bende almıyorum artık yaa acıkta kalmıcak kadar herseyi var Allaha sukur bide hediye falanda gelir zaten abartmamak lazım
saglıklı olsunlarda inş. gerisi kolay
bu arada babam aradı bebek odası takımı için karsısındaki uyuz adam daha 15 20 gun yapamam dolabı demiş salak mı ne yaaa acayip sinir oldum
baska yerden bakıcaz bizde
bu kadar zaman bekletiyo dahada bekletcek alsın bi tarafına ......... uyuz yaaaa
sinirlerim hopladı valla
kızlar doguran yokmu ya hayırlısıylaa
ben bu hafta son işi bırakıp izne ayrılıyorummm artık
ıkızlerle bu hafta işe gelmek cok zor oldu..
onumuzdeekı hafta dınleneyım
bı sonrakı hafta canlarım kucagımda olcak ıns...
yok len hastane için mii dediydiki kartanesiii
ben hastaneye 2 tane hastne çıkışı 3-4 tane çıtçıtlı felan alcam
aynen öle vallahi bende deneyip görcem eğer yetmezse zor değil ya gidip alınırben artık bebişe hiçbişey almıyorum hayırlısıyla doğsunda lazım oldukça alırız niye tutuştunuz ayol.
ayy hadee maşallah canım sağ salim bu haftayıda atlatırsın inş.kızlar doguran yokmu ya hayırlısıylaa
ayy canım yaa sen kendine ii bak aslında bebiş alacağını senden alırhe gııı hasta oldum şu son ayda yaaa anam kasılma mide bulantısı ishal karın ağrısı hepsi birbirine karıştı kıııı inşallah bebeğin kilosunda bi gerileme olmaz demi yaaa
aynı saattemi gidiyok nan bende randevu 5 te
bende almıyorum artık yaa acıkta kalmıcak kadar herseyi var Allaha sukur bide hediye falanda gelir zaten abartmamak lazım
saglıklı olsunlarda inş. gerisi kolay
bu arada babam aradı bebek odası takımı için karsısındaki uyuz adam daha 15 20 gun yapamam dolabı demiş salak mı ne yaaa acayip sinir oldum
baska yerden bakıcaz bizde
bu kadar zaman bekletiyo dahada bekletcek alsın bi tarafına ......... uyuz yaaaa
sinirlerim hopladı valla
hoşgeldin canımkızlar doguran yokmu ya hayırlısıylaa
herkese merhaba.a.s.
yaramaz bir durum yoktur insallah deyip kacicam hemen. alisverise cikicam. tr de durdum durdum burda costum iyice, hem belki gezerken dogururum farkinda olmadan.kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canımmslm kızlar dilmuhcum tickerinde 38 haftalıksın bildiğim kadarıyla daha fazlasın ne kadarlık oldun kızlar yatağıda aldık hazırladım gelin hanımın yatağınıkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:heeee bende hastaneye getirecen sandım
ben 4takım hazırladım hastane için a.s
hımmmm tabe baban alıcak diyede bişe diyemedin demi
sana kalsaydı şimdiye kaaa hazırdı tabe
ay bana öle olmuştu kıı busede siparişi verdik 1 hafta dediler 20 günde getirdiler böle yapiler insana işte
aynen öle vallahi bende deneyip görcem eğer yetmezse zor değil ya gidip alınır
ayy hadee maşallah canım sağ salim bu haftayıda atlatırsın inş.
ayy canım yaa sen kendine ii bak aslında bebiş alacağını senden alır
onun kilosunu etkilemez inş. geçmiş olsun dra gidince öğrenirsin durumu
ben yarın 5te gidecem gııı
slm kızlar dilmuhcum tickerinde 38 haftalıksın bildiğim kadarıyla daha fazlasın ne kadarlık oldun kızlar yatağıda aldık hazırladım gelin hanımın yatağınıkaydirigubbakcemile3
yok adam sandık kescekmişte bilmem ne banane bana böyle söz vermedin ki sozunun eri ol demi
bizde baska yerden bakıcaz kendi bilir vallalmaz: lmaz:
yok canım doğru bugün 38.haftamızı tamamladık artık
ohh sizinde yatağınız hayırlı olsun
yaaaaaaa senin zaten 20 günün kalmış bacım
hadi inşallah kafanıza göre bulursunuz canım
ben senden önce doğuracam nan kafaya kodum
sen hem normal düşünüyon normal yapak olanları 40 hafat bekliler bekle sen o zaman:roflol::roflol:
tabe kendi bilir başka yerde yokmu sanki dert etme bacım daha güzellerini buluırsunuz
selam kızlar bızde doktordan geldık hersey yolunda ınş 15 gun sonra tekrar gıdecem busefer nst ye baglıcakmış.....hep yuzunun onunde kordon var gostermıyo yaa yuzunu ama sacları cıkmıs dedı doktor dogunca sırma olcek artık .....29 kasım dıyo tarıhınede bakalım hayırlısı ....ayyy daha cok var benım hayırlısıyla inş gecer sorunsuz
evet yaa zaten 20 gun kalmıs bide adamı beklicem banane beklemiyom zaten annemde kalıcam kimse gormicek ilk zamanlar
yetismek zorunda deil ama avucunu yalasın baska birinden alıcam
gec olsunda guzel olsun simdi yapacaktın falan desek basından savma yapar bişeyede benzemez bu kadar bekledim az daha beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?