2009 Kasm Anneleri

abovvvvv içimden geçeni alsaydınız heeee :1rolleyes:
manyak mı bu karı be klava:
içimden geçen meçem fal mı bakıyon sandı ki :roflol: :roflol: :roflol:
fiyatlar standarttır kız kuaförlerde
ayıp vala ayıp pahalı geliyosa yaptırmıcak

benim neden keyfim yok güzel bi soru ama hangi birini yazam diye düşündüm

sabahtan beri midem bulanii karnım ağriii ishal olmuşum şimdi iyiyim ama

midem yagınlarda çok yanıyo midem ateş mübarek ateş
ve artık busenin peşinden koşamim çok yoruyo beni
işte böle bacım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ben teyzemin kızına giderim kuaföre ama yinede parası neyse veririm sonuçta elinin emeği

:roflol: :roflol: :roflol: hehe klasik sahneler demek kiiii :roflol:

he birimiz de şöyle şen şakrak olsak dimiii :lepi:
birbirimizi neşelendirmeye çalışıyoz emme kendimizde hal yok
koci ş aradı geliyomuş da benim tencere de tıslıyooo cokacimcoook

kartanesi bugün girmedi mi kız :uhm: sabah konuştuk ya ama dr a gitçekti gelmedi belki kocişiyle yemeğe gitmişlerdir geç gelir o benceeeee cokacimcoook

öğleden sonra gidecekti ama daha ses yok bakalım

benim içimdende hiç para vermek gelmiyor o zaman oldu mu:roflol::roflol::roflol:
kıs yiğiti yaman mı yaptınız:mymeka:
ooooooo yiğit yaman olalı cok oldu hacı uyuyon mu nee :roflol: :roflol: :roflol:
alooooooooooooo günaytın bacım

benımde ıcımden hiç para üstü verme gecmıyo nolcak şimcük dıycedım delikafadulden gı bılıyo fıyatımı gelıp duruyo uygunda fıyatım bu sefer öle verresı geldı gelıba lülülülülülü

cnm ishale dikkat et bi yerde okuduydum doğumun yakın olduğunun bi göstergesi de ishalmiş hee ama herkeste olmayabiliyomuş
abov buseyle de zor olur beee
tv filan aç arada çocuk izlesin arkadaşı yok mu apartmanda mahallede kızzz
accık rahatlardın bariii
ayy benm de midem bulanıy kız o olcak son ay heraldee
miden yanıyosa baharatlı acı ekşi yemicekmişin bacım

ben teyzemin kızına giderim kuaföre ama yinede parası neyse veririm sonuçta elinin emeği

he alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
biz de memlekette bi arkdşa aldırıyoduk kaşlarımızı ama parası neyse veriyoduk olmaz öyleeee bedavadann ayol ablam alsa veririm

hee nan kış uykusuna yatmışımda haberim yok:roflol::roflol:
bi baktım yaman yazıyor ne yaman bi çocuk olur beeee:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: hee tam bulmuşun dencek lafı da müşteri her zaman haklıdır babından da söylenmez ki demiii
kız ben çok isterdim esnaf olmyııııı
yok ay millet sıyırdı hee dikkat edin dışarda filan ne zaman kimin ne yapçağı belli olmuyo ekonomi diye diye kafayı sıyırttırdılar millete

abovvv...

kıs gönder bakıyım şu buseyi enese arkadaşlık eder hemde sen rahatlarsın birazalkisalkisalkis
diyene bak bee:roflol::roflol:

hımmmm ne yaptırdıki bacım söle bana bakem ben sölim çok mu para aldın yoksam uygunmukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
naptın na kocişine heeeeyada o sana naptı :uhm:

kız o izne ayrıldı kolay kolay buralarda durmaz o :1no2::1no2:

kızım benim herifin adı arif ondan herşey beklenir :bbo:
kıs bi isim bulamadınız 3 yaşındaki bebeye desen güler arif enişteye en iyisi sen git nüfus cüzdanını çıkarmaya:roflol:yerimseniben
sus kızz :mymeka: bak hala konuşuyoo :mymeka:
abov ne isim koycak acepp
nazlı olsun diyii :sinifsinif:
ohh yarasınn zemuszemus
:1shok:anaaaa saa söylemiyomu kııızzz.. ya hoşuna gitmezsee
nazlı olsun dediydi :sinifsinif:
selam karular ben geldüm napiniz bakem hee bugün pek neşesizdi bursı nedense
yada benim keyfim yok öle anladım
noldu dadlum :teselli:
benimde içimden kuaförlere heç para vermek gelmiyii laelaelaelaelae o zaman bizde vermiyek sositososito
benim içimdende hiç para vermek gelmiyor o zaman oldu mu:roflol::roflol::roflol:
vereliniortak

kız bağa bakk doğuma yakın mide bulantısı olurmuş :bbo:
zaten senin o midende 9 aydır yanıyıı bacım bi barış manço bekliyos senden vereliniortak
veeeeee o buse var ya o buseee gelicem o kızın etlerini koparcam zilli şey lmaz:

he ya mıllet na tuhaf düsünsen ekaş bıyık ne kadar dıye soruyon 5 dıyolar sen cıkarken 3 al dıyorsun olcakısmı canım basda sölesene demı -tatlicadiarzu-

gıı saç kestırdı gelını 1 de kaş bıyık bundan ıyısı çamda kaysı kaydirigubbakcemile3 bedava nan yaza artırcam garu belasını ıstıy bence

vermede yolsunlar senı delikafadulden tubıkkkkkkk

inşallah doğum yaklaşmamıştır gece yatarken yarım kavun yedim ondan oldu galiba yaaaa

kıs gönder bakıyım şu buseyi enese arkadaşlık eder hemde sen rahatlarsın birazalkisalkisalkis
diyene bak bee:roflol::roflol:
heee diyene bak buse seni ayakta uyutur nan zaten uyuyama bahane arisin

ayyy deme kız erken doğurmak istemim ben sanırsam gece kavun yedim ondan oldu şimdi iyiyim amaa.s

kız o izne ayrıldı kolay kolay buralarda durmaz o :1no2::1no2:
hee ama dr a gitçekti sanırsammm bi de çatı muayenesi olcam diyodu öyle hatırlıyommm
kız ne güzel isim işte nazlı daha neee :teselli:

ben çıkıyom hatunlar artıkın muhtemelen yarın görüşcez delikafadulden

kociş geliy gelmeden bi sofra neyin hazırlayam opuyorumnanaktan

görüşürükkkk

dilmuh gelirse de açıklamasını yapsın heee nerdeymiş bakemmm?

gıı saç kestırdı gelını 1 de kaş bıyık bundan ıyısı çamda kaysı kaydirigubbakcemile3 bedava nan yaza artırcam garu belasını ıstıy bence

aboooo nan burda busenin saçını 20 ye kesiler anam onlarda bi hoş sen onları cihangire yolla kuşum alsınlar ağızlarının payınıa.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…