benimki dönmüştü zaten baya oldu.
bende diyomki çarşamba doktora gitcem 38+ oluyo o günden sonra gelse sağlıkla hayırlısıyla ne güzel olur.
ama hayırlısı tabi canı ne zaman isterse artık.
günaydın bacılarrrrrrrrrrr
geldık kız dilmuhh dogurmamıssın gııı benı bekle oldu olcak :lepi:
canım senin bi umudun var bende o da yok ben daha hast çantamı bile hazırlamadım:) nsaılsa doğmıcak daha die... acil bi durumda hazırlar öyle çıkarım diyom :roflol:
ben de çok sıkılıyorum dün baya tripliydim sorma
bi de akşam kociş yemekten sonra bi uyudu kaldı ay sinir oldum kötükedihüso omzuma yattı bi de kıpırdayamıyom da uyancak die :bbo: hiç kalkmadı bütün akşam uyuştum valla sonra kızdım kocişe hep uyuyosun die ben napayım gözüm açılmıyo diyo hey allam bi de kızıyom die uyumuyom diyo sanki ben anlamıyom uyuduğunu ay akşama kaa onu bekliyom zati konuşçak biri olsun bi ses duyayım die ama o da uyuyup kalıyo ay akşam sinir oldum sorma bide sabah zor kalktı ne uykucu yaaa inş oğlan da ona çeker de zırt pırt uyanmaz:)
ya 36.haftada bütün organları gelişiyo sadece bağışıklık tam olarak güçlenmiyo tabi.kız şimdiden oynatıyo bu yumurcaklar biziiii
he 38 den sonrası normalmiş cnm
biz hep 36 diyoduk ya evet prematüre olmuyo ama bağışıklığı tam güçlenmemiş oluyomuş
olsun ya sende başka sıkıntı yok dimi
günaydın bacılarrrrrrrrrrr
geldık kız dilmuhh dogurmamıssın gııı benı bekle oldu olcak :lepi:
kahvaltı ettim geldim.
sağlık ocağına gidecem üşeniyom. pazartesi gelirim demiştim ebeye.
kendime aldığım pijamaları yıkamıştım ütülemem gerekiyor onada üşeniyom.
oturmaktan ve yatmaktan da sıkıldım. eve iyi bir temizlik lazım kadım bulmam lazım.
annemleri ne zaman çağırayım onuda bilmiyom. şimdi gelse sıkılmasın istiyom. o da doğumda yanında olayım diyo. bakalım haftaya gelsin mağdem.
kızlar birşey soracam size:
son haftalarda bebek hareketi azalır diyorlardı benim ki azdı son haftalarda gece gündüz durmuyor serseri. oynayıp duruyor. sizinkilerde mi öyle
ya ama akşama kaa bekliyom ben onu... :hulya:ya benim kocişte öyle yoruluyo adamlar
sıkma canını bacım ne yapalım idare etcez
gerçi benimki oturduğu yerde uyumaz hakkını yemeyeyim adamın
uykusu gelince hadi deyip benide uyutuyokaydirigubbakcemile3
dünde sabah geldi işten dışarı çıktık kahvaltı yaptık banka işleri vardı hallettik
eve geldik.saat 3 te uyuduk akşam 5 te kalktım ben.
sonra tv falan filan akşam on buçukta uyuduk gene.
yani o uyuyunca bende uyuyomki canım sıkılmasın
sende öyle dene bacım
bebiş gelene kadar sende uyu onla en azından sıkılmazsın
ya 36.haftada bütün organları gelişiyo sadece bağışıklık tam olarak güçlenmiyo tabi.
zaten 38.haftada herşeyi tamam oluyo.sadece 38.haftadan sonra kilo alıyo bebişler.
o yüzden sezeryan olunca 38+ larda oluyo
bendede çok şükür yok bi sıkıntı hafif sancı oluyo oda çok hafif geçiyo sonra
ayyy şiştim ha.
bu ne be müge anlı serap ezgü evlendirme programları ayyy bide kocam melekmi ne halt sıkıldım ayol.
bu ne böyle seviyesiz sıkıcı bi ton program izleyecek hiçbi halt yok
ya ama akşama kaa bekliyom ben onu... :hulya:
bugn sabah da diyo ki istersen esk.e gel gez kaydirigubbakcemile oldu yani, tek başıma nere gezcem bu halimle :CüvCüv: kız annem tek başına çıkma pazara düşer müşersin diyo... hiç gözüm yemedi vala :1no2:
kız ben onun kadar uyuyamam o çok uyuyo benm uykuyla aram pek yok aslında gece uyusam yeter bana
hee sancın varsa iyi bak az az
bende o da yok:) :roflol: :roflol:
heee bi halt yok geçen kociş dedi ki eskiden bi tek trt vardı ama herkes mutlu mutlu izliyodu çok güzel şeyler oluyodu kanalların sayısı arttı ama izlencek bişi kalmadı doğru vallaaa
hoşgeldin cnm bebeğine yarasın yediklerin...kahvaltı ettim geldim.
sağlık ocağına gidecem üşeniyom. pazartesi gelirim demiştim ebeye.
kendime aldığım pijamaları yıkamıştım ütülemem gerekiyor onada üşeniyom.
oturmaktan ve yatmaktan da sıkıldım. eve iyi bir temizlik lazım kadım bulmam lazım.
annemleri ne zaman çağırayım onuda bilmiyom. şimdi gelse sıkılmasın istiyom. o da doğumda yanında olayım diyo. bakalım haftaya gelsin mağdem.
kızlar birşey soracam size:
son haftalarda bebek hareketi azalır diyorlardı benim ki azdı son haftalarda gece gündüz durmuyor serseri. oynayıp duruyor. sizinkilerde mi öyle
bakalım belki bu gidişte bana hsat çantasına konacakların listesini verirler bazı hast ler liste veriyomuş gecelik lazım kız normal doğumda gelip gidip dikişlerini kontol etçekler ya doğumdan çıkınca giymek için götür bencekızlar aranızda özel hastanede doğum yapacak olan varsa önce bi ebelerle konuşun ne lazım diye
ben bu gidişimde konuştum ebeyle
sen sadece bebeğin ve senin giyeceğin şeyleri getir başka hiçbişeye gerek yok dedi.
geceliği sordum gerek yok dedi,zaten önlük giydiriyolarmış doğumda.
hasta bezini falan onlar veriyolarmış
bebişi siliyolarmış steril bezle temizce giydiriyolarmış.
bizde doğum yaptıktan sonra o önlüğü çıkarıp üstümüzü giydiriyolarmış
akşam olursa doğum sabah çıkıyomuşuz
sabah olursada akşam çıkıyomuşuz normal doğumda tabi.
dikişlerde çok olmuyo dedi korkulacak bişey yok dedi rahatladım biraz
ya aksine bende ne zaman girsem yatağa uyuyom ama uykumu alamadığım için oluyo gece 100 kere uyanıyom yetmiyo uyku bana.
kociş benden az uyuyo ona bakılırsa.eskiden deliksiz uyurdum ne güzel şimdi her 10 dk da bi uyanıyom saate bakıyom aaaa genemi sabah olmadı diyom uyku işkence oldu valla
kocan haklı canım valla hiçbişey yok tv de.
hani izleyem diyom bu abuk programları ama sinirleniyom sonra herkesmi kafayı yemiş aman ya.
kızlar ben şimdi yarın dr gidecem. bana yine iri bebek, kafası büyük falan derse bana sezeryan tarihi verin diyecem büyük ihtimallede 24 ünden sonra bir tarih verecek. çünkü ben normal doğum başladıktan sonra sezeryana girmek istemiyorum. planlı daha iyi gibime geliyo. dün eşimede dedim tamam dedi.
hoşgeldin cnm bebeğine yarasın yediklerin...
kız bazen bende de oluyo o üşengeçlik
ben daha hast çantası hazırlamadım hergün bi bahane uyduruyorum hazırlamayam die:)
temizliğe kadın bul bence de, sor bi etrafına
benm annem kasımın 5inde filan gelcek benm doğum 17 sat'a göre tabii
he azalırmış benmki de çok hareketliiii hem de daha güçlü oldu hareketleri güm güm
bakalım belki bu gidişte bana hsat çantasına konacakların listesini verirler bazı hast ler liste veriyomuş gecelik lazım kız normal doğumda gelip gidip dikişlerini kontol etçekler ya doğumdan çıkınca giymek için götür bence
ay ben d eçok uyanıyorum saate bakıyorum of dha çok var sabaha deyip yatıyorum sorma yaa gündüz de uyumuyorum ki gece rahat uyuyayım
ya bende bikaç gündür gene çıktı hemoroit popom acıyo bıktım vallaaaaa
wcye gidip gelince işkence çekiyom resmen
hayırlı cumalar kasım anneleri.................
ben geldim hattınnaaaa
anaam amma uzun sürdü dr. maceram bugünn gııı
nstye girdim yarım saat duruluyomuş ya onda neen demiyonuz nan sırtım koptu be yan yatacüm deyüü
sancım çıktı bi de eyümü gerçi çok kuvvatlı deelmiş ama neyse dr açılma varmı deyü baktı açılma yok o yüzden o sancılar önemli deelmiş rahimin kendini hazırlamasıymış
neyse gelelim asıl konuya çatı çatı dediniz ben de bişe sandım nan hiç acımıyo bee jel sürüyo zaten hatın emme içerde ecük bastırdı
3.5 kiloya kaa doğururmuş orta halliymiş çatım açılma da yokmuş 3 haftaya kadar gelmez demi dediminş. 3 hafta sonra gelir dedi kaydirigubbakcemile3 yani 3 hafta soora da gelmeyebülüü bizim zilli
siz nediyonuz bi bakem geçmişe bakabilirsem ama yemek hazırlıyom şimcik
kız bu neeee :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar ben şimdi yarın dr gidecem. bana yine iri bebek, kafası büyük falan derse bana sezeryan tarihi verin diyecem büyük ihtimallede 24 ünden sonra bir tarih verecek. çünkü ben normal doğum başladıktan sonra sezeryana girmek istemiyorum. planlı daha iyi gibime geliyo. dün eşimede dedim tamam dedi.
kıs dün merak etmştim seni evde deildim bakamadım netee iyi hadi bakalım herşey yolundaymışş şükürr kaydirigubbakcemile2
kızlar nasıl diyeceğimi bilemiyorum :kedi:sizde de oluyormu acaba şeyimde acayip ağrılar oluyor 2gündür daha da sıklaşıyorr yürürken felen tuvalate gitiğimde de acayip bi baskı var
acaba rahimmi açılmaya başladıı
kız bu neeee :roflol: :roflol: :roflol:
o pembeli var ya pek uyanıkkkk :sm_cool:
abovvvvvv kafamçokkarıştı
bence de en doğrusu bu cnm
ben de normal doğum sancılarını çekip de sonra sez.e girmek istemiyorum hiç
çatına bakıldı mı cnm
bebeğin kafası iri de olsa çatın uygunsa normal olmaz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?