2009 Kasm Anneleri

anaaaaaaaaam gözlerim kapanıyo haa
şimdi uyusam uyandığımda sersem gibi olcam bide gece uyuyamıyom zaten şimdi uyursam gece ne olur halim bilmiyom offffffff

kaydirigubbakcemile3
anaaaaaam bende bugün bi temizlik yaptım on saatte haaa

selam ben geldüm nediniz bakem
bende evi topladım zar zor öle beklim temizliğimi yaptım doktoru gitcem bebemi görecem kızlar beyefendiyi ziyarete gidik ayyy saat 5 ede çok var ayol nasıl geçecek zaman yaaaaa

ayy benimki çok beceremez vallahii bende accık fazla titizim galibaa
yaptığını beğenmiyorum bu sefer de heeç yapmak istemiii

Canım aynı sorun bendede var hayatta hiç horlamazdım. eşimin dediğine göre felekat horluyormuşum ya zaten enteresan şeyler oluyo bi horlama eksikti.

ya bide dün gece telefona çekmiş horlamamı dinletiyo sabah. bu ses benden mi çıkıyo dedim nasıl sinir oluyorum. başladım söylenmeye zaten uyuyamıyorum sen bunu beni sinir etmek içinmi yapıyosun die :)) çok mu hassasım ne

kaydirigubbakcemile3
anaaaaaam bende bugün bi temizlik yaptım on saatte haaa

evi 1 saatte süpürüyorum yarım saat dinleniyorum, eşyaları aıyorum yarım saat yatıyorum :)) bitmiyo haliyle. bi de size takılıyom

ay kenyaa inş. zamanını bekler bebişler
ay ben de gidip mıtfaa süpürem silem hiç gözüm yemiyo vallaaaa
ya bi de özge yazmış body çok lazım diye ben de hep 3-6aylıklardan aldım genelde 62 cm olanlardan ay onnar büyükmü gelirki küçüklerden eccük daa mı alsakk

valla bende annemi dogumdan 2 gün önce çagırıyorum zaten dahada erken gelmez malum uzak yerden gelcek kardeşlerim var kışta oluyor ortalık zor olur diye sonrasındada kalacagı için zor olacak ...neyse temizlik dediniz zaten gözüme batiyordu kalkayımda yavaş yavaş yapabildigim kadarıyla evi süpüreyim..

krispim gıı ay zaman geçmek bilmii demii nasılsın sen bakem daa ii oldunmuu

2 küçük 2 büyük al bence bacım a.s

krispim gıı ay zaman geçmek bilmii demii nasılsın sen bakem daa ii oldunmuu

dünden daha iyiyim ama isahl devam ediyo bu sabah tartıldım kıı kilo vermişim ee tabe bişe yiyemiyomki midem bulani hemen gidemde bakam ne var ne yok mutlaka tahlil felan ister büyük abdest tahlili
nst ye sokarmıki acep bilmiyonm:uhm:

amann ne takıyonn gıı bana dediğinde 'sen bi hamile kalda görem seni 'diyomm
bazende 'bak doğurmam bunu 'diyommm

anaa benim 10 tane felan 3-6 aylık var yeter mi acep yoksa accık dahamı alam
veyaa bi doğsunda bakarız ona göre alırım

anaa hastamı oldun gıı geçmiş olsun dikkat et canım kendine
senin kilo vermen önemli değil inş. bebişin kilosu iyidir
ayy bende yarın 5 te gidecem dr a

çüüüşşşş hastaneyemi getirecen 10 taneyi nan:1shok:

krispim hosgeldin cok gecmiş olsun canım
demek oglusunu gormeye gidiyorsun ne guzelll
evet canım sokabiliri 36 haftadan itibaren nst ye giriliyormus
inş. sorun cıkmaz guzel haberlerle gelirsin canımmm

ben artık bebişe hiçbişey almıyorum hayırlısıyla doğsunda lazım oldukça alırız niye tutuştunuz ayol.

kızlar doguran yokmu ya hayırlısıylaa
ben bu hafta son işi bırakıp izne ayrılıyorummm artık
ıkızlerle bu hafta işe gelmek cok zor oldu..
onumuzdeekı hafta dınleneyım
bı sonrakı hafta canlarım kucagımda olcak ıns...

anaa hastamı oldun gıı geçmiş olsun dikkat et canım kendine
senin kilo vermen önemli değil inş. bebişin kilosu iyidir
ayy bende yarın 5 te gidecem dr a
he gııı hasta oldum şu son ayda yaaa anam kasılma mide bulantısı ishal karın ağrısı hepsi birbirine karıştı kıııı inşallah bebeğin kilosunda bi gerileme olmaz demi yaaa
aynı saattemi gidiyok nan bende randevu 5 te
krispim hosgeldin cok gecmiş olsun canım
demek oglusunu gormeye gidiyorsun ne guzelll
evet canım sokabiliri 36 haftadan itibaren nst ye giriliyormus
inş. sorun cıkmaz guzel haberlerle gelirsin canımmm

sağol canım teşekkürlerŞeniz

ben artık bebişe hiçbişey almıyorum hayırlısıyla doğsunda lazım oldukça alırız niye tutuştunuz ayol.

bende almıyorum artık yaa acıkta kalmıcak kadar herseyi var Allaha sukur bide hediye falanda gelir zaten abartmamak lazım
saglıklı olsunlarda inş. gerisi kolay
bu arada babam aradı bebek odası takımı için karsısındaki uyuz adam daha 15 20 gun yapamam dolabı demiş salak mı ne yaaa acayip sinir oldum
baska yerden bakıcaz bizde
bu kadar zaman bekletiyo dahada bekletcek alsın bi tarafına ......... uyuz yaaaa
sinirlerim hopladı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…