ayy ben atamam bi tene daha doğuram diyom emme her an vazgeçebilirimmm :roflol:
he ben de sabah uyudum bazen öğlen uyuyom iii geliyo
al işte limon sıkıyodum elimden fırladı halıya yerlere saçıldı sıkılmış limon ve su... zar zor eğildim yerleri sildim bi daha sıktım ay ne sinir bozucu ya her şey fırlıyo elimden noldu bana yaaaa :1no2:
eee zaman geliyor annesi olur artık bu sancılar birde bakmışsın gelmiş bebişinkaydirigubbakcemile5
heee bende diyorum bu nasıl sarma:roflol::roflol:
yaa benim annemde tam tersini söylüyor duba gibi göbişe bakmıyor neymiş yüzüm kaşık kadar kalmış:roflol::roflol::roflol:
ayy inanmıyorummm allah ıslah etsin onu :roflol::roflol:
benim babam da çok vurdumduymazdır bi de hep kendi bildiğini okur...abimin adını kimlik çıkarttırmaya gidene kadar unutmuş kendi kafasına göre bi isim koyup gelmiş... :roflol::roflol::roflol: olmıycak bişey diil yani seninki de yaparsa şaşırmam :lepi:
iki isim koyun bari biri onun istediği biri senin istediğin olsun...(eminim bu aklınıza gelmemiştir :roflol::roflol::roflol: ayy pek yaratıcıyım)....
maşallah canım kocana nazar değmesin
benm herif de öyledir ondan böyle suçlu gibi hissediyom kendimi yaaaa
ne bilem napçaz ne etçez loğusayken?
ben 49 ile başladım dün sağlık ocağındaki hain hemşire de 67 olmuşun didi pat dieee
ama geçen hafta daha 65 tim ben yaaa :çok üzgünüm: :sinifsinif:
kıs bizimkide saçma sapan birşey işte
dün çağrı bıraktım arasın diye 10 dak.sonra aradı işi varmış doğum yapsam haberin olmayacak falan dedim işte astım suratımı oturdum:sinifsinif:
bendede var sakarlık eğilemiyorum ya inadına elimden bişeyler düşüp duruyor ondan sonra anneme yada eşime müracat
hadi hayırlısı canım,zamanına kadar bekler inşallah..selam kızlar doktordan geliyorum ilkkez nst ye bağlandım bugün ya 15 dk dediler 1.5 saat kaldım walla. sancılarım çıktı biraz. hala da var bakalım hayırlısı. bu arada kızım dönmüş ama hissettim dün gece döndü hiç uyutmadı beni walla. 29 ekimde kararlıyız ama hala bakalım hayırlısı.
canım takma hepimiz öyleyiz,allahtan benim kociş moralimi yerine getirmek için herşeyi yapıyo,çok sevimlisin tombiş halinle,penguenim diyo.. bundan sonrada böyle kal filan diyoakannehiryazık kızzzz kendi de hamile eğil eğil sancı olur belkimmmm
ayy bende de var o durumlarr
bi kapris bi kapris sorma bi de suç kocişte gibi üste de çıkıyom
dün de süslenem güzel giyinem dedim ama ne giycem ki hepsi hamiş kıyafeti bol bol zaman da kalmadı zaten öyle paçaçol karşıladm gene ay ben çok sıkıldım bu tombulluktannn :sinifsinif:
canım benimkisi doğum kanalına girmek üzereydi en son ve feci zıplatıyo,sürekli aşağı ittiğini hissediyorum vajinaya zonklama yapıyo resmen..normal yani..evet kızlar ya bunca zaman hep ona alıştırdım kendimi, ama nefes darlığımda var benim o yüzden kendime hiç güvenemiyorum. bu arada tersken hiç böle sancım olmuyodu benim yaa. şimdi walla zıplatıyo arada. normali bu mu yaa ??
maşallah canım kocana nazar değmesin
benm herif de öyledir ondan böyle suçlu gibi hissediyom kendimi yaaaa
ne bilem napçaz ne etçez loğusayken?
ben 49 ile başladım dün sağlık ocağındaki hain hemşire de 67 olmuşun didi pat dieee
ama geçen hafta daha 65 tim ben yaaa :çok üzgünüm: :sinifsinif:
hmm belkim de normaldi kız :uhm: kimbilir ama çok can sıkıcı bi şey yaaaa
ne bilem kız öyle bişi mi varmış?
