2009 Kasm Anneleri

canım benim yaaa inşallah bir şekilde ulaşır haberlerinizi alırım canım.

üzülme canım biz sana ulaşırızyerimseniben

ayyy aksini söyleyen erkek yoktur heralde sıkıyorsa kendileri doğursunlar:jeyyar:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gıı saç kestırdı gelını 1 de kaş bıyık bundan ıyısı çamda kaysı kaydirigubbakcemile3 bedava nan yaza artırcam garu belasını ıstıy bence
böyle şeyin pazarlığımı olurmuş yaa :mymeka:

ayyy deme kız erken doğurmak istemim ben sanırsam gece kavun yedim ondan oldu şimdi iyiyim amaa.s
hee ewet kavun senin hem mideni hem bağırsaklarını bozmuş olabilir :sinifsinif:
kız ne güzel isim işte nazlı daha neee :teselli:

bizim bebe gelmek için bayaa bi nazlandıydı o yüzden nazlı olsun dedi
ama benim kaynanam bi keresinde adı nazlıcan olsun dediydi şimdi sırf o öle dedi diye nazlı koymak istemiyom Çok üzgünüm çoook kötü gelin kötükedihüso

ucuzmuş kız harbiden :lepi:

zaten yoluyolarr :jeyyar:delikafadulden

abovv ucuza yapıyon sen bacım bu dandik yerde bilem bundan fazla alıylar bi de bi halta benzetmiylerrr

aboooo nan burda busenin saçını 20 ye kesiler anam onlarda bi hoş sen onları cihangire yolla kuşum alsınlar ağızlarının payınıa.sa.s

he gız garuya ındırım yaptım zaten bokunu cıkarıcak yer arıyolar işte neyse bacım müsterı geldı sunu bı halledeyım gelırım

nazlı güzel isim tubişim
ecenaza.s da olabilir

ben geldim hattınnaaaa
anaam amma uzun sürdü dr. maceram bugünn gııı
nstye girdim yarım saat duruluyomuş ya onda neen demiyonuz nan sırtım koptu be yan yatacüm deyüü
sancım çıktı bi de eyümü gerçi çok kuvvatlı deelmiş ama neyse dr açılma varmı deyü baktı açılma yok o yüzden o sancılar önemli deelmiş rahimin kendini hazırlamasıymış
neyse gelelim asıl konuya çatı çatı dediniz ben de bişe sandım nan hiç acımıyo bee jel sürüyo zaten hatın emme içerde ecük bastırdı
3.5 kiloya kaa doğururmuş orta halliymiş çatım açılma da yokmuş 3 haftaya kadar gelmez demi dediminş. 3 hafta sonra gelir dedi kaydirigubbakcemile3 yani 3 hafta soora da gelmeyebülüü bizim zilli
siz nediyonuz bi bakem geçmişe bakabilirsem ama yemek hazırlıyom şimcik

yok kıs birşey yapmadım dün çağrı bıraktım 10 dak.sonra aradı bende kızdım doğursam haberin olmayacak diye ama sadece bugün ekmek almana gerek yok diyecektim:roflol::roflol:
he ya mıllet na tuhaf düsünsen ekaş bıyık ne kadar dıye soruyon 5 dıyolar sen cıkarken 3 al dıyorsun olcakısmı canım basda sölesene demı -tatlicadiarzu-
ulen orman gibi bıyıklarını kaşlarını aldırıyorlar bide pazarlık ediyorlar haakötükedihüso
yok kıs bizim evin hali harap zaten olmuşken tek ev olsun didim
yok arkadaş bu eve karantinalı bi oyun odası yapma zamanı geldi:roflol::roflol::roflol:
hadi byyy canııımopuyorumnanaktan
aboooo nan burda busenin saçını 20 ye kesiler anam onlarda bi hoş sen onları cihangire yolla kuşum alsınlar ağızlarının payınıa.sa.s

bende 10 a kestiriyorumzemuszemus

he gız garuya ındırım yaptım zaten bokunu cıkarıcak yer arıyolar işte neyse bacım müsterı geldı sunu bı halledeyım gelırım

müşteriyi halledeyim diyo karu nan niye yanlış anlamlara mahal verisin müteri halledilmez müşteriye bakam desene :roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy benim bilgisayar çok ısınmış... bi sürü cvevap yazdıydım göndermeden kapandı gıcık şey.. bi daaa da yazamaycam vallaaa...

kartanesi gelmiş aşşaaada bakiy.. naptın kız varmı bişe

hımmmm kızın benim oğlanı bekleyecek desene nan :roflol::roflol::roflol:

hay Allah razı olsun kartanesi yaaa ne kaaa güzel dedin. sanki ben rtık heran doğurcakmışım gibi geliyodu. seni okuyunca rahatladım kııı. izne çıkayım bari 1 haftacık evde durayım diyorumda yani inşallah.
ben çıkıyorum artık. yarın görüşürüz inşallah kazasız belasız. kendinize ve meleklerinize çok iyi bakın öpüldünüz hemde kocaman opuyorumnanaktan zemuszemus

eyy hadi geçmiş olsun canım.... demek orta halli bi çatın varmış heee... benim dr çatı muayenesi yapmiyy.. acaba benimki nasıl merak ettim şimdikaydirigubbakcemile3

tuğbaaa nazılcan güzel deel ama nazlı güzel bacım... ama bikere kaynanaya gıcık olduysan yapcak bişe yokkaydirigubbakcemile3

hadi geçmiş olsun canım acımamış ne güzel işte..az kaldı artık,inşallah doğumlarımızda böyle kolay olur ya..

hadi gözün aydın zemuszemus
kıs demek ki senin gacının parmakları çok inceymiş:roflol::roflol:

hımmmm kızın benim oğlanı bekleyecek desene nan :roflol::roflol::roflol:
:kedi:
hee kız merak etme oturcaz evde vereliniortak
hadi geçmiş olsun canım acımamış ne güzel işte..az kaldı artık,inşallah doğumlarımızda böyle kolay olur ya..
valla dr doğum bundan daa kolay dedi gıı :sm_cool:
hatta başta inş. kolaybi vajinal muayenemiz olur falan deyünce anam dedim ne edecek bu hatın baaa
ama heçbişeycik de olmiii
valla doğum bunu kaasa süpermiş daa burda giren 2 parmak orda çıkan koca kafa nası olcek :roflol:
kartanem gözün aydın senin kız seni dinliycek izin yanacak diye korkuyodun

hee dr. yanmaz yanmaz merak etme dii :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…