YA KIZLAR DEMIN MÜSTERININ BIRI DELÜ ETTI BENI 15YTL TUTUYO HESABI 20 YTL VERDI 5 UZATTIM BARİ 10 ALSAYDIN DIYO GELINIDE VAR YANINDA NEDEN DEDIM
gözüme bakarak demez mı ben içimden 10 gecırmısdım dıye kafamçokkarıştı olmas zaten uygun fıyatlarımız sızdende uygun aldım dedım
nan mılletın ıcınden gecena bakarsam oooooo zaten uygun fıyatım garu sınır ettı benı yaaa
hee herkesin işi var heralde çıtır hatun
napalım yemek koydum onu bekliyom
bi de bugünkü mevzumuz hamilelik tripleri:))) ve kilolardı
bi de sakarlık
hepiciği normalmiş şükür:)
senn neden keyfin yok ayyyy
yok nan hiç birimizin keyfi yok
akşam kocişin gönlünü alacam zaten
daha doğrusu ogelip özür dileyecek bende biraz nazdan sonra affedecem onu hiç tlfn hamile bi kadı 10 dak.sonra aranır mı dimi am
haa bu arada kartanesi doğurup gelecek heral ses yok baksanıza:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: hehe klasik sahneler demek kiiii :roflol:
he birimiz de şöyle şen şakrak olsak dimiii :lepi:
birbirimizi neşelendirmeye çalışıyoz emme kendimizde hal yok
koci ş aradı geliyomuş da benim tencere de tıslıyooo cokacimcoook
kartanesi bugün girmedi mi kız :uhm: sabah konuştuk ya ama dr a gitçekti gelmedi belki kocişiyle yemeğe gitmişlerdir geç gelir o benceeeee cokacimcoook
ooooooo yiğit yaman olalı cok oldu hacı uyuyon mu nee :roflol: :roflol: :roflol:benim içimdende hiç para vermek gelmiyor o zaman oldu mu:roflol::roflol::roflol:
kıs yiğiti yaman mı yaptınız:mymeka:
abovvvvv içimden geçeni alsaydınız heeee :1rolleyes:
manyak mı bu karı beklava:
içimden geçen meçem fal mı bakıyon sandı ki :roflol: :roflol: :roflol:
fiyatlar standarttır kız kuaförlerde
ayıp vala ayıp pahalı geliyosa yaptırmıcak
cnm ishale dikkat et bi yerde okuduydum doğumun yakın olduğunun bi göstergesi de ishalmiş hee ama herkeste olmayabiliyomuşbenim neden keyfim yok güzel bi soru ama hangi birini yazam diye düşündüm
sabahtan beri midem bulanii karnım ağriii ishal olmuşum şimdi iyiyim ama
midem yagınlarda çok yanıyo midem ateş mübarek ateş
ve artık busenin peşinden koşamim çok yoruyo beni
işte böle bacım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ben teyzemin kızına giderim kuaföre ama yinede parası neyse veririm sonuçta elinin emeği
ooooooo yiğit yaman olalı cok oldu hacı uyuyon mu nee :roflol: :roflol: :roflol:
alooooooooooooo günaytın bacım
benımde ıcımden hiç para üstü verme gecmıyo nolcak şimcük dıycedım delikafadulden gı bılıyo fıyatımı gelıp duruyo uygunda fıyatım bu sefer öle verresı geldı gelıba lülülülülülü
:roflol: :roflol: hee tam bulmuşun dencek lafı da müşteri her zaman haklıdır babından da söylenmez ki demiiiooooooo yiğit yaman olalı cok oldu hacı uyuyon mu nee :roflol: :roflol: :roflol:
alooooooooooooo günaytın bacım
benımde ıcımden hiç para üstü verme gecmıyo nolcak şimcük dıycedım delikafadulden gı bılıyo fıyatımı gelıp duruyo uygunda fıyatım bu sefer öle verresı geldı gelıba lülülülülülü
benim neden keyfim yok güzel bi soru ama hangi birini yazam diye düşündüm
hımmmm ne yaptırdıki bacım söle bana bakem ben sölim çok mu para aldın yoksam uygunmukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3YA KIZLAR DEMIN MÜSTERININ BIRI DELÜ ETTI BENI 15YTL TUTUYO HESABI 20 YTL VERDI 5 UZATTIM BARİ 10 ALSAYDIN DIYO GELINIDE VAR YANINDA NEDEN DEDIM
gözüme bakarak demez mı ben içimden 10 gecırmısdım dıye kafamçokkarıştı olmas zaten uygun fıyatlarımız sızdende uygun aldım dedım
nan mılletın ıcınden gecena bakarsam oooooo zaten uygun fıyatım garu sınır ettı benı yaaa
naptın na kocişine heeeeyada o sana naptı :uhm:yok nan hiç birimizin keyfi yok
akşam kocişin gönlünü alacam zaten
daha doğrusu ogelip özür dileyecek bende biraz nazdan sonra affedecem onu hiç tlfn hamile bi kadı 10 dak.sonra aranır mı dimi am
haa bu arada kartanesi doğurup gelecek heral ses yok baksanıza:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: hehe klasik sahneler demek kiiii :roflol:
he birimiz de şöyle şen şakrak olsak dimiii :lepi:
birbirimizi neşelendirmeye çalışıyoz emme kendimizde hal yok
koci ş aradı geliyomuş da benim tencere de tıslıyooo cokacimcoook
kartanesi bugün girmedi mi kız :uhm: sabah konuştuk ya ama dr a gitçekti gelmedi belki kocişiyle yemeğe gitmişlerdir geç gelir o benceeeee cokacimcoook
kızım benim herifin adı arif ondan herşey beklenir :bbo:ayy inanmıyorummm allah ıslah etsin onu :roflol::roflol:
benim babam da çok vurdumduymazdır bi de hep kendi bildiğini okur...abimin adını kimlik çıkarttırmaya gidene kadar unutmuş kendi kafasına göre bi isim koyup gelmiş... :roflol::roflol::roflol: olmıycak bişey diil yani seninki de yaparsa şaşırmam :lepi:
iki isim koyun bari biri onun istediği biri senin istediğin olsun...(eminim bu aklınıza gelmemiştir :roflol::roflol::roflol: ayy pek yaratıcıyım)
sus kızz :mymeka: bak hala konuşuyoo :mymeka:kıs bi isim bulamadınız 3 yaşındaki bebeye desen güler arif enişteye en iyisi sen git nüfus cüzdanını çıkarmaya:roflol:yerimseniben
nazlı olsun diyii :sinifsinif:abov ne isim koycak acepp
ohh yarasınn zemuszemuskızlar slm
uykumuzu aldık geldik oğluşumla 2 gündür öğleden sonra uyuyorum çok iyi geliyor en azından akşamları koltukta uyuyup kalmıyorum.
o alınganlık bendede var ama benimki eşimden çok anneme bütün gün yanımda olduğu için kahrımı o çekiyor akşama yapacak trip kalmıyor
nazlı olsun dediydi :sinifsinif::1shok:anaaaa saa söylemiyomu kııızzz.. ya hoşuna gitmezsee
noldu dadlum :teselli:selam karular ben geldüm napiniz bakem hee bugün pek neşesizdi bursı nedense
yada benim keyfim yok öle anladım
benimde içimden kuaförlere heç para vermek gelmiyii laelaelaelaelae o zaman bizde vermiyek sositosositoYA KIZLAR DEMIN MÜSTERININ BIRI DELÜ ETTI BENI 15YTL TUTUYO HESABI 20 YTL VERDI 5 UZATTIM BARİ 10 ALSAYDIN DIYO GELINIDE VAR YANINDA NEDEN DEDIM
vereliniortakbenim içimdende hiç para vermek gelmiyor o zaman oldu mu:roflol::roflol::roflol:
benim neden keyfim yok güzel bi soru ama hangi birini yazam diye düşündüm
ben teyzemin kızına giderim kuaföre ama yinede parası neyse veririm sonuçta elinin emeği
hımmmm ne yaptırdıki bacım söle bana bakem ben sölim çok mu para aldın yoksam uygunmukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
naptın na kocişine heeeeyada o sana naptı :uhm:
kız o izne ayrıldı kolay kolay buralarda durmaz o :1no2::1no2:
kızım benim herifin adı arif ondan herşey beklenir :bbo:
sus kızz :mymeka: bak hala konuşuyoo :mymeka:
nazlı olsun diyii :sinifsinif:
ohh yarasınn zemuszemus
nazlı olsun dediydi :sinifsinif:
noldu dadlum :teselli:
benimde içimden kuaförlere heç para vermek gelmiyii laelaelaelaelae o zaman bizde vermiyek sositososito
vereliniortak
kız bağa bakk doğuma yakın mide bulantısı olurmuş :bbo:
zaten senin o midende 9 aydır yanıyıı bacım bi barış manço bekliyos senden vereliniortak
veeeeee o buse var ya o buseee gelicem o kızın etlerini koparcam zilli şeylmaz:
inşallah doğum yaklaşmamıştır gece yatarken yarım kavun yedim ondan oldu galiba yaaaacnm ishale dikkat et bi yerde okuduydum doğumun yakın olduğunun bi göstergesi de ishalmiş hee ama herkeste olmayabiliyomuş
abov buseyle de zor olur beee
tv filan aç arada çocuk izlesin arkadaşı yok mu apartmanda mahallede kızzz
accık rahatlardın bariii
ayy benm de midem bulanıy kız o olcak son ay heraldee
miden yanıyosa baharatlı acı ekşi yemicekmişin bacım
he alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
biz de memlekette bi arkdşa aldırıyoduk kaşlarımızı ama parası neyse veriyoduk olmaz öyleeee bedavadann ayol ablam alsa veririm
heee diyene bak buse seni ayakta uyutur nan zaten uyuyama bahane arisinkıs gönder bakıyım şu buseyi enese arkadaşlık eder hemde sen rahatlarsın birazalkisalkisalkis
diyene bak bee:roflol::roflol:
kızım benim herifin adı arif ondan herşey beklenir :bbo:
sus kızz :mymeka: bak hala konuşuyoo :mymeka:
nazlı olsun diyii :sinifsinif:
ohh yarasınn zemuszemus
nazlı olsun dediydi :sinifsinif:
noldu dadlum :teselli:
benimde içimden kuaförlere heç para vermek gelmiyii laelaelaelaelae o zaman bizde vermiyek sositososito
vereliniortak
zaten senin o midende 9 aydır yanıyıı bacım bi barış manço bekliyos senden vereliniortak
hee ama dr a gitçekti sanırsammm bi de çatı muayenesi olcam diyodu öyle hatırlıyommmkız o izne ayrıldı kolay kolay buralarda durmaz o :1no2::1no2:
kız ne güzel isim işte nazlı daha neee :teselli:nazlı olsun diyii :sinifsinif:
ucuzmuş kız harbiden :lepi:gıı saç kestırdı gelını 1 de kaş bıyık bundan ıyısı çamda kaysı kaydirigubbakcemile3 bedava nan yaza artırcam garu belasını ıstıy bence
vermede yolsunlar senı delikafadulden tubıkkkkkkk
gıı saç kestırdı gelını 1 de kaş bıyık bundan ıyısı çamda kaysı kaydirigubbakcemile3 bedava nan yaza artırcam garu belasını ıstıy bence
gıı saç kestırdı gelını 1 de kaş bıyık bundan ıyısı çamda kaysı kaydirigubbakcemile3 bedava nan yaza artırcam garu belasını ıstıy bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?