he merak ettim kız nası dolma bu ayol
abov ne isim koycak acepp
cnm hayırlısı olsun bende sancı mancı çıkmıyo doğmıcak heral benm oğlum pek sevdi anasının karnını
ay ne bilem annem bilem öyle didi yav
hiç demesdi hep kilo al derdi bugün de süt içme bari yoğurt ye süt çok kilo aldırır kalır bak kilon didi
:1shok:anaaaa saa söylemiyomu kııızzz.. ya hoşuna gitmezsee
hoşgeldin canım... gözün aydın.. bende yarın ilk defa nst ye giricem...senin sezeryan olacak galiba 29 Ekim dediğine göre...
kaydirigubbakcemile3yok itekim... fikir değiştirdim fırında kıymalı patates hazırladım...aynı arada lahanayı da haşladım onu yarın saracamcokacimcoook bugün evi süpürdüm yoruldum onun için sarmayla şimdi uğraşmaktan vazgeçtim
uni, şekercik sizin analar niye öle diyolar yaaa.. üzüleceğinizi tahmin etmiyolar mı? :umursamaz:
bence topiğimizde aşırı kilo alan olmadı:CüvCüv: hepimiz de çok güzel hamişler oldukhihoyyyt
eee zaman geliyor annesi olur artık bu sancılar birde bakmışsın gelmiş bebişinkaydirigubbakcemile5
heee bende diyorum bu nasıl sarma:roflol::roflol:
yaa benim annemde tam tersini söylüyor duba gibi göbişe bakmıyor neymiş yüzüm kaşık kadar kalmış:roflol::roflol::roflol:
konuş kız kim tutar seniiii :roflol: :roflol: (işime geldi ya dediğin şey...)unutmuş mu:roflol::roflol: kız ben kocişin eline bi kağıda yazam da verem unutur falan maazallah:roflol:
sağol bacım... toplamda 18 kilo almışsın şekercim... 20 kiloyla tamamlarsın herhalde... normali 15 kilo falan ama sen zayıf başlamışsın o yüzden toleransın da var... yani bence çok değil... bak emel acar 32 kilo almış iki hamileliğinde de şimdi tığ gibin... hem bebişlerimiz için bu kadar kilo almışız çok mu... sakın kendini aç bırakma bebişe zararı olur canım...
ben bu olayı biyerlerden hatırıyom:roflol: geçmişte aynı tribi bende yapmıştım da
hadi hayırlısı canım,zamanına kadar bekler inşallah..
canım takma hepimiz öyleyiz,allahtan benim kociş moralimi yerine getirmek için herşeyi yapıyo,çok sevimlisin tombiş halinle,penguenim diyo.. bundan sonrada böyle kal filan diyoakannehir
canım benimkisi doğum kanalına girmek üzereydi en son ve feci zıplatıyo,sürekli aşağı ittiğini hissediyorum vajinaya zonklama yapıyo resmen..normal yani..
tatlım o kadar da almamışsın gerçekten..çok zayıf hamile kalmışsın aksine çok şanslısın..
ay inş zamanında gelirler sağlıklı olurlar cnmmhadi hayırlısı canım,zamanına kadar bekler inşallah..
canım takma hepimiz öyleyiz,allahtan benim kociş moralimi yerine getirmek için herşeyi yapıyo,çok sevimlisin tombiş halinle,penguenim diyo.. bundan sonrada böyle kal filan diyoakannehir
canım benimkisi doğum kanalına girmek üzereydi en son ve feci zıplatıyo,sürekli aşağı ittiğini hissediyorum vajinaya zonklama yapıyo resmen..normal yani..
tatlım o kadar da almamışsın gerçekten..çok zayıf hamile kalmışsın aksine çok şanslısın..
he her bi halt normal hamileyiz yaaaanormal şekerim normal zaten bu hamilelikte herşey normal :roflol:
o yüzden takmıcan kafaya hem bak eşin ne güzel moral veriyor ne desin adam çok kilo aldın bune böyle mi desin valla biz hatunlarada yaranılmıyo adamlar ne yapsa yok yani
bizim kızda bi delik bulabilse çıkıcak walla canım kime, babasına çekmiş anlaşılan sabırsızlığı :))
evet canım bi terslik olmazsa 29 ekimde sezeryan olcam kavuşucam bebeğime :))
:Saruboceq:
evet ya yaklaştı itekcim epey. sancılar hala hafiften vuruyo bakalım. artık gelirse hazırım ben :))
demek ki normal birşeymiş hamilelerin bu tripleri:roflol::roflol:unutmuş mu:roflol::roflol: kız ben kocişin eline bi kağıda yazam da verem unutur falan maazallah:roflol:
sağol bacım... toplamda 18 kilo almışsın şekercim... 20 kiloyla tamamlarsın herhalde... normali 15 kilo falan ama sen zayıf başlamışsın o yüzden toleransın da var... yani bence çok değil... bak emel acar 32 kilo almış iki hamileliğinde de şimdi tığ gibin... hem bebişlerimiz için bu kadar kilo almışız çok mu... sakın kendini aç bırakma bebişe zararı olur canım...
