kuzum sen naptın bakiimmmm
geçmişi de okumadım yaw bihaberim herbişedennn
ben de artık kızımın odasını süslüyom yavaş yavaş :lepi:
kızlaarrr ben artık kk ya giremicemm mafoldumben pc gidio yenisini alabilirmiyim şu ara bilmiorum hepiniz Allaha emanetsiniz herkese sağlıklı ve hayırlı doğumlar ve evlatlar diliyorum hepnizi çoookk seviyorumm hoşçakalın
unimm nbr cnmm özledim kızzz sen kaç gündür yoktun hee öpem senii ŞenizŞeniz
ayyy edoşuummm ben de özledim kısss ŞenizŞenizŞeniz
napiyosun bakim ...var mı havadisss ???
bu dilmuh yine gelmedi dimii
doğurcam doğurcam diye diye doğurdu mu acep:uhm:
Kzlar doğum yapmadan önce okumanızda fayda gördüğüm bir yazı göndermek istyorum sizlere. Devamı gelecek.
0-72 Ay Zihinsel Gelişim:
napim cnm yaa c.tesi gidiyorum izmire nasipsee :gitme:29 ekimde kavuşucaz :Saruboceq:
bi daha oğlumla dönücez evimize kısmetsee :Saruboceq:dün oğlumun valizini hazırladım yarın akşamda kendiminkini hazırlıcam zemuszemus
burda iki arkisdişim var onlarda gitmeden beraber olalım diyolar bugün birindedim yarında diğerine gidicez :kedi::kedi:
ayyyyyyyyyyy kocamdan ayrılcak olmanın derdi sardı benii kocişime bakıp bakıp ağlayasm varr yaaaaa senağlama
aaaaaaaaa inanmıyoruuummmmmmmmmmm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
geçende dr.a gittiğinde mi karar verdiniz...?? hiç haberim yoktu ! e sen normal istiyodun sezeryan nerden çıktı...ay heyecan bastı birden beni...29 ekimde geliyo yani egecikkk.... delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
günaydın kızlaaaaaar.
ayy merak etmişiniz ama yine doğuramadım maalesef.
günaydın kızlar.
yok anam biz doğuramıcaz belli. birde bana 6. aydan itibaren erken doğum riski var diyorlardı:roflol:
anam az geçmişi okuyam dedim emme üşendim yav heralde doğuran yok?kızlar geçişi okudumda geldim anam doğuramıyom maalesef benim paşanın keyfi yerinde gelmeye niyeti yok.
edacım çözmüş olayı süpersin bacım
cerincim çok geçmiş olsun.
ayy hastaneye gidenler vardı alıntı yapmayınca unuttum tabi(erken bunamamı oldum acep)
herkeslere maaşallah.
bende çarşamba gitcem tekrar doktora nst falan olcakta nan niye çıkmıyo bende sancı mancı.
40 haftayı bulmasa bari.
en iyisi ben yarın alam bi zeytinyağıda başlayam masaja.
hurmada yiyom amma tık yok.
günydn hatun bacım:) he bana da bu bebe dönmez 40 haftayı da geçirir gibime geliyyygünaydın kızlar.
yok anam biz doğuramıcaz belli. birde bana 6. aydan itibaren erken doğum riski var diyorlardı:roflol:
cnm ne bilem ne başlatır ki ama ne acele ediyon kız vaktinde doğsun napçan sağlıklı olsun dayok bacım herkes doğurur ben kalırım gibime geliyo artık.
tok yok bende.
nedir acaba doğumu az erken başlatacak şeyler.
hurma falan yiyom ama yok
he ben de dün akşam 4 kez wcye kalktım, en son 6 buçuktu ondan sonra da uyumadım 7de nasılsa gene kalkıcam die kahvaltı yaptık kocişle o işe gitti ben de çamaşır topladım dürdüm ütülencekleri ayırdım bulaşık makinesini boşalttım kendime bi ıscak içecek koydum onu içtim işte kimse olmaz deyü geçmişe takılam dediydimoffffff ben bide grip olmuşum hiç çekilmiyo hamilelikte hastalık.
herkesler izne ayrılınca sabah kimsecikler olmuyo demekki.
ben kocişimle kahvaltı yaptım oda yarım yamalak oldu kocişi almaya erken geldiler.
şimdide çayımı ısıtıp içcem iyi gidiyo
geldim yettim bacımcanliz+, gurbetyaren, sekercik+
aşağıdan niye bakıyosunuz kızlar gelin ayol sıkılıyom zaten
öncelikle herkeslere günaydınnnn
anam az geçmişi okuyam dedim emme üşendim yav heralde doğuran yok?
al benden de o kaaa
benim bebek ne döndü ne aşağı indi kızzz
yan gelip yatıy keretaaa
sancı yok ağrı yok öyle lay lay lom geziniyom
günydn hatun bacım:) he bana da bu bebe dönmez 40 haftayı da geçirir gibime geliyyy
cnm ne bilem ne başlatır ki ama ne acele ediyon kız vaktinde doğsun napçan sağlıklı olsun da
he ben de dün akşam 4 kez wcye kalktım, en son 6 buçuktu ondan sonra da uyumadım 7de nasılsa gene kalkıcam die kahvaltı yaptık kocişle o işe gitti ben de çamaşır topladım dürdüm ütülencekleri ayırdım bulaşık makinesini boşalttım kendime bi ıscak içecek koydum onu içtim işte kimse olmaz deyü geçmişe takılam dediydim
geldim yettim bacım
dilmuh, kızzz ben çrş sağlık ocağına gittiydim ebe dönmemiş dedi ama bir aydan az zamanın var didi
aşağı da inmemiş emme ablam da didi ki şükret haline erkenden inerse dönerse hep yatmak zorunda kalırsın hareketlerin çok kısıtlanır sıkılırsın evde dedi bi de ablama dr u en son doğumunda suyu 37de gelmiş ama bi hafta yatırmış 38 normali die doğum miadı 40 ama 38 normal oluyomuş cnm ondan diyom acele etme deyü eğer daha erken doğarsa bağışıklık sistemi zayıf olabiliyomuş kız bekle az daha:) bu hafta bitsin öyle olsun bari...
amaaaaan ben baktım geçmişe kimse yoktu burda.
amma doğuran yok.
ya ben açıkçası sıkılmaya başladım b u hareketsizlik yorgunluk falan sıktı beni.
bide bebiş hareket ettikçe çıksada öpsem koklasam diyorum oda sabrsızlaştırıyo.
benim bebiş doğum pozisyonu almış ama hayırlısı işte bakalım ne zaman gelcek çoooook heyecanlanıyom düşündükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?