2009 Kasm Anneleri

hımmmm tabe baban alıcak diyede bişe diyemedin demi
sana kalsaydı şimdiye kaaa hazırdı tabe
ay bana öle olmuştu kıı busede siparişi verdik 1 hafta dediler 20 günde getirdiler böle yapiler insana işte

herkese merhaba.a.s.

yaramaz bir durum yoktur insallah deyip kacicam hemen. alisverise cikicam. tr de durdum durdum burda costum iyice, hem belki gezerken dogururum farkinda olmadan.kaydirigubbakcemile3

slm kızlar dilmuhcum tickerinde 38 haftalıksın bildiğim kadarıyla daha fazlasın ne kadarlık oldun kızlar yatağıda aldık hazırladım gelin hanımın yatağınıkaydirigubbakcemile3

ayyy ne guzel, kucagina alacagin gunu biliyorsun hayirlisiyla insallah.opuyorumnanaktan

beklemek cok zor.mafoldumben

ben artık bebişe hiçbişey almıyorum hayırlısıyla doğsunda lazım oldukça alırız niye tutuştunuz ayol.
aynen öle vallahi bende deneyip görcem eğer yetmezse zor değil ya gidip alınır

ayy hadee maşallah canım sağ salim bu haftayıda atlatırsın inş.

ayy canım yaa sen kendine ii bak aslında bebiş alacağını senden alır
onun kilosunu etkilemez inş. geçmiş olsun dra gidince öğrenirsin durumu
ben yarın 5te gidecem gııı

yaaaaaaa senin zaten 20 günün kalmış bacım
hadi inşallah kafanıza göre bulursunuz canım
hoşgeldin canım
herkese merhaba.a.s.

yaramaz bir durum yoktur insallah deyip kacicam hemen. alisverise cikicam. tr de durdum durdum burda costum iyice, hem belki gezerken dogururum farkinda olmadan.kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım ohhhhh gez bakalım
kız yollarda doğurmada

slm kızlar dilmuhcum tickerinde 38 haftalıksın bildiğim kadarıyla daha fazlasın ne kadarlık oldun kızlar yatağıda aldık hazırladım gelin hanımın yatağınıkaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canımm

heeee bende hastaneye getirecen sandım
ben 4takım hazırladım hastane için a.s
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hımmmm tabe baban alıcak diyede bişe diyemedin demi
sana kalsaydı şimdiye kaaa hazırdı tabe
ay bana öle olmuştu kıı busede siparişi verdik 1 hafta dediler 20 günde getirdiler böle yapiler insana işte

yok adam sandık kescekmişte bilmem ne banane bana böyle söz vermedin ki sozunun eri ol demi
bizde baska yerden bakıcaz kendi bilir valla lmaz:lmaz:

hee yarınmı gidiyon inşallah hayırlı haberlerle geliriz bacım:Saruboceq::Saruboceq:

yok canım doğru bugün 38.haftamızı tamamladık artık
ohh sizinde yatağınız hayırlı olsun

ben daha bişi almıyorum bebeğe, koca dolap dolusu aldık bi çoğunu 2 kere giyemeden olmıcaklar zaten üstüne eminim. napcam ben o eşyaları vermeye de kıyamam birine :))

selam kızlar bızde doktordan geldık hersey yolunda ınş 15 gun sonra tekrar gıdecem busefer nst ye baglıcakmış.....hep yuzunun onunde kordon var gostermıyo yaa yuzunu ama sacları cıkmıs dedı doktor dogunca sırma olcek artık .....29 kasım dıyo tarıhınede bakalım hayırlısı ....ayyy daha cok var benım hayırlısıyla inş gecer sorunsuz

yaaaaaaa senin zaten 20 günün kalmış bacım
hadi inşallah kafanıza göre bulursunuz canım

evet yaa zaten 20 gun kalmıs bide adamı beklicem banane beklemiyom zaten annemde kalıcam kimse gormicek ilk zamanlar
yetismek zorunda deil ama avucunu yalasın baska birinden alıcam
gec olsunda guzel olsun simdi yapacaktın falan desek basından savma yapar bişeyede benzemez bu kadar bekledim az daha beklerim

ben senden önce doğuracam nan kafaya kodum
sen hem normal düşünüyon normal yapak olanları 40 hafat bekliler bekle sen o zaman:roflol::roflol:

he ya sen bende önce doğurursun ne edem artık
herşey normal görünüyo ya ondan bekleyecem artık
hani ters duruyo falan olsaydı beklemezdim ama bebişim dönmüşte ne edem bekleyecez artık paşamın keyfini

Yavaş yavaş bebeklerin günleri yaklaşıyo. bende geçen hafta gittiğimde bebeğin suyu azalmış dedi sonra 2 gün su içtim tekrar gittim biraz iyi dedi. olmazsa haftaya yatırırız dedi bakalım ne olacak perşembe gününe randevu aldım. tabi acayip korkuyorum ne olacak bakalım. inş herşey yolundadır....

tabe kendi bilir başka yerde yokmu sanki dert etme bacım daha güzellerini buluırsunuz

evet yaa annemde aman olsun canım sonra yapsınlar ne olacak diyo o istemiyo hemen alınsın diye
bebek dogsun herseyi tam olursa bi aksilik cıkar diyo
düğünümdede öle eksik bıraktırdı bişileri bana
bunlar batıl inanç yaaa olacagı varsa olur sonucta

maşallah canım

he ya bekle bacım içine sinen bişey olsun en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…