ayy hadi gözün aydııınn dönmüş sonundaaa zemuszemusslm kızlar nasılsınız benim kuzu dönmüş yolunu bulmuş geçen gece yine acili ziyaret ettim malum sancım falan oldu doktoruma söyledim ne olur ne olmaz hemen git dedi allahtan herşey normal çıktı ama sanırım döndügü için agrım oldu ama ben anlamadım sanırım...neyse bugün kendi doktoruma gidecem ona neler diyecek bakalım...sık olmaya başladı bu aralar sancı durumlarım bakalım...doguran falan yok degilmi bende malum giremedim bir kaç gündür artık pek yalnız bırakmamaya da çalışıyor komşum yakın arkadaşım...
milli oldum geldimm kaydirigubbakcemile3naptın gı mothercare den aldın mı bişiler bari laelaelaelaelae
hadi dr git sende bi milli ol gel bakem kaydirigubbakcemile3
canlarım merhaba
nasılsınız
ya bu sabah sinirlerim bozuldu anlatsam sizde şaşıracaksınız
personelden aradılar işbaşı kağıdımı ne zaman getireceğimi sordular erken doğum olduğu için benim doğum iznim haftaya bugun bitiyormuş ve ben haftaya bugun işbaşı yapmak zorundaymışım düşünebiliyormusunuz ayy duyunca nevrim döndü ne diyosunuz siz ya daha bebeğimi alıp eve geleli 15 gun oldu ne işi dedim kızdım ben müdürmle konuşucam dedim kapadım telefonu
heme müdürümü aradım durumu anlattım ben daha bebeğimi 15 gun oldu eve getireli işbaşı yapmam imkansız dedim senelik iznim bile kullansam 20 gunum var yetmez dedim eğer oluyosa ücretsiz izne ayrılmak istiyorum dedim siz personelle konuşurmusunuz lütfen dedim
sen moralini bozma kızım ben personelle konuşup halletmeye çalışacağım dedi
böyle şeymi olur ya
aaaaaaaaa inanmıyoooommm doğalı 13 hafta oldumu yaaa ne çabuukkk :1shok:
ayy nedem kıız kimse yokkiiii
ebişimi alır giderim artık ben de ikimize birden sancı gelmez heralde :roflol:
kızlar gıı hani zabah didim ya kayınpeder hasta deyu tuberkülozmuş yaaa mafoldumben
o kadar ağızdan burundan kan gelmiş zaten belliydi ama işte insan kabullenmiyo demek hay ya rabbim bide bulaşıcımış gı ben bilmidim :tomato: dr arkadaş sen sakın onun olduğu ortamlarda bulunma didi ama bunu sölediğinde artık çok geçti tırstımmmm akannehir
rabbim ona acil şifalar versin bizleri de korusun ne diiimmm :Saruboceq:
slm adamıımmmselam milletttt
anaaaaaaa adamım haberim yoktu gıııı geçmişi okumadudumm çok geçmişolsunkızlar gıı hani zabah didim ya kayınpeder hasta deyu tuberkülozmuş yaaa mafoldumben
o kadar ağızdan burundan kan gelmiş zaten belliydi ama işte insan kabullenmiyo demek hay ya rabbim bide bulaşıcımış gı ben bilmidim :tomato: dr arkadaş sen sakın onun olduğu ortamlarda bulunma didi ama bunu sölediğinde artık çok geçti tırstımmmm akannehir
rabbim ona acil şifalar versin bizleri de korusun ne diiimmm :Saruboceq:
hee dooruuu 5 haftayı aktaramadı tabi bizim şimdi doğumdan sonra 13 haftamız varya ondan dedim ama o çalıştı o dönemde ne saçma demi yaacanım karakız erken doğum yaptığı için doğum öncesi izni diye bi şansı yok doğum yaptığından itibaren sadece 8 hafta hakkı var malesef yani biz devlet memurlarında öle sanırım sigortada da aynı :sinifsinif:
ne kadar saçma dimiii aslında 16 hafta iznin var toplam ister önce kullan ister böl kullan ister sora kullan bırak yani erken doğurmak onun tercihi sankiiiiiiiiiiiiiiiklava:
heh tam adami yani birinize bisey olsa sanki digeriniz yardim edebilceniz
söyle kelli felli birisi olsun yaninda ebis nasil yardim etsin ki yada sen ona nasil yardim etcen...
oyyy canim gecmis olsun allah sifa versin
tüberkiloz bulasicimiymiss:1shok:
neysekii benim dr jel sürdüüü gerek kalmadı :lepi:kuzum vazelini giderken sürsün diye dedim lap diye sokuyorlar bari kaygan olurda ne olduğunu pek anlamaz
bende bu sefer doğuma giderken sürmeyi düşünüyorum
hihoyyythihoyyythadi gözün aydın canım dönmüş demek kızın
heee yaaa dün aklıma geldi benimde belim ağrıyor falan diyordu:uhm:
nann dikkat et o zamanakannehir
itekcim ben geçen muayene olduğumda canım çok yandıı bi spekulum mu ne o aletlede baktıı bağırrttı benii bende kaç gündür zeytin yağaına başladım çatı bölgesine az bi zeytinağıyla masaj yapyosun 2 dk kadar kolayca rahim açılıyormuş ve yumuşama oluyormuş
slm adamıımmm
anaaaaaaa adamım haberim yoktu gıııı geçmişi okumadudumm çok geçmişolsun
nan sen uzak dur madeeemm
ay çok zayıf diidin dimekkiii ondan
rüya neyim gördüdün gıı sen geçendee
çatımuayenesinde heçbişe yok fallaaaayalnız bu işlemi erken yapmayın eskiden ebeler yapıyomuiş kolay olsun doğum deyü ben de duymuştum ama ne bilem, daha erken diyodum
spekulumdan nolcak kız:))
ben vajinal ultrasonda ilk irkilmiştim ama o dr lap die sokmuştu:)
sonra hsg çekildim hsg den önce de spekulum takıyo rahmini aşağı çekiyo filan o zaman ne anestezi ne ağrı kesici aldıydım normal gittiydim çıt da çıkarmadım ne dem çırpınsam daha uzun sürcek ama o da iğrenç bişi heralde diyom bu muayene daha fena olamaz ama gene de bilmiyom tabe
Merhaba arkadaşlar, bu gün çatı muayenesi oldum normal doğum yapabilirmişim kafamçokkarıştı Çatı muayenesi çok basitti kendimi çok sıkarım sanıyodum ama kolay geçti çok şükür arkadaşım beni baya korkutmuştu ama hiçde korkulacak bişey değil. Hiç açılmam yokmuş bebeğin keyfi yerinde sanırsam yakın bi zamanda doğum gözükmüyo dedi doktorçıksada sevsem artık nstde bi saat yattım ilk yarım saat poposunu kımıldatmadı sıpam son yarım saatte kımıldadı.. Allah hepimizi bi çığrışta bebeğimize kavuşturur inş. Hepiniz kocaman öpüldünüz... opuyorumnanaktan
ayyy sonundaaa yaa sana mı annattım ben o ruyayı bugun edaya diim gı annattım ya deyu yoh diiy gıı ay kafada kalmadı he gıı bide o ruyanın ustune olunca bi tuhaf oldumki bugun sorma şimdi yollamışlar bakalım haftaya kaa bi ilaç kullanacumuş sora yatış yapılıp yapılmıca belli olacumuşş
ay allah yardımcısı olsunnnn kuzum yaa
he baa annatıdın gıı malum olmuş saa hasta olduu dimekkiii
aslında adamcez 1968 yılında 6 ay yatmış hastanedee bu dert yüzünden meğerse tee o zamanki yara patlamış şimci :1shok: o kan ondan gelimiş o kaaa şimci haftaya falan bi sürü tetkik yapılcakmış kanser araştırması bile olacumuş yane ay ne bulem ya rabbim cümlesine acil şifalar ihsan etsinn dermansız dert vermesinn
ayy görümcemin gözleri şişmiş valla ağlamaktan gıı aşam geldi de yazuh biz ne kaa üzülsekte ateş harbiden duştuu yeri yakıyy :teselli:
doğuran yok wannam
kızlaarrr ben artık kk ya giremicemm mafoldumben pc gidio yenisini alabilirmiyim şu ara bilmiorum hepiniz Allaha emanetsiniz herkese sağlıklı ve hayırlı doğumlar ve evlatlar diliyorum hepnizi çoookk seviyorumm hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?