kaydirigubbakcemile3ben 2 yastıkla yattım gece belki değişir die ama yok, sağ yatsamda sola yatsamda hep aynı. umarım biran önce eski halime kavuşurum. zaten uykumda kolay kolay gelmiyo uyanınca sinirden uyuyamıyorum...
benim pazar hariç her günüm temizlikle orayı burayı toplamakla geçiyo. bi de kaplumbağa hızına düştüğüm için göbişten bitmek bilmiyolar
benimki yaparım der yapmaz dur bekle simdi yapıyorum der 3 gun gecer hala yapmaz :))
napim alıstım artık ama kızınca hemen kalkıyo :))
bir süpürge yapar bi toz alır valla benden guzel yapar ne yalan soliyim ama kırk yılda bir yapar :)))
ben heeçduymiim emme bazen kociş duyuyomuş horladığımı
bende inanmıyorum gıcık için söleyon diyommm
bende gıcık oluyom gıı ama napam bişe gelmiyoo elimden
benim kocişte söleniyoo ben yaparım deyoo ama yaptığıda olmuyoo kötükedihüso
cumartesi accık yaptı arkasından ben süpürdüm tekrarkaydirigubbakcemile3
Canım aynı sorun bendede var hayatta hiç horlamazdım. eşimin dediğine göre felekat horluyormuşum ya zaten enteresan şeyler oluyo bi horlama eksikti.
kaydirigubbakcemile3
anaaaaaam bende bugün bi temizlik yaptım on saatte haaa
annem 27 ekimde gelcemiş inş. doğurmam o zaman kaa mafoldumben
anam saat kaç olmuş yaa 11de uyanınca beele olii tabi akannehir
ay kenyaa inş. zamanını bekler bebişler
ay ben de gidip mıtfaa süpürem silem hiç gözüm yemiyo vallaaaa
ya bi de özge yazmış body çok lazım diye ben de hep 3-6aylıklardan aldım genelde 62 cm olanlardan ay onnar büyükmü gelirki küçüklerden eccük daa mı alsakk
krispim gıı ay zaman geçmek bilmii demii nasılsın sen bakem daa ii oldunmuu
amann ne takıyonn gıı bana dediğinde 'sen bi hamile kalda görem seni 'diyommya bide dün gece telefona çekmiş horlamamı dinletiyo sabah. bu ses benden mi çıkıyo dedim nasıl sinir oluyorum. başladım söylenmeye zaten uyuyamıyorum sen bunu beni sinir etmek içinmi yapıyosun die :)) çok mu hassasım ne
anaa benim 10 tane felan 3-6 aylık var yeter mi acep yoksa accık dahamı alamay kenyaa inş. zamanını bekler bebişler
ay ben de gidip mıtfaa süpürem silem hiç gözüm yemiyo vallaaaa
ya bi de özge yazmış body çok lazım diye ben de hep 3-6aylıklardan aldım genelde 62 cm olanlardan ay onnar büyükmü gelirki küçüklerden eccük daa mı alsakk
anaa hastamı oldun gıı geçmiş olsun dikkat et canım kendinedünden daha iyiyim ama isahl devam ediyo bu sabah tartıldım kıı kilo vermişim ee tabe bişe yiyemiyomki midem bulani hemen gidemde bakam ne var ne yok mutlaka tahlil felan ister büyük abdest tahlili
nst ye sokarmıki acep bilmiyonm:uhm:
amann ne takıyonn gıı bana dediğinde 'sen bi hamile kalda görem seni 'diyomm
bazende 'bak doğurmam bunu 'diyommm
anaa benim 10 tane felan 3-6 aylık var yeter mi acep yoksa accık dahamı alam
veyaa bi doğsunda bakarız ona göre alırım
he gııı hasta oldum şu son ayda yaaa anam kasılma mide bulantısı ishal karın ağrısı hepsi birbirine karıştı kıııı inşallah bebeğin kilosunda bi gerileme olmaz demi yaaaanaa hastamı oldun gıı geçmiş olsun dikkat et canım kendine
senin kilo vermen önemli değil inş. bebişin kilosu iyidir
ayy bende yarın 5 te gidecem dr a
krispim hosgeldin cok gecmiş olsun canım
demek oglusunu gormeye gidiyorsun ne guzelll
evet canım sokabiliri 36 haftadan itibaren nst ye giriliyormus
inş. sorun cıkmaz guzel haberlerle gelirsin canımmm
çüüüşşşş hastaneyemi getirecen 10 taneyi nan:1shok:
ben artık bebişe hiçbişey almıyorum hayırlısıyla doğsunda lazım oldukça alırız niye tutuştunuz ayol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?