he ben didimm zarif deyüü kaydirigubbakcemile3
valla dr doğum bundan daa kolay dedi gıı :sm_cool:
hatta başta inş. kolaybi vajinal muayenemiz olur falan deyünce anam dedim ne edecek bu hatın baaa
ama heçbişeycik de olmiii
valla doğum bunu kaasa süpermiş daa burda giren 2 parmak orda çıkan koca kafa nası olcek :roflol:
geçmiş olsun yewwrumm opuyorumnanaktanben geldim hattınnaaaa
anaam amma uzun sürdü dr. maceram bugünn gııı
nstye girdim yarım saat duruluyomuş ya onda neen demiyonuz nan sırtım koptu be yan yatacüm deyüü
sancım çıktı bi de eyümü gerçi çok kuvvatlı deelmiş ama neyse dr açılma varmı deyü baktı açılma yok o yüzden o sancılar önemli deelmiş rahimin kendini hazırlamasıymış
neyse gelelim asıl konuya çatı çatı dediniz ben de bişe sandım nan hiç acımıyo bee jel sürüyo zaten hatın emme içerde ecük bastırdı
3.5 kiloya kaa doğururmuş orta halliymiş çatım açılma da yokmuş 3 haftaya kadar gelmez demi dediminş. 3 hafta sonra gelir dedi kaydirigubbakcemile3 yani 3 hafta soora da gelmeyebülüü bizim zilli
siz nediyonuz bi bakem geçmişe bakabilirsem ama yemek hazırlıyom şimcik
hee şimdi nazlı koyarsam kaynanam havalara girer kötükedihüsotuğbaaa nazılcan güzel deel ama nazlı güzel bacım... ama bikere kaynanaya gıcık olduysan yapcak bişe yokkaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız....
kısaca hemen girip yazayım dedim.bugün doktorumuza gittik...suyumuz da oğlumuzda iyi durumu...2520 gr olmuş tombik oğlum.bende 1 kg almışım:lepi:
hersey yolunda dedı.bundan sonra haftada bir gidicem haftaya nst ye giricem.
bugün kayınvalidem buharmakınesi ve uyku setini aldı.sipariş verdiğimiz oto koltuğu da geldı.ben iç çamaşırı,emzirme atleti,normal atlet minik havlu aldım terlersem sırtıma koymak için.koşuşturmaca içindeydım yoruldum valla.
ne var ne yok herkes iyi demı doğuran yok geçmişi okuyamadım da...
maşallah melek anne oğluşunaa hazırlıklar bitiyo artık hee maşallah,
biz de yimeemizi yedik çay içceeezz arada bakıyom
:
uni, şekercik sizin analar niye öle diyolar yaaa.. üzüleceğinizi tahmin etmiyolar mı? :umursamaz:
bence topiğimizde aşırı kilo alan olmadı:CüvCüv: hepimiz de çok güzel hamişler oldukhihoyyyt
kayınvalde de bayramda gittiğimizde bak ne güzel olmuşun çok zayıftın cnm dediydi
evet canım bi terslik olmazsa 29 ekimde sezeryan olcam kavuşucam bebeğime :))
:Saruboceq:
ben geldim hattınnaaaa
nstye girdim yarım saat duruluyomuş ya onda neen demiyonuz nan sırtım koptu be yan yatacüm deyüü
sancım çıktı bi de eyümü gerçi çok kuvvatlı deelmiş ama neyse dr açılma varmı deyü baktı açılma yok o yüzden o sancılar önemli deelmiş rahimin kendini hazırlamasıymış
neyse gelelim asıl konuya çatı çatı dediniz ben de bişe sandım nan hiç acımıyo bee jel sürüyo zaten hatın emme içerde ecük bastırdı
3.5 kiloya kaa doğururmuş orta halliymiş çatım açılma da yokmuş 3 haftaya kadar gelmez demi dediminş. 3 hafta sonra gelir dedi kaydirigubbakcemile3 yani 3 hafta soora da gelmeyebülüü bizim zilli
slm kızlar nasılsınız....
kısaca hemen girip yazayım dedim.bugün doktorumuza gittik...suyumuz da oğlumuzda iyi durumu...2520 gr olmuş tombik oğlum.bende 1 kg almışım:lepi:
hersey yolunda dedı.bundan sonra haftada bir gidicem haftaya nst ye giricem.
bugün kayınvalidem buharmakınesi ve uyku setini aldı.sipariş verdiğimiz oto koltuğu da geldı.ben iç çamaşırı,emzirme atleti,normal atlet minik havlu aldım terlersem sırtıma koymak için.koşuşturmaca içindeydım yoruldum valla.
ne var ne yok herkes iyi demı doğuran yok geçmişi okuyamadım da...
geçmiş olsun canım olsun bak genede acımamış yaa bakalım bizim doktorda bakıcak mı ilerleyen haftalarda..hayılısıyla kucağımıza alaım bebişleri canım...ben geldim hattınnaaaa
afiyet olsun canımm.sağol tatlım bendıe inceden bi servınç mutluulk sardı çoğu seyi bitti.bib bebek şekeri kaldı ondua doğumdan sonra sipariş vercem.bide oğluşumla benım mevlüt takımım kaldı...maşallah melek anne oğluşunaa hazırlıklar bitiyo artık hee maşallah,
biz de yimeemizi yedik çay içceeezz arada bakıyom
geçmiş olsun yewwrumm opuyorumnanaktan
hee şimdi nazlı koyarsam kaynanam havalara girer kötükedihüso
maşallah melek annem
sağol tatlım valla alıncaklar bitti nerdeyse çoğu alındı bikaç parca bişi kaldı artık onlarda hallolur.bende makıne makıne çamaır yıkıyom ama bebeişinkılere başlamadım haftaya yıkıcam...emzırme yastığı almadımda yan yatırma yastığı aldım ben bide boğulma önleyıcı anam bılmıyoruz kı ne var ne yok alıyoz...kıs kadıncağız sürekli hiç kilo almadığımı hamileliğin çok yakıştığını vs söyleyip duruyo... bi de benim annem çok dikkatli konuşur karşısındakini incitmemek için...bi bugün bu gömlek artık küçülmüş dedi işte...ben ne kadar alınganım düşün hemen küstüm öyle dedi diye ağlıycaktım nerdeyse... :roflol: annemden böyle bişey duymaya alışık diilim ama asıl mesele giydiğim bişeyin dışardan öyle görünmesi çok fena koydu :roflol::roflol:
aman neyse işte tipsizleştiğimi düşündüğümden moralim fena bozuk kısaca :lepi:
anammm millette ne kayınvalideler var... kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
filizcim sezeryan olmayı sen mi istedin ??
e o zaman orta halli çatından simetrik kızına kolay geçişler diliyom kardenemm :roflol::roflol::roflol:lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
canımm hadi gözün aydın... maşallah oğluşuna...
eksikler de tamamlanmış... insan yorulsa da büyük bi rahatlama oluyo eksikleri alınca :lepi:
ben de bi yastık almıştım pek içime sinmemişti bi yastık daha aldım... sanki yastık kullanıcak yavrucak naniknanik arkasına koyarım yan yatırırım ben de napim... bana nedense o yan yatırma yastığı ve emzirme yastığı çok gereksiz geldi almadım...:uhm:
benim de pek bi eksiğim kalmadı odayı düzenliyorum artık yavaş yavaş... ama kocişi her an vurabilirim...bir ay oldu gardırobu kuralı hala kulpları takılıcak bi de şifonyerin üzerine duvara raf monte edilicek ... her akşam yarın yapıcam diyo...ben de delme işleri falan var diye odayı hazırlayamıyorum... ama dayanamadım uyku setini falan serdim... ayyy çok güzel oldu hiç ordan çıkmak istemiyorummm hihoyyythihoyyythihoyyyt
geçmiş olsun yewwrumm opuyorumnanaktan
hee şimdi nazlı koyarsam kaynanam havalara girer kötükedihüso
maşallah melek annem
yine tost mu yedirdin nan adamaa :mymeka:
sağol tatlım valla alıncaklar bitti nerdeyse çoğu alındı bikaç parca bişi kaldı artık onlarda hallolur.bende makıne makıne çamaır yıkıyom ama bebeişinkılere başlamadım haftaya yıkıcam...emzırme yastığı almadımda yan yatırma yastığı aldım ben bide boğulma önleyıcı anam bılmıyoruz kı ne var ne yok alıyoz...
yaptır bacım sen sıkıştır ağırlaşıyorum de.en azından temızler anca yerleştirirsin yavaş yavaş.biandada yapma canım.sonra bılıyon belın ağrııı aman diyemmm...lmaz:
bak bu dilmuh yine yok ortalıklardaaklava:
ben çıkıom kızlar arkidişlere otrmaya gitcez
huu huu kizlar nasilsinizzz
bugün azkalsin doguruyorum sandim:1shok:
hastane cantamizi hazirladim öglen saatlerinde sonra carsiya gideyim azcik dolanayim hemde yürüyüs olur dedim ciktim yola yolda bir sanci sag kasigima oldugum yerde kaldim suyum geldi sandim cok korktum..hemn ilerde bir bank buldum uzunca bir süre oturdum üstünde dinlendim , evede dönemiyorum baya uzaklasmistim neyse dinlendikten sonra aci biraz azaldi ama yürüdükce canimi yakmaya devam etti..sözde dolanicaktim gezinicektim hicbisey yapamadim hemen bankaya gittim para cektim ayni sekilde yavas yavas eve geldim.hastane icin yeni ic camasirlari alicaktim tac alicaktim terlik alicaktim hepsi kaldisenağlama
yolda gelirken ne dualar ediyorum ama bi görseniz ödüm patladi bisey olcuak sokak ortasinda diye...
insallah hicbirimizin sancisi sokakta gelmez...cok kötüydüü
sagol canimayyy elifcimmm geçmiş olsun canımmm....
demek boşuna demiyolar yalnız dışarı çıkmayın diye...ben de korktum bak şimdi.... :çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım .amannnın dikkat etmelıyız bundan sonra elımızden geldikçe tek başımıza çıkmamalıyız ama bazen de mecbur kalıyoruz kımse olmayınca...huu huu kizlar nasilsinizzz
hastane cantamizi hazirladim öglen saatlerinde sonra carsiya gideyim azcik dolanayim hemde yürüyüs olur dedim ciktim yola yolda bir sanci sag kasigima oldugum yerde kaldim suyum geldi sandim cok korktum..hemn ilerde bir bank buldum uzunca bir süre oturdum üstünde dinlendim , evede dönemiyorum baya uzaklasmistim neyse dinlendikten sonra aci biraz azaldi ama yürüdükce canimi yakmaya devam etti..sözde dolanicaktim gezinicektim hicbisey yapamadim hemen bankaya gittim para cektim ayni sekilde yavas yavas eve geldim.hastane icin yeni ic camasirlari alicaktim tac alicaktim terlik alicaktim hepsi kaldisenağlama
yolda gelirken ne dualar ediyorum ama bi görseniz ödüm patladi bisey olcuak sokak ortasinda diye...
ayy çok geçmiş olsun canımmhuu huu kizlar nasilsinizzz
kıss tubikk melek çok güzel melek koyun işte....kaydirigubbakcemile5
yoh anaam harika yimekler yaptım bu sefeer :lepi:yine tost mu yedirdin nan adamaa :mymeka:
:roflol::roflol::roflol:e o zaman orta halli çatından simetrik kızına kolay geçişler diliyom kardenemm :roflol::roflol::roflol:lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
anaaaam geçmiş olsuuuunnnn ayy nerde gelcek belli değil dimii mafoldumbenhuu huu kizlar nasilsinizzz
ayyy elifcimmm geçmiş olsun canımmm....
demek boşuna demiyolar yalnız dışarı çıkmayın diye...ben de korktum bak şimdi.... :çok üzgünüm:
sagol canim
gercekten ben buzamana kadar esim evde yokken yürüyüslere yalniz cikiyodum hicbisey olmamisti bugün canim gidiyo sandim..bidaha ciksam bile markete kadar yakin yerlere giderim esim olmadan cikmam kesinlikle:1no2:
son zamanlarda hepimizzin cok daha tedbirli olmasi gerek bunu bugün cok ii anladim
geçmiş olsun canım .amannnın dikkat etmelıyız bundan sonra elımızden geldikçe tek başımıza çıkmamalıyız ama bazen de mecbur kalıyoruz kımse olmayınca...
aman cnaım inş bida yaşamasıın...
üzülme tatlım eşinle çıkar alırsın yada bi arkadaşınla...
kızlar ben askı memnuya bakıyorum sonram gene gelırım öptümmm
ayy çok geçmiş olsun canımm
benimde en korktuğum şey sokakta ve yalnızken suyumun gelmesi :1shok:
kartanesi .!.:anaaaam geçmiş olsuuuunnnn ayy nerde gelcek belli değil dimii
anaaam netcez yaaa ben daa yeni izne çıktımm gezecedüm eccükkk
gerçi çok gezemiyom hemen yoruluyom
sagolun kizlar
o anda bisey olcak diye varya ödüm koptu..kesinlikle yalniz evden uzak yerlere cikmayin allah muhafaza ´ne an ne olcagi hic belli olmuyo evden cikarken hicbirseyim yoktu yolda oldu ne olduysa..
kartanem gezmek iyi dogum icin ama yaninda mümkünse biri olsun yalniz cikma sen benden daha ileridesin her an gelebilir bu minik zilliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?