ben bu olayı biyerlerden hatırıyom:roflol: geçmişte aynı tribi bende yapmıştım da
hee olsun moral veriy işteee göbek olcak kız hem o göbek deel ki bebeeekkkk:))
ben de saf gibim kocama inanıyom "yok hayatım bu kilo normal bebeğimizi doğurcaksın ya, alman lazım tabii hem sen böyle çok şeker çok tatlı çok hoş oldun bu halin daha güzel bu pijama sana çok yakıştı (kocişin pijaması) ay ne güzel oldun böyle" diyip duruyo sarılıp öpüyo ayol herif oynuyo resmen onun dışındaki herkesler bana çok şişmanladın diyyy ben hala kocişe inanıyom:))) kayınvalde de bayramda gittiğimizde bak ne güzel olmuşun çok zayıftın cnm dediydi
bizde güzelim sorunlar... ama kolay deil ya kociş öyle diyo valla çok zor o kadar ağırlığı taşımak birden kilo almak hantallaşmak ağrı çekmek kendini benm yerime koyuyo adamcağız da anlıyo halimiya sanırım bizde bir sorun var bende diyorum kociş son zamanlarda nekadar anlayışsız oldu Çok üzgünüm çoook sanırım sorun bende hergün tartışıyoruz. artık ben sna yaklaşmaya korkuyorum diyor garibim kıyamam ben ona yaa :teselli: bugece gönlünü alam bari. biliyomusunuz benim ecde net yok haftaya işide bırakıyroum ben nasıl sizden haber alıcam yaaa bunu düşündükçe üzülüyorum :sm_confused:
demek ki normal birşeymiş hamilelerin bu tripleri:roflol::roflol:
kıs ne güsel işte ya kocişler deseydi duba gibi oldun annem gibi oldun ayyyy depresyon ne demek çıldırırdım heraldeÇok üzgünüm çoooksağolsun onlar destek olmasa ne olacak halimiz
üzülme canım biz sana ulaşırızyerimsenibenya sanırım bizde bir sorun var bende diyorum kociş son zamanlarda nekadar anlayışsız oldu Çok üzgünüm çoook sanırım sorun bende hergün tartışıyoruz. artık ben sna yaklaşmaya korkuyorum diyor garibim kıyamam ben ona yaa :teselli: bugece gönlünü alam bari. biliyomusunuz benim ecde net yok haftaya işide bırakıyroum ben nasıl sizden haber alıcam yaaa bunu düşündükçe üzülüyorum :sm_confused:
bizde güzelim sorunlar... ama kolay deil ya kociş öyle diyo valla çok zor o kadar ağırlığı taşımak birden kilo almak hantallaşmak ağrı çekmek kendini benm yerime koyuyo adamcağız da anlıyo halimi
ben de kıyamıyom ama elimde olmuyo bazen ya dayanamıyorum
ayy biz de merak ederiz kız seniiiii
hee tripler normal demek herkeste var ben de normal normal yazışıyonuz die elleşmiyodum sizi:)
ayy güzel olmaz mı kızzzz hele öyle desin bak ne kaa güçlü bi yıkım oluyo evde :roflol:
selam karular ben geldüm napiniz bakem hee bugün pek neşesizdi bursı nedense
yada benim keyfim yok öle anladım
selam karular ben geldüm napiniz bakem hee bugün pek neşesizdi bursı nedense
yada benim keyfim yok öle anladım
üzülme canım biz sana ulaşırızyerimseniben
ayyy aksini söyleyen erkek yoktur heralde sıkıyorsa kendileri doğursunlar:jeyyar:
YA KIZLAR DEMIN MÜSTERININ BIRI DELÜ ETTI BENI 15YTL TUTUYO HESABI 20 YTL VERDI 5 UZATTIM BARİ 10 ALSAYDIN DIYO GELINIDE VAR YANINDA NEDEN DEDIM
gözüme bakarak demez mı ben içimden 10 gecırmısdım dıye kafamçokkarıştı olmas zaten uygun fıyatlarımız sızdende uygun aldım dedım
nan mılletın ıcınden gecena bakarsam oooooo zaten uygun fıyatım garu sınır ettı benı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?