2009 Kasm Anneleri

bendede var sakarlık eğilemiyorum ya inadına elimden bişeyler düşüp duruyor ondan sonra anneme yada eşime müracat

hee olsun moral veriy işteee göbek olcak kız hem o göbek deel ki bebeeekkkk:))

ben de saf gibim kocama inanıyom "yok hayatım bu kilo normal bebeğimizi doğurcaksın ya, alman lazım tabii hem sen böyle çok şeker çok tatlı çok hoş oldun bu halin daha güzel bu pijama sana çok yakıştı (kocişin pijaması) ay ne güzel oldun böyle" diyip duruyo sarılıp öpüyo ayol herif oynuyo resmen onun dışındaki herkesler bana çok şişmanladın diyyy ben hala kocişe inanıyom:))) kayınvalde de bayramda gittiğimizde bak ne güzel olmuşun çok zayıftın cnm dediydi

unutmuş mu:roflol::roflol: kız ben kocişin eline bi kağıda yazam da verem unutur falan maazallah:roflol:

sağol bacım... toplamda 18 kilo almışsın şekercim... 20 kiloyla tamamlarsın herhalde... normali 15 kilo falan ama sen zayıf başlamışsın o yüzden toleransın da var... yani bence çok değil... bak emel acar 32 kilo almış iki hamileliğinde de şimdi tığ gibin... hem bebişlerimiz için bu kadar kilo almışız çok mu... sakın kendini aç bırakma bebişe zararı olur canım...

kıs bizimkide saçma sapan birşey işte
dün çağrı bıraktım arasın diye 10 dak.sonra aradı işi varmış doğum yapsam haberin olmayacak falan dedim işte astım suratımı oturdum:sinifsinif:

ben bu olayı biyerlerden hatırıyom:roflol: geçmişte aynı tribi bende yapmıştım da

hadi hayırlısı canım,zamanına kadar bekler inşallah..

canım takma hepimiz öyleyiz,allahtan benim kociş moralimi yerine getirmek için herşeyi yapıyo,çok sevimlisin tombiş halinle,penguenim diyo.. bundan sonrada böyle kal filan diyoakannehir

canım benimkisi doğum kanalına girmek üzereydi en son ve feci zıplatıyo,sürekli aşağı ittiğini hissediyorum vajinaya zonklama yapıyo resmen..normal yani..

tatlım o kadar da almamışsın gerçekten..çok zayıf hamile kalmışsın aksine çok şanslısın..

hmm belkim de normaldi kız :uhm: kimbilir ama çok can sıkıcı bi şey yaaaa

normal şekerim normal zaten bu hamilelikte herşey normal :roflol:
o yüzden takmıcan kafaya hem bak eşin ne güzel moral veriyor ne desin adam çok kilo aldın bune böyle mi desin valla biz hatunlarada yaranılmıyo adamlar ne yapsa yok yani

bizim kızda bi delik bulabilse çıkıcak walla canım kime, babasına çekmiş anlaşılan sabırsızlığı :))

evet canım bi terslik olmazsa 29 ekimde sezeryan olcam kavuşucam bebeğime :))
:Saruboceq:

evet ya yaklaştı itekcim epey. sancılar hala hafiften vuruyo bakalım. artık gelirse hazırım ben :))

konuş kız kim tutar seniiii :roflol: :roflol: (işime geldi ya dediğin şey...)
aç duramıyom zaten yaaa ama hamur filan yapmıyorum hoş yaptığım haftaalrda hiç almıyodum kilo ne zamanki dikkat etmeye başladım aldım bu ne yaman çelişkidir böyle anlamadım
hee dha da alcam dimi ama bi haftada iki kilo aldıysam dr da kızar bana
yok ya kesin yanlıştır o tartı hem karnım toktu benm... kesin fazla tarttılar zati stajer kıza tarttırdı hemşire, o da görmemiştir dimi...
abov 32 mii yatam kalkam şükredem bari ben... yok cnm çok deil de herkes söyleyince moral bozuluyo haliyle....

aman Allah kocişlere bol sabır ihsan eylesinnnn opuyorumnanaktan

normal demek çekicez artık napalım. benimde zonkluyo resmen.

ben çıkıyım pilav yapıcaktım eşim gelir birazdan kızlar. görüşürüz akşama...

ya sanırım bizde bir sorun var bende diyorum kociş son zamanlarda nekadar anlayışsız oldu Çok üzgünüm çoook sanırım sorun bende hergün tartışıyoruz. artık ben sna yaklaşmaya korkuyorum diyor garibim kıyamam ben ona yaa :teselli: bugece gönlünü alam bari. biliyomusunuz benim ecde net yok haftaya işide bırakıyroum ben nasıl sizden haber alıcam yaaa bunu düşündükçe üzülüyorum :sm_confused:

ay inş zamanında gelirler sağlıklı olurlar cnmm
he kociler sağolsun hakkatten de ne kaa sabırlı çıktılar ben bu kadar ummuyodum açıkçası
ayy bende hiç belirti yok öylee sadece dönerken bazen gece kalçalar ağrıyo ama hep bir tarafa aytmaktan diyom ben çürüdü resmn sol yanım:)
saol cnm ya inş şanslıyımdır:)
he her bi halt normal hamileyiz yaaaa
valla haklısın yazık heriflere ay

ay heyecanlı mısın pekiii
bebnm oğlan da kocama çekmiş heral herif bi sabırlı ki sorma, bi de sakin yatmayı uzanmayı pek sever benziy valla hala yan yatıyo karnımdaa kız dönmeye niyeti yok sanki

demek ki normal birşeymiş hamilelerin bu tripleri:roflol::roflol:

kıs ne güsel işte ya kocişler deseydi duba gibi oldun annem gibi oldun ayyyy depresyon ne demek çıldırırdım heraldeÇok üzgünüm çoooksağolsun onlar destek olmasa ne olacak halimiz

bizde güzelim sorunlar... ama kolay deil ya kociş öyle diyo valla çok zor o kadar ağırlığı taşımak birden kilo almak hantallaşmak ağrı çekmek kendini benm yerime koyuyo adamcağız da anlıyo halimi
ben de kıyamıyom ama elimde olmuyo bazen ya dayanamıyorum
ayy biz de merak ederiz kız seniiiii

hee tripler normal demek herkeste var ben de normal normal yazışıyonuz die elleşmiyodum sizi:)

ayy güzel olmaz mı kızzzz hele öyle desin bak ne kaa güçlü bi yıkım oluyo evde :roflol:

üzülme canım biz sana ulaşırızyerimseniben

ayyy aksini söyleyen erkek yoktur heralde sıkıyorsa kendileri doğursunlar:jeyyar:

selam karular ben geldüm napiniz bakem hee bugün pek neşesizdi bursı nedense
yada benim keyfim yok öle anladım

hee herkesin işi var heralde çıtır hatun
napalım yemek koydum onu bekliyom
bi de bugünkü mevzumuz hamilelik tripleri:))) ve kilolardı
bi de sakarlık
hepiciği normalmiş şükür:)

senn neden keyfin yok ayyyy

YA KIZLAR DEMIN MÜSTERININ BIRI DELÜ ETTI BENI 15YTL TUTUYO HESABI 20 YTL VERDI 5 UZATTIM BARı 10 ALSAYDIN DIYO GELINIDE VAR YANINDA NEDEN DEDIM

gözüme bakarak demez mı ben içimden 10 gecırmısdım dıye kafamçokkarıştı olmas zaten uygun fıyatlarımız sızdende uygun aldım dedım
nan mılletın ıcınden gecena bakarsam oooooo zaten uygun fıyatım garu sınır ettı benı yaaa

selam karular ben geldüm napiniz bakem hee bugün pek neşesizdi bursı nedense
yada benim keyfim yok öle anladım

yok nan hiç birimizin keyfi yok
akşam kocişin gönlünü alacam zaten
daha doğrusu ogelip özür dileyecek bende biraz nazdan sonra affedecem onu hiç tlfn hamile bi kadı 10 dak.sonra aranır mı dimi am
haa bu arada kartanesi doğurup gelecek heral ses yok baksanıza:roflol:

üzülme canım biz sana ulaşırızyerimseniben

ayyy aksini söyleyen erkek yoktur heralde sıkıyorsa kendileri doğursunlar:jeyyar:

heee kendileri doğursun demiiii

çoğunluğu doğuma girmeye bilem korkuyo bizimle
benimki girse doğum şak die düşer bayılır heraldeee dayanamaz ama çok istiyosan gireyim diyo ben istemiyom ne gerek var

benim içimdende hiç para vermek gelmiyor o zaman oldu mu:roflol::roflol::roflol:
kıs yiğiti yaman mı yaptınız:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…