene kadar unutmuş kendi kafasına göre bi isim koyup gelmiş... :roflol::roflol::roflol: olmıycak bişey diil yani seninki de yaparsa şaşırmam :lepi:
iki isim koyun bari biri onun istediği biri senin istediğin olsun...(eminim bu aklınıza gelmemiştir :roflol::roflol::roflol: ayy pek yaratıcıyım)
ayyy filizcim gözün aydın döndü demek yaramaz...
benimki de dönmüşmüdür acaba yaa... hiç anlaşılmıyo mu dönüp dönmediği...bana anlarım giibi geliyo....
nye öle yapıyon kız adama:mymeka: neysee akşama alırsın gönlünü artıkın:jeyyar:....ben hasta olduğum için trip falan yapamıyom valllaaa.. gerçi trip yapacak bişey de bulamıyom...adam işten geliyo sofrayı hazırlayıp kaldırıyo. ıhlamur kaynatıyo ,ilaçlarımı içiriyo. daha neye trip yapiymki demilmaz:
nazarım değmesin kocişime allah razı olsun yaaaa.. ösledim sanki adamımı yaaa:asigim:
şekeeeerr niye kendini öle üzüyosun bacııımm.. zaman zaman hepimize oluyor bu durum canım... sen bi de dğumdan sonra lohusalıkta gör bizi, kaydirigubbakcemile3bence burası ağlama duvarına dönecek çünkü daha da hassaslaşıcaz..
bu arada sen kaç kilo aldın canım.. kaç kiloyla başladın hamileliğe
mafoldumben ayyyy heç sorma yaaaa mafoldumben
vereliniortak aferin kız vereliniortak
fırında mı pişiriyorsun canım lahana dolmasını:uhm:
ayy ben atamam bi tene daha doğuram diyom emme her an vazgeçebilirimmm :roflol:ooff sorma yaa ben var ya hepsini kesip kesip atıcam çöpe !! bi de alırken diyodum ki aman bu hamile kıyafeti diil ben bunu sonra da giyerim :tomato:
hele geçenlerde istinye parka gittiğimde bi kaç mağazaya baktım göz ucuyla öyle güzel şeyler vardı ki mafoldumben şimdi bi de doğum sonrası kiloları atana kadar da yakışmaz hiç bişey...gel de lohusalık depresyonuna girme ...ben daha şimdiden giricem :roflol::roflol:
kızlar slm
uykumuzu aldık geldik oğluşumla 2 gündür öğleden sonra uyuyorum çok iyi geliyor en azından akşamları koltukta uyuyup kalmıyorum.
o alınganlık bendede var ama benimki eşimden çok anneme bütün gün yanımda olduğu için kahrımı o çekiyor akşama yapacak trip kalmıyor
eee zaman geliyor annesi olur artık bu sancılar birde bakmışsın gelmiş bebişinkaydirigubbakcemile5evet kızlar ya bunca zaman hep ona alıştırdım kendimi, ama nefes darlığımda var benim o yüzden kendime hiç güvenemiyorum. bu arada tersken hiç böle sancım olmuyodu benim yaa. şimdi walla zıplatıyo arada. normali bu mu yaa ??
:1shok:anaaaa saa söylemiyomu kııızzz.. ya hoşuna gitmezsee
hoşgeldin canım... gözün aydın.. bende yarın ilk defa nst ye giricem...senin sezeryan olacak galiba 29 Ekim dediğine göre...
kaydirigubbakcemile3yok itekim... fikir değiştirdim fırında kıymalı patates hazırladım...aynı arada lahanayı da haşladım onu yarın saracamcokacimcoook bugün evi süpürdüm yoruldum onun için sarmayla şimdi uğraşmaktan vazgeçtim
uni, şekercik sizin analar niye öle diyolar yaaa.. üzüleceğinizi tahmin etmiyolar mı? :umursamaz:
bence topiğimizde aşırı kilo alan olmadı:CüvCüv: hepimiz de çok güzel hamişler oldukhihoyyyt
hee ama haklısın kız körükle gitmek istemem emmeeekıs bizimkide saçma sapan birşey işte
dün çağrı bıraktım arasın diye 10 dak.sonra aradı işi varmış doğum yapsam haberin olmayacak falan dedim işte astım suratımı oturdum:sinifsinif:
he benm annem aslında düşünür emme dün itiraf etti o bile söyledi yaaaa halim nolmuş yeğenler de diyomuş ki ayy teyzem annem gibi şişmanlamış:1shok:anaaaa saa söylemiyomu kııızzz.. ya hoşuna gitmezsee
hoşgeldin canım... gözün aydın.. bende yarın ilk defa nst ye giricem...senin sezeryan olacak galiba 29 Ekim dediğine göre...
kaydirigubbakcemile3yok itekim... fikir değiştirdim fırında kıymalı patates hazırladım...aynı arada lahanayı da haşladım onu yarın saracamcokacimcoook bugün evi süpürdüm yoruldum onun için sarmayla şimdi uğraşmaktan vazgeçtim
B]uni, şekercik[/B] sizin analar niye öle diyolar yaaa.. üzüleceğinizi tahmin etmiyolar mı? :umursamaz:
bence topiğimizde aşırı kilo alan olmadı:CüvCüv: hepimiz de çok güzel hamişler oldukhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?