hayırlı cumalar cnm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhayırlı cumalar kasım anneleri.................
he bende hiç doğurma modu yok demi:))) ama dr beni bu hale getirdi vala daha doğum demedik bakalım sadece en son gittiğimde senden daha doğum beklemiyoz didi o kaa:)) ilk kez doğum kelimesini kullandı ben de pek rahatım kız:)) he koy ama gecelik ben de sevmem hiç yatarken hele, ama altımızda bez olcak zaten açılsa da nolur ki pikemiz, bez olmasa da sonda filan olru heralde en iyisi gene gecelik ya. benim niyetim yok hakkat ya doğurmasam da olur yaneyok canım ben koydum çantama zaten gecelik 1 tane.
ama ben sevmem pek gecelik genede lazım olur diye koydum
sende çantanı hazırla bence neyi beliyon bacım doğurmayacan sen galiba hiç niyetin yok bakıyomda.ayy zamanın varda moda girsen iyi olcak
oy oy hemoroid bende yok ama acısı kötüdür heralde.
ya yokmu bi çaresi bunun kayısı falan ye basım incir falan
he o ağrılar normalmiş cnm artık doğumun iyice yaklaşmış du bakayım bacak bacak üstüne atabiliyomusun sen benm komium doğuma bi hafta kala bacak bacak üstüne atamassın diyodu? bebeğin başı kanalda filansa acıtıyodur heralde ben yaşamıyorum ama hepimiz yaşıcaz senn doğum yakın cnm zemuszemuskızlar nasıl diyeceğimi bilemiyorum :kedi:sizde de oluyormu acaba şeyimde acayip ağrılar oluyor 2gündür daha da sıklaşıyorr yürürken felen tuvalate gitiğimde de acayip bi baskı var
acaba rahimmi açılmaya başladıı
hayırlısı olsun canım senin bebiş ne kadardıı acaba sanırım aynı günlerdeyiz benim bbekde 34 haftalıkken 2900 düü son muayenemde doktor sezeryanıda düşün demiştii eğer kiloluysa muhakkak sezeryana yönlendirecek bende herşey normalse normal gelsin diyorum bakalım benim randevuda bebiş gelmesse pazartesii günüükaydirigubbakcemile3
hayırlı cumalar cnm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
he bende hiç doğurma modu yok demi:))) ama dr beni bu hale getirdi vala daha doğum demedik bakalım sadece en son gittiğimde senden daha doğum beklemiyoz didi o kaa:)) ilk kez doğum kelimesini kullandı ben de pek rahatım kız:)) he koy ama gecelik ben de sevmem hiç yatarken hele, ama altımızda bez olcak zaten açılsa da nolur ki pikemiz, bez olmasa da sonda filan olru heralde en iyisi gene gecelik ya. benim niyetim yok hakkat ya doğurmasam da olur yane
acısı kötü ama sürekli sızlamıyor şükür. kayısı yiyorum kız her sabah aç karnına artık böö geldi kayısıdan nefret ettim su içiyorum sürekli ama normalmiş yaaa
he o ağrılar normalmiş cnm artık doğumun iyice yaklaşmış du bakayım bacak bacak üstüne atabiliyomusun sen benm komium doğuma bi hafta kala bacak bacak üstüne atamassın diyodu? bebeğin başı kanalda filansa atmakta problem yok necıtıyodur heralde ben yaşamıyorum ama hepimiz yaşıcaz senn doğum yakın cnm zemuszemus
nerdesin nan sen :mymeka: nen habersiz bırakıyon bizi hee :mymeka:günaydın kızlaaaaaar.
ayy merak etmişiniz ama yine doğuramadım maalesef.
cnm hadi hayırlısı
iri olursa direk sezeryane alıyolar çatı genişliği de önemliymiş tabii
ama 4- 4,5 kilo normal doğum yapanlar da var?
yok kıs bacak bacak üstüne atmakta bi problem yok hayırlısı bilmiyoski bişeyy yaşayıp görcez iştee hayırlısıylaa dün gece kuzenimdeydim bebiş 37 günlük olmuşmaşallah ama çok ağlıyan bi bebek gazı falan çok doğumdan sonra tüm hayatımız bebek olucak kızlar
günaydın tubişşşşhepiciğinize günaaaayyyddııııııııınnnnnnnnnna.s.
nerdesin nan sen :mymeka: nen habersiz bırakıyon bizi hee :mymeka:
ewt canım hepimiz için hayırlısıı tabikii ama şimdi doktorla riske girmek istemiyorlar direk sezercik diyorlarrbuyrunnnnnnnnn
hayırlı cumalar cnm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
he bende hiç doğurma modu yok demi:))) ama dr beni bu hale getirdi vala daha doğum demedik bakalım sadece en son gittiğimde senden daha doğum beklemiyoz didi o kaa:)) ilk kez doğum kelimesini kullandı ben de pek rahatım kız:)) he koy ama gecelik ben de sevmem hiç yatarken hele, ama altımızda bez olcak zaten açılsa da nolur ki pikemiz, bez olmasa da sonda filan olru heralde en iyisi gene gecelik ya. benim niyetim yok hakkat ya doğurmasam da olur yane
acısı kötü ama sürekli sızlamıyor şükür. kayısı yiyorum kız her sabah aç karnına artık böö geldi kayısıdan nefret ettim su içiyorum sürekli ama normalmiş yaaa
he o ağrılar normalmiş cnm artık doğumun iyice yaklaşmış du bakayım bacak bacak üstüne atabiliyomusun sen benm komium doğuma bi hafta kala bacak bacak üstüne atamassın diyodu? bebeğin başı kanalda filansa acıtıyodur heralde ben yaşamıyorum ama hepimiz yaşıcaz senn doğum yakın cnm zemuszemus
hepiciğinize günaaaayyyddııııııııınnnnnnnnnna.s.
nerdesin nan sen :mymeka: nen habersiz bırakıyon bizi hee :mymeka:
günaydın şekerimmmm
:hulya:
ya benim kocişte öyle yoruluyo adamlar
sıkma canını bacım ne yapalım idare etcez
gerçi benimki oturduğu yerde uyumaz hakkını yemeyeyim adamın
uykusu gelince hadi deyip benide uyutuyokaydirigubbakcemile3
dünde sabah geldi işten dışarı çıktık kahvaltı yaptık banka işleri vardı hallettik
eve geldik.saat 3 te uyuduk akşam 5 te kalktım ben.
sonra tv falan filan akşam on buçukta uyuduk gene.
yani o uyuyunca bende uyuyomki canım sıkılmasın
sende öyle dene bacım
bebiş gelene kadar sende uyu onla en azından sıkılmazsın
ya 36.haftada bütün organları gelişiyo sadece bağışıklık tam olarak güçlenmiyo tabi.
zaten 38.haftada herşeyi tamam oluyo.sadece 38.haftadan sonra kilo alıyo bebişler.
o yüzden sezeryan olunca 38+ larda oluyo
bendede çok şükür yok bi sıkıntı hafif sancı oluyo oda çok hafif geçiyo sonra
hoşgeldin bacım
he ya bekleyeyim bari bu gidişle beklerim zatenkaydirigubbakcemile3
ya bilmiyomki işte o anda ne giiycemize karar veririz artık ne yapalım hayırlısı olsunda.
kız ben bacak bacak üstüne atamıyom ne zamandır.ya dur ben şu yere oturup deneyem bakalım o zaman atabilecekmiyimkaydirigubbakcemile3
sorma bacım okudum geçmişi.
ya kociş dün sabah geldi işten dışarı çıktık falan sonra uyuduk gelemedim.
bak edacım çözmüş olayı.
kociş bugün gündüz çalışıyo mesela yarın gece yarın gündüz girmem gece girerim ki kocişle zaman geçirek azcık.
kız doğurursam buraya gelemesem bile derim kocişe face yazar beee görürsünüz sizde.
ben sizi habersiz bırakmam yavrum
kız yere oturmaaaa nası kalkıcan akıllıııı :1shok:
hee face ye yaz kızlardan öğrenirim beeennnn
anammmmmmmm biz bile büyüdük beee 34 haftamıza gırdık sayılır kaydirigubbakcemile3
ayy 38 haftada gelse keske opuyorumnanaktan
gelir kıııııııız merak etme.
ya bazıları oglan geç gelır dıyo -tatlicadiarzu- cok bılıyolar ya bunlarda benım oglum annesını fazla bekletmezbı kerem gelır o söz dinlerr :roflol: :roflol:
valla ben erken ümidimi kestim bekliyoz biz oğlumla zamanımızı.
ama o geç gelir işine ben inanmıyom
rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman gelir kız erkek farketmez inanma sen bu hurafelere
nazlının haftaya değilmiydi cnm biz şimdi destnadan bekliyoruz:) sonra nazlıdan ve mart'tan ben öyle hatırlıyorum yaniiiihosbulduk kızlarr nazlının dogum ne zamandı yakın dıye hatırlıyorum ben sankı kafamçokkarıştı
tubişşşşşşşşşş günaydın morukkkk :lepi:
kız acele etmeyinnnanammmmmmmm biz bile büyüdük beee 34 haftamıza gırdık sayılır kaydirigubbakcemile3
ayy 38 haftada gelse keske opuyorumnanaktan
yaz bacım ben sancım tutarsa girip bi yazcam buraya sana da özelden yazarım artıkkkcanım eğer iyi olursam face e msn e yazarım merak etme.en kötü ihtimalle kocişe derim yazarŞeniz
he dinlesin tabii kaç aydır taşıyoz o kaa nazımız geçsin dimiiiiii ama ben inanmıyom ya kız olsun oğlan olsun benm annem hep şöyle der hiçbi bebek durduk yere geç erken doğmaz Allah bilir zamanını, muhtemelen döllenme klasik tarihte olmamıştır yani 14. günde. ondan geç erken geliyo bebekler.ya bazıları oglan geç gelır dıyo -tatlicadiarzu- cok bılıyolar ya bunlarda benım oglum annesını fazla bekletmezbı kerem gelır o söz dinlerr :roflol: :roflol:
he inanmayın her bi şeyeeeevalla ben erken ümidimi kestim bekliyoz biz oğlumla zamanımızı.
ama o geç gelir işine ben inanmıyom
rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman gelir kız erkek farketmez inanma sen bu hurafelere
senınde cok az kalmıs canım ya en gec 17 gün abuuu ben bile heycanlandım gııı laelaelaelaelae
haftayada dogum var haa ohh gelıyo bebekler teker teker :lepi:nazlının haftaya değilmiydi cnm biz şimdi destnadan bekliyoruz:) sonra nazlıdan ve mart'tan ben öyle hatırlıyorum yaniiii
kız acele etmeyinnn
yaz bacım ben sancım tutarsa girip bi yazcam buraya sana da özelden yazarım artıkkk
he dinlesin tabii kaç aydır taşıyoz o kaa nazımız geçsin dimiiiiii ama ben inanmıyom ya kız olsun oğlan olsun benm annem hep şöyle der hiçbi bebek durduk yere geç erken doğmaz Allah bilir zamanını, muhtemelen döllenme klasik tarihte olmamıştır yani 14. günde. ondan geç erken geliyo bebekler.
he inanmayın her bi şeyeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?