2009 Kasm Anneleri

ayy hadi gözün aydııınn dönmüş sonundaaa zemuszemus
naptın gı mothercare den aldın mı bişiler bari laelaelaelaelae
hadi dr git sende bi milli ol gel bakem kaydirigubbakcemile3
milli oldum geldimm kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaa inanmıyoooommm doğalı 13 hafta oldumu yaaa ne çabuukkk :1shok:

kızlar gıı hani zabah didim ya kayınpeder hasta deyu tuberkülozmuş yaaa mafoldumben
o kadar ağızdan burundan kan gelmiş zaten belliydi ama işte insan kabullenmiyo demek hay ya rabbim bide bulaşıcımış gı ben bilmidim :tomato: dr arkadaş sen sakın onun olduğu ortamlarda bulunma didi ama bunu sölediğinde artık çok geçti tırstımmmm akannehir
rabbim ona acil şifalar versin bizleri de korusun ne diiimmm :Saruboceq:

aaaaaaaaa inanmıyoooommm doğalı 13 hafta oldumu yaaa ne çabuukkk :1shok:

canım karakız erken doğum yaptığı için doğum öncesi izni diye bi şansı yok doğum yaptığından itibaren sadece 8 hafta hakkı var malesef yani biz devlet memurlarında öle sanırım sigortada da aynı :sinifsinif:
ne kadar saçma dimiii aslında 16 hafta iznin var toplam ister önce kullan ister böl kullan ister sora kullan bırak yani erken doğurmak onun tercihi sankiiiiiiiiiiiiiii klava:

ayy nedem kıız kimse yokkiiii
ebişimi alır giderim artık ben de ikimize birden sancı gelmez heralde :roflol:

heh tam adami yani birinize bisey olsa sanki digeriniz yardim edebilceniz
söyle kelli felli birisi olsun yaninda ebis nasil yardim etsin ki yada sen ona nasil yardim etcen...

oyyy canim gecmis olsun allah sifa versin
tüberkiloz bulasicimiymiss:1shok:

slm adamıımmm
anaaaaaaa adamım haberim yoktu gıııı geçmişi okumadudumm çok geçmişolsun
nan sen uzak dur madeeemm
ay çok zayıf diidin dimekkiii ondan
rüya neyim gördüdün gıı sen geçendee
hee dooruuu 5 haftayı aktaramadı tabi bizim şimdi doğumdan sonra 13 haftamız varya ondan dedim ama o çalıştı o dönemde ne saçma demi yaa

heee o da ayrı mesele kaydirigubbakcemile3

neysekii benim dr jel sürdüüü gerek kalmadı :lepi:

ya ben şu zeytinyağına başlasammıkiiii ay erken deelmiii açılma olarsaaa şimdiden

ayyy sonundaaa yaa sana mı annattım ben o ruyayı bugun edaya diim gı annattım ya deyu yoh diiy gıı ay kafada kalmadı he gıı bide o ruyanın ustune olunca bi tuhaf oldumki bugun sorma şimdi yollamışlar bakalım haftaya kaa bi ilaç kullanacumuş sora yatış yapılıp yapılmıca belli olacumuşş

çatımuayenesinde heçbişe yok fallaaaa

ayy aynııı beeeen :lepi: zaten günümüz de aynıı
çatı muayenesi harbiden çok basitmiş yaww :sm_cool:

ay allah yardımcısı olsunnnn kuzum yaa
he baa annatıdın gıı malum olmuş saa hasta olduu dimekkiii

ay allah yardımcısı olsunnnn kuzum yaa
he baa annatıdın gıı malum olmuş saa hasta olduu dimekkiii

aslında adamcez 1968 yılında 6 ay yatmış hastanedee bu dert yüzünden meğerse tee o zamanki yara patlamış şimci :1shok: o kan ondan gelimiş o kaaa şimci haftaya falan bi sürü tetkik yapılcakmış kanser araştırması bile olacumuş yane ay ne bulem ya rabbim cümlesine acil şifalar ihsan etsinn dermansız dert vermesinn
ayy görümcemin gözleri şişmiş valla ağlamaktan gıı aşam geldi de yazuh biz ne kaa üzülsekte ateş harbiden duştuu yeri yakıyy :teselli:

kaç yaşında canım?
sen bol bol dua et allah yardım etsin

kızlaarrr ben artık kk ya giremicemm mafoldumben pc gidio yenisini alabilirmiyim şu ara bilmiorum hepiniz Allaha emanetsiniz herkese sağlıklı ve hayırlı doğumlar ve evlatlar diliyorum hepnizi çoookk seviyorumm hoşçakalın

kız nereye gidiyon

anaaam bu kaa geçmişe hayatat bakamamm yaaa :kedi::kedi:
bütün gün arkadasımdaydım ben :kedi: yarında diğer arkadasa gidicez izmire gitmeden beraber olalım dediktee :kedi:
cerenimo çok geçmiş olsun cnm kayınpederine allahım acil şifallar versin :Saruboceq::Saruboceq: sende kendini koru özgemizi koru cnm :Saruboceq:
Ebişko ne oldu yaaa nere gidisinn?niye gidiy pc anlamadım haaa :sinifsinif::sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…