bizde güzelim sorunlar... ama kolay deil ya kociş öyle diyo valla çok zor o kadar ağırlığı taşımak birden kilo almak hantallaşmak ağrı çekmek kendini benm yerime koyuyo adamcağız da anlıyo halimi
ben de kıyamıyom ama elimde olmuyo bazen ya dayanamıyorum
ayy biz de merak ederiz kız seniiiii
hee tripler normal demek herkeste var ben de normal normal yazışıyonuz die elleşmiyodum sizi:)
ayy güzel olmaz mı kızzzz hele öyle desin bak ne kaa güçlü bi yıkım oluyo evde :roflol:
üzülme canım biz sana ulaşırızyerimseniben
ayyy aksini söyleyen erkek yoktur heralde sıkıyorsa kendileri doğursunlar:jeyyar:
böyle şeyin pazarlığımı olurmuş yaa :mymeka:gıı saç kestırdı gelını 1 de kaş bıyık bundan ıyısı çamda kaysı kaydirigubbakcemile3 bedava nan yaza artırcam garu belasını ıstıy bence
hee ewet kavun senin hem mideni hem bağırsaklarını bozmuş olabilir :sinifsinif:ayyy deme kız erken doğurmak istemim ben sanırsam gece kavun yedim ondan oldu şimdi iyiyim amaa.s
kız ne güzel isim işte nazlı daha neee :teselli:
ucuzmuş kız harbiden :lepi:
zaten yoluyolarr :jeyyar:delikafadulden
abovv ucuza yapıyon sen bacım bu dandik yerde bilem bundan fazla alıylar bi de bi halta benzetmiylerrr
aboooo nan burda busenin saçını 20 ye kesiler anam onlarda bi hoş sen onları cihangire yolla kuşum alsınlar ağızlarının payınıa.sa.s
hee ewet kavun senin hem mideni hem bağırsaklarını bozmuş olabilir :sinifsinif:
bizim bebe gelmek için bayaa bi nazlandıydı o yüzden nazlı olsun dedi
ama benim kaynanam bi keresinde adı nazlıcan olsun dediydi şimdi sırf o öle dedi diye nazlı koymak istemiyom Çok üzgünüm çoook kötü gelin kötükedihüso
yok kıs birşey yapmadım dün çağrı bıraktım 10 dak.sonra aradı bende kızdım doğursam haberin olmayacak diye ama sadece bugün ekmek almana gerek yok diyecektimhımmmm ne yaptırdıki bacım söle bana bakem ben sölim çok mu para aldın yoksam uygunmukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
naptın na kocişine heeeeyada o sana naptı :uhm:
kız o izne ayrıldı kolay kolay buralarda durmaz o :1no2::1no2:
ulen orman gibi bıyıklarını kaşlarını aldırıyorlar bide pazarlık ediyorlar haakötükedihüsohe ya mıllet na tuhaf düsünsen ekaş bıyık ne kadar dıye soruyon 5 dıyolar sen cıkarken 3 al dıyorsun olcakısmı canım basda sölesene demı -tatlicadiarzu-
yok kıs bizim evin hali harap zaten olmuşken tek ev olsun didiminşallah doğum yaklaşmamıştır gece yatarken yarım kavun yedim ondan oldu galiba yaaaa
heee diyene bak buse seni ayakta uyutur nan zaten uyuyama bahane arisin
ayyy deme kız erken doğurmak istemim ben sanırsam gece kavun yedim ondan oldu şimdi iyiyim amaa.s
hadi byyy canııımopuyorumnanaktanhee ama dr a gitçekti sanırsammm bi de çatı muayenesi olcam diyodu öyle hatırlıyommm
kız ne güzel isim işte nazlı daha neee :teselli:
ben çıkıyom hatunlar artıkın muhtemelen yarın görüşcez delikafadulden
kociş geliy gelmeden bi sofra neyin hazırlayam opuyorumnanaktan
görüşürükkkk
dilmuh gelirse de açıklamasını yapsın heee nerdeymiş bakemmm?
aboooo nan burda busenin saçını 20 ye kesiler anam onlarda bi hoş sen onları cihangire yolla kuşum alsınlar ağızlarının payınıa.sa.s
he gız garuya ındırım yaptım zaten bokunu cıkarıcak yer arıyolar işte neyse bacım müsterı geldı sunu bı halledeyım gelırım
ben geldim hattınnaaaa
anaam amma uzun sürdü dr. maceram bugünn gııı
nstye girdim yarım saat duruluyomuş ya onda neen demiyonuz nan sırtım koptu be yan yatacüm deyüü
sancım çıktı bi de eyümü gerçi çok kuvvatlı deelmiş ama neyse dr açılma varmı deyü baktı açılma yok o yüzden o sancılar önemli deelmiş rahimin kendini hazırlamasıymış
neyse gelelim asıl konuya çatı çatı dediniz ben de bişe sandım nan hiç acımıyo bee jel sürüyo zaten hatın emme içerde ecük bastırdı
3.5 kiloya kaa doğururmuş orta halliymiş çatım açılma da yokmuş 3 haftaya kadar gelmez demi dediminş. 3 hafta sonra gelir dedi kaydirigubbakcemile3 yani 3 hafta soora da gelmeyebülüü bizim zilli
siz nediyonuz bi bakem geçmişe bakabilirsem ama yemek hazırlıyom şimcik
ben geldim hattınnaaaa
nstye girdim yarım saat duruluyomuş ya onda neen demiyonuz nan sırtım koptu be yan yatacüm deyüü
sancım çıktı bi de eyümü gerçi çok kuvvatlı deelmiş ama neyse dr açılma varmı deyü baktı açılma yok o yüzden o sancılar önemli deelmiş rahimin kendini hazırlamasıymış
neyse gelelim asıl konuya çatı çatı dediniz ben de bişe sandım nan hiç acımıyo bee jel sürüyo zaten hatın emme içerde ecük bastırdı
3.5 kiloya kaa doğururmuş orta halliymiş çatım açılma da yokmuş 3 haftaya kadar gelmez demi dediminş. 3 hafta sonra gelir dedi kaydirigubbakcemile3 yani 3 hafta soora da gelmeyebülüü bizim zilli
ben geldim hattınnaaaa
ben çıkıyom kızlar kociş gelecek dışarı çıkacükkk hade öptüm hepicinizi
ben geldim hattınnaaaa
ben geldim hattınnaaaa
:kedi:hımmmm kızın benim oğlanı bekleyecek desene nan :roflol::roflol::roflol:
hee kız merak etme oturcaz evde vereliniortakhay Allah razı olsun kartanesi yaaa ne kaaa güzel dedin. sanki ben rtık heran doğurcakmışım gibi geliyodu. seni okuyunca rahatladım kııı. izne çıkayım bari 1 haftacık evde durayım diyorumda yani inşallah.
ben çıkıyorum artık. yarın görüşürüz inşallah kazasız belasız. kendinize ve meleklerinize çok iyi bakın öpüldünüz hemde kocaman opuyorumnanaktan zemuszemus
valla dr doğum bundan daa kolay dedi gıı :sm_cool:hadi geçmiş olsun canım acımamış ne güzel işte..az kaldı artık,inşallah doğumlarımızda böyle kolay olur ya..
kartanem gözün aydın senin kız seni dinliycek izin yanacak diye korkuyodun
hadi gözün aydın zemuszemus
kıs demek ki senin gacının parmakları çok inceymiş:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?