2009 Kasm Anneleri

benimki dönmüştü zaten baya oldu.
bende diyomki çarşamba doktora gitcem 38+ oluyo o günden sonra gelse sağlıkla hayırlısıyla ne güzel olur.
ama hayırlısı tabi canı ne zaman isterse artık.

kız şimdiden oynatıyo bu yumurcaklar biziiii
he 38 den sonrası normalmiş cnm
biz hep 36 diyoduk ya evet prematüre olmuyo ama bağışıklığı tam güçlenmemiş oluyomuş
olsun ya sende başka sıkıntı yok dimi

günaydın bacılarrrrrrrrrrr
geldık kız dilmuhh dogurmamıssın gııı benı bekle oldu olcak :lepi:

ya benim kocişte öyle yoruluyo adamlar
sıkma canını bacım ne yapalım idare etcez
gerçi benimki oturduğu yerde uyumaz hakkını yemeyeyim adamın
uykusu gelince hadi deyip benide uyutuyokaydirigubbakcemile3
dünde sabah geldi işten dışarı çıktık kahvaltı yaptık banka işleri vardı hallettik
eve geldik.saat 3 te uyuduk akşam 5 te kalktım ben.
sonra tv falan filan akşam on buçukta uyuduk gene.
yani o uyuyunca bende uyuyomki canım sıkılmasın
sende öyle dene bacım
bebiş gelene kadar sende uyu onla en azından sıkılmazsın
ya 36.haftada bütün organları gelişiyo sadece bağışıklık tam olarak güçlenmiyo tabi.
zaten 38.haftada herşeyi tamam oluyo.sadece 38.haftadan sonra kilo alıyo bebişler.
o yüzden sezeryan olunca 38+ larda oluyo
bendede çok şükür yok bi sıkıntı hafif sancı oluyo oda çok hafif geçiyo sonra
günaydın bacılarrrrrrrrrrr
geldık kız dilmuhh dogurmamıssın gııı benı bekle oldu olcak :lepi:

hoşgeldin bacım
he ya bekleyeyim bari bu gidişle beklerim zatenkaydirigubbakcemile3

ayyy şiştim ha.
bu ne be müge anlı serap ezgü evlendirme programları ayyy bide kocam melekmi ne halt sıkıldım ayol.
bu ne böyle seviyesiz sıkıcı bi ton program izleyecek hiçbi halt yok

kahvaltı ettim geldim.
sağlık ocağına gidecem üşeniyom. pazartesi gelirim demiştim ebeye.
kendime aldığım pijamaları yıkamıştım ütülemem gerekiyor onada üşeniyom.
oturmaktan ve yatmaktan da sıkıldım. eve iyi bir temizlik lazım kadım bulmam lazım.
annemleri ne zaman çağırayım onuda bilmiyom. şimdi gelse sıkılmasın istiyom. o da doğumda yanında olayım diyo. bakalım haftaya gelsin mağdem.
kızlar birşey soracam size:
son haftalarda bebek hareketi azalır diyorlardı benim ki azdı son haftalarda gece gündüz durmuyor serseri. oynayıp duruyor. sizinkilerde mi öyle

kızlar aranızda özel hastanede doğum yapacak olan varsa önce bi ebelerle konuşun ne lazım diye
ben bu gidişimde konuştum ebeyle
sen sadece bebeğin ve senin giyeceğin şeyleri getir başka hiçbişeye gerek yok dedi.
geceliği sordum gerek yok dedi,zaten önlük giydiriyolarmış doğumda.
hasta bezini falan onlar veriyolarmış
bebişi siliyolarmış steril bezle temizce giydiriyolarmış.
bizde doğum yaptıktan sonra o önlüğü çıkarıp üstümüzü giydiriyolarmış
akşam olursa doğum sabah çıkıyomuşuz
sabah olursada akşam çıkıyomuşuz normal doğumda tabi.
dikişlerde çok olmuyo dedi korkulacak bişey yok dedi rahatladım biraz

canım benim bebişte oynuyo ama daha yavaş hareketlri yani eskisi gibi değil.
doktorada sordum ben yavaş diye normal içerde yeri baya daraldı artık dedi.
hareketli olması sorun değil canım.
hareketsiz olursa korkun diyo doktorlar.
8-10 hareket normalmiş.

ya ama akşama kaa bekliyom ben onu... :hulya:
bugn sabah da diyo ki istersen esk.e gel gez kaydirigubbakcemile oldu yani, tek başıma nere gezcem bu halimle :CüvCüv: kız annem tek başına çıkma pazara düşer müşersin diyo... hiç gözüm yemedi vala :1no2:
kız ben onun kadar uyuyamam o çok uyuyo benm uykuyla aram pek yok aslında gece uyusam yeter bana
hee sancın varsa iyi bak az az
bende o da yok:) :roflol: :roflol:
ayyy şiştim ha.
bu ne be müge anlı serap ezgü evlendirme programları ayyy bide kocam melekmi ne halt sıkıldım ayol.
bu ne böyle seviyesiz sıkıcı bi ton program izleyecek hiçbi halt yok

heee bi halt yok geçen kociş dedi ki eskiden bi tek trt vardı ama herkes mutlu mutlu izliyodu çok güzel şeyler oluyodu kanalların sayısı arttı ama izlencek bişi kalmadı doğru vallaaa

ya aksine bende ne zaman girsem yatağa uyuyom ama uykumu alamadığım için oluyo gece 100 kere uyanıyom yetmiyo uyku bana.
kociş benden az uyuyo ona bakılırsa.eskiden deliksiz uyurdum ne güzel şimdi her 10 dk da bi uyanıyom saate bakıyom aaaa genemi sabah olmadı diyom uyku işkence oldu valla

kocan haklı canım valla hiçbişey yok tv de.
hani izleyem diyom bu abuk programları ama sinirleniyom sonra herkesmi kafayı yemiş aman ya.

kızlar ben şimdi yarın dr gidecem. bana yine iri bebek, kafası büyük falan derse bana sezeryan tarihi verin diyecem büyük ihtimallede 24 ünden sonra bir tarih verecek. çünkü ben normal doğum başladıktan sonra sezeryana girmek istemiyorum. planlı daha iyi gibime geliyo. dün eşimede dedim tamam dedi.

hoşgeldin cnm bebeğine yarasın yediklerin...
kız bazen bende de oluyo o üşengeçlik
ben daha hast çantası hazırlamadım hergün bi bahane uyduruyorum hazırlamayam die:)
temizliğe kadın bul bence de, sor bi etrafına
benm annem kasımın 5inde filan gelcek benm doğum 17 sat'a göre tabii
he azalırmış benmki de çok hareketliiii hem de daha güçlü oldu hareketleri güm güm
bakalım belki bu gidişte bana hsat çantasına konacakların listesini verirler bazı hast ler liste veriyomuş gecelik lazım kız normal doğumda gelip gidip dikişlerini kontol etçekler ya doğumdan çıkınca giymek için götür bence

ay ben d eçok uyanıyorum saate bakıyorum of dha çok var sabaha deyip yatıyorum sorma yaa gündüz de uyumuyorum ki gece rahat uyuyayım

ya bende bikaç gündür gene çıktı hemoroit popom acıyo bıktım vallaaaaa
wcye gidip gelince işkence çekiyom resmen

canım tabi senin kararın hayırlısı olur inşallah.
sezeryan olacaksa zaten o sancıları boşuna çekmenin ne anlamı var
benim kocişte hangisini istersen o olsun diyo.
bende zamana bıraktım eğer normal gelirse normal olsun
sonuçta çok iri bi bebek değil benimki

yok canım ben koydum çantama zaten gecelik 1 tane.
ama ben sevmem pek gecelik genede lazım olur diye koydum
sende çantanı hazırla bence neyi beliyon bacım doğurmayacan sen galiba hiç niyetin yok bakıyomda.ayy zamanın varda moda girsen iyi olcak

oy oy hemoroid bende yok ama acısı kötüdür heralde.
ya yokmu bi çaresi bunun kayısı falan ye basım incir falan

kıs dün merak etmştim seni evde deildim bakamadım netee iyi hadi bakalım herşey yolundaymışş şükürr kaydirigubbakcemile2

kızlar nasıl diyeceğimi bilemiyorum :kedi:sizde de oluyormu acaba şeyimde acayip ağrılar oluyor 2gündür daha da sıklaşıyorr yürürken felen tuvalate gitiğimde de acayip bi baskı var
acaba rahimmi açılmaya başladıı

kız bu neeee :roflol: :roflol: :roflol:
o pembeli var ya pek uyanıkkkk :sm_cool:
abovvvvvv kafamçokkarıştı

bence de en doğrusu bu cnm
ben de normal doğum sancılarını çekip de sonra sez.e girmek istemiyorum hiç

çatına bakıldı mı cnm
bebeğin kafası iri de olsa çatın uygunsa normal olmaz mı ?

hayırlısı olsun canım senin bebiş ne kadardıı acaba sanırım aynı günlerdeyiz benim bbekde 34 haftalıkken 2900 düü son muayenemde doktor sezeryanıda düşün demiştii eğer kiloluysa muhakkak sezeryana yönlendirecek bende herşey normalse normal gelsin diyorum bakalım benim randevuda bebiş gelmesse pazartesii günüükaydirigubbakcemile3

valla hiç bilmiyorumki bacım.
ama kanala falan girmiş olabilir

he ya çok uyanıkkